Behold troen! (gorgeous)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Behold troen!

For å si det slik, ting forandrer seg med tiden. Kansje ikke på den måten du håpte på, men ting blir bedre med tiden du må bare ha tålmodighet å troen på deg selv. Kansje du har bygget opp ting som bare plutselig raste sammen, Dette gjelder så og si alt. selvtilliten, tillitt, kjærlighet, venskap.. osv. men du må bare ikke gi opp når du føler du har nåd bunden, for da er den bare enda en go grunn til å vise at du er bedre en det å fortjener mer. Alt som raser sammen kan bygges opp igjen, men som første gang tar det tid, kansje også enda lenger.

Jeg snakker fra egen erfaring, hadde så dårlig selvtilitt at jeg ikke turte si hei tilbake til kassedama i butikken eller spør om hjelp vis jeg ikke fant det jeg skulle ha. Jeg hadde ingen tro på at ting kom til å bli bedre, men jeg er blidt sterkere. Fådt meg ekte venner som er der for meg uansett hva. De er stor grunn til at jeg har fådt troen på meg selv, selvtilitt og ikke minst er den jeg er i dag. 

Tusen takk, søtinger, Dere hvet nok hvem jeg snakker om...

Dessuten har jeg fådt motivasjon til å gjøre noe ut av dagen og ikke minst med meg selv som sminke, trening og kjær. Det gjør noe med meg, og det tror jeg gjør noe med andre også, så lenge man har troen på oss selv og at man kan sette oss mål som man kan kjempe seg fram til. Kisses

Charlotte Lea`
 • Skriv en ny kommentar

  Charlotte Lea

  jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits