About the person behind this blog (gorgeous)
Forside Add meg Om meg Kontakt

About the person behind this blog

Hei alle sammen, 

Tenkte å fortelle dere lit mer om meg selv. 

Jeg er født og oppvåkst i en del av Rogaland kaldt stavanger på en øy med navn Hundvåg som ligger over by-bruna til Stavanger. Der tilbringet jeg 16 år av midt liv. Kan vel si at oppveksten har hvert som en berg og dal bane, Til tider kunne det hvære ganske så fint å være meg, Men så kom de dårlige stundende der jeg ble mobbet og gikk rundt alene. I disse tidene gikk jeg å trøstet meg selv med dyr, for jeg følte av og til at de var de eneste som gotok den jeg var. Kansje derfor jeg er spessielt gla i dyr den dagen i dag.

Etter alt dette og de 16 årene på Hundvåg bestemte meg og Familien min for å gjøre en forandring, Vi flyttet til Strand Kommune. Og det er det beste som har hent på lenge, fikk meg fort venner, ingen dømmet meg og jeg føler at det bare blir bedre og bedre. Jeg kan selv stå her i dag å si at jeg har blidt sterkere som person og lar meg ikke falle av andres tåpelige meninger lengre. Er det noe dere lurer på er det bare å spørre!

Ta gjerne kontakt på e-mail : Charlotte_1994@live.no 
Kiss, Kiss

Charlotte Lea`


 • 26.10.2012 kl.17:31
  duu er flott!!
  26.10.2012 kl.17:35
  mariroesasen: takk skal du ha søta :*


  Skriv en ny kommentar

  Charlotte Lea

  jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits