Søndags tur.. (gorgeous)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Søndags tur..

beklager det med bloggingen alle faste lesere, men det er det siste som har hvert på tankene mine i det siste, har en del å tenke på å har jobbet i hele helgen. 

men kan fortelle det som jeg har gjort i helgen uten om da, vell fredagen arbeidet jeg på statoil kveldskift, men fremdeles fikk jeg besøk av 4 venner og Daniel som jeg var med etter jobb, da satt vi oppe i stua sammen med marianne å så lit av den nye filmen hobbiten. Likte ikke den noe særligt egentligt. :P på lørdag arbeidet jeg også kveld så jeg gjorde ikke så mye ut av morningen, så rett etter jobb var det hjem å sove så på jobb tidlig søndag, men det overasket meg hvor fort tiden gikk, i tilegg va jeg i et ganske godt humør. 

så jeg snakket lit med Celina å vi fant ut at vi skulle ta oss en tur i det fine været, menge tenker sikert tur, da blir det en times spasser tur ned til sjøen eller noe, haha nei da. Vi tok oss en god fot tur opp til et fjell er usikker på hva det het, men det var gådt å få bevegt seg litt, eneste var vinden som var en smule kaldt å irriterende spessielt på toppen. Etter turen gikk jeg redd i dysjen å sloknet som et utbrent t-lys. i sengen, (med håndkle på hode) av alle ting :/ sier vel sitt, selv merket jeg ikke at jeg var så sliten, følte jeg kunne gådt mye lengre om det ikke blåste. fikk jo nasen å øynene til å renne. 

har du hat en fin helg?Kisses

Charlotte Lea`


 • 23.04.2013 kl.18:16
  Fine bilder (:

  Har spørsmålsrunde på bloggen, Det er bare til å hive seg på (:


  Skriv en ny kommentar

  Charlotte Lea

  jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits