Hvordan lære å godta seg selv (gorgeous)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hvordan lære å godta seg selv

Jeg har aldri følt meg bra nokk på noen som helst måte. Det å se vakre unge jenter som kan mote og det å sminke seg får man bare dårligere inntrykk av seg selv. Det er noe med hvordan man ser på seg selv, eller det bilde man lager i hode. Hadde jeg hatt et stykke papir å tegnet hvordan jeg ville sett ut i detaljer hadde jeg nok fremdeles ikke hvert fornøyd, for det er noe med detaljene som man legger marke til altid noe man vil forandre på som man ikke kan sette ord på. Til og med detaljer ingen andre viste du hadde som en liten kvise, føflekk, fregner og mye annet man kan klage over. Man kan nok si at man kan se tusen detaljer man vil forandre på, på seg selv, men ser man på andre kan bilde være perfekt. Ingen ting å forandre på. Så hvorfor kan jeg ikke se på meg selv på samme måten? Alt etter hvordan men ser på det. kan man da legge bort alle ting man vil gjøre noe med?  Med tiden har jeg selv vist fremskritt på å bli bedre til å godta den jeg er. 

Hvordan jeg har fådt fremgang.

Vell egentlig tenkte jeg ikke over det før, men det å trene er en stor del av det. Ikke bare det at jeg komer i form, men følelsen i at jeg kan oppnå noe styrket meg som person, som et menneske som alle andre. 

Jeg er blidt mer selvsikker på hvordan sminke jeg liker og hva jeg passer å gå med til hvilken anledning. Det å finne seg et forbilde, eller en man vil se ut som har en posetiv virkning. selvsagt spørs det hvilken grad man vil det. Hadde aldri opperert meg for å ligne mer på noen andre. Er noe med å ha låv å drømme seg lit bort at slik vil jeg sett ut en dag.

Jeg er mer bestemt i hvordan jeg klær meg, og hva jeg vil ha på meg. Når man blir fornøyd med stilen sin, så skal ingen andre kome med argumenter til noe annet. Stå for den du er,Men selvsagt har jeg mine late dager med jogge bukse, da spiller det liten rolle. 

har også begynt å spise sunnere, har faktisk gjort det siden jeg begynte å trene å det hjelper ikke bare fordøyelsen og med energien, men også det å føle at man gjør noe bra for seg selv er en helt ubeskrivelig lettet følelse. Det er låv å føle seg bra nor man har gjort en innsats selv.

Velg deg de personene du vil ha i livet, og glem dem som ikke passer inn. Og med det tenker jeg på personer som ikke respekterer deg, personer som kan sette deg i dårlig lys, folk som ikke behandeler deg rettferdig, mobbere eller folk som får deg til å føle deg dårlig om deg selv. Velg med omhu og ver takknemelig for alle andre som er der for deg, som bryr seg om deg. 

Kisses

Charlotte Lea`
 • Skriv en ny kommentar

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits