Face the facts (gorgeous)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Face the facts

Ja hei dere, kjenner virkeligt savne etter å blogge. Er så utroligt lenge siden nå. Egentligt føler jeg for å starte igenn, men er jo bare en tanke som spinner. Tenkte å legge ut et lite innlegg om motivasjon og inspirasjon som får meg til å tenke anderledes på forskjellige ting. Jeg må være ærligt og det er ikke for å syte eller klage, men som mange andre jenter sliter jeg med selvtilliten. Ser på mange moteriktige, tynne å veldrente jenter rundt om kring i hele verden fra forskjellige blogger, anonnser, Modeller osv. Å da får jeg bare tanker om hvorfor de er så pene og ikke jeg, hvorfor er ikke jeg slik? Vell jeg er 100% sikker på at de ikke har det lett de heller, de må dessuten tenke på kostholde de også og nok mye mer en det. 

Så i stede for at jeg skal sitte på sofaen å syter på hvor vakre de er og ikke jeg. Så hvor for ikke heller bruke energien på å kjøre noe med det, Få meg selv fornøyd.Å dette har jeg tenkt å gjøre noe med, Har bundet meg til Akilles i 1 år og da er det ikke noen unskyldninger for dette skal jeg klare. (Shut up, Work hard and me pationt!) dette er min motivasjon. Og til syvene å sist har andre klart det før meg, så hvorfor skal ikke jeg klare det? vis jeg kan, kan du også. Og jeg vet det er bedre å prøve å heller vite at jeg har gjort det enn å angre på at jeg aldri gjorde det. 

Det finnes kun dårlige unskyldninger på ikke å trene. 

Bilde fra google.no 

Kisses`

Charlotte lea`


 • 10.02.2013 kl.14:54
  braa du starter igjen <3


  Skriv en ny kommentar

  Charlotte Lea

  jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits