Motivasjon (gorgeous)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Motivasjon

God dag alle sammen.Dagen startet ikke som planlagt nei, såv lit for lenge kan du vel si. Det å våkne elleve er vel egentlig ikke så sent vis man tenker på å stå opp i eks. helgene og slikt, Men vis jeg forteller til meg selv at: Ja! i morgen skal jeg stå opp tidligt å trene for å få noe ut av dagen. Og jeg gjør det motsatte å står opp sent da har mine egne forventninger blit egne skuffelser.

Altså jeg kom meg på trening rundt kvart over 12. I dag handlet alt om å fokusere på rompe, lår og mage. Etter råd fra Daniel måtte jeg vel komme på noe som kom til det å  planlegge treningen det å ha et opplegg rett og slett. Så neste gang blir det vel noe helt annet, men det å planlegge er ikke helt min greie, så det komer til å bli en utfordring å komme på noe nytt fra gang til gang. Gidder heller ikke å stå som et spørsmåls tegn å bare (hva faen skal jeg gjøre nå da?????) Så får vel teste ut å kansje søke lit på nette, kansje jeg får ideer eller blir inspirert. 

Er faktiskt flaut å innrøme at jeg fikk strykk i armhevninger på skolen for jeg greide ikke 1, en gang. mens i dag greide jeg det faktiskt å det er med på å motivere meg til å fortsette. Å dette beviser at jeg kan klare det. Helt ærlig ville jeg slutte etter fuste ukene, for den tøffeste perioden er å komme i gang. Jeg var jo og er bestemt på at jeg skulle klare dette. Min motivasjon er (kan du klare det, da kan jeg), (Shut up! Work hard, Be patient) Å jeg skal si deg at i dag er jeg motivert, engasjert, og liker å trene. det får meg i bedre humør å får lit mer ut av dagen, har ikke vært dær altfor lenge selv, men jeg er villig til å fortsette. Alt handler å ha troen på seg selv. Trodde ikke at `Trening` ville gjøre en forskjell, Men dær tok jeg feil. 

Kisses

Charlotte Lea`
 • Skriv en ny kommentar

  Charlotte Lea

  jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits