ta dine egne råd! (gorgeous)
Forside Add meg Om meg Kontakt

ta dine egne råd!

Jeg føler meg så lettet nå, er forskjell på det å tro, å det å vite. Jeg vet nå at jeg kan klare/mestre alt selv så lenge jeg bestemmer meg for det. Jeg har lært meg selv bedre å kjenne å ta mine egne råd. Hva er egentlig vitsen å gi råd til andre, så lenge man ikke kan stå ved dem selv? det er et godt spørsmål jeg ikke kan svare på, men har begynt å ta mine egne råd, å det fungerer faktisk. etter all treningen og det delvis sunne kostholde midt har jeg begynnt å akseptere den jeg er og bli mer fornøyd med meg selv. Er det gale om jeg sier at jeg følte meg pen uten sminke i dag?  Det må være låv å fer fornøyd med seg selv av og til, spessielt når man prøver å gjøre noe med det, enten om det er akuratt det å trene, sminke seg, ordne håret. så et råd, ta deres egne råd :) 

(den pene lua jeg strikka)

Dette innelgget er basert på hvordan jeg føler det og tenker, kan ikke få si hvor godt det føles å innse at det du trode du mistet, ikke hva hvert tårene jeg ga. Jeg vet jeg fortjener bedre en det nå! 

Btw, har dere hørt sangen Skinny love? den sangen får meg til å føle meg tris, glad og samtidig gir meg inspirasjon til å ikke gi opp. Har dere følt det av den sang før?

Kisses

Charlotte Lea`


 • 21.02.2013 kl.22:44
  Fin du er :D
  21.02.2013 kl.22:47
  Hanna Gjerholm Moe: åh. tusen takk :)


  Skriv en ny kommentar

  Charlotte Lea

  jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits