gorgeous -
Forside Add meg Om meg Kontakt

see u around.

Kommer ikke til å blogge hver dag, føler ikke mitt liv er så mye mer å skrive om i for hold til alle andre. Blir fort bare oppsumering av hva jeg har jort i løpet av en dag. Ser jo at det er en del folk som følger med hver dag å det setter jeg utrolig pris på. see u around!

bilde fra i går som Celina tok :*

Kisses

-Charlotte 

 

 • to day,

  Det svir i øynene hvor trøtt jeg er akkurat nå. Er nok ikke lenge til jeg legger meg med tanke på at det er skole i morgen. Skal bare ha gym og pendler i tilegg. Skal uansett bli herligt å få bevege seg litt rundt. Tror kansje at jeg også tar turen innom akilles, men kommer ann på hvor tong gymen blir. 

  Bilde dryss fra dagen:  første bilde viser meg og Oda på frisør tidligere i dag.

  I dag var også Robin henjivende og spanderte en kakao på meg, tusen takk! var kjempe god.

  Var også med Karoline i dag der vi gikk hjem til henne å laget oss noen pølser som smakte utsøkt.

  Så fikk jeg prøve de tøffe brillene hennes. 

   

  Som sakt er jeg døds trøtt, så god natt alle mine søte lesere. 

  Kisses

  - Charlotte 

   

 • Lykke!

  -Monday and Back at school. På toppen av kaka har det hvert skrekkelig kaldt ute. Snø storm!, nettopp satt meg ned i senga og prøver å få i meg den lille varmen som er. Får bare håpe at været er lit bedre i morgen. Ellers er det fryktelig skjedeligt å pendle, Men om det skal være noe posetift ut av dagen så fikk jeg (5-) på fremføringen jeg hadde om Rokokko!....LYKKE! har aldri fått mer en (4) på en fremføring før, så kan si meg fornøyd med den. 

  Fikk fikset neglene mine i går, er ikke 100% perfekte men samma det! jeg ble fornøyd så da får vi si at det er bra nok :) holder på å strikke på skolen hva det blir det får dere hente å se. 

  Bilde i midten er gammelt, men paste bra inn. Så jeg tok det med like vel.

  Hatt en fin mandag?

  Kisses

  - Charlotte 

 • Litt redd.

  har ikke såvet godt i natt. Er det rart? 

  jeg og Christina var oppe hos Silje i går snakket en del og så en film. Alle ble enig om å se skrekk film, kansje det ikke var så lurt like vell. Alle tre krøp opp i et hjørne i sofaen. Alle skrek og lo samtidig, var lit løye da egentlig. For å si det kort, jeg pleier ikke bli redd, men den filmen skremte meg. Så nor jeg kom hjem var det rett opp på romet med lyset på. Fikk ikke sova så til slutt skrude jeg det av. Lå våken en del timer før jeg endelig fikk lit søvn på øye. 

  Så egentlig var filmen bra men veldig innviklet, kommer ikke på hva den hetter. Er utrolig dårlig til å huske navn. Hvertfall siden jeg og silje så då deilige ut tok Christina noen selfier av oss.

  The world you got to like ;)

  Kisses

  - Charlotte 

 • Enjoy!

  Tidligere i dag var det innebandy tunering på jørpeland. Siden Ane som kommer fra Lye skulle spille her motte jeg bare hive meg på kampen. For å se henne spille. Jeg dro der etter trening i lag med Oddbjørn som også ville være med. Var så gøy å få se henne i noe hun faktisk liker å drive på med. Stolt ble jeg også etter som de vant alle kampene. You Go Girl! see u at school.....'

  Dine planer for kvelden?

  Kisses`

  -Charlotte Lea

   

 • keep the motivation..

  Rikktig god Lørdag alle sammen,!!

  Nå sitter jeg her å bare venter på at klokken skal bli nokk til at jeg stikker ned på treningsentere med Silje. Skal bli gådt å komme igang, etter som jeg egentlig ikke gjorde noe mer en å gå tur i regenet i går med Hanne. Skulle egentlig ha trent, men det ble det ikke noe av. Kom lit sent hjem med andre ord. 

  Etter et lite tips jeg fikk. Tenkte jeg å prøve det ut. Det å begynne å trene magen før man jogger skulle vist nok fungere og gi bedre resultater, høres jo egentlig fornuftig ut. Etter som man får varmt opp magen til å arbeide i jogge perioden.

  Denne uken har matvanen vert anderledes, har nesten ikke drukket noe som heter BRUS! og spist rimelig sunn og god mat. I tillegg har jeg begynt å drikke vann! da har jeg vel låv å klappe meg lit på skulderen og være stolt. 

  BTW! følg meg gjerne på Insdagram!  :Cutie2kisses 

  See U!................

  Kisses`

  -Charlotte Lea`

 • Fredags kos

  Hei og God fredag alle sammen..  Er en herlig følelse å komme hjem etter en lang by tur å få av seg de høye skoene og bare sette seg ned i sofaen. Kjenner det gått i beina etter noen timer, men går fort over. Er nesten altfor vant til dem til å gå uten, så måtte nesten bare ha dem på i dag. Jeg forsåv meg noen timer i dag, nokk til at jeg ikke hadde hvert på skolen, hadde bare fått med meg den siste timen, og viste hva det gikk ut på. Så da jør jeg det heller hjeme son jeg hvertfall har fått gjort det. 

   Kjøpte egentlig ikke så mye i byen. Var mer selskap for Marianne som skulle levere Mia og shoppe lit. Ble en tidlig middag på Micado, der vi hygget oss. Kjøpte meg  frityrstekt svin med søt, sur, saus. Var hvertfall gådt å få i seg noe mat, men nå er det et par timer siden. Skal nok til å lage noe mat straks. Så håper alle får en bra Helg! Ta-Dah!!....Piece Out!

  Kisses`

  - Charlotte Lea

 • Sweet dreams sunshine`s

  Sitter her i stua å dovner i øynene. Skal straks i seng, men tenkte å være lit grei med Marianne og holde henne med selskap en stund. Hvertfall til jeg legger meg. For tiden har jeg bare vert opptatt med å snakke med venner på nette og kveldene til jeg sovner, men er greit å prøve noe annet til en forandring. Er jo fredag i morgen selv om det ikke følels slik. uken har gådt så fort at jeg ikke har fått  planlagt  helgene min engang. Blir vel en rolig helg med å forberede meg til presentasjonen. 
  Go natt søte blogg lesere <3

  Kisses

  - Charlotte Lea`

 • Kosebamsen min!

  lykke! fikk endelig med meg bamsen min hjem fra skolen i dag, har selv laget den fra bunden av, var ikke så vanskeligt egentligt. Synes den er så stor å søt. Den er så herlig og god å holde runt at jeg sovnet med den i dag i sofaen da jeg kom hjem, hehe nesten bedre en en kjæreste. Eller bare en liten trøst ;) . Håper bare det ikke går ut av nattesøven min at jeg sovnet i dag, tror jeg trengte det egentlig. Er trost alt full dag i morgen. PÅ EN FREDAG! synes ikke altid det er like gøy, men har ikke planer så går nok greit uansett.    så dagen i dag består egentlig mest i skolearbeid, selv om jeg er helt skutt i dag fra treningen i går. Driver på med Rokokko framføringen som skal presenteres på mandag. Har alle lysbildene på plass. Eneste så mangler nå er å øve og lese! får vel gjøre litt av det i mogen. føler meg lit stolt at jeg er ferdige med den nå, selv om motivasjonen til å gjøre den ferdig ikke er helt på plass.  

  Senere eller rettere sakt når jeg er ferdig med å blogge blir det en aldri så liten kveldstur med Felix. Er altid herligt etter en slapp dag. I morgen blir det nok treningsenteret. Kansje lit ut over kvelden, men vi får se. 

  Hva er dine planer for helgen?

  Kisses

  Charlotte lea`

   

 • Work hard, get results!

  Følelsen etter en god trenings økt kan ikke sammenlignes med noe annet i hele verden, det å få ut all energien og fortsatt ha mye igjen å gi er så utroligt deiligt, i dag har jeg trent til sammen 3timer. Ja greit jeg kjenner meg lit gåen, men samtidig så frisk og rask, vis du kjønner hva jeg mener. Kondisen begynner å komme på plass, blir ikke like sliten som jeg var før og greier og holde ut mye lenger en forventet. Det aller hardeste i dag var garantert boddypump, trodde jeg skulle svime av etter den første haltimen, men nei! jeg holt ut. I slutten var ikke jeg den eneste som skavl enten i armer eller ben. Alle ga en go insats som jeg tror de kan være stolt over. 

  Trode aldri jeg skulle jøre dette, men ja jeg skal nok bli i bedre form en det jeg er på dette bilde fra sommeren 2013, ser bare frem til sommer 2014 og da kan jeg se tilbake å være stolt :)  Sommer here i come! 

  Kisses

  Charlotte Lea

 • Reisefeber

  Jeg sitter her trøtt og sliten og prøver å komme på noe kreativt å skrive, men som vanlig blir jeg bare sittende og stirre i pc-skjermen i tillegg til å trykke lit på tastaturet. Skulle egentlig ha skrevet lit på presentasjonen til mandag om Rokokko tiden, dær de brukte store kjoler, parykker og div. Motivasjonen derrimot strider jeg imot, har lest hele hefte. Som dessuten tok evig lang tid, men det å sette seg ner å ta notater ut i fra 1750 tiden og lage en presentasjon om, er mer eller mindre ikke helt min greie. Har ingen interresse i fra den tiden. Så får heller begynne i morgen, skal nok greie meg kan vel ikke være så vanskeligt ``

  Andrè, Christina, Daniel, Silje, meg. 

  (bilder fra sommer 2013)

  Bare jeg som savner sommeren? 

  For tiden sitter jeg å dag drømmer meg vekk, er helt i hundre og ikke minst har jeg reise feber. Jeg og mine beste skal ta oss en tur mest sansyneligt til Magaluf eller Aya Napa i sommer. Dette holder vi på å planlegge nå, og kan ikke anett en å se fram til sommeren. Kan ikke si vi har hatt det beste været i vinter selv om det faktisk ikke har hvert så mye minusgrader. Er vel ikke alene om at det er gådt å få kommet seg vekk litt. Få tankene en annen plass og slappe av og kose seg i varme strøk. Har ikke vært i syden siden 8klasse da jeg og familien reiste til Bulgaria. Så dette kan bli spendende! 

  Skal du reise noen plass i sommer? 

  Kisses

  Charlotte Lea

 • It is FRIDAY

  Ja vell, ny dag nye muligheter som de sier. Om det ikke er nok så er det jo også fredag woho! men hva å finne på?  Er egentlig ikke så gira på å sitte hjemme en dag til eller var jo på trening og div i går, men son jeg ser på det nå er hode midt tomt for fantasi til hva å finne på. Kan henne det har å skyldes lite søvn eller bare at jeg nettopp våknet. Finner nok altids på noe uansett. 

  Selv om planene i morgen er anderledes. Skal reise ut til byen i bursdag til 2 av søskenbarna mine. Gleder meg en hel hau, ene familien har jeg nok ikke sett siden jul. Kan henne det er for de kommer fra farsund. Noe som gjør det lit ekstra gøy. Skal kansje ut med et par av jentene i morgen kveld, men må se hvordan det blir Skal reise på Søndag til Sauda.

   

  Brune linser..

  Hva er dine planer for dagen`?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Hvordan lære å godta seg selv

  Jeg har aldri følt meg bra nokk på noen som helst måte. Det å se vakre unge jenter som kan mote og det å sminke seg får man bare dårligere inntrykk av seg selv. Det er noe med hvordan man ser på seg selv, eller det bilde man lager i hode. Hadde jeg hatt et stykke papir å tegnet hvordan jeg ville sett ut i detaljer hadde jeg nok fremdeles ikke hvert fornøyd, for det er noe med detaljene som man legger marke til altid noe man vil forandre på som man ikke kan sette ord på. Til og med detaljer ingen andre viste du hadde som en liten kvise, føflekk, fregner og mye annet man kan klage over. Man kan nok si at man kan se tusen detaljer man vil forandre på, på seg selv, men ser man på andre kan bilde være perfekt. Ingen ting å forandre på. Så hvorfor kan jeg ikke se på meg selv på samme måten? Alt etter hvordan men ser på det. kan man da legge bort alle ting man vil gjøre noe med?  Med tiden har jeg selv vist fremskritt på å bli bedre til å godta den jeg er. 

  Hvordan jeg har fådt fremgang.

  Vell egentlig tenkte jeg ikke over det før, men det å trene er en stor del av det. Ikke bare det at jeg komer i form, men følelsen i at jeg kan oppnå noe styrket meg som person, som et menneske som alle andre. 

  Jeg er blidt mer selvsikker på hvordan sminke jeg liker og hva jeg passer å gå med til hvilken anledning. Det å finne seg et forbilde, eller en man vil se ut som har en posetiv virkning. selvsagt spørs det hvilken grad man vil det. Hadde aldri opperert meg for å ligne mer på noen andre. Er noe med å ha låv å drømme seg lit bort at slik vil jeg sett ut en dag.

  Jeg er mer bestemt i hvordan jeg klær meg, og hva jeg vil ha på meg. Når man blir fornøyd med stilen sin, så skal ingen andre kome med argumenter til noe annet. Stå for den du er,Men selvsagt har jeg mine late dager med jogge bukse, da spiller det liten rolle. 

  har også begynt å spise sunnere, har faktisk gjort det siden jeg begynte å trene å det hjelper ikke bare fordøyelsen og med energien, men også det å føle at man gjør noe bra for seg selv er en helt ubeskrivelig lettet følelse. Det er låv å føle seg bra nor man har gjort en innsats selv.

  Velg deg de personene du vil ha i livet, og glem dem som ikke passer inn. Og med det tenker jeg på personer som ikke respekterer deg, personer som kan sette deg i dårlig lys, folk som ikke behandeler deg rettferdig, mobbere eller folk som får deg til å føle deg dårlig om deg selv. Velg med omhu og ver takknemelig for alle andre som er der for deg, som bryr seg om deg. 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Ble svimmel

  Tenkte at i dag skulle jeg være lit sprek å ha på alarmen for å trene lit tidligt. Jo da, kom meg opp å skulle til å stelle meg, men i det jeg skulle til å åpne skuffen. Klemte jeg fingen. Var lit usikker på hvor alvorligt det va, når jeg plutselig ble svimmel å måtte legge meg ned på gulve. Jeg så bare at jeg blødde lit, men det var nok mer smerten jeg holte på å besvime av, eller vet ikke egentligt. Kjenner det enda i fingen nå når jeg skriver. Blir nok bedre etter hvert. Når alt kommer til alt så kom jeg meg på trening. 


  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Prøve å stoppe

  Sitter å slapper av, har nettop spist noe kina mat sammen med familien i mens vi så på video-klipp fra Miami. Har egentlig vert en ganske slakk dag, selv om Rebecca og jeg var nede i sentrum en liten tur og handlett lit av hvert. Skal også gå tur sammen med mamma om ikke så lenge, ikke noe jeg gjør til vanligt så blir sikkert koseligt. Har hvert ganske slakk med treningen den siste uken, men altså har hatt så utroligt mye å gjøre og ikke minst planer å holde meg til, men neste uke skal jeg nok få til å trene hver dag, får være et fint mål. Og apropo ``mål` skal prøve slutte helt med alt av godsaker som små godt. Får vi se hvor lenge jeg greier meg. 
  Ønsk meg lykke til...

  See you...

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Hjem til Norge..

  Da var endelig Familien min hjemme fra Miami. Noe mer sol hadde de hvertfall fått seg, brune og ikke minst blide. Eneste negative var vel at 3 av koffertene var blidt borte, men komer i morgen i løp av dagen fra flyplassen heldigvis. Planene i dag er ikke noe særlig uten om trening lit senere. Er egentlig ganske trett, men føler ikke for å legge meg var en smule for lenge våken. sovnet vel ikke før rundt 4 på natten å da var det allerede begynt å bli noe lysere ute. 

  Fuck døgn rytmen da vell..
  See u 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • home..

  Da er jeg nettopp kommet hjem fra Jentekvelden, er en del trett men det er jeg nok ikke alene om. Vi så en lit skummel film hehe, når det kommer til navn på filmer så er jeg ikke den beste til å huske dem. vi prater sammen å hygget oss, var en godkjent kveld. 

  My love. <3

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Klar til i kveld

  Nå nermer det seg ``jente kveld`` så nå er jeg klar og slik ser jeg ut!

  Hvordan ser din kveld ut?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Girls night...

  Nå holder jeg på å lage meg noe mat, mhm hadde egentlig ingen tanke om hva jeg skulle ha. Så jeg tok meg turen til butikken å bare fant noe som kune friste. Da ble det joikaboller. Det skremende er at jeg aldri har laget det før. 

  Senere skal jeg, Kristine og Christina bort til Celina på ``Jentekveld`` gleder meg masse for om ikke lenge reiser et par av dem bort, blir trist men son er det da. Lyst å reise selv, men blir nok ikke før neste sommer. 
  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Råning..

  I dag har jeg vist ``rånet`` lit sammen med en herlig gjeng. Planen var egentlig å bade, men begynte å bli lit kaldt i luften så ville vi heller spille noe volly, men da ble det heller en rånetur. Eller en liten tur runt over alt egentlig tenkte vi slappe av med noe is, nede ved brygga. 

   

  Ha en go kveld videre alle sammen 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • kveldsblogg

  sitter her i mørket å gjesp er regelmessig. Sier meg bare at kroppen er klar til å legge seg, men viljen min er ikke enig. Er som regel oppe til jeg såvidt greier å holde meg våken. En vane jeg ikke er stolt av. 

  Men er vel snart nådd det punktet, så legger meg til å sove ganske så snart.

   

  God natt cuties,

  Kisses whit lipstick 

  Charlotte Lea`

 • lit skummelt

  Går ble det film å lapper med jentene(Kristine, Miriam, Celina,Silje, Christina), Var en lit nifs film vi så på, å tanken på at jeg bor i et lit gamelt hus gjor det ikke til noe bedre. Jo da kansje jeg er en liten redd hare. I dag er det strålende vær, skal straks ut en tur, å lit senere blir det nok god mat sammen med gjengen, kansje det til og med blir en liten tur ut, men vi får se hva dagen bringer.


  måte stjele bilde Kristine sente meg på snappen (A) Silje, meg og Celina låv yu <3

  Snakkast..

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Fredag!

  I kveld kommer Jentene mine på besøk, skal ha en liten jentekveld. vet enda ikke helt hva utfalle er. Ingen ting er planlagt nøye, men trur vi skal lage noe mat, kose oss med en flaske smirnoff eller noe. Vell, får kome igang med ryddingen, snakkes.

  Någen av jentene mine, låv yah! <3  See you...

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • dagen som den gikk.

  Joda er sliten å trett og klokka den er ikke ni engang, hvordan får jeg det til? 

  har vel egentlig gådt i ett i dag, samtidig som lite søvn kan være årsaken, men nå sitter jeg foran pcen å blogger lit til dere, å lurer på hva jeg skal gjøre videre i kveld. Kan si det frister lite å legge seg til å sove nå, får vel heller se en film eller noe anett relevant. 

  Føler ikke jeg kan kalle meg en så kalt ``heste jente` men er jo gøy å ri. 

  Glemte vist å ta bilder i dag men kan legge ut noen fra i fjord, kos dere..

  see you,

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Stallen i dag

  Nettopp stått opp, Og Btw ser ikke ut! 

  Hehe en Måte man føler seg når man våkner! 

  Nei altså i dag skal jeg faktisk ut å ri på Hest sammen med Linda, Skjer ikke før rundt 3, så har lit å gjøre før den tid, skal prøve å få med meg noen bilder fra stallen, 

  See you,

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Sjer i verden?

  Joda ennda en helt normal dag, med husarbeid, blir vist aldri ferdig. Nei er nå gådt i gang så håper på å bli ferdig med alt i løp av de neste dagene. Er ikke så lite dette huse. 

  I går laget jeg meg noen kjøttkaker ganske fornøyd med dem altså, hehe. Er lit igjen som jeg skal kose meg med i dag :)

     Bilde sier alt.. 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Det spinner.

  Søndag allerede, uka har gådt ganske fort og det synes jeg er lit merkeligt. Føler ikke jeg har gjort så mye for å få tiden til å gå, men er vel noe i det også kansje.

  I dag har jeg null planer annet en å lage hjemelaget kjøtkakker, rygge og vaske. Skal snart til å stelle meg å gå en fin tur, er lit forfriskene tidligt på dagen. Har så og si nettop stott opp, eneste jeg har fådt gjort til nå er å spise knekkebrød med ost, så kom jeg i tankene på å blogge. 

  Altså jeg har lyst å blogger hvær dag, men når det kommer til hva å blogge om, er det som å se på et stykke blangt papir å ikke hvite hva å tegne og ikke ha noen i deer, så da blir papiret bare stående selv om jeg ville ha tegnet , mens tankene spinner. 
  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Husmor.

  I dag har jeg lekt husmor, alt i fra å henge opp klær tiå å lage mat og diverse. Men ikke nokk med det så er jeg også barnevakt for dagen, for tantungen. Føler alt har gådt bra, men dagen har hvert lang kjenner allerede på kroppen at jeg er trett og ikke minst utslitt. Skal bli gådt å få lagt seg nedpå en liten stund, men legger meg nok ikke enda, er en del å gjøre først. 
  har også vært ned om sentrum sammen med Marianne å tantungen. Ellers får dere ha en fin fredag videre, snakkes.

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Bilder

  bilder i dag!

  Har ikke blogg lyst i dag.

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Workout

  Nå har jeg akkuratt komet hjem fra trening å prøver å få i meg noe knekkebrød med ost. Treningen i dag gikk ganske greit, å fikk ut mye energi. Kjenner det gådt på kroppen kan du si, men når alt kommer til alt så måtte jeg gå hjem lit tidligere en planlagt på grunn av lit smerter i den ene hofta. Stor fornøyd med innsaten min i dag uansett.  Noe av det beste med å trene er å fullføre mål du setter deg selv, å vite at du selv kan klare det, bare mann vil det nokk og bestemer seg for det. Etter en trenings økt føler man seg letta å bra med seg selv, selv om man kan være sliten og trett vet man at da har man gjort noe bra. Og da er det låv å være stolt over seg selv. 

  Mine mål har jeg kansje ikke oppnåd enda, kansje ikke i morgen, men jeg er et skritt nermere dær i dag en det jeg var i går. 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Torsk

  Middag for i dag ble helt enkelt kokt torsk, sammen med kokte poteter og brokoli.

  Sammen med lapskaus stappe. Slik jorde jeg med den:

  Kjøpte ferdig fryst lapskaus blanding, legg så mye du vil ha i en gryte og hell på lunke vann, slik at blandingen tinte. 

  sett  blandingen til kok, (etter som vannet ble varmt) begynner purreløken å flyte, derrfor ta en spise skje og begynn å  fjerne purren. (Purren blir ikke særlig bra i stappa)

  Når blandingen har kokt nok og grønsaksblandingen myk, hell ut vannet, legg den i en bolle å mos blandingen, ha gjerne i litt melk sammen med salt og lit pepper. 

  Vurdering: jo va godt dette, eneste er at dette va første gangen min i å lage torsk, tror jeg gjorde lit feil med den.

  Kisses

  Charlotte Lea`

   

 • ikke noe sydenvarme

  God morgen alle sammen, kan ikke egentlig skryte av varmen, har faktisk vert kaldt siden i går. Kan si dere en ting, å det er til dere som skal reise på ferie til varme strøk. Mesunner dere. Lengste reisen jeg får i år blir nok til sauda. Planen var til Bergen, men det oppsto lit problemer angående det.   Har ikke direkte planer i dag uten om å være med Hanne lit senere i dag, Tror vi skulle diske opp med noe pasta salat, men vi får se. 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Dagens middag!

  Brendende kjærlighet.

  Hva jeg brukte:

  • 4-6poteter 
  • 1dl melk 
  •  litt salt/pepper
  • 1 pakke bacon i biter
  • 1 1/2 opp kjørte grilpølser
  • 1/3 løk 

   

  Begynte med å skrelle å deretter kappe opp potetene i små terninger. legg dem i en gryte å hell vann til potetene er dekket. Sett på kokk å la dem koke i ca 15 min. 

  Etter å ha tatt potetene på plata begynn med å klippe opp bacon, å fjernet den hade/utterste delen(skinne). kjørte opp pølsene, å stek pølsene og bacon sammen til de er gyldne å sprø stekt. 

  Når bacon og pølsene er ferdig kapp opp løken å kjærte dem i strimler å stek dem på plata. 

  Når potettene er ferdige myke, la dem dampe av. Ha i melken å mos det til en potetstappe, ha gjerne i salt og pepper. 

  Nor mosen er ferdig blandet, ledd den i en form, hel over alt av pølse å bacon og der etter  ha på løken. 

  Håper det smaker! 


  Ser kansje ikke så delikat ut på dette bilde, men jeg er ikke den flinkeste dekoratør nor det komer til mat. men var bra :)

  Min vurdering: synes det var ganske så enkelt å lage og overaskende gådt. 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Tips?

  Har egentlig ikke noe interesangt å kome med i dag, men siden jeg skal til å bestemme middag fram over så hade det hvert gøy å få noen tips til hva jeg kan finne på å lage :) 
  Har du noen gode retter eller favorit? har du tips til hva jeg kan lage? 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Aktiv

  Nå fremover skal det bli mer trening på meg forhåpentligvis, har hvert ganske så aktiv i alt fra kano-padling til å oppnå prekestolen sammen med venner, men i tilegg så trener jeg også på trenings studio. Nettop komt dær i fra faktisk, deiligt å få ut lit energi. 

  Meg å Hanne på fjell-tur

  Prekestolen whit my friends 

  kano tur me Celina

  volly-ball whit my friends 

  Hatt det super gøy fram til nå, og håper på enda gøyere fram over, Hallo! sommeren har såvidt startet :D

  Har til og med farvet etterveksten helt selv i dag for første gang, å gu så gådt at det ikke ble flekker (Super happy)

  Kisses 

  Charlotte Lea`

   

 • blogging til en daglig rutine?

  jeg savner det å blogge, det å skrive om ting som virkelig betyr noe for meg, noe som kan glede meg i hverdagen, som kan vær en glede for dere å lese. 

  tiden har for det meste gådt i trening, litt jobbing, og ikke minst de nærmeste som familie å venner.  skal prøve begynne igjen, men har mer motivasjon for å trene enn å blogge, kan låve jeg skal prøve, men kan ikke låve jeg greier å holde blogging som en daglig rutine.  love your life, and live in your world.. not let it be some others fantasi.

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Hjelp meg!

  Hva mangler bloggen min, ideer eller inspirasjon?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Søndags tur..

  beklager det med bloggingen alle faste lesere, men det er det siste som har hvert på tankene mine i det siste, har en del å tenke på å har jobbet i hele helgen. 

  men kan fortelle det som jeg har gjort i helgen uten om da, vell fredagen arbeidet jeg på statoil kveldskift, men fremdeles fikk jeg besøk av 4 venner og Daniel som jeg var med etter jobb, da satt vi oppe i stua sammen med marianne å så lit av den nye filmen hobbiten. Likte ikke den noe særligt egentligt. :P på lørdag arbeidet jeg også kveld så jeg gjorde ikke så mye ut av morningen, så rett etter jobb var det hjem å sove så på jobb tidlig søndag, men det overasket meg hvor fort tiden gikk, i tilegg va jeg i et ganske godt humør. 

  så jeg snakket lit med Celina å vi fant ut at vi skulle ta oss en tur i det fine været, menge tenker sikert tur, da blir det en times spasser tur ned til sjøen eller noe, haha nei da. Vi tok oss en god fot tur opp til et fjell er usikker på hva det het, men det var gådt å få bevegt seg litt, eneste var vinden som var en smule kaldt å irriterende spessielt på toppen. Etter turen gikk jeg redd i dysjen å sloknet som et utbrent t-lys. i sengen, (med håndkle på hode) av alle ting :/ sier vel sitt, selv merket jeg ikke at jeg var så sliten, følte jeg kunne gådt mye lengre om det ikke blåste. fikk jo nasen å øynene til å renne. 

  har du hat en fin helg?  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Ta meg tid.

  Slakkeste dagen på lenge. Jo da har ryddet å styrt på, til og med tatt meg tid til å ta klesskapet som skulle blidt tatt for lenge siden. Vell nå slepper jeg å tenke på det. Ryddigt å ferdigt. Er ikke så mye så skjer videre i dag uten om Paradise hotell. Tror også jeg skal rydde lit ekstra i morgen.   Kiesses

  Charlotte Lea`

 • Dagens ?

  Tegninger-

   

  Steven Gerrard:

   

   

  Isabelle:

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Motivasjon

  God dag alle sammen.  Dagen startet ikke som planlagt nei, såv lit for lenge kan du vel si. Det å våkne elleve er vel egentlig ikke så sent vis man tenker på å stå opp i eks. helgene og slikt, Men vis jeg forteller til meg selv at: Ja! i morgen skal jeg stå opp tidligt å trene for å få noe ut av dagen. Og jeg gjør det motsatte å står opp sent da har mine egne forventninger blit egne skuffelser.

  Altså jeg kom meg på trening rundt kvart over 12. I dag handlet alt om å fokusere på rompe, lår og mage. Etter råd fra Daniel måtte jeg vel komme på noe som kom til det å  planlegge treningen det å ha et opplegg rett og slett. Så neste gang blir det vel noe helt annet, men det å planlegge er ikke helt min greie, så det komer til å bli en utfordring å komme på noe nytt fra gang til gang. Gidder heller ikke å stå som et spørsmåls tegn å bare (hva faen skal jeg gjøre nå da?????) Så får vel teste ut å kansje søke lit på nette, kansje jeg får ideer eller blir inspirert. 

  Er faktiskt flaut å innrøme at jeg fikk strykk i armhevninger på skolen for jeg greide ikke 1, en gang. mens i dag greide jeg det faktiskt å det er med på å motivere meg til å fortsette. Å dette beviser at jeg kan klare det. Helt ærlig ville jeg slutte etter fuste ukene, for den tøffeste perioden er å komme i gang. Jeg var jo og er bestemt på at jeg skulle klare dette. Min motivasjon er (kan du klare det, da kan jeg), (Shut up! Work hard, Be patient) Å jeg skal si deg at i dag er jeg motivert, engasjert, og liker å trene. det får meg i bedre humør å får lit mer ut av dagen, har ikke vært dær altfor lenge selv, men jeg er villig til å fortsette. Alt handler å ha troen på seg selv. Trodde ikke at `Trening` ville gjøre en forskjell, Men dær tok jeg feil. 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • fylle dagen

  Jo da, TIRSDAG og enda en dag med sol. Kan det bli bedre? faktisk så har jeg sykt lyst til å dra på fjelltur eller lignende, men jeg som er ``pansjonert` fra jobb og skole er det nok ikke så mangen være med så tidlig på dagen. De andre vennene mine jobber eller går på skole. Selv om det er sykt gådt å få lit ekstra fri er det også lit trist å ikke vær fantasi fyll nok til å fylle dagen med ting å gjøre. Selv om jeg skal være med Silje senere å se film er det fremdeles mange timer til. Får vel starte med å stelle meg å så får jeg se vitere hva jeg gjør ut av degen. Ut skal jeg hvertfall.   hva skal du i dag?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Ute i god været

  altså, gradene i dag har ikke vert altfor mye å skryte av, men får vel slikke det som er av solstråler. Som skrevet tidligere gikk jeg ned i sentrum med Marianne og Mia som planlagt, så fikk jeg meling av Celina å vi avtalte å gå sammen på trening. Etter en liten økt, gikk vi opp til nervesen for å kose oss lit i sola med soft is.   Kisses

  Charlotte Lea`

 • kontrakten til..

  Noen planer for i dag da? vell, har så og si sluttet på stål og fasade nå. Kontrakten jeg hadde med dem varte frem til påsken, så nå ringer de meg om de bestemmer seg for om de trenger meg videre. I dag blir det nok trening og tar meg kansje en tur med Marianne ned til sentrum. 

  Har det lit travel, å da er det så mye lettere å skrive noe kort.


  Savne sommeren 

  snakkes 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • kan det bli bedre?

  Selv om klokka er over middnatt, så mener jeg at det som sjedde så og si i går, fremdeles er i dag. Merkelig tanke-gang mener dere sikkert, Men nei da altså for meg avhenger dagene av når man legger seg til å sove og når man står opp. Så for å fortelle hva jeg har gjort i dag (går) kan jeg begynne med at dagen har vert solrik men nåk så kaldt i vinden, men uten å innblande noe mer fra værmeldingene har jeg hat en aldeles god dag sammen med Hanne og Linda. Måtte jo nesten tenke seg til at jeg og Hanne skulle lage noe mat i dag, men bestemte oss for å ta turen til Baben (kebaben) på jørpeland, ble nesten lit imponert over at grillspyd av Kylling kunne smake så delikat på et sted som det, men nokk om det. Etter at vi begge va stappmette å ville gå, gikk vi bort til Linda for å se film, å etter den filmen ble det vist enda en film. Koselig stevning må jeg si, lenge siden jeg egentlig har hat en slik film kveld. Å dessuten må jeg ikke gleme å si at det faktisk var deiligt å kunne nyte en avslappende helg, sammen med bra folk.  

  Men da takker jeg for en fantastisk helg, å ser frem til en enda bedre (neste uke) go natt folkens, Have funn!

  Jada! helt uten sminke I EGEN PERSON!

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Dagens innkjøpte Outfit.

  Halla alle sammen, da er det lørdag. Å en liten pause fra trening. Helt herligt å sove å slappe av så lenge og bare ta ting som det kommer. Startet å ordne meg lit i ett tiden, så tok Rebecca og jeg turen ned til senntrum å spiste lunsj på bakeren, ganske hyggeligt stevning. Etter på tok vi turen ned til cubus.

  Jup! det ente slikt. ...

  synes?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Helg av godsaker.

  Nå er det endelig helg. Å du? det skal bli herligt etter en hektisk uke på jobb, tunkt å begynne rett etter en ferie det skal jeg ikke si noe på. Når det kommer til meg begynner ikke helgen med godteri og tv-titting. Nei, Jeg skal traks ned å trene lit styrke. Tror det komer til å bli en bra start på helgen. Eneste som er, er det at jeg må bli mye flinkere til å strekke ut etter treningen. Gikk med vonde lår i hele uken, haha følte meg helt dom dær jeg gikk runt på jobben. men, men er ikke verdens smarteste. Man lærer av dine feil, er det ikke det man sier?

  Men da stakk jeg, snakkes 

  Kisses 

  Charlotte Lea`

   

 • follow me

  Hei, lenge siden nå. 

  fådt meg ny mobil med instagram, så follow me: cutie2kisses    

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Quiz..

  Nå er det offisielt påske å derfor ønsker jeg alle en riktig god påske ferie. 

  Tenkte derfor å lage en liten spørsmålsrunde, så håper på så mange spørsmål som muligt TNX!!
  Kisses

  Charlotte Lea`

 • 90`s

  Hei alle sammen, kort oppsumering fra i går:

  var med Stine en gammel barndoms vennine. Satt på kafe 1time å pratet en del, vurdering (ganske koseligt å møte henne igjen)

  Etter på tok jeg båten hjem og var med Jannicke til jeg skulle ta båten til byen igjen for å møte gammle venner fra bergen (Kristine, Charlotte, Kjell rune og Aase. (Bra folk).

  Ellers som i dag skal jeg være med en del av vennene mine på the 90`s på skallen i kveld, Gleder meg masse. 
  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Påske!

  Nettop komt hjem fra en hard økt på akilles. Er deiligt å få ut lit energi selv på de dagene du bare er helt slakk og egentlig bare vil sitte hjem. Dagen i dag har hvert rolig, men travel. Startet med en fin tur ned til sentrum med Felix god været, bare satt på benken i sentrunm å nødt hvær eneste dråpe av solskinn, å gud så jeg har lengtet etter varme på mine kalde skinn. Var en aldelse herlig følelse. Etter turen i sentrum gikk jeg bort til Linda, vi gikk en tur ned til sentrum å handlet lit godsaker til enda en liten tur Kvikklunsj og juice var et MUST!! å ja det er ukedag men HALLO! det er PÅSKE!!!  senere på dagen møtte vi Hanne og gikk en tur hjem til henne, dær stelte hun i stand en god tomatsuppe med baguetter så flink hun er. 
  hvordan har din dag vært?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Fullbukket.........


  hahahah uvant å se meg med brunt hår :OO

  Er så utroligt herligt å våkne til et vær som man kan være ute i, gå tur og ikke minst nyte. Så nå strags skal jeg stelle meg btw.. hater selvbrunings skjolder -.- får den så fort på hendene, får vel bruke hansker i dag hehe.

  Senere skal jeg på trening og være med linda, gleder meg masse. så dagen kan vel så og si være fullbukket for meg.

  hva er dine planer for dagen?

  Kisses

  Charlotte lea`

 • slakkkkk.....

  Helgen har for det meste gått i bursdag, Besøk og ikke minst barnevakt for lille Mia sofie. Så i dag tror jeg at jeg nesten må få slappe av lit, har avtale me folk stortsett hele neste uka. så skal nok bli mye bra :)

  #tante elske deg#

  Planer for påsken?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Gårsdagens outfit


  Synes?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • slutter ikke..

  slutter ikke, men tar meg en blogg pause til fredag-lørdag, så da sees vi igjen da :)


  Btw, lit bilder av togapartye i det siste men har ikke oret å ta noen nye enda ;)

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Slutta å blogga?

  Hei alle sammen, skal jeg slutte å blogge?   Hva mener du?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • bilde

  legger bare ut et til bilde fra i går er ikke helt i form i dag :/

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Tema party er..

  Togaparty..


  Snakkes 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Lørdag wow!
  Nei nå altså, klokkener nermer seg elleve å jeg skal til å stelle meg, rydde og handle inn alt til bursdagsselskapet i morgen. Frist ikke å gå ut i det kalde været But it is a Must! så gidder ikke grine over det.

  I natt skal d festes! 

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • new in..

  Kjøpte meg en ny av Bergans flisjakke, men denne er lyse lilla. Den blå fikk jeg for 2 år siden da jeg sluttet på Mx-Sport. Så føte det var på tide med en ny. Bruker dem både når jeg fryser eller av og til på treninng. Så da er det vell greit å ha på. Den kostet da 700,- men på grunn av at jeg er medlem av Akilles treningssenter fikk jeg rabatter, Dagens lykke! :D

  Synes?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Old me..

  Sitter her å blar gjennom en hau av bilder, måtte jo bare finne frem et som er tatt for 3 år siden, føler årene går så fort. Alikevell får jeg en rar følelse så sier at det er så lenge siden. Dette forvirrer meg egentlig ganske mye. Hvordan kan jeg se slik ut da og slik nå? tenk hvordan jeg reagerer på det bilde jeg tok i dag om noen år. Det er en merkelig tanke. 

  Er nok ikke bare bilde som har forandrett seg, men tanke gangen min og ikke minst personligheten. Det mener jeg selv.

  Forbedrelse? eller har jeg forverret meg? 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • god morgon

  Hei å godmorgen alle sammen, vannt med å våkne kl.5. så det å våkne lit før 8, er ganske herligt spør du meg. 

  I dag er det nok ikke så altfor mye som skjer. Tenker å ta meg en dysj hvært øyeblikk å kansje rydde lit til selskapet som skal være for mamma og pappa på søndag, er lit mer spessielt å bli 40år kan jeg tenke meg. De har fått greie på at jeg og mine søstre sender dem vekk på hotell, dær det er tilbud for spa, restaurannte og lignende. Slik at de kan slappe av å kose seg sammen, å gå ut å spise å slikt. 

  Elles så er planene i morgen at jeg stikker i butikken å handler alt av matvarer til søndagen, det er da nemeligt jeg og mine søstre som skal stelle istand til feiringen, blir nok spenndende. Senere stikker jeg opp til Silje for å ordne meg til et (tema party) you guess? nei får nok hvite d i morgen uansett.   Skal i morgen?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • hjemme spa..

  Har hatt en ganske så fin dag egentlig er bare lit ør i hode akuratt nå.   Dagen i dag har gått i jobb, shopping og ikke minst hjemmespa hos Celina. Vi så lit av en film, paradise hotell, tok på ansiktsmaske og noe rense greier til nesa. Og ikke minst laget vi smoothie. Nam, nam.. så nå er jeg her da, gleder meg bare masse til helgen.

  Have fun...

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • sleepy..

  Trett og sliten å klar for en lang god helg.

  Hva skal du i helgen?

  På trening i dag..

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Ohh sunny day!

  Ja altså fint vær, jeg er på vei hjem og skal senere til Kristina for å prøve noen kjoler som jeg gjerne skal få låne til helgen, så blir det trening lit senere. Kjenner jeg gleder meg, har hvert på kontoret i hele dag og bare ventet på å få bevege meg lit mer enn å sitte og drive på med data og regnskap.  Har forresten kontrakt frem til påsken på Stål og fasade så blir jeg nok lit etter påsken også samt kanskje ringe vikar. Jeg er jo tross alt bare vikar nå da. Så har jeg sagt opp på Statoil så nå har jeg bare 3 måneder igjen, grunne til det er utdanningen. Enkelt å greit.


  Skulle publiseres i firetiden men nette på ferja sviktet meg :/

  Kisses

  Charlotte Lea`
   

 • God natt!  nå sitter jeg her å trykker i tryne på knekke brød med ost. Skal straks i seng. Er da ikke så altforlenge til helg heller. 2 ord. Gleder meg! 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Bronze..

  Selvbruning på G.. Let get started.. 

  Hva er din mening om selvbruning?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • i'm coming home

  Nå sitter jeg hær på båten sulten, trett og har dessuten ikke så mye strøm på pcen jippi! Nei altså, det skal bli godt å komme seg hjem smøre seg brun (selvbruning) og bare lage noe godt utav det jeg kjøpte i går. Nam, Nam! Blir nesten mett av tanken på det hehe.

  Skal ikke klage på noen så helts måte, men det tar i å ha 2 jobber å jobbe så pass mange dager i strekk pluss trening. Og i helgene er det ikke så mye å slappe av heller egentlig. Blir for det meste ut med bra folk. Bare son jeg har sakt det så drikker jeg ikke hvær helg, har faktisk vert edru et par ganger på byen også, så det er jeg ikke redd for. Tenker bare det er bedre at dere for høre det hær enn at det går rykter. og ikke nok med det så arbeider jeg en del helger også. 

  Skal også ut i helgen, men vurderer å ikke drikke, why? you ask.. well, you just have to wait and see.

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • innkjøp  Jo da har jeg handlet inn en del fremover, Mye sunt skal jeg si.. vell, prøver å få en lit annen livstil.. tenker å lage noe smoothie på torsdag eller noe, har planer med jentene mine. Vi skal ha spa dag med alt slags men det ser vi da...

  Nå er det snart å hoppe i dysjen, har nettop komt fra trening, men kan desverre ikke se PHotell. Må legge meg tidligt for å stå opp grytidligt faktisk før sola står opp, ønsk meg lykke til...

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Secrets...  Er døds lei av falsk kjærlighet, utroskap, Hemmeligheter og ikke minst løgner. Noen ganger lurer jeg på om det faktisk fines noe som kan kalles ekte. Det verste er egentlig hemeligheter. For da får man selv gå rundt å lure uten å vite hva som egentlig skjer, vet ikke hva som fåregår selv om man merker det er noe galt, noe som ikke stemmer. Gå runt å bare lure til man får vont i hode, det ganger i tankene,  jeg kjenner meg selv så pass at jeg vet at jeg kan lurer i mange år, tenke og gruble. Og fantasere meg til hva som har skjedd. Er lett å fantasere seg frem til det verste om seg selv, selv om det kansje ikke er min feil i det hele tatt. Lettest å skylde alt på seg selv ikke sant?

  Jeg vet at jeg skyller det meste som fåregår på meg selv, spessielt det som går for det meste galt. Jeg er redd for å bli såret igjen, redd for å miste kontakten med personer som betyr noe for meg som jeg vil beholde i livet midt. Så det er viktigt å kunne stole på venner og dele lit hemmeligheter av og til. Så lenge det går på ærlighet. 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Santansbål

   Kom akuratt hjem fra sjøen der jeg, Linda og Hanne var å grillet pølser og marsmellows. Var koseligt å sitte rundt grillen (santansbålet). Skal straks i dysjen for å varme den kalde kroppen min som har hvert ute i kulda.

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Army Bitch...

  Sitter bare å slapper av nå, er nok ikke lenge til jeg tar meg en tur ut..

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • TIDLIGT til å være søndag........

  Sitter her dau trøtt etter en lang dag på jobben i går og skal til å gjøre meg klar til jobben nå. Jobb livet er hard noen ganger, men slik er det bare (off hørtes jo nesten voksen ut), men det er det med 2 jobber. ser bare frem til en herlig frihet etter jobben i dag. Da skal jeg gjerne være med Linda og Hanne blir kos!

  TIDLIGT til å være søndag........
  Kisses

  Charlotte Lea`

 • working my ass of..

  Working hard..   hehe Søte Therese tok bilde da hun, Hannne, Andre, Remi og John ove var å besøkte meg på statoil på Fredag Wiii! 

  Men nå er det nok ikke så altfor lenge til jeg tar kvelden, Blir nok mye å gjøre på jobb i morgen nå som det er søndag og greier.. Sweet dreams cuties

  Kisses,

  Charlotte Lea`

 • Planer..

  Lørdag å gjør meg klar til å jobbe i åtte timer i strekk, så er det rett hjem å sove og jobb på morgenen. Uinterresangt for dere men så får det bli.. 

  Gleder meg bare til Sommeren, ut å grille, bade og ikke mist dra på ferie... 

  Hva skal du i sommer?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • I take Cash....

  Synes det faktiskt er sjipt å måtte stå opp til fin vær i dag. Kan vel si jeg bare sutrer over at jeg skal på jobb og ikke kan nyte været på den måten de fleste kan. Men uansett så skal jeg ikke sutre så altfor mye om det, kommer nok fint vær en dag jeg ikke jobber å da skal jeg nyte hvær eneste solstråle jeg får. 

  Har masse penger eller (lomerusk) spart opp siden desember. Hvær gang jeg tar ut sedler eller får sedler bruker jeg kansje lit av dem å endre opp med masse mynter i lomeboken, vell disse myntene har jeg ikke gjort anet enn å spare i en spare børse. Kan vel si at jeg desuten ikke er så fan av mynter i fuste omgang. Og nå ente jeg opp med ca 1000 kr i lomerusk penger. 

  Good Jobb Charlotte! 

  Er det fint vær dær dere er nå? sparer du mynter eller penger? 

  Kisess 

  Charlotte lea

 • off to wonderland

   

  Nå så trett og sliten jeg er, sitter jeg oppe å det frister ikke legge meg uansett hvor trøtt jeg blir. Som regel er jeg bare slik, holder meg våken til jeg holder på å falle i søvn forand pcen. Går det ann? Vel får vel si god natt for denne gang, jobb i morgen igjen å da vil jeg ikke såve bort den tiden jeg har i morgen tidlig. God natt sweetys <3

  ÅH! så sinna jeg så ut :D hahaha..

  Kisses, 

  Charlotte Lea

 • God jobbhelg!  Kan vell starte med å ønske alle en riktig god helg, og i mens jeg er igang med å se på alle ``god helg`` statusene på facebook, kan jeg gjøre meg klar til en lang jobbhelg. Er allerede ganske sliten ``må jeg få si uten å virke for lat`` har arbeidet i 4dager nå og har 7 dager igjen før jeg får ta meg en aldri så liten Go helg! Viktigste med helg for meg er det å kunne slappe av eller gjøre noe sammen med venner eller familie og ikke minst skunne spise noe ekstra godt. Da snakker jeg for det meste om middager og ikke om snop for jeg skal ha kuttet ned på gåtte spisingen.

  Så neste helg blir jo lit ekstra da, for da skal jeg, Rebecca og Marianne gi Mamma og Pappa 40års presangen dems, men kan ikke røpe hva det blir enda, for det skal være en overasskelse og da tar jeg ingen sjangser.

  Kisses,

  Charlotte Lea`

 • Aihh..

  I hele dag har jeg verket i øre dær hvor jeg tok hull i brusken, håper ikke det er betendelse eller noe lignende. Jo altså jeg har rensett det og alt så jeg vet egentlig ikke. Hadde hvert surt om jeg var nøtt til å ta ut øredobben og latt det gro igjen etter en uke. Ikke bare øret har verket i dag, har stortsett verket i alle leddene og føler meg bare helt paff. Jobbet nå i 4 dager og trent en del, så nå kan jeg sklappe av å sove godt i natt, for i morgen skal jeg ikke på jobb før tre på dagen. 


  Jenter med baller! just for funnn. 

  Så nå plutselig fikk jeg en sødt melding og skal bort t Jannicke en tur, i mens hun koser seg med tomatsuppen sin ^^

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Keep on fighting  Da er jeg godt å mett og venter bare på at maten skal synke ned i magen en liten stund. Om ikke så lenge tar jeg turen ned til Akilles for en godt å hard treningsøkt. Føler at jeg trenger det, motivasjonen har ikke akuratt hvert på toppen i det siste, men jeg prøver bare å tenke på at det er vært det til slutt. Ser forskjell fra da jeg ikke trente i det hele tatt da og det er jo posetivt. Fått meg mer muskler i armene, lår og på leggene. Selv skulle jeg hatt mer muskler i rompa og flatere mage, hofter. 

  Det at jeg gir meg selv utfordringer er jo i utgangspunkte bra, men vanskeligt å holde på i lengden. Det er bare å bite tennene sammen og satse på gull! stå på å holde kjeft i steden for å klage forde det er jo egentligt bare for midt eget beste og det er jeg fulstendigt klar over, selv om det er 1000gangere lettere å lage egne unskyldninger, men det eneste jeg gjør da er å lyve til meg selv.

  Noen som kjenner seg igjen?

  Kisses

  Charlotte Lea` 

 • my weekend

  Meg og min søte Silje

  Ja da er vi kommet til den sappeste dagen i uka, ja sltså Søndagen. Den dagen i uka mann skal slappe av å lade opp etter helgen slik at vi kan være klar til en ny hard uke. Å gjett om jeg skal få det hard da? Oyes.. ikke noe snill jente her i gården, blir 11 dager jobb i stekk, men skal jeg være lit posetiv så er det jo ikke altfor lenge til påskeferien, Kan nesten ikke vente. Skal gjerne på påske leir å treffe gamle beskjente eller så blir jeg hjeme å finer på mye prell om mann kan tenke seg til det. Helgen min er gådt i barnpass og vert ute men en bra gjeng, eller så har søndagen bare vert slapp. kjenner jeg trenger å trene litt mer i morgen. 

  Såååå, hvordan har du tilbrakt søndagen din?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • just like that...

  Nå sitter jeg her under dyna og ganske klar for sengen, Mia har sovnet så da kan en trett tante snart få låvt til å legge seg ned på. Det å være barnevakt når man har vært så sliten som jeg har hvert i dag er krevende og jeg er helt utmattet.  Har følt meg det i hele dag, vet ikke ha det skyldes, men tipper det har med veldigt lite søvn. Så i natt skal jeg sove godt. Er vel låv å håpe. Btw, Fikk meg tre ekstra hull i ørene i dag, sammen med Kristine som tok 2 og Celina som var Publikum eller hva det kan kalles. Er vel ikke så vont nå, verker bare vis jeg kommer borti noe. Er overaskett at det ikke verker mer egentlig, men håper jo ikke at det skal det heller. Så har jeg farvet håret. Føltes jeg måtte, var jo mer gul skjær i det før. 


  Hull i øre!

  Eller så ser jeg fram til en kanon helg sammen med jenter mine Silje, Kristine, Miriam og Celina. Skal lager i stand noe god mat, etter fulgt av god stevning og avslutter kvelden med en aldri så liten tur ned til skallen. 

  Go Helg!¨

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Bilder!

  Jess det var Maskeradeball! bilder fra i går:

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Greier du se det?

  Hei alle sammen,

  overaskelse og overaskelse ehm... vel dere får ikke mer ut av det en dette bilde jeg legger ut, greier du gjette hva jeg skal? får mer bilder i morgen, Blir hvertfall gøy uansett 
  Kisses

  Charlotte Lea`

 • innkjøp

  Blir så utroligt gøy i kveld sammen med Miriam og Kristine. Skall ut å drikke lit sammen med dem, så stikker vi til puben. Har nettopp hvert å handlet noe til i kveld, alt fra sko til negler.


  Løs negler.


  Sort øyenskygge, har en helt lik fra før men den greide jeg å knuse :P


  Sommer/danse sko til i kveld :)


  BH 1


  BH 2
  BH 3


  Box-ere


  Genser/cardigen

  Røper hva jeg skal lit senere i dag.

  Hva skal du i dag?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Girls night  Hadde det ganske så hyggeligt i dag, da jeg var kommet til Celina laget vi noe taco. Så på filmen Red eye og snakket en del etter på.

  Fikk ikke sett hele Idol men synn at Magnus ikke kom videre, hvet godt hvem han er og har altid synes han synger fint. men, men.. er ikke altid alt går som det skal. Eller så slapper jeg lit av akkurat nå, så blir jeg nok ikke så sen i seng. Tenker meg i sentrum i morgen for å skikke lit på skjole og sko. Selv om jeg var i byen i går med Silje, men Fant ikke annet en undertøy haha. Så håper jeg finner noe da.

  Hva jeg skal i morgen får dere ikke vite før lit senere i morgen, men gøy blir det nok uansett.

  Hvordan blir din helg?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Helge-planer.

  Hei alle sammen..

  Var nettopp i sentrum sammen med Kristine og Celina for å handle noe delig mat til senere. Da blir det  jente kveld  og ikke minst se film og kose oss skikkeligt. Ser også frem til i morgen, da blir det en tur ut med Kristine og miriam, skal bli spendende og dessuter har jeg en liten overasskelse til da, men det røper jeg ikke før i morgen. 

  Kisses, 

  Charlotte Lea`

 • ta dine egne råd!

  Jeg føler meg så lettet nå, er forskjell på det å tro, å det å vite. Jeg vet nå at jeg kan klare/mestre alt selv så lenge jeg bestemmer meg for det. Jeg har lært meg selv bedre å kjenne å ta mine egne råd. Hva er egentlig vitsen å gi råd til andre, så lenge man ikke kan stå ved dem selv? det er et godt spørsmål jeg ikke kan svare på, men har begynt å ta mine egne råd, å det fungerer faktisk. etter all treningen og det delvis sunne kostholde midt har jeg begynnt å akseptere den jeg er og bli mer fornøyd med meg selv. Er det gale om jeg sier at jeg følte meg pen uten sminke i dag?  Det må være låv å fer fornøyd med seg selv av og til, spessielt når man prøver å gjøre noe med det, enten om det er akuratt det å trene, sminke seg, ordne håret. så et råd, ta deres egne råd :) 

  (den pene lua jeg strikka)

  Dette innelgget er basert på hvordan jeg føler det og tenker, kan ikke få si hvor godt det føles å innse at det du trode du mistet, ikke hva hvert tårene jeg ga. Jeg vet jeg fortjener bedre en det nå! 

  Btw, har dere hørt sangen Skinny love? den sangen får meg til å føle meg tris, glad og samtidig gir meg inspirasjon til å ikke gi opp. Har dere følt det av den sang før?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Behold troen!

  For å si det slik, ting forandrer seg med tiden. Kansje ikke på den måten du håpte på, men ting blir bedre med tiden du må bare ha tålmodighet å troen på deg selv. Kansje du har bygget opp ting som bare plutselig raste sammen, Dette gjelder så og si alt. selvtilliten, tillitt, kjærlighet, venskap.. osv. men du må bare ikke gi opp når du føler du har nåd bunden, for da er den bare enda en go grunn til å vise at du er bedre en det å fortjener mer. Alt som raser sammen kan bygges opp igjen, men som første gang tar det tid, kansje også enda lenger.

  Jeg snakker fra egen erfaring, hadde så dårlig selvtilitt at jeg ikke turte si hei tilbake til kassedama i butikken eller spør om hjelp vis jeg ikke fant det jeg skulle ha. Jeg hadde ingen tro på at ting kom til å bli bedre, men jeg er blidt sterkere. Fådt meg ekte venner som er der for meg uansett hva. De er stor grunn til at jeg har fådt troen på meg selv, selvtilitt og ikke minst er den jeg er i dag. 

  Tusen takk, søtinger, Dere hvet nok hvem jeg snakker om...

  Dessuten har jeg fådt motivasjon til å gjøre noe ut av dagen og ikke minst med meg selv som sminke, trening og kjær. Det gjør noe med meg, og det tror jeg gjør noe med andre også, så lenge man har troen på oss selv og at man kan sette oss mål som man kan kjempe seg fram til.   Kisses

  Charlotte Lea`

 • til dere som mener jeg ligner!

  Har egentlig ikke syntes jeg har lignet noe særligt på henne, før jeg prøvde å ligne på henne lit i dag :P

  Synes?
  Mener dere at jeg fremdeles ligner Miley?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Syk.

  Hei alle sammen,

  Da var det nok! har vert forskjøla i over 2 uker. Har prøvd alt av doc til å prøve å overse alt av hosting og nysing, men nå er jeg lei. Så jeg tok meg en båt-tur til legen for å sjekke ut hva det kunne være. Tok til og med en liten blod prøve, men hadde ikke virus. Husker ikke hva han sa jeg hadde for noe rart. Eneste jeg tenkte på var at det ikke er noe alvorligt. Så nå sitter jeg her da med rompa trykt plantet på sofaen, Hoster å med en smule feber.   Lucky me!

  Kisses 

  'Charlotte Lea`

 • Face the facts

  Ja hei dere, kjenner virkeligt savne etter å blogge. Er så utroligt lenge siden nå. Egentligt føler jeg for å starte igenn, men er jo bare en tanke som spinner. Tenkte å legge ut et lite innlegg om motivasjon og inspirasjon som får meg til å tenke anderledes på forskjellige ting. Jeg må være ærligt og det er ikke for å syte eller klage, men som mange andre jenter sliter jeg med selvtilliten. Ser på mange moteriktige, tynne å veldrente jenter rundt om kring i hele verden fra forskjellige blogger, anonnser, Modeller osv. Å da får jeg bare tanker om hvorfor de er så pene og ikke jeg, hvorfor er ikke jeg slik? Vell jeg er 100% sikker på at de ikke har det lett de heller, de må dessuten tenke på kostholde de også og nok mye mer en det. 

  Så i stede for at jeg skal sitte på sofaen å syter på hvor vakre de er og ikke jeg. Så hvor for ikke heller bruke energien på å kjøre noe med det, Få meg selv fornøyd.Å dette har jeg tenkt å gjøre noe med, Har bundet meg til Akilles i 1 år og da er det ikke noen unskyldninger for dette skal jeg klare. (Shut up, Work hard and me pationt!) dette er min motivasjon. Og til syvene å sist har andre klart det før meg, så hvorfor skal ikke jeg klare det? vis jeg kan, kan du også. Og jeg vet det er bedre å prøve å heller vite at jeg har gjort det enn å angre på at jeg aldri gjorde det. 

  Det finnes kun dårlige unskyldninger på ikke å trene. 

  Bilde fra google.no 

  Kisses`

  Charlotte lea`

 • Vurderer å slutte å blogge

  Hei alle sammen,

  Har rett og slett ikke tid til bloggen lengre, er så mye å gjøre for tiden med jobb og planer med venner, og da er det ikke plass til bloggen lenger å sont har det bare blidt i det siste, så jeg blogger kun når jeg føler for det selv. når jeg virkelig har noe mer å komme med. se you ;)
  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Helgen

  Hei alle dere, da er det altså godt en fantastisk helg, så synd at den allerede snart er over så blir det 11 dager jobb i strekk. Kort fortalt har helgen startet med en aldri så liten by tur med Hanne, Catrine og Vanessa. Lørdagen var det klasse treff der vi gikk å spiste på restaurang sammen, og hygget oss. Etter hvert som det ble kveld tok jeg turen på byen i edru tilstannd og traff på Andre og Daniel. Eller som dagen ni dag har hver, er det bambi på is. Bilde dryss sier vel det meste.  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Go helg!
  Ja da blir det bra med langhelg før jeg tar å jobber eleve dager i strekk, kan si at jeg gruer meg en del, men er ingen grunn å ta sorgene på forskudd. Fint at lønna også kom i dag, så blir det byen i morgen med Hanne. Gleder meg! skulle egentlig være med Catrine i dag men tar det heller på forsjet i morgen.

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Chiller..

  Hei du...  Sitter hær og følger spent med på hotell Cæsar. Skal ikke så mye mer en i kveld en å gå en tur og dysje så i seng. Føler dagene går så sinsykt fort for tiden bruker 2-3 timer på å pendle og 8 timer på jobb så har jeg rundt 5timer på meg til å gjøre hva jeg vil. ska bli deiligt med lang helg. jobber bare i morgen, Deiligt! nei men har vel ikke noe mer spendende i tankene som er vert å blogge om så vi snakkes 

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Hey appel!

  var så utrolig sulten på vei hjem fra jobb i dag, pappa kjørte innom Rimi og da måtte jeg bare ha meg en hel haug av epler, de gul/grønne er vel mest populær hos meg. Er ikke så stof fan av sure røde epler. Sitter å trykker i tryne på 1 nå, Fristet ikke med panekaker til middag er ikke så gla i det dærene uansett. men blir nå hvertfall mett. Skal strakks til å spille lit gitar nå kan jeg så og si en hel del grep. Så nå trenger jeg øve på takten og slåingen på strengene og det er der problemet midt starter.

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • long time no see..

  Ser bare frem til helga, Blir en tur ut på byen men herlige jenter på fredagen, på lørdagen blir det også byen men ikke for å drikke,men for å ha klasse treff med dem jeg gikk VGS fuste året med. Er sykt lenge siden jeg har sett og møtt alle nå så det blir spendende. Desutten kommer lønna snart å da blir det bra. Btw, la meg vell 20.00 i går, å sov som som en sten helt til alarmen ringte å vekket det sovende hode midt. Utroligt godt å ikke våkte på natten.   I dag har jeg nok bare hvert på jobb kom hjem for ca 1 time siden. Tenkte å ta meg en jogge tur, men tviler. Er så sinsykt kaldt ute. 

  Hva er dine planer for dagen?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Kort VS Langt hår

  Farvet håret og klippet en liten pannelygg på fredag, så når jeg tok kun pannelyggen forann så det ut som jeg hadde klippet det kort, så hva synes dere?

  kort vs langt hår:
  Hva synes du?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Life is a bitch..

  Hei alle sammen..
  Son helt serriøst nå er det slutt på alt som hetter burn. Hver gang jeg drikker det føles det ut som jeg får pusteproblemer, kjenner pulsen stiger. Eneste grunnen til at jeg drikker det er at jeg får et voldsomt energi kick, Men hovedgrunnen til at jeg slutter med det er fordi jeg ikke får sove om natten og jeg kaster som regel opp på morningene. Jeg tror ikke det er nornmalt å reagere slikt på burn. Så jeg tåler det nok ikke. Er jo som å ha bakrus nesten, men har aldri kastet opp eller hvert noe dårlig etter en tur på byen eller fest før med alkohol, uten om at jeg ble lit uvell på konserten for ca 1 måned siden. Jeg drakk ikke noe annet en burn, men smakte på noe wodka apel som jeg fikk smake av marianne. Danset så og si hele kvelden, helt til en trokket på meg, har fremdeles vont. Fikk til og med krampe en liten periode så den som trokket på meg må ha troffet godt på en nerve. 

  Eller så er det jobb i morgen så blir nok veldig tidlig i seng i dag, er dau trett og en smule dårlig. Det pleier som regel gi seg etter hvert. 

  Hva er dine planer for dagen?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Outfit

  Kveldens outfit

  Synes?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Have a nice...

  Da er det lørdag dere, Therese var vist ikke helt i form så hun blir hjeme i dag, Go bedring <3.  Så jeg tok meg ikke turen til Stavanger i dag. Blir heller hjemme lit nå. Har nettop laget meg noe wok til Marianne og meg. Skal straks stelle meg ferdig og ta en tur ut etter på. Have a nice party night! woho.. kan hende jeg legger ut et outfit, men det ser jeg. 

  Hva skal dere i dag?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Som Egg & Bacon

  Er en stund siden jeg laget frokost nå, men da kan jeg bare kalle det for lunch. Var å handlet litt av hvert i går, alt fra wok til juice, bacon og egg. Så da var det bare å lage en god frokost i dag med egg og bacon. Føler meg lit handy whomen akkuratt nå, nei gjør ikke det. 
  i Dag skal jeg til min elskede Therese woho, gleder meg. Må nok komme i gang med å stelle meg før jeg drar av sted på åpent farvann og ender i byen. Så da snakkest vi. 

  kisses 

  Charlotte Lea`

   

 • måtte til.

  Da har jeg vist farvet håret også i dag, måtte nesten det. Var gult, orange og brunt så nå er det vel fikset på men har ikke tørket enda så kan ikke si det helt sikkert. Va foresten utrolig kaldt å jogge ute i dag. Minus grader og greier nei off, gleder meg bare mer og mer til sommeren nå. Har ikke noen spessiele planer enda, men finner nok på noe.   Men er lit trett så vi snakkes.

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • innkjøp

  Hei der..

  Da er vet vist helg for meg også, nettopp spist noe Taco sammen med familien og skal til å slappe lit av, nyte kvelden rett og slett. Nei okey da, blir lit slapping av før jeg og Marianne tar oss en god jogge tur. Er dessuten bestemt på å komme igang med kondisen, trene rompe, mage og lår. Lyst å komme i en krops form jeg selv er fornøyd med og trives i, å da krever det lit innsats.

  var jo også på Sport 1 i går, så hær er innkjøpet:  BTW: ikke glem spørsmålsrunden da

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • work as hell..

  Hei alle sammen.
  Skal ikke klage, men må si at i morgen etter jobb blir det gått med helg, da har jeg jobbet 9 dager i strekk. Egentlig skulle jeg ikke arbeide i morgen, men siden revisorene og sjefene skal ha møte så ble jeg nesten nødt til å være med, men synes ikke det gjør noe egentlig. Har arbeidet full dag i dag, stått på for å bli ferdig med skjemaene for morgen dagen. Føler hvertfall at dagene går sykt fort når jeg har noe å gjøre på hele tiden. jeg står opp klokken 5. Jeg er vel hjemme rundt 4 å legger meg rundt 9. Så du kan vel si jeg savner det å sitte oppe rundt 11-12 og snakke med en del venner av meg på facebook eller mobil og ikke minst det å være med dem. Hvar stort sett med noen hver dag, nå har jeg ikke hvert med noen siden nyttår.

  Oki, nå synes jeg det ble lit for mye dø født teks. Så nå er jeg i gang med alt, kjøpte meg ?Rosa? drikke flaske, sports tights og sports BH. Kameraet glemte jeg i bilen, var nedom Exspert, og den utløseren jeg fikk til kamera til jul. Den skulle liksom ikke fungere til midt kamera tåpelige greier. 

  Men kan ta bilder av innkjøpet i morgen eller noe. Eneste planene for helgen er vel å være med Therese se film og lage noe god mat eller noe, GLEDE!

 • Spørsmålsrunde!

  Spør! Spør! spør!  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Ser frem til..

  Hei alle sammen. 

  Nå sitter jeg hær og gleder meg en hel del til neste helg, Laget et arrangement til da også. Der jeg og de i gammle første vgs klassen, møtes, spiser og går kansje ut på byen. Alt etter som hva de vil selvfølgeligt. Akuratt nå har jeg nok å tenke på når det kommer til jobben, har lit mye å gjøre så blir jobb på fredag også, selv om jeg egentlig bare skal jobbe til tårsdagene, men det gjør meg ikke så mye egentligt. Kjenner det at jeg trives så lang som sekretær hehe..

  I dag har jeg forresten holdt meg borte fra brus og alt søt saker i en uke, å det til å være meg, synes jeg det er ganske bra. Gikk jo fra å drikke brus hver dag til å slutte på dagen, håper bare jeg greier å holde meg.  Kisses

  Charlotte Lea`

 • what i want or what i need..
  Forstod ingenting da alarmen ringt, eneste jeg kunne få i tankene var hvorfor den ringte, så kom jeg på det. Å ja, jeg skulle jo på jobb jeg. Fikk nå rundt 8 timers søvn så var ikke så sliten å trett i dag, er herligt å føle at jeg får den søvnen jeg trenger når jeg ikke har såvet så godt på lenge. 

  Nå sitter jeg for det meste å grubler lit over hva jeg skal kjøpe meg for lit av lønna. Ny pc, mobil, gitar eller kansje extensions? 

  Pc er snart et ``must`` Er syk treig, høytalerene detter fra hverandre, batterie sitter ikke fast i pcen og (N) knappen klikker bestandigt. Mobilen er lit over 2 år gamel, klikker og har riper. Lyst på ny gitar med stål strenger. Extensions fordi jeg vil fikse på håret. Så da er det bare å tenke seg om hehe. 

  Hva har du gjort i dag?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • sleeping beauty

  Føler meg rett og slett helt paft. Har mine godeste gruner og faktiskt. Har hvert våken mer en et døgn har ikke fådt en liten blund på øyet en gang og ikke nok med det har jeg arbeidet 16 timer på et døgn. Er ikke bare, bare det heller skal jeg si deg. Tror jeg legger meg rundt 8 i dag, skal uansett på opp klokken 5 i morgen for å få på jobb, er lit greit å få såve lit lengre en 8 timer. Har før fortalt om søvnproblemene mine, de er blidt lit bedre, men føler ikke jeg sover bra fordi om. Jeg blir som oftest ikke gretten når jeg blir trett, bare full av energi. Kansje til og med lit for mye inni blandt. 

  Du kan vel ikke direkte kalle meg Tornerose når jeg er det stikk motsatte
  Tenkte spille litt gitar straks føler at jeg er blidt en del bedre å har til og med startet å lage en egen sang. Har laget mange før, men er lit ekstra når jeg kan lit gitar synes nå jeg. 

  Så derfor har det ikke hvert så mye blogging, jobbet rompa av meg. 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Lørdags gådt

  Hei alle sammen, Da var jeg ferdig med jobb for i dag. Tok meg en tur i butikken handlet inn alt av yougerth, knekke brød og frokostblanding for en sundere hverdag. Så i dag blir nok lørdags gådt et midt druer, som jeg sitter å gomler i meg nå. Lønna hadde komt så da måtte jeg jo få kjøpt meg noe snadder. Tenker meg forresten i butikken i gjen å kjøpe noe kylling, wok eller lignende, skal forresten også jogge senere med Marianne håper bare på at været holder seg. Så nå sitter jeg hær med pc-en og gitaren å prøver å lære meg Tore Tang. Den er lit vrien siden du må bytte cordene så fort.   Hva skal dere i dag?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • God natt!

  Har hvært på jobben jeg, God natt!

  Skal på jobb i morgen tideligt igjen så da må det nesten bli blogging etter at jeg er hjeme i 4-5 tiden ...
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • New me?

  Etter jobben i dag gikk jeg hjem for å spele lit gitar, føler meg helt tone døv. Alikevell føler jeg at jeg har forbnedret meg en del. Så lyst på ny gitar med stål strenger. De lyder så mye bedre ut. 

  Nå er forresten jeg og Marianne komt til enighet sammen med Kristina. Vi begynner på Akilles, og skal trene for harde livet. Har forresten jogget i dag igjen sammen med Marianne, helt nydeligt vær, ikke for kalt og ikke for varmt. Dessuten var ikke luften tøff og ekkel i dag son som sist gang, ble ikke så tørr i halsen. Værste jeg vet er å jogge i tørr luft dær det skjærer i halsen og får fort blod smak i halsen, Nei asj. Nå gir jeg alt og prøver så godt jeg kan å holde kost hold et sundt. Og ikke minst trene og stå på! 
  Nå blir det da altså jobbing hele helgen også, er ganske så trett, men prøver få ny instillinger og noe som motiverer meg, og det har fungert så langt, spørsmålet er bare hvor lenge vil det vare? Så tror jeg, at det muligens blir en tur på byen neste helg, men sklapp helt av. Denne gangen blir det en EDRU kveld på byen sammen med Therese og kansje en par andre. It wil be fun, or wil it? :) 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Forbedring //2013\\

  Nå blir det jobbing i lit over en uke i strekk, Dag (1) Finish! er ganske så trett og lit sliten, men det stopper ikke meg. Nå straks skal jeg ut å gå tur. Har nemmeligt satt opp et par mål. Målet er å jogge 2 ganger i løp av uka. målet midt for denne måneden er (0) snop, skal vær 100% snope fri. Jeg som nettop er blidt 18år og ikke liker vann er blidt avhengi på brus. så det blir en utfordring å slutte me det, men jeg tar i mot utfordringen min for i 2013 skal bli en forbedring, som jeg sent vil angre på!

  Jeg vet selv at bloggen for dere er blidt mindre interessang, det har den faktisk blidt for meg også! men gir meg ikke med å blogge frivilligt med det første.

  Har dere spørsmål? Spør, Spør!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • forberder meg til nyåret.

  Er vert en del dårlig blogging i det siste. Trenger nok ikke en stor forklaring det er jule er det vel ikke?. Så nå om ikke så lenge ønsker jeg 2013 velkommen. Og da skal det bli andre boller (rutiner) Jeg er fast bestemt på å snu hele kostholde mitt på hode og gjør en innsats, bli sunn og mosjonere. Nå som jeg jobber så og si hver dag, blir det selvfølgelig mindre blogging, men samtidig får jeg mer ut av dagene. Jeg har faktisk lengtet lit etter skole fordi dær var det noe å drive på med og dessuten fikk jeg møte alle vennene mine hver dag. 
  I morgen skal jeg til Therese på Nyttårs feiring. Gleder meg en hel hau. Blir nok ikke noe drikking på meg. Gøy skal jeg ha det alikevell det kan du banne på.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Nyttårsforsett

  Hei alle sammen, da får dere se nyttårs løftene mine. 

  Synes?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Collage

  Nå har jeg endelig fådt prøvd meg ut på en collage, Ble fornøyd selv med denne. Er dessuten min første så da kan jeg vell ikke klage. 


  Tror at jeg tar turen opp til Marianne om lit, Kansje ser en film med henne eller noe. Å lit senere tar jeg meg en tur, kan bli deiligt med lit frisk luft.

  Synes?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • ikke så spendende.

  Står helt blangt uten ideer til hva å blogge om, jeg kan ikke ha et spendende liv hvær eneste dag. Slik er det bare. 

  Hvordan har dagen din hvert?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • UT!

  Da blir det byen i dag, gleder meg masse. Er lit i gang med drikkingen, men skal ta det roligt. Ellers i dag har jeg bare chillet og passet på Mia en liten stund.   Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

   

 • Bare helt...

  Hey, You!


  Just cuse i have pasion fore webcam!

  Føler meg helt døv i dag ikke son hørsels messigt, men selve følelsen i hele kroppen. Bare helt trøtt og sliten. Føler ikke jeg har helt krefter, store deler av det kan være for jeg satt oppe å frøs, men er komt meg ned i sua for å få lit varme. Ikke minst tror jeg det har med at det blir fort mørkt ute.

  Vell har startet på nyttårs forsettet. Skal bli spendende å se om jeg får til alle løftene. Jeg skal prøve så godt jeg kan å holde dem.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • stort sett det ja!

  Hei alle sammen!  Tok båten til Stavanger og tilbake for å hjelpe Marianne med Bagasjen og Mia Sofie. Ikke lenge etter at jeg var komt hjem kom Teddy. Vi stakk en tur opp til Maren før vi tok turen til Geiri som jobbet på statoil i dag. Er ikke så mye mer spendende som skjedde i dag, Men må si det at jeg fikk et fint smykke av Teddy til borsdagen da, tusen takk :)

  Gleder meg bare til helgen nå, skal bli deligt å komme seg ut lit. Så blir det jobb neste uke og da jobber jeg 9 dager i strekk så wich me lock!

  God natt da...

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

   

 • Kvise krise..

  Jeg har bare prøvd å unngå alt å alle i dag da jeg tok ferja, en diger kvise midt i fjeset. Føler meg så motbydelig hater kviser. Er nok en stor grunn for jeg hadde en forferdelig periode i 10 klasse som var så ille at jeg måtte til legen for å få noe ekstra sterkt for å få dem bort. Akkurat nå tar jeg imot råd, så nå sitter jeg her med en sterk tannkrem på kvisa. Håper for alt i verden at det fungerer. Krysser fingrenen wich me lock.....

   

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • hadde ikke nett

  hadde ikke nett på finnøy, men nå er jeg hjeme igjen.. orker ikke blogge noe særligt nå. Ser film og greier.
  Kiss,Kiss

  Charlotte Lea`

 • Var det jeg sa!

  Sa jo at det blåste mye, og at jeg var redd. Og det hadde jeg all grunn til.. 

  Dette er bilde fra dær jeg jobber av og til, trenger vel ikke si mer. Ble helt målløs.

  Les hær LINK

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • HJELP!

  Nå sitter jeg våken og er livredd for at huse skal blåse vekk! det blåser noe sinsykt har ikke opplevd maken. Og jeg skal ligsom ta båten i dag! Yohu, akksom det kommer til å skje. Er nesten sikker på at alle båtene er innstilt på grun av det kraftige være som herjer. Skal dette stoppe meg i å ha en fantastisk jul sammen med slektningene, da blir jeg pisst.   Hvordan er været hos deg?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Fått meg jobb!

  Hei alle sammen.

  Glemte fullstendig ut å fortelle dere at jeg har fått meg jobb!

  Jobb som midlertidig sekretær hos Stål og fasade. Får midt helt egent kontor og greier, var der i går for å skrive kontrakt så da blir det jobbing fra januar frem til påsken, gjerne lenger etter som hva de trenger. Eneste som er lit hardt er det at jeg må opp rundt fem om morningen så da blir det ikke sent i seng på meg.

  (Når man går på arbeids plassen og ikke er på kontore må man bruke hjelm) Er jo et stål verk jeg skal arbeide på, så synes jeg at jeg var lit kul i den hjelmen og måtte bare ha et bilde.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea` 

 • ikke igjen..

  Sist i sommer greide jeg å knekke minne korte til cameraet, nå har jeg jamen meg klart det igjen. Er det bare meg eller har det skjedd deg også? synes bare at det er sykt irriterende bare forde at de tåler så pass lite. Tenker å prøve å finne ledningen til camera for å prøve og se om det fungerer. Er lit teit vis jeg ikke får bildene fra Mariannes 21års dag tilbake som ble tatt sist i går. 
  I morgen reiser jeg med familien til finnøy så jeg vet egentlig ikke om det er nett der, men skal prøve å få til et par innlegg i mens jeg er der da. Gleder meg massa, masse 

  Kiss,Kiss

  Charlotte Lea`

   

 • på ann igjen..

  Hey you all,

  Kjøpte også disse..  Da er jeg komt hjem fra byen, og ikke lenge til jeg legger meg til å sove er utslitt, eller mer trett. Skal bli godt. For i morgen blir det bond gass, med jobb, komme hjem og sminke meg også blit det forsj og tilslutt blir det byen. Søsteren min blir nemmeligt 21 år i morgen og da skal det feires. Eller så har har jeg hatt en koselig dag sammen med Kine og Linh Cathrin. 

  Skal prøve å få til et innlegg i morgen hvertfall, snakkes..

  Kiss,Kiss

  Charlotte Lea`

 • Byen straks..

  Hey you all..

  Sitter her å fryser i mens jeg prøver å lære meg lit gitar, har som mål og  få det til. Ser på andre som er så utrolig flinke til det og mesunner dem. Og det er så gøy når jeg vet jeg får det til.   Om ikke så lenge skal jeg ta turen til byen for å møte Kine og Linh Cathrin, Gleder meg en hel haug. Tror også jeg skal stikke innom en gitar butikk for å kjøpe plekter til gitaren, btw, begynner jeg å kjenne det på fingrene, gjør en del vont, men mindre vondt nå som jeg har spilt en del. Begynner å få tykkere hud slik at det ikke er et problem.

  Hva er dine planer for dagen?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

   

 • love is life

  Hei og god morgen alle sammen.

  Har akuratt våknet, så tenkte bare legge inn en inspirasjon, eller slike tattoo jeg ønsker meg.Jeg synes at tattoo med meninger er vert så mye mer en bare noe man synes ser kult ut. Så jeg kommer deffentligt til å finne noe som jeg har skjela mi i.


  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Øvelse gjør mester..

  Hei you..

   

  jeg har enda ikke gitt opp gitar spillingen og er nå iferd med å prøve å spille "a thousand years" på gitar , men er lit vrient enda. Øvelse gjør mester og da er det bare å sette i gang. wich me lock.. BTW, må jeg nesten få kjøpt meg plekter og son greier som holder strengene fast.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • hvordan lage neglelakk design

  Hellu there you..

  Fikk et spørsmål om hvordan man lager slike negler.. så ENJOY!

  Dette må du ha!


  1. det første du gjør er å lakere neglene dine helt hvite med en hvit neglelakk.

  2. når neglene dine er ferdig tørket tar du tape rundt fingrene  pass på å ikke dekk neglene med tape!

  3. så tar du vann glasset, og drypper en farve neglelakk oppi, derretter tar du en annen farve å drypper i vannglasset. Alt etter hvilke farver du selv ønsker (NB! bør ikke ta mer enn en dråpe neglelakk om gangen av hver farve)

  4. Ta derreter tannpirkker og dra og lag former i neglelakken. 

  5. når du er ferdig å blande den formen du liker, ta å dypp en fingen med tape oppi vannglasset. 

  6. ikke ta bort fingen før du har brykt en q-tips til å fjerne restene av neglelakken som er på vankanten. 

  7. fjern fingen fra vannet, ta av tapen og beundr neglene dine. 

  Link for å se det steg for steg på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=reVsagoJEmo

  Håper dere forsto forklaringen min.. Så hva synes dere?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Sportslig jente..

  Hellu there.  Har allerede hvert på tur, spist og dusjet og nå er jeg i gang med lit plikter hjemme. Tenkte bare blogge lit og sette på musikk først.

  Kjenner jeg er lit nummen fra joggeturen i går, tøyde nok ikke ut bra nok. Slik hender av og til. Jeg er nå ikke akkurat den sportslige jenta. Selv skal jeg prøve å komme i bedre form med å jogge og at jeg mest sannsynelig vis begynner på Akilles til januar sammen med Marianne. Har egentlig vurdert det lenge, men så er det, det med selvtilliten jeg sliter med. Bare tanken av å trene sammen med topptrente karer får meg bare til å ha lyst til å krype under senga og bare bli liggende der for å si det slik. Jeg prøver for all del og ikke være dramatisk, men det å slite med selvtillit er ikke bare, bare heller. 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • spreging..

  Hellu there..

  watch out bitches!

  kom nettop hjem fra joggetur med Marianne ute i det kalde været, Var ganske herligt og slikt så kan ikke klage på det. Nå skal jeg slappe lit av før jeg tar kvelden. 

  God natt sunshines

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Dagens bilde..

  Hellu, there.

  Legger bare ut en bilde. 
  Synes?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Ferdig..

  Hellu there!

  Er ferdig med det PROSJEKTET som det var snakk om, YES! slik ble resultattet. Ble helt ok, men det er første ganger og shit så jeg får det nok bedre til neste gang. Er forresten gøy og ganske så enkelt så det blir nok mer slik neglelakk i fremtiden. prøvd det selv før?

  Hva synes dere?

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Cartoon network..

  Tidligere var jeg en tur nede i sentrum for å kjøpe meg en kopp varm kakao, youghert og noe tape. Tape tenker dere? ja holde på med et prosjekt, men det får dere ikke se før lit senere, håper bare at det blir bra, aldri tenkt tanken på å prøve det ut før i dag, så blir spendende å se om jeg får det til. Nå sitter jeg barnevakt for tantungen, ser for det meste på Cartoon Network imens jeg blogger dette innlegge Skal straks finne fremm noe leker og leke med hehe, blir koseligt. 

  Hva er dine planer for dagen?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Har ikke prøvd det selv

  God morgen..  Da var jeg oppe i dag også. Er en del trøtt, men skal straks ned å gå en tur med felix. Dessuten skal jeg også sitte barnevakt for Mia Sofie en stund lit senere i dag. Marianne skal vis ned og spraye seg brun til Fredag. Jeg har aldri prøvd spraytan selv, men har lit lyst. Har altid hvert blek og vis jeg prøver å sole meg, selv med solkrem blir jeg bare rød.

  Egentlig har jeg ingen planer denne uken før på fredag, så uansett hvordan dagen går håper jeg at det er noe å finne på. Jeg liker ikke sitte inne om dagene, må ha noe å finne på så og si hele tiden. Prøve å holde meg selv opptatt.  

  Har dere spørsmål er det bare å komme med dem...

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Rydding på G.

  Nå har jeg drevet på med å rydde. Får av og til slike KIKK! der jeg bare er nødt til å gjøre noe og alt av rott må ryddes, så det har jeg drevet på med i dag, og er lit sliten. Det har jeg da altså god grunn til å være, har drevet på siden 2-3 i dag. Eneste pausen jeg har hatt er da jeg var nede og spiste lit middag. Eller så har jeg stått på siden da. Må si jeg er lit imponert på hvor fort timene flyr, jeg har hygget meg med en del av ryddingen. Eneste grunnen til det er det at jeg finner ting jeg hadde glemt eller som jeg har savnet. Så nå skal jeg ta meg en vellfortjent dysj, skal bli herligt skal jeg si dere.   Har du begynt med jule ryddingen ?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • lykke og glede..

  Hey, you there!  Til jula reiser jeg og noen slektinger til finnøy for å feire jul og overnatte på et lokale der. Vi skal være der i rundt en uke, gleder meg som et lite barn. Gjett om jeg har forhåpninger om en hvit jul. Er jo nesten lit skummel, vil heller ikke bli skuffet, vis du kjønner. En ting er hvertfall sikkert og det er at jeg kommer til å ha det gøy uansett hvordan været blir. Reiser den 23, og har allerede sommerfugler i magen. Ikke minst så gleder jeg meg til fredag da skal Jeg, Daniel, Marianne og Kristina ut på byen. Kan vel si at vi feirer Mariannes 21års dag. Har aldri hvert son egentlig på byen. Aldri på en bar eller pub hvertfall, så det kan bli spendende.

  Gleder du deg til jul?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Rutiner...

  God morgen, Blogg lesere...


  Nå er jeg hvertfall våken, kansje ikke noe å skryte over, men er hvertfall en bra start på de RUTINENE jeg snakket om igår. Har ingen planer for dagen, men vet at jeg ikke blir sittende inne i dag. Mann må gjøre noe med dagen for å kunne føle seg bra. Utnytte den på best mulig måte. Tenker at jeg skal ta meg en dysj, lage meg noe god mat og gå en tur. Selv er jeg ikke noe særlig glad i frokost, men som de sier Frokost er dagens viktigste måltid, men siden jeg skal gjøre noe bra må man ofre noe annet. 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Same shit!

  Har vært en ganske så slapp dag, har stort sett bare sett på tv eller hvert på skype eller facebook. Håper ikke dagen i morgen blir noe lik, føler bare at kreftene mine ikke er helt på topp når jeg bare sitter i ro, er nødt til å finne på noe så og si hele tiden, eller så blir jeg så slapp og trett. Så nå er jeg tenkt til å komme i en slik (rytme) der jeg ikke er våken mer en til 00:00 og der jeg våkner rundt 8,9. Slik at jeg får gjort noe med dagen. Har allerede store planer for nyttårsforsettet. Gled dere 

  Til den som komenterte på sist innlegg Btw! jeg er klar over at jeg har en del skrive feil, jeg kunne bare ikke brydd meg mindre. min blogg! og vis dere velger å lese den så må dere bare takle det.  God natt sunshine`s!

  Kiss,Kiss

  Charlotte Lea`

 • Ingenting..

  Hei alle sammen.  I går tok jeg og Geiri turen til Ormøy for å forsje lit med John Ove og Therese. Vi var der ikke så lenge før vi tok turen til Folken i byen. Der vi gikk for å se på Ingenting holde konsert. Var ganske god gang med øl kasting, høy musikk og ikke minst god stevning. Eneste som var, var det at jeg ble lit ør i hode så jeg og Therese bestemte oss for å ta turen ned i baren. Der kan du vel si at det kom et par gutter og skulle sitte sammen med oss og ta seg en prat, ganske koseligt, men også lit skummelt, er ikke vant med slikt, hehe. Etter en sliten stund begynte jeg bli veldig dorlig og kvalmen, men kastet ikke opp eller noe. Så jeg og Geiri tok heller båten hjem en å gå ut på byen. Kan si at det ikke er min type musikk men koste meg jorde jeg selvfølgeligt.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Redo for i aften

  Hei alle sammen!  Da er jeg klar for alt det kvelden har å bringe med seg, skal på Ingenting konsert i byen med geiri, kan si jeg gleder meg. Selv om jeg aldri hadde hørt dem før for en liten stund siden, men skal nok kose meg for de om, ingenting kan hindre meg.

  Hva skal dere i kveld?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Jobb!

  Hei alle sammen!
  Javell nå blåser det som om det aldri har blåst ute, storm faktisk! Dere har vel hært nyheten fra Jæren, uff, Nei sitter inne nå å prøver å få i meg varmen. Enda godt jeg jobbet inne i dag, jobbet faktisk 1 time ekstra til og med, så var egentlig ganske greit. Gleder meg bare til lønna kommer. Trengs!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • God natt!

  Hei alle sammen!  off, nei er en del trøtt. så jeg legger kun et bilde.. enjoy!

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Space!

  inspirasjons runde!

  Synes om inspirasjonen?

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • 12.12.12

  Hellu darling!
  Ikke det store egentlig, men må jo si det at det er spessielt og leve når det er så og si den siste gangen der noen gang kommer til og være 12.12.12. neste år blir det 11.12.13. Så egentlig hadde det vært lit stas å gjøre noe ekstra ut av degen. Jeg tror at folk synes det er stas siden det er datoer som er enkle å huske og er lit uten om det vanlige. Jeg skal ikke lyve. Håpte på noe ekstra i dag, noe som gjør året fulstendigt, men ting er ikke altid like lett. Har rotett bort dagen med å måke bort snø, sett film, og hvert hjeme etter at jeg drakk i går. Selv kan jeg ikke kjenne noe av bakrusen. Begynte bare føle meg en smule svimmel før jeg gikk bort til Geiri å drakk. Trude, Ingrid og Teddy var også dær, men det var kun jeg som drakk.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • 18år

  Hei alle sammen!
  I dag er det min tur til å være bursdags jente, er blidt 18år og føler meg bare gammel. Har aldri drukket før så skal teste lit ut i dag. Gjør ikke noe om det er tirsdag, skal ikke på jobb før fredag uansett. Gleder meg faktisk. Så blir det nok konsert på lørdag.

  Skal øyeblikk farge håret, senere blir det middag med familien etter på skal jeg ut med Catrine, Teddy og Geiri og kose meg en hel haug. 

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • Wææ.. er jeg gal?

  Hei alle sammen!  (bilde for 1år siden)

  Da er jeg blidt blondine (slash)... Ginger.

  Legger ikke ut bilde hvordan jeg ser ut nå, får heller vente når jeg faktisk er fornøyd med håret, farger det i morgen :)

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Dagens bilde!

  Hei alle sammen!

  synes?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • ut i grøfta!

  Hei alle sammen!

  Ja da var denne dagen også godt, har hvert ganske gøy. Begynte dagen med å være med Geiri til statoil for å vaske bilen. Klokka gikk og da var det på tide å hente Marit på tau. Vi tok en kjøre tur til utsiktsveien for å ta noen freeshe bilder. Etter å ha vert oppe der en stund skulle vi ta turen for å møte Teddy, men da Geiri skulle til å bakke bilen, havnet vi i grøften. Vi satt bom fast, men da kom en kompis til unsettning og hjalp oss opp. Takk gud for det ente bra! 

  Ellers så var vi på bowling en tur, første runden vant jeg, mens andre runden kom jeg på siste plass. Typisk min lykke. vi koset oss og alt, men etter bowlingen tok vi oss en tur opp til geiri, hørte lit musikk og hygget oss.

  Er ganske så trøtt så jeg vet at innlegget ble skjedeligt å lese!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Inspirasjon

  Hey, my loved ons!

  Best kind of guys...

  Synes?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Work time!

  Hey, my loved ones!  Skal vis ikke være med Celina i dag alikevell, Blir heller jobbing på meg. Greit når en på jobben er syk og jeg kan ta vakten. Så tjener jeg også lit ekstra, selv om det ikke er så gøy å være syk sefølgelig. Føler jeg trenger det nå som pengene flyr fort bort i Desember. 

  Kiss,Kiss

  Charlotte Lea`

 • Innkjøp fra i går

  Hei alle sammen!  Kansje lit heftige saker men jeg likte den! Det viktigste er hva jeg selv mener.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • New!

  Hei alle sammen!
  I dag tok jeg meg en tur med Søsteren min til byen, skikket lit og spanderte henne på MC donald hehe. Ellers er jeg egentlig ganske trøtt og kald, her jeg sitter, må pørve å få i meg noe varme.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Min negative side!

  Hei alle sammen!  Jeg blir ofte frustrert når jeg blir sint eller lei meg. Sier ofte ting jeg ikke mener, bare for å få lit ekstra sinne ut av kroppen og beklageligvis kan det fort gå ut over den jeg faktisk diskuterte med, selv om jeg faktisk er glad i personen. Jeg vet fryktelig godt at det ikke er snilt gjort av meg, jeg mener virkeligt ikke å såre noen med det. Jeg hater meg selv for å være slik, men jeg har ingen problemer med å si det som det er å si unnskyld til de som fortjener å høre det. Har hvert en del deppa i det siste, og grunnen er for det meste at jeg anger på ting jeg har sakt og det går ikke ut av hode midt, så derfor prøver jeg nå å ordne opp med de det gjelder, Som sakt jeg er ikke perfekt . så nå vet dere lit om den negative siden min.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea` 

 • Gitar

  Hei alle sammen!  Elsker å høre på gutter som kan spille gitar og i tillegg synge, elsker å synge selv og vil lære meg å spille gitar. Har øvd en del på låta HURT! som er en fin, inspirerende og er lett å lære. For der meste C, D, AM, F og G kordene! for de som vil lære den. 

  Se Kordene HÆR!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Teller ned dagene...

  Hei alle sammen!  Jeg kan helt ærligt si at jeg aldri kommer tiå å bli for gammel til å få julestevning og glede seg til jul, Og jeg har fatisk det nå, noe jeg ikke har hat på flere år. Å gud, det er så deiligt å ha noe å se frem til å noe å glede seg til.

  Gleder du deg til jul?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Glede!

  Hei alle sammen!

  Miss This:
  Savne dere! <3

  Den største Gleden i verden er den du deler den med! så ta vare på de du har i dag, du vet aldri når det kansje tar slutt. Alle er vert noe mer enn de selv tror!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea` 

 • jeg får bare tåle det.

  Hei alle sammen!

  Søte smilet til Mia Sofie med trøtte Marianne i bakgrunnen, Tante sin Darling <3

  Da er jeg endeligt kommet meg hjem fra 8 timers jobb, så nå har jeg vert på tur med Felix, spist og drukket lit. Neste ting jeg skal gjøre er å sove. Trenger søvnen min før jeg skal opp 7 i morgen for å gå på jobb igjen. Men da jobber jeg vel rundt 6-7 timer. Så kommer jeg hjem til familie selskap for Meg, Mia Sofie og Marianne. Kommer garantert til å være sliten, men det får jeg rett og slett bare tåle. Håper bnare det ikke snør så mye mer i natt, blir lit tungere å komme seg av gåre til jobb. 

  Hvordan blir din morgen dag?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • 1 Desember

  Hei alle sammen!  Som sakt så er det jo 1.Desember og hva er vel en bedre begynnelse på Desember en snø?

  Joda, Våknet i morges til en overasket et hav av snø i bakker og fjell. 

  Snart er jula hær!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Har jeg glemt det?

  Hei alle sammen.
  Voldsom med blogging nå så sent, men jeg kom på at det er 1 desember nå! og jeg har ikke en gang husket på kalender. MÅ! er bare helt nøtt til å kjøpe meg en liten sjokolade kalender. Er min tradisjon siden jeg var liten. Pakke kalender får jeg ikke glede av og føler det ikke passer helt. Er like spendende hvert år, gleder meg som et lite barn. Helt sant!

  Hva synes dere om kalendere?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Jobb helg!

  Hei alle sammen.  Jeg vet at det er blidt lite blogging i det siste, men nå har det seg slik at jeg jobber denne helga og skal ha familie bursdag på søndag etter jobb. Og ikke minst blir det Fullbukket uke på meg neste uke. Der jeg skal være med Daniel, Camilla, Hilde, Henriette og Celina hver sin dagog i helgen kommer nok Karoline, tante og onkel. Så jeg vet egentlig ikke hvordan det blir. Føler det er så sykt mye jeg har lyst til å gjøre, men samtidig får jeg ikke tid, men kan låve dera at vis jeg har blogg lyst og er instilt på å blogge blir det nok en del innlegg. Alt etter som om de er interesert i å bli fotofrafert. 

  Hvordan er planene dine fremover?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Pakke i posten!

  Hei alle sammen!
  Da er endelig kjolen fra Nelly kommet. Er ganske så fornøyd, selv om den kansje er lit stor rundt middjen og jeg føler meg lit brei ut i den. Pleier ikke bli fornøyd, men føler den satt bra nok på da hvertfall. Bilder med den på kommer en annen dag. 

  Eller så har jeg vasket og ryddet en del hjemme, hvert i sentrum å handlet ferdig julegavene og hvert med Catrine og Tizzy. 

  Hva har du gjort i dag?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Miss the old days

  Hei alle sammen!

  Marianne og Meg i Lego land!

   

  Har egentlig mange minner fra da jeg var liten, jeg savner den tiden der det å leve var evikt og alle fantasier var ekte. Den tiden der ingen kune såre deg, og alle sorger var borte etter en go klem fra mamma. Men det å få et nyt perspektiv og forstår nå hvordan ting fåregår gjør det bare skumlere og vanskeligere å leve. Etter hvert så folk vokser, vokser også problemene. Enten om det er spiseforstyrelser, angst, deprisjon eller at man ikke føler seg bra nok, selvfølgelig snakker jeg ikke om alle. Det er noe jeg tror ikke kommer til å forandre seg med det første. Synes bare veldig ofte at slike ting kan bli for alvorlige. Hørt om selvmord og slike ting. Hva er det egentlig som får en person til å ha d så vont at enn ikke vil leve? verden skal ligsom være et bra sted å leve. Hvor ble det fakta et av? Man får mer ut av livet vis man har det bra med seg selv og andre, så hvorfor er det så store krav. Krav på å se ut som modellene i magasin, eller reklamen på tv. Og folk blir utstøtt for å ikke se bra nok ut! men da vi var barn, var kun tanken det å ha det gøy med andre, hvorfor kan det ikke være slik nå også da?

  Savner du barndommen?

  Kiss, Kiss

  Charlotte`

 • Er ikke englebarn!

  Hei alle sammen!
  Jeg får ofte høre at jeg er sødt og uskylldig. Kansje jeg ikke røyker, drikker eller snuser. Kansje jeg ikke oppsøker farer, Men gjør det meg til englebarn, eller hva? selv kan jeg ikke si at jeg er det. Jeg har mine feil. Kansje folk ikke ser dem eller merker dem, Men tro meg! de er der. Jeg kan si til dere at jeg aldri før har følt meg go nok for noen, selv om jeg faktisk prøver å være det. Eneste jeg vil er å bli akseptert for den jeg er. Bli husket for den jeg var. Neste måned, 2 uker igjen, dagen jeg har venta 18år på er kommet. Å da kan jeg være stolt og da er det låv å være stolt, uansett hva andre sier. For da har jeg holt meg borte fra alkohol, snus og røyk. Jeg har mine ting jeg angrer på, ting som jeg ikke er stolt over. Spessielt ikke fortiden. Så nei, jeg er ikke den perfekte jenta som du tror! Jeg er ganske rolig og forskiktig, jeg er redd for det meste, har ikke lyst til å dø ligsom, men det er slik jeg er. Angst er ikke gøy! selv om jeg har forbedret meg veldigt det siste året. Er ikke redd for å være den jeg er lenger. 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Det jeg har å fortelle.

  Hei alle sammen!
  Etter at jeg ikke fikk sovet i natt, våknet jeg ikke før 12 i dag. Så planen min for å få en normal døgn rutmme gikk i vasken! har før skrevet om mine søvnproblemer, men grunnen til jeg ikke fikk sove i natt har hvert på grunn av deprisjoner. Er ikke noe kry av å snakke om det, men er i et mye bedre humør i dag. Så det skal nok gå fint. Alle har sine problemer og jeg er ikke redd for å snakke om mine. Eneste som er, er det at jeg liker best å ha tankene mine for meg selv, men jeg vet godt at det blir bedre av å snakke om dem. Så derfor kan det hende det kommer glimt på bloggen, til tider. Selv om at dere bare får greie på en liten del av det og ikke hele historiene. Derfor synes jeg at det ikke er vits å undervurdere meg for den jeg er, og det jeg skriver på bloggen! Når sant skal sies kjenner dere ikke meg, dere bare leser det jeg har å fortelle. så vet dere det!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Får ikke såve.

  Hei alle sammen!
  Er så utrolig irritert at jeg ikke får sove, har nå vært våken i en time, greier ikke sove. og dessuten har jeg en smule vont i hode. Får vel prøve å sove lit igjen 

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • skal, skal ikke?

  Hei alle sammen!
  Jeg har tenkt en del, men er utrolig usikker på om jeg skal farve håret lyst igjen.  Føler det er lit mer naturligt og faktisk lit mer meg selv. Men alikevel greier jeg ikke bestemme meg. 

  Hva synes dere?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

   

 • Overnatting

  Hei alle sammen!
  I går sov jeg over hos Catrine, Geiri var også på besøk. Vi startet vel kvelden med å skype med en rå fyr fra Bergen i godt over 2 timer, etter det så vi løvenes konge, der jeg altid begyner å grine når Mofasa dør men denne gang var ikke jeg den eneste hehe. Jeg var vist heldig å slukne fulstendigt i slutten av filmen. Og da var klokken rundt hal syv om morningen. så vi hadde vist brykt natta på å skype og kose oss, og før vi viste ordet av det var det morgen allerede. Kan egentlig ikke si vi sov så lenge, våknet rundt 12-13 faktiskt. Er ikke trøtt for å si det slik.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Bestilt!

  Hei alle sammen!
  Nå er det bare å vente på pakke fra posten, har nemmeligt bestilt meg denne fra nelly. Er ganske så forsiktig selv med å bestille klær . Man vet jo aldri hvordan plaggene bir på seg selv. Uten å ha prøvd dem på. Men gir denne en sjangse. Lurer lit på om den fungerer med strop løs bh hehe, er ikke noe jeg tenkte på før nå.

  Synes?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Game over!

  Hei alle sammen!

  Dagen i dag har godt i å lære seg lit gitar kan ikke si jeg kan så mye, men det er hvertfall fremgang i det jeg driver med. Fikk også lit hjelp av Geiri som kan det å spille på gitar. Lit senere på dagen Var det bowling med Teddy, Christian og 2 herlige jenter som så på. Kan ikke si det at jeg var så god, ente opp med håven hånd kan du si, mer av det trenger jeg ikke forklare. Koste oss jorde vi hvertfall, jeg og Teddy danset lit, og vi moret oss sammen. Så nå sunker jeg ned i sofaen og venter til jeg er trett nok til å legge meg, God natt!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • vil lære det!

  Hei alle sammen!
  Sitter nå hær med øme fingre, har nemmeligt begynt med lit gitar øvelser. Har jo hvert noe jeg har lyst til å kunne siden jeg var liten. Har bare ikke tatt den friheten til å gjøre det muligt, Men i går fant jeg gitaren min, så da er det ikke noe å nøle på heller. Håper jeg får det til, til slutt.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Is!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Liten tid

  Hei alle sammen!
  Har en del å gjøre i tiden fremover, jeg er selv klar over at bloggen min har blidt mindre og mindre innteresang for tiden, men det er vanskeligt å holde bloggen opptatert når d er så mye som skjer og jeg ikke får tid til å blogge. 

  Egentlig hadde jeg ikke tid til å være på pcen i dag heller, holte på nede i kjelleren. Så blei jeg skikkelig svimmel og vone i nakken. Så jeg slapper lit av nå.

  Kiss, Kiss.

  Charlotte Lea`

 • 23dager!

  Hei alle sammen!  Da er det bare å begynne å telle ned er kun 23 dager til jeg blir 18år, sinnsyk fort alt skal gå! da er det også 2 år siden jeg fikk mobilen min, så du kan si den holder seg godt nå som jeg har misten den i bakken utholdelig ganger. hehe, nei blir nok snart ny mobil også, men det er ikke første prioriteten! Snart 18år woho! Tegnet en tattoo, vurdere om jeg ikke skal ta en :)

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Får ikke signaler!

  Hei bloggen!  Nå er jeg utrolig sliten. Ikke fordi jeg er trette eller noe, men har ligsom ikke fådt sjangsen til å ha en helt RELAXT dag på en måte. Klager ikke på det. Liker å finne på masse ting jeg, men det jeg klager på er det at jeg kjenner det på kroppen at jeg ikke er altid helt med, at jeg er sliten ligsom. Og dessuten har jeg lyst å blogge mer, men så går vi tilbake til det med bloggideer. Hode midt har stått tomt og føler ikke det kommer signaler eller ideer for hva jeg kan blogge om, og som jeg har skrevet før. Jeg gidder ikke blogge innlegg som ikke gir mening, eller som jeg selv synes er gørr skjedeligt å skrive om. Så derfor er det blidt slik i det siste. 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Bilder!

  Hei alle sammen!
  Følte for å ta lit bilder av pussen i dag, føler han har spessielle øyner, og passet for å være superstare i dag 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Grunnen!

  Hei alle sammen!  Har egentlig hvert ganske så fullbokket de siste dagene, har også ikke hat noe spessielt å blogge om, og jeg vet selv som blogglesser at det ikke er altid like gøy lese om hva andre gjør på fritiden. Og som blogger er det ikke spendende å skrive om hva man gjør hvær eneste dag. Så derfor har det hvert ganske så lite blogging i det siste. 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Minner

  Hei alle sammen!

  Fant noen gamle bilder på mobilen fra 2010, så jeg ville legge ut, var på en leir i påsken på Knaben leirskole.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Kan du se det for deg?

  Hei alle sammen!

  I dag startet jeg faktisk dagen med å få en tur på utsikktsveigen sammen med Geiri og en hund han passet på. våknet vel klokken 7. var trøtt, men kviknett etter hvert som vi gikk tur. Var ganske så koseligt egentligt, det å bare gå der om morgningen, prate og ver ute i naturen. Været var også ganske fint. Lit senere på dagen tok vi turen til en kopis av han og spelte lit Fifa og Call of duty. Kan du se det for deg? meg som gamer det? hehe kan ikke klage det er gøy, men ikke så gøy at jeg kunne blidt gamer. Så nå sitter jeg hjeme og koser meg med lit facebook, skal straks ta meg en varm dysj og ta på pysjamas! 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • lit søte

  Hei alle sammen!
  Ville bare ha en liten godnatta melding til dere dær ute som fremdeles er våkne, vet jeg og pussen er ganske så søte! god natt sweet dreams

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • Outfit

  Hei alle sammen!  Våknet opp i imorges og var ikke helt i form, men når jeg tenke tilbake er det min skyld. Jeg spiste nesten ingenting i går og stappa i meg en burn! og ja det har hent helt likt før. Bare jeg som ikke var særlig smart som drakk det i går. Er helt i form nå heldigvis og har stelt meg og alt, dessuten er det farsdag i dag, så jeg vil få grarulere pappaen min med dagen! gleder meg lit til senere da skal vi ha årets første pinnekjøt hehe, blir nok ganske koseligt. 

  Kiss, Kiss.

  Charlotte Lea`

 • Funnet!

  Hei alle sammen!

  Prikk lik denne!

  I går var jeg med Geir Morten og tok turen til Tau, der møte jeg Camilla og 3 andre venner av henne. Vi snakte en del og plutseligt hørte vi masse mjauing. Var vist en biteliten svart kattunge som også har en hvit flekk på halsen, som satt fast i en busk, vis noen savner den? Gi beskjed! eller vis noen vil ha den. 

  Det er en gutte katt, er uskiker på hvor gammel den er, men har fortsatt lit babypels igjen

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Kost hold!

  Hei alle sammen!


  VS//  Nå i det siste har jeg virkeligt tatt meg sammen når det gjelder kost hold. Har bestemt meg for å bli sunn. Så på mandag handlet jeg inn Knekke brød, youghert, frokost blanding og lignende slik at uka mi kunne bli en del sunnere. Har egentlig fungert veldigt bra, men har drukket lit brus må jeg si, selv var det ikke så mye at det gjorde noe. Så nå blir det kjerpings her etter! Endring av kost hold trenger jo ikke akuratt å bety at jeg vil bli tynnere og slikt, men bare det at jeg vil prøve å få meg selv sunnere og gjøre en forandring i hvordan jeg føler meg. Det å gjøre noe bra for kroppen det er en god følelse, selv om noen kansje får den følelsen av å fikkse på seg eller farve fåret, kan andre få følelsen av å trene eller bare vær sunn! Og det min venn, det gjør noe med deg, meg, oss. Selv kan jeg ikke akuratt forklare det. 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • klokke, jeg?

  Hei alle sammen!  Våknet til og med før alarmen i dag også, begynner nesten å lure på om jeg har et eller annet innebygd vekkerklokke eller noe. Synes hvarfall at det er ganske snålt at det har hent flere ganger. Vel i dag sto jeg opp, stelte meg og så tok jeg turen ned til sentrum for å møte Geir Morten. Så senere hentet vi et par venniner av han på tau og rånet lit på Jørpeland. Jo det er vel det meste parten av degen min besto av, var ganske koseligt, men er også ganske trett nå, så har fåt i meg noe mat, vedder på at jeg ikke legger meg sent i dag. 

  Kiss, Kiss

  Charotte Lea`

 • hårfarging: opperasjon Orangutan

  Hei alle sammen!

  Før!

  Etter


  haha nei da, dette er Etter!

   

  For dere som har svart hår og ønsker å bli blond er ikke dette måten å farge håret på! men siden Marianne skal ha il rødt hår så passet dette helt fint, selv om at hun ligner en Orangutan akuratt i dette øyeblikke, kan jeg si at fargingen var vellyket, men vis hun skulle ha blidt blond hadde det vært misslyket. Så du kan si Marianne er på god gang med å få den hårfargen hun ønsker seg, lykke til videre!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea` 

 • Nachos!

  Hei alle sammen!  I går ble det egentlig ikke noe av jente kvelden så jeg tok meg en tur ut med Geir morten, vi tok oss turen til forsand og hentet en kompis av han og derretter tok vi turen hjem til han der vi snakket en del, senere den kvelden satt jeg barne vakt for Mia sofie.

  Så i dag tok vi heller "jente kvelden" Celina kom og jeg stelte i stand noe nachos til oss, satt på en film og snakkes en del. Var ganske så koseligt. 

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Jeg har det bra!

  Hei dær!

  Meg og Henriette i London ( http://enni94.blogg.no/ )

  jeg trenger ikke det beste for å ha det bra, jeg trenger bare det mest nødvendige. Status er ikke det viktigste for meg, trenger ikke moods of norway klær når jeg greier meg fint med cubus og bik bok. Jeg trenger ikke føle meg bedre en alle andre med å vise meg i merke klær. Jeg har det bra slik jeg har det nå. Problemet er at slik har ikke alle det, før var det viktig for meg å ha de beste klærna og den fineste sminken for da trodde jeg at jeg ble respektert, men har gådt opp for meg at det ikke er alt i verden. Det viktigste i verden er å leve et bra liv. Og hvordan kan man det?, vis man ikke tøffe utrykke og være seg selv? Vel, stå for dine valg uansett hvor vanskeligt det kan være, ikke la andre hærse med deg, Vær deg selv! for da har du ingenting å angre på senere i livet. Stend up, Get up, Stend up fore your selfe!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Jentekveld!

  Hei alle sammen! 
  Da er jeg igang for å stelle i stand til en  jentekveld, Celina kommer lit senere i dag så skal vi lage oss noe nachos, se film og bare hygge oss. Så nå må jeg nesten rydde lit. Snakkes

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Lit senere

  Hei alle sammen!
  Da har jeg nettop spist noe frokost, og skal i gang med å rydde videre. Senere skal jeg og Celina ha jentekveld hjemme hos meg. Så da skal jeg også i butikken for å handle noe godt til senere. 

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Rydding på G

  Hei alle sammen!
  Startet dagen nok så tideligt i dag kan du si. Sto opp, og rett ut med Felix og nå sitter jeg her og passer på Mia Sofie i mens Marianne og en kompis er  i butikken for å handle frokost. Senere blir det nok av arbeid med å rydde i leiligheten, prøve å få mest muligt på plass.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Da er vi igang

  Hei alle sammen!  Da er vi igang med selve flytte prosessen, har fått opp så og si alt av Marianne sine møbler og nå driver jeg på å få opp mine ting. Gjør ikke allt i dag, tar det også i morgen. Er så utrolig trett og sliten, arbeidet jo i går kveld så kom jeg hjem, fikk nesten ikke sove og så var det jobb. Det sier vel sitt. Har også lit vont i hode. Senere i dag tenkte jeg meg en dysj også ta meg en tur ut i været. kjenner jeg trenger lit frisk luft for å si det slik.

  Hva skal du i kveld?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • på ann igjen!

  Hei alle sammen!
  Det var da tideligt for meg å stå opp hvertfall siden det er søndag å så og si alle sammen slover nå. Må jo til vis jeg skal kunne jobbe, da er det altid noe man må ofre. I dette tilfelle er det nok søvnen. Er så utrolig trett, fikk nesten ikke sovet noe i natt og våknet til og med før alarmen hadde ringt. Da er det gale! men, men jobber ikke så mangen timer i dag til at det gjør noe. Så etter jobb er det nok hjem og ordne til litt i leiligheten og så ser jeg heller hva som hender senere. Uff, er så utrolig kaldt nå må jeg virkeligt snart få skaft meg den ovnen! Noe som jeg skulle ha gjort for en stund siden, jeg vet jeg skriver det ned nå, men kommer garantert ikke til å skje med det første. 

  Hva er dine planer for søndagen?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Godnatt

  Hei alle sammen!
  Da er jeg kommet meg hjem fra jobb og skal til å legge meg til å sove straks, skal på jobb i morgen tidelig også. så da snakkes vi...

  Godnatt!

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • leilighet

  Hei alle sammen!
  Siden de som bor oppe er i ferd med å flytte ut. Skal jeg, søsteren min og Mia sofie flytte opp, blir nok utroligt gøy og få sin "egen"  leilighet, på en måte da hehe. Og dessuten er det lit over en måne til jeg blir 18 og da er det bare å telle ned.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Dere overlever det!

  Hei alle sammen! 
  Da er jeg endelig hjemme etter å ha jobbet siden tre i dag, va greit å arbeide var ikke det, men er også godt å komme hjem. Skal på jobb i morgen igjen, så denne helgen vet jeg det blir lit lite blogging, men det får dere nesten bare overleve.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • 1år

  Hei alle sammen!
  Gratulerer så mye med 1års dagen Mia Sofie, Du er tante sin lille engel og høyt elsket av alle. Tiden går så fort, helt rart at i dag er det et år siden du var på sykehuset som en liten baby og Jeg ble tante for første gang. Håper du vokser til og blir en sterk og vakker jente, lykke til med fremtiden!

  Eller så skal jeg på jobb senere i dag, så da snakkes vi.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Samvittighet

  Hei alle sammen!
  Hva er samvittighet?

  Det er den lille tingen inne i deg som forteller deg hva som er rett og galt. Og når jeg føler jeg gjør noe galt, så får jeg helt vont inne i meg, helt sant. Jeg får vont i magen og blir dårlig. Og på toppen av kakka greier jeg ikke slutte å tenke på det. Mye av grunnen til det tror jeg kommer av at jeg er redd for å være et dårligt menneske og forbilde, selv om jeg vet at alle mennesker har sine feil. Jeg kan gi dere tusen vis av eksempler men jeg ramser bare opp noen som gjør den til jeg er i dag. 

  Jeg får dårlig samvittighet vis jeg lyver, jeg greier ikke stå forann foreldrene mine og se dem i øynene og lyve, det er noe av det verste jeg vet. Det er mye av grunnen til hvorfor jeg ikke har drokket, røykt eller snust jeg vil ikke skuffe dem, ikke med løynene og hadde ikke greid skuffe dem ved å gjøre noe unødvendigt. Derfor har jeg aldri prøvd. Jeg har ikke altid vært ærlig med alle, og det skjems jeg over. Da jeg gikk på ungdomskolen gikk jeg rundt å sa jeg drakk, jeg var ikke særlig poppulær og det ga meg oppmerksomhet hos forskjellige folk,  jeg trodde at vis de trodde jeg drakk at da ville folk ville ha med meg på fest og ville henge med meg og jeg ville bli akseptert for den jeg var da, men der tok jeg feil. Jeg løy for å prøve oppnå venner, men jeg kom jo ingen steder annet enn å ha det vont med meg selv, men det var enda vondere og ikke føle seg viktig for noen og ikke ha noen ordentlige venner. Og jeg har det fremdeles lit vont i dag fordi jeg vet jeg løy og det var galt av meg. Derfor har jeg vansker med å lyve, det går på samvittigheten min.

  Jeg får dårlig samvittighet vis jeg finner ting ute, som jeg vet har stor verdi for andre. Slik som lomebøker, nøkler eller Mobil. Det hadde drept meg innvendigt vis jeg hadde hat gleden av noe jeg vet andre hadde savnet. Slik som en Mobil jeg fant ute hær om dagen, så i går knakk jeg koden på mobilen. Jeg sente melding til den kontakkten som sa "mamma" så ble vi enig om at jeg leverte den i en butikk så kom "mammaen" og hentet mobilen i den butikken, da kjenner jeg en god varme inne i meg for da vet jeg at jeg har gjort noe rett og som får andre til og føle seg bra og glad etter på. Det finnes ingen bedre følelse en å hjelpe andre. Så vis jeg hadde valgt å beholde mobilen vet jeg at jeg hadde angret etter hvert for jeg vet at det kan være andre der ute som savner den eller trengt den mer en det jeg gjorde, og gjerne har mange minner og slikt.

  jeg vet bare det at samvittigheten kan være med på å velge hva som er rett og galt, og vis man ikke gjør det får man en ussel følelse som kan vare i mange år. Hvertfall for meg og det er ikke noe jeg er gira på å gå å tenke på i en lang stund. Så jo, slik er jeg, sier ikke alle trenger å ha d slik som meg, kan godt hende du har et helt annen syns vinkel. 

  Har du din mening?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Natta!

  Hei og godnatt!
  Tenkte bare å ha en liten natta hilsen, 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Days Picture!

  Hei alle sammen!
  Tok selv å skrev, tegnet og redigerte dette bilde fordi jeg merner det er sant!

  Hva tenker du?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Dagens innkjøp

  Hei alle sammen!
  Begynner allerede å minke veldigt mye på øyevippe limen som jeg kjøpte for omtrent 1år siden sammen med de 60øyevippe parrene, så da var det på tide med en ny! har enda ikke prøvd den ut, men har store forventninger på at den skal fungere bra. I tillegg har jeg så og si ikke mer dipliner igjen så da ble det kjøp av en ny, det trengtes. Vet at jeg kansje bruker lit vel mye penger på sminke men jeg føler det er vert det for da føler jeg meg så mye bedre om meg selv, enn når jeg ikke bruker sminke ligsom. 

  Dessuten blåser det sinsykt ute, skulle nesten trod at jeg skulle blåse vekk, eller så ut som alle i sentrum skulle det...men, men håper det blir bedre etter hvert slik at jeg kan ta meg en tur ut senere.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Dagens sminke!

  Hei alle sammen.
  Da er jeg ferdig stelt og sminket og skal straks ned til sentrum for å møte Marianne, Mia sofie og Kristina. så da snakkes vi senere.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • God morgen

  Hei alle sammen
  -Og god morgen til alle dere. Nå må jeg nesten få meg en ovn eller noe før det blir noe kaldere, er så surt å våkne med vond hals og at det skal være så kaldt i romme, har jo ikke lyst å bli noe syk. Ikke nå som jeg straks ska på jobb igjen.

  Hva er dine planer for dagen?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Halloween!

  Hei alle sammen!
  Da nærmer dagens ende og jeg tar straks kvelden, eller hvertfall med bloggingen. Har enda ikke fådt gleden av å si HAPPY HALLOWEEN til dere, så dette blir min måte å gjør det på. Ved å legge ut et slikt bilde hehe. Håper alle har hat en utrolig fin dag og skal også få en godnatt, så da sier jeg godnatt til alle dere der ute. 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Frisør?

  Hei alle sammen!

   

  Da er jeg komet hjem for dagen, har vert en tur innom Camilla. Der klippet jeg håret hennes eller stusset det som det hetter, lurer nesten på om jeg har blidt frisør eller om jeg burde bli det hehe, nei da. Bare bra at hun ble fornøyd da, vis ikke hadde det blidt litt surt. Vi laget video, sang og pratet en god del av tiden. Nå så skal jeg bare plante rumpa mi godt ned i sofaen for kvelden og slappe av. 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Dagens sminke!

  Hei alle sammen!

  I dag testet jeg ut en sminke som skulle være Christina Aguilera inspirert, hadde ikke noen skikkelig matte farger i øyen skyggen hadde kun noe med lit shimer. men slik ble det da. Du kan trykt si at jeg ELSKER hvordan hun bruker sminken. Hun har ikke for brun fundation, hun har nydelige øyner som passer det meste, og ikke minst er hun en flink artist. 

  Hva synes du?

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • God morgen

  Hei alle sammen!
  Nå skal jeg straks ta meg en dysj, og etter på stelle meg litt. Har ikke planer før senere, men like så greit å bare bli ferdig med alt me klær og sminke. Er lit surt vær ute så håper bare det gir seg, føler bare hele humøre synker vis det ikke er fint vær ute, er jo ikke noe gøy å vær ute og fryse eller bli våt. 

  Hva er dine planer for dagen?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Godnatt!

  jeg vet jeg er superkul når jeg er trett, Bare sier det! 

  Og til dere som ikke forsto det så var dette serkasme!

  Hei og snart godnatt på meg, skal bare ut en tur med felix og gjør meg klar før jeg tar kvelden, i morgen skal jeg nok være med Camilla. Dom som jeg er har jeg glemt å fylle på busskortet så da blir det nok bare kontant betalning i morgen, men ikke noe å ver sure miner fordi om. godnatt da dere.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • At jeg turte!

  Hei alle sammen!


  Before!


  After!


  Grøt :F Mmm....

  Jeg og Rebecca har lenge snakt om å gjøre noe med den skjedelige frisyren hennes. Hun har hvert ganske så usikker på om jeg skulle få låvt til å klyppe i de gyldne lokkene hennes, men bestemte seg i dag for å gjøre en forandring, så da var det bare å finne fram saksen og begynne klippe. Resultatet kan du si ble bedre en forventet og hun ble fornøyd så da var det ikke noe å si på det. Selv har jeg ikke erfaring med å klippe, men føler jeg kan det fordi om, har klippet Marianne et par ganger og en gammel vennine, og ikke minst meg selv.  Etter jeg var ferdig med å klippe Rebecca så var grøten mamma hadde laget klar så da koste jeg meg skikkeligt, skulle bare hatt slit snø så hadde jeg nok komt i julestevning med en gang,hehe..

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • ? ? ?

  Hei alle sammen...  For noen dager siden gikk jeg forbi en butikk som trengte flere medarbeidere, så da tok jeg sjangsen og søkte på den butikken i dag. Håper så inderligt at jeg får arbeid der, hadde vert så utrolig gøy og dessuten er den en butikk jeg kunne ønske å arbeide i, i en lang stund.

  Med det samme jeg var nede i sentrum gikk jeg ned på Brio og kjøpte meg en presang til Mia Sofie som fuller 1år på fredag, føler dette året har godt så utrolig fort, er ikke så lenge siden jeg hålt den lille jenta for første gang, var et spesielt øyeblikk.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • God morgen!

  Hei alle sammen og god morgen

  Skal straks ut ,så snakkes vi heller lit senere :)

  Hva er dine planer for dagen?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Godnatt

  sov godt alle sammen :)

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Ny sminke ting!

  Hei alle sammen, i dag var jeg nedom sentrum og der handlet jeg en del for mamma, gikk også en tur innom cubus der jeg kjøpte meg en sminke ting, eller svamp eller hva det kaldes. Den brukes nå hvertfall til å føre på fundation og slikt. Har hørt at den skal være nokså god og påføre med. Kostet 99,- men synes den er vert forsøket. 

  Har du prøvd en slik en før?
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Gutter med engle stemme.

  Det vakreste i verden, er gutter som kan synge. Som kan dra meg inn i ein reise og jeg føler meg helt hypnosisert av engle stemme deres. Jeg blir synsykt fort betat av gutter som kan imponere med å syne. hva blir du betatt av? 

  Kjenner du til noen som synger pent? 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • nummer tusende....

  Heisann, da har jeg blogget siden 13.06.2012 på denne bloggen og allerede har jeg fått 1000 komentarer.

  takk til alle som komenterer, takk til http://sun96niva.blogg.no/ som ga meg den tusene komentaren :)

  Ha en super dag videre

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Dagens sminke!

  Hei alle sammen, da er jeg klar til å ta meg en tur ut. Så på noe greier på Youtube i går, og skulle prøve den sminken ut, og slik ble det da. 

  hva synes dere?  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Minner man aldri glemmer

  Hei alle sammen!

  Hva er egentlig minner?, jeg vil si det er øyeblikkene, øyeblikk man vil ta vare på eller egentlig bare glemme. Minner trenger jo ikke akuratt være noe gode, men det er noe man husker. 

  Her er mine miner av det siste året!
  Har dere noen minner dere husker ekstra godt? 

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

   

 • God natt

  Hei og god natt alle sammen, sweet dreams!

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • Redigerte bilder

  Hei alle sammen!

  Satt i går å redigerte noen bilder, likte spessielt godt disse!

  Begge bildene er tatt og redigert av MEG!


  Hva synes dere?

   

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Ute i kulden

  Hei alle sammen!

  Da hvar jeg endeligt komt hjem fra en time lang tur, du føle deg sleme når du går 1 time ute i denne kulden me hunden din, og ann legge seg unna teppe, skjelve og stirre stykt på deg. Hehe Kan ikke si jeg synes så veldig synn i han enda, Blir nok verre når snøen kommer og han må hoppe for å komme seg frem dit han skal. hehe... har et bilde fra i fjord.   Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • This is me!

  Hei alle sammen!

  Har et spørsmål jeg nok aldri kommer til å få svar på. Hvordan ble du til deg? og hvordan ble jeg til meg? hva er det egentlig som gjør oss til den vi er i dag? har lenge tenkt på det og prøvd å finne svaret, men det er vel ingen som riktig vet det selv. Jeg tror meste parten har med forståelsen på ting, hvordan du reagerer og oppfatter forskjellige ting. Og dette tror jeg kommer av hvordan folk behandler deg og ikke minst hvordan man blir oppdratt av foreldrene, Har mann en vanskelig eller enkel oppvekst?. Til slutt tenker jeg også at det har med hvem du henger sammen men, hva miljø du lever i og hvilke tanker det er rundt det miljøet.  Dette er min teori på hva som former et menneske, hva man tror på er forskjelligt og komplisert. Jeg fårstår det ikke riktig selv, man bare er den man er, ikke sant? Jeg vet ikke hva som får meg til å ta de valgene jeg tar, jeg bare gjør det. 

  Jeg er meg og det er noe ingen kan ta fra meg, falske personer gjemer seg bak faktaene og må ha det vont med seg selv eller rundt andre som ikke forstår hvordan de selv har det. Hva er din mening?

  Dette er meg!

  6år

   


  17år

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea` 

 • Koseligt

  Da er selskapet over for i dag. God stevning og ikke minst et fantastisk måltid sammen med mamma sin side av slekten. Kan vel si jeg er lit sliten etter å ha en del folk rundt hele tiden, så nå skal det også bli godt å slappe av lit og. Tror straks at jeg og Pappa tar oss en tur i butikken for å handle inn til søndagen, kjenner jeg trenger å komme meg ut lit, selv om jeg og Karoline var så og si nettopp ute i snøen hehe, hvertfall det som er igjen av gårsdagens snøstorm...
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Innkjøp for vinteren

  Hei alle sammen, da er jeg nettopp komt hjem fra sentrum der jeg kjøpte meg et par nye vinter sko og det trengtes, og ikke minst en ny vinter jakke etter år med den gamle bergansen, måtte den vel så og si byttes ut. Så nå er jeg klar for alt vinteren har å by på, håper ikke den byr på så mye kulde egentlig hehe. Nå må jeg nesten gå å hjelpe mormor litt oppe, hun hadde jo bursdag i går og i dag kommer familien på besøk blir nok koseligt, så vi snakkes
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Nytt design!

  hva synes dere?

  fikk det herfra: http://inaanjuta.blogg.no/gratis_bloggdesign.html
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Contact me!

  Hei alle sammen!

  Hvis det er noe dere lurer på så kan dere kontakte meg på: E-mail: Charlotte_1994@live.no
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • About the person behind this blog

  Hei alle sammen, 

  Tenkte å fortelle dere lit mer om meg selv. 

  Jeg er født og oppvåkst i en del av Rogaland kaldt stavanger på en øy med navn Hundvåg som ligger over by-bruna til Stavanger. Der tilbringet jeg 16 år av midt liv. Kan vel si at oppveksten har hvert som en berg og dal bane, Til tider kunne det hvære ganske så fint å være meg, Men så kom de dårlige stundende der jeg ble mobbet og gikk rundt alene. I disse tidene gikk jeg å trøstet meg selv med dyr, for jeg følte av og til at de var de eneste som gotok den jeg var. Kansje derfor jeg er spessielt gla i dyr den dagen i dag.

  Etter alt dette og de 16 årene på Hundvåg bestemte meg og Familien min for å gjøre en forandring, Vi flyttet til Strand Kommune. Og det er det beste som har hent på lenge, fikk meg fort venner, ingen dømmet meg og jeg føler at det bare blir bedre og bedre. Jeg kan selv stå her i dag å si at jeg har blidt sterkere som person og lar meg ikke falle av andres tåpelige meninger lengre. Er det noe dere lurer på er det bare å spørre!

  Ta gjerne kontakt på e-mail : Charlotte_1994@live.no 
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • gir ikke opp!

  Hei alle sammen!

  Er jeg? er jeg virkelig kresen når det gjelder sko? går det ann egentlig?

  Ja jeg er sinnsykt kresen når det kommer til sko, pleier som regel gå innom mange skoforetninger før jeg finer noe jeg virkeligt liker. Så det ble ikke noe sko kjøp på meg i dag, tror jeg skal ta meg eg tur til byen når det ikke er så mye slaps på bakken. I dag hadde jeg på meg de uggsene med hål i sålen, tok på meg et par sokker og et par ulsokker, pluss en plastikpose for å forhindre å bli blaut igjennom, men nei da. Det funket ikke som jeg håpet på, ble ligsom ikke klissblaut men det kom vann igjennom, Hjelp trenger vintersko! var innom 2 sko butikker, men ingenting falt i smak. Gir ikke opp av den grunn hehe. 

  Resten av degen blir bare chill, har ikke noen planer..ser ut vinduet nå mens jeg skriver dette og der ute, ser det ut som der er en kamp mellom snøen og vinden, Håper det gir seg slik at jeg kan gå ut lit senere..

  Hva er din plan for dagen?
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • kjenner det på tærene!

  Hei alle sammen. Nå er det nok! det er allerede begynt å snø og kjenner kulden på tærne igjennom sommer skoene. Nå er det på tide med nye vinter sko. Har hatt uggs lignende sko 3 år på rad men opplever det samme hele tiden, sålen blir skrapt opp og det kommer hull under skona, eller så smelter snøen på skoene og det kommer vann inn i skoen. Skoen kan beskrives som en svamp som suger til seg vatten. Så i år vil jeg ha noe som har kvalitet tenker jeg meg.

  Noen ideer?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Spare, Spare Spare!

  Hei alle sammen,

  Satte i gang et prosjekt i fjort. Der jeg samlet opp alt av 50øringer og 1kroninger. Kjøpte meg 2stk. Sparebørser fra Nille 25kr pr stk. ganske så greit egentlig at vis man skal åpne dem eller bruke pengene må man nesten ødelegge boksen. Så da er det eklere å samle opp pengene uten å gå å små plukke i dem. Kjøpte 2 sparebørser en for pengesedler og en til alt av mynter og slikt.  Synes det er gøy å spare lit og prioritere seg selv eller ting man trenger. Så nå skal jeg spare, Spare og Spare! så blir det nok en ny pc eller ein reise til et eller annet sted. Er egentlig lit spendende. Håper jeg får det til da!

  Sparer du til noe? 
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • det snør?

  Hei alle sammen.

  Ja da har snøen nådd oss i Rogaland. Er sykt kaldt ute selv om det bare har vert lite snø, men tror jeg greier meg. Skal snart en tur ut og ned i sentrum. Så vi snakkes
  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • rom inspirasjon

  Hei alle sammen, har lenge gått rundt å ønskt meg drømme rommet, har fått slike ideer fra over alt og det bare får meg mer gira til å oppusse rommet mitt så fort som overhode mulikt hehe, er egentlig ganske så mye spendende og kule rom rundt om kring, eneste jeg vet er at jeg liker det som er på disse bildene. Du kan vel godt si at jeg ikke er så fan av sterke farver, men mer jordiske, slik som hvit, besh, kremfarget, brun og grå. Selv om jeg liker disse fargene betyr ikke det at jeg er skjedelig, liker bare å føle roen i farvene.

  legger bare ut bilder så kan du si din mening.
   


  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Brukanes?

  Hei alle sammen, da fikk jeg prøvd meg ut lit på halloween sminke, men er veldigt usikker på om jeg skal gå slik. Men elsker å sminke meg opp, men er  nok ikke like glad i å kle meg ut eller noe, så hva synes dere, ble det bra?

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • 2 måneder

  Hei alle sammen, da er det altså 2 måneder igjen til jul, føler at tiden ikke kan gå fort nok. Selv om det er så mye å gjøre før den tid. Skal jo jobbe, shoppe inn julegaver og ikke minst bli 18 først. så håper bare ting skjer lit fort.. Er ikke så fan av gavene, er vel mer den stevningen og familien jeg gleder meg til og ikke minst blir det ekstra spendende nå som vi skal reise bort også. Har ikke planer for dagen men tenkte å stelle meg og slikt og ta meg en tur i sentrum for å sikke litt. 

  Hva er dine planer for dagen?

  Gleder du deg til jul?
  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • Bøøø!

  Dagens innkjøp, er ikke så mye egentlig, men kjøpte meg et eller anet som man tar på leppene og som blir dær i noen timer, og farge linser til øynene. Skal bli lit freeaky til halloween tenkte jeg meg, er ikke så ivrig  på slike ting enetlig, men liker å kle meg ut å gjør lit uten om det vanlige for det er disse øyeblikkene folk vil huske. så jo...hva jeg skal være får dere ikke vite. It is a secret Husjh!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

   

   

 • Byen

  Hei alle sammen, da skal jeg straks til byen med Camilla. Er lit usikker på hva jeg skal ha en da så jeg får vel gå rundt lit og titte. Har ryddet hjeme så ble ikke innlegg før nå, men det går vel bra så sees vi senere nåt jeg er komnt meg hjem :) snakkes peeps...
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Dagens inspirasjon

  Legger ut bare lit inspirasjon..

  synes?  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • What to expect

  Hei alle sammen, 

  what to expect when it comes to gays? Betyr hva å forvente når det gjelder gutter. Det er lett å legge alle gutter under samme tak når vi jenter er såret av en gutt/mann, det vil si at man kan ha vansker med å stole på noen etter at en har såret deg. ikke bare hvilken som helst, men en du elsket eller hadde følelser for som du faktisk stolte på(trust?.. years to earn, seconds to break) noen miss bruker dette. Er alle gutter like? er en utro skal ligsom alle være det? Mister en følelser, skal ligsom ingen ha låvt å ha følelser for deg lenger? Jeg har tenkt mye på dette, ikke bare når det kommer til gutter, men jenter kan være like gale de også. Hvorfor er ting slik?
  I et forhåld er jeg ute etter 3 ting, utsende er ikke viktig men et klart pluss, Selv har jeg ikke en standar hvordan gutter skal være.

  1. (Ærlighet) De må kunne være ærlige og åpne om ting i forholdet slik at vi kan snakke om problemene og løse dem sammen som et team! det er viktigt å vise tillit over for partneren og ikke holde noe hemmeligheter.
  2. (Trofast) Man må kunne være trofast mot sin parner og ha tillit uansett situasjon. man må kune stole på at det er kun deg og ingen andre som er i tankene til den andre, så hold hverandre interreserte i hverandre med å gjøre forskjellige aktiviteter, gå ut, eller bare finne på noe gøy, små ting gleder så få de små øyeblikkene til å bli spessiele og interressange. Da blir det garantert ingen utroskap
  3. (kjærlighet) ikke vær blyg vis hva du føler over for en annen, sex er ikke det viktigste gi klemer, kyss hverandre, overask og imponer du skal se at det er mye mer viktigt.

   

  jeg forventer ikke mye av gutter, men dette må vel noen der ute greie å holde, selv om det ikke har hvert så vellykket til nå, men gir ikke opp jakta. selv om jeg tror jeg har meg en lang pause bort i fra gutter. 

  Tror jeg på ekte kjærlighet? vel det finnes milioner av gutter/menn der ute og jeg tror hvertfall 1 der ute kan være perfekt for enn, det handler om å aldri gi opp og heller bare la følelsene komme enn å prøve å få den til å fungere. Så kansje man er heldig og finner seg en som man vil dele resaten av livet sitt med, you never know!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Halloween!

  utroligt deiligt å våkne til klar himmel og sol. Har dysjet og har vert ut med Felix. Nå ser jeg frem til Halloween helgen som nermer seg, har lenge lurt på hva jeg skal kle meg ut som i år, men tror jeg har funnet det ut, men desverre for dere røper jeg det ikke nå. I fjord var jeg en død frøken, selv om sminken ikke ble så hvit som jeg skulle ha den til å være hehe.

  Hva skal dere være på Halloween?

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`hv

 • godnatt

  slakkeste søndagen på lenge, driver meg lit til vanvidd selv om jeg er i et slikt godt humør akuratt nå. Sitter her med Marianne og snakke sladder. Tror ikke det blir så mye lenger før jeg legger meg til å sove.

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Velkommen til mitt liv

  Hei alle sammen!

  Søndag kjent for den slappe dagen. Og ja, finner ikke på en drit å gjøre eller skrive om slapper bare helt av og det har fådt gjernen min til å gå i dvale modus vis du kan kalle det for det. vis dere har noen blogg ideer hadde jeg sat pris på tankene deres i komentar felte, så snakkes vi nok senere...
  Read my lips, i dont need you! i got everyting else <3

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • tilbakeblikk fra gårsdagen

  Hei alle sammen, da har jeg fåt i meg den søvnen jeg trengte på øynene. Var å Festet i går, men drakk bare en burn og det er nokk for meg til å bli hypper og fest glad. Vi var der i noen par timer var ikke så sene hjem heller ble hentet av faren til han ene duden hehe. Vi festet, danset, snakket og ble foresten kjent med mangen utrolig herlige mennesker. Det å feste å ver edru er minst like gøy som alle de andre har det. Bare jeg husker alt og blir ikke noe dårlig. Håper det kan gjenta seg en dag. 

  Hva er dine planer for dagen?

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • tror jeg tar kvelden

  Hei alle sammen, tror jeg legger meg nå er utrolig trett. blogger heller i morgen.

  Have a good night!
  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • be yourself no one is prettier than that

  Hei alle sammen, jeg vil ta opp et tema som jeg ofte får høre på bloggen. De kommentarene som sier at jeg er pen og slike ting. Som sakt tidligere så kan jeg ikke se kjønnheten i meg selv på noen som helst måte i verden, liker så og si ingenting med utsendet midt, men når alt kommer til alt er dette meg. Dette er midt ekte ansikt og det komme jeg til å leve med så lenge jeg lever. Jeg takker for alle de fine komentarene men det er leit at jeg ikke tar til meg noe av det, for jeg vet at dere ikke har sett meg slik før. Bakk bildene skjuler seg en hel hau og jeg ville vise dere den virkelige meg, den som gjemer seg bak sminke og maskara. den jenta jeg ble født som. og det er meg! 

  This is me, not someone i whant to be, but i accept it

  Jeg trenger ikke negative komentarer fra noen på dette innlegget for jeg vet selv at jeg bare er en av mange tusen som gjør det samme som meg og det kan til og med være deg. Det å skjule seg for dem de virkelig er, men jeg føler meg sterk nok til å vise dere dette forde det ikke plager meg lenger, har innsett at ekte venner dømmer meg ikke for hvordan jeg ser ut, så hva er du? dømmer du eller støtter du?  jeg er ikke redd for hva folk mener om meg, eller om rykter som forteller mer en jeg viste om meg selv. som jeg garantert vet er løyn. Jeg står for det jeg sier, jeg har aldri sakt at jeg er perfekt. Selv om jeg er perfekt på min egen måte akuratt som dere.  

  Poenget midt er : be yourself no one is prettier than that. 

  Det er bedre å ver en ekte person en en falsk en, Fake people, fake truth, fake life, Real Deal!

   

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Faceinhole.com

  Hei alle sammen, da kommer det nok lit tørr humor. Her om dagen snakket jeg om at jeg redigerte bilder, men nyaktig hva redigering sa jeg ikke noe om. Fant en utrolig morsom måte å fikse bildene på og da var det bare å sette i gang. synes noen av de ble fakitsk velig kreative, men samtidig morsome.

  Har du prøvd ut dette før?

  Pliz don`t hurt me!


  i am the real deal!


  whats fore dessert?


  Perfect <3


  sexy?


  Have you been nice?

  hehe, ligner noen av dem?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • God morgen

  Hei og god mårgen alle sammen. Da er jeg og Camilla stått opp og skal straks ut med Kira. Camilla skal på noe skolegreier i dag så da får jeg æren av og være passepike for Kira i noen timer. Tror nok at det skal gå fint. Er ganske så glad i alle dyr, men den typen hund er jeg ikke egentlig imponert over hehe, nei har dårlig erfaring med dem, kaller dem bjeffe hunder og slikt. Men vurderer ikke alle. Noen er faktisk ganske så herlige slikt som kira er hehe. Ellers som før har vi ikke noen planer for dagen, vi tar ting som det kommer. 

  Hva er dine planer for dagen?

   

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • blir jeg hørt?

  Jeg er en jente, kansje ikke helt som alle hadde håpen meg å være. Helt siden jeg var en liten jente har altid tankene mine vært det at jeg er mindre vert en andre. At alle kommer før meg selv, den dag i dag prøver jeg så godt jeg kan å snu på den vinkelen. Når jeg snakker om mindre vert har det vert vanskeligt for meg å føle meg hørt av noen. Jeg har ofte blidt av brutt av folk jeg ser på som mer vert en meg selv og når det skjer vil jeg heller bare holde skjeft og heller bare forsvinne bort, selv om det er så mye jeg skulle hat lyst til å si. Jeg sliter fremdeles med disse tingene i dag og det på grunn av hvordan mobe tiden min var som liten. Jeg satta altid alle andre først og lot meg selv falle, klaget over det jorde jeg ikke da, men jeg har innsett i dag at folk utnyttet den makten jeg ga dem. Det at jeg lot dem styre på og det gjorde meg svakere i deres øyner. Det eneste jeg ville var å bli hørt og føle meg vert noe annet en usynelig. Jeg føler at bloggen har hjolpet meg veldigt med dette, det at jeg får dele tankene mine og meningene mine. Jeg kjønner at den dag i dag er meningene mine vert noe, og som jeg sa før føler jeg at jeg har vokst som person. Jeg står for det jeg sier. 

  Jeg ønsker å dele dette med dere, selv om det er vanskeligt for meg å snakke om det, fordi jeg vet at det er andre som har hatt det likt eller har det slikt nå men som ikke har tenkt over det slik jeg jorde. Er så mye jeg har funnet ut om meg selv i det siste som jeg faktisk ikke var klar over, så jo there you go. Håper dere også respekterer dette, fordi dette er egentligt et alvorligt tema, for ingen fortjener egentlig å bli behandlet på den måten eller føle det slikt som jeg jorde. Er glad jeg endeligt har insett det.

  Håper dette hjelper dere som er i den samme situasjonen. Og til dere som oppfører dere som om dere er vert mer en andre håper jeg at dette er en lærepenge på å ikke leke med personer som virker mer beskjedne en andre, hvær heller til hjelp og støtt de som ikke er så utadvent. Er sikker på at de har mye på hjerte også <3  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Jeg kjønner det ikke

  Av og til føler jeg meg glemt bort, og personen jeg trodde jeg kunne snakke med vil ikke snakke med meg. Kan ikke folk gi beskjed vis det er noe de ikke liker eller ikke synes noe om enn å vente til det blir for gale og ikke vil ha kontakt lenger? selv vet jeg ikke hva jeg har gjort gale, det bare ble sont. Og det frusterer meg, hva kan jeg gjøre for å få rettet opp i feilen jeg gjorde? er spørsmålet. Det funker ikke å rette opp i noe man ikke forstår seg på. Eller gjør det? Det handler om å tolke ting på rett måte og ikke få ting til å bli missforstått, jeg tror at det er den største feilen folk gjør. Og glemmer å snakke om det fordi man blir så sint og frustrert. Det er altid 2 sider av samme sak, og jeg er villig til å høre. Jeg prøver hvertfall å få noe til å fungere og vis det ikke er godt nok hva kan jeg gjøre da? vis jeg såret deg på en måte jeg ikke mente det vont på, er det da noe å unskylle seg for? Du vet godt at jeg er glad i deg, og jeg vil ikke gjøre noe for å såre deg, jeg er et menneske med feil, lik som alle andre. Så ta meg for den jeg er og hør på hva jeg har å si!

  Håper alle respekterer mine tanker innen dette temaet, hva synes dere selv, hva er dine tanker innen dette?


  You are my sunshine, my only sunshine you make me happy when skays are gray, you never know derre how much i love you, sow plis dont take my sunshine away, Elske deg Mia gulle, kisses fra tante<3

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Fin, Fin Fredag

  Hei alle sammen, da er jeg komt meg til Tau. Tok bussen til tau i rundt 4 tiden, der møtte jeg Camilla på jobb, satt og snakket sammen en del helt til hun stengte butikken, etter på tok vi oss en tur hjem til henne og gikk tur med Kira, skal være hos henne hele helgen og det blir nok bra. På tur fikk jeg det øyeblikket igjen. Det øyeblikke man får når man føler at det er noe bra som skal hende. Er så utroligt deiligt. Følelsen av høst, når himelen blir malt i høstens farger og det er lit skodde ute og man kan lukte duften av bladene, men nå skal vi slappe av en stund og planene senere er enda ikke satte så vi ser hva som hender senere, så vi snakkes.
  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • svar på femte del av spørsmålsrunden

  Hei alle sammen, Da er jeg endeligt komt i mål med alle spørsmålene, håper alle ble fornøyd med dem, have a nice day!
  video:mvi8285


  Blogger jeg leser fast: Isabelle // sophieelise

  Vennene mine sine blogger: Henriette // Camilla // Marit // Kjell rune
  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Tideligt oppe

  Hei og god morgen alle sammen, når det kommer til overskriften mener nok noen av dere at det ikke er tidligt å stå opp nå, men da kan jeg si dere at det ikke er nå jeg mente. Våknet i 5 tiden i natt og fikk ikke sove så mye, og ikke lenge etter på våknet jeg igjen. så har jeg sovet siden 8, og våknet nå nettop. Så jo helt flott har nesten ikke hat noe søvn på øye. Så denne dagen blir nok ganske så lang kan jeg tenke meg.

  skal straks stelle meg og ta meg en dysj, og etter det pakke lit så skal jeg sove over hos en vennine av meg hele helgen. Blir nok koseligt det også.
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • do you believe in ghost?

  Hei alle sammen, Sitter nå og ser på Åndendes makt sammen med søstrene mine, får en liten klump i halsen hver gang jeg ser på det. Selv om jeg føler at noe av det kan være lit overdrevent eller forvridd fakta. Tenk hva dere vil om meg, men jeg tror på det greiene der. Synes det er ganske så skumelt av og til, siden jeg har opplevd noe slikt selv der jeg bodde før.

  For noen år siden så skulle jeg legge meg lit tidligt fordi jeg skulle på skolen dagen etter på, jeg var på badet og pusset tenner og stelte meg. Mamma, pappa og Marianne var i stua og så tv. Da jeg skulle til å gå inn på rommet stoppet jeg helt opp og kunne ikke kjønne hvordan sekken som hang på stolen som var full av bøker kunne trekke seg sammen selv, jeg tenkte først av det kunne være Rebecca, men det kunne det ikke være hun hadde allerede sovnet. Først turte jeg ikke gå inn på rommet, jeg bare sto i gangen å stirret mot romet mitt og ville ikke inn dit. Husker den merkelige følelsen jeg fikk og gikk rett inn på stua der mamma og de var, de kunne ikke skjønne hvorfor jeg ikke turte å gå inn på rommet, men mamma følgte meg inn og da var sekken helt paddeflatt, selv om det ikke skulle vært muligt med en sekk full av bøker som bare hang på en stol der for seg selv, tenkte og lit at det kunne ha hvert vinden eller noe, men vinduet var igjen. Jeg prøvde å kjønne det og forklare det på alle salgs måter men finner ingen forklaring på hvordan dette kunne skje, liksom at noen datt eller trykket ned på sekkene min. Så jo jeg står uten forklaring på hvordan det kunne ha skjed, men jeg har min tro på det at det finnes mer mellom himmel og jord en det jeg selv kan forstå. 

  Ikke bare det, men da jeg var liten gikk jeg altid rundt med en bamse når jeg skulle legge meg ikke fordi jeg likte den bamsen noe mer en andre, men fordi jeg følte meg overvåket og bamsen var en trøst når det kom til hvordan jeg hadde det og følte det. Husker godt at jeg ikke likte lofte, bade eller kåttet vi hadde, var ikke noe gale med det, men følte ubehag og slikt, Og gikk å snakket med meg selv og slikt hver gang jeg følte det var noe. Sist jeg føler noe slikt var jeg hos tante, da åpnet kjeller døren seg selv i mens jeg var inne på såve rommet, og så hørte jeg noe banking, hadde bare lyst å gjeme meg under dyna. 

  så da er spørsmålet midt til dere: Do you belive?
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • When the sky turns dark and it become night

  Hei alle sammen, må innrømme det at det er lit herligt å kjenne at mørket begynner å komme tidligere og tideliger på kveldene. For da vet jeg at vinteren nermer seg, og snøen straks kommer. Er egentlig ikke noe fan av kulde men vis snøen er bra er alt med kulden egentlig bare bra. Dessuten gruer jeg meg lit til det blir gladt og slikt, er en utfordring å komme seg på jobb kan jeg tenke meg, på de dagene tror jeg nok, men som mormoren pleier å si "den tid,den sorg"  (det vil si at det ikke er noen grunn til beskymringer før man trenger å bli beskymret) synes faktisk at det er sant og ikke minst en veldig kreativ og bra ord bruk. Fordi man burde jo egentlig ikke beskymre seg for ting som ikke trenger å skje, man bør ikke ta sorgene på forskudd, ver glad å posetiv inntil videre, så går nok alt så mye bedre.

  Føler det er ganske så koseligt om kveldene, men samtidigt lit skumelt å gå alene, der det er ganske så mørkt og man ser nesten ingenting

  . liker du mørke tider?  


  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Årets første....???

  Hei alle sammen, en stund siden jeg kom hjemm nå, men har hvertfall hvert med Celina i dag. Vi begynte med å gå en liten tur med Tanja, der vi også snakket en del om alt og ingenting egentlig. Var ganske heldig med den turen. Det at det var opphåld og begynte å regne da vi var komt oss til henne. Etter turen tok vi oss en tur i butikken der jeg kjøpte årets første julebrus og vet dere hva? Den smakte like godt som altid, og i tillegg til brusen kjøpte jeg meg en kjekspakke "Bixit" så gikk vi hjem til henne å så en film var ganske så koseligt synes nå jeg. Fyret i peisen gjorde hun også så fikk liksom en liten julestevning hehe, kansje lit vell tideligt for det, men da får det heller bare være. 

  Nå sitter jeg å redigere noen bilder, har nok ikke planer for videre av dagen, så vi snakkes....

  Hva er dine planer for dagen videre?


  Måtte jo nesten bare stjele bilde Celina tok og la ut på facebook

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea

 • before i die

  Hei alle sammen, låvet jo å legge ut et innlegg om ting jeg ville gjøre før jeg dør, så Here we go! 


  synes?

  Kiss, Kiss 

  Charlotte lea`

 • svar på fjære del av spørsmålsrunden

  Hei alle sammen, da la jeg ut 4del av spørsmålsrunden, femte og siste del kommer i morgen, snakkes.
  video:mvi8281
  Linkene jeg låvet:  Picmonkey // Pixlr
  Fundation: Isadora 01
  Er super fornøyd med farven, den vare så og si hele dagen, har hatt denne 2 ganger på rad nå, men bruker lit Clinique pudder opp på, selv om det puddere ikke skal brukes oppå et annet fundation hehe.
  Så nå straks har jeg en jente date me hun herlige Celina, skal ut å gå tur med Tanja og ta noen høst bilder, tror hvertfall at det var det som var planen, så snakkes vi lit senere   Kiss, Kiss 
  Charlotte Lea`
 • svar på tredje del av spørsmålsrunden

  Hei alle sammen, fikk endelig lastet opp svarene på bloggen, tok sin tid men den kom hvertfall. 
  video:mvi8279


  Håper dere ble fornøyd med svarene for i dag 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • var det deg som ble linket?

  Hei alle sammen, da har jeg trekt ut de 2 bloggene jeg synes var best når det gjelder design, skrift språk og bilder og ikke minst oppdateringer på bloggen, selv om det var mange bra blogger føler jeg at disse 2 skilte seg ut og fortjente å bli linket så grattulerer til dere. Og bloggene Ble.

  http://sach.blogg.no/ 
  http://andreakristina.blogg.no/

  så låvte jeg jo også å ha en tredje part og den trakk jeg helt tilfeldigt etter at jeg numeriserte bloggene som ville bli linket og takk en lapp..Gratulerer 

  Den heldige er : http://claralife.blogg.no/

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`


 • Dagens outfit

  Hei alle sammen, strever med å laste opp svarene på spørsmålsrunden for i dag, men prøver så godt jeg kann å få det til. Tar heller en liten outfit nå.


  sorry, men orka ikke ta på sminke på disse bildene..


  så kom sminken på og jeg ble nødt til å bytte t-sjorte hehe,
  Følte meg lit som en rebell hær hehe, nei da. Har egentlig ikke en fast stil men liker å variere lit av og til.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Ferdig med prosjektet

  Hei alle sammen, etter timer med strev og slit er jeg ferdig, hehe nei ok! det tok ikke mange timer og det var egentlig ikke strevsomt i det hele tatt faktisk litt gøy. 

  vel skik ble det da:

  jeg startet nmed å sy inn på sidene p.g.a vesten var XL så jeg måtte sy den inn til min størelse Medium


  en del som måtte syes inn ja

   

  så ble den min størrelse da ..

   

  Så fant jeg fram oste rasperen og skrapte den til vesten slik at den ser lit slitt ut...føler den blir lit tøffere da


   

  etter som jeg fremdeles synes den var lit kjedeligt tok jeg på 6 øredonbbner. 3 på hver gjørne på manen.


  så var den ferdig hehe, gikk jo greit dette egentlig..

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

   

 • Prosjekt på G

  Hei alle sammen, er usikker på om det blir så bra men skal hvertfall prøve å sy og klippe lit i noe spendende greier, uansett hvordan resultatet blir kommer jeg nok til å blogge om det, lurer dere på hva det er jeg holder på med og er fryktelig nysjerrig får dere bare følge med videre hehe, 

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • jeg trenger ikke kroppen til en modell

  Jeg tror at alle mennesker kan oppnå hva enn de vil bare det vil det nokk og greier å holde motivasjonen gående uansett hvor hardt og strevsomt veien dit kommer til å være, hvordan tror du verdens mesterene i eks, sprint, er der de er i dag? vel de ga aldri opp, de arbeidet hardt for å komme seg dit, konstant trening og motivasjon holder de gående og ikke minst er dette noe de liker å drive på med. Ingen sier at veien dit er lett såm å danse på roser, nei det følger med torne og med torner mener jeg at du må regne med skader og ikke minst strev og slit, men vil du noe nok er det vert det, så hva er dit mål i livet? er det vert å kjempe for det? er det vert å ofre noe for det? og ikke mist gjøre ting du minst ville gjort som å endre kost hold og eller andre ting.

  For meg er målet å ha et godt liv, og gjøre noe bra for andre, jeg trenger ikke kroppen til en sprinter eller formene til en modell, jeg kan oppnå målet midt med å være akkuratt den jeg er i dag. 

  Hva er dit mål i livet?
  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • svar på andre del av spørsmålsrunden

  Hei alle sammen, Starter med andre del av spørsmålsrunden
  video:mvi8274


  Håper dere er fornøyd med svarene, kommer mer spørsmål i morgen, snakkes til da..

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • vil du bli linket?

  hei alle sammen, da tenker jeg meg en link runde. Der jeg trekker ut de to bloggene jeg liker best, og som en bonus trekker jeg en tilfeldig også. Så hvem vil vær med, har 3 blogger som skal linkes? linker på onsdag så fristen er onsdag klokken 20.00.

  Vil du bli linket?

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • Black shoes

  Hei alle sammen, var nede i sentrum i dag og kjøpte noe greier man smører på skinn/lær sko som gjør skinne lit mørkere og ikke så tørt. Prøvde det på JC skoene og det funket ganske så bra faktisk, fikk også en komentar av en som gikk på gata : Utrolig stilige sko, hehe måtte nesten bare smile og le, er lit gøy å høre det av fremede. Men nå stikker jeg å ser Hotel Cæsar snakkes...  prøvd slikt eller lignende produkt før?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • svar på første del av spørsmålsrunden.

  Da var vi igjang med svarene på spørsmålsrunden, begynner med lit spørsmål i dag, filmest vist feil vei, skal prøve å fikse det slik at det ikke skjer igjen i morgen. 
  video:mvi8272

   

  link til regigerings program jeg bruker ( picmonkey / Pixlr ) <---Klikk (gratis redigerings program)

  Dette er en av mine favorit bilder, forde at det kan bidra til å holde motte oppe uansett hvilken situasjon man er i.

   

  Favoritt øredobb? jeg har så mange men vis jeg må velge er det disse, liker fargen og fasongen, men et lite minus er at de stikker meg av og til bak øret vis jeg klemmer noen.   Favoritt topp? vel da må det bli denne, veldig lett og luftig og et lite plus er det at den gir en fin fasong på bryste, men et lite minus er at jeg ikke kan gå med den ute, uten noen ting. Vis det blåser deles den på midten. 

   

  Favoritt bukse? ja nå kan du lure, har nettop fådt meg en ny, som jeg faktisk blogget om for ikke så lenge siden, er utrolig komfortabel i den og desutten føler jeg at jeg får finere form på rumpa.

   

  Pcen min er slik...


  lit støvete på bilde kansje, hehe 

   

  favorit shorts? vel da må de bli denne rosa fra cunbus, er egentlig helt grei, skulle gjerne hat meg en dongri shorts men føller at rumpa mi ser utrolig mye flatere ut haha..så da ble det denne.

  synes om svarene?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Bergen gutta!

  Hei alle sammen,

  http://kjellybellyandfrankyboy.blogg.no/

  tenkte bare å linke til en blogg en kompis i Bergen har, Ble kjent med han og noen andre gjennom en ein leirskole jeg var på i fjord, var ganske så gøy kan jeg si deg. Gikk ikke en dag der vi ikke hadde det gøy på noen så helst måte. Tenkte ta meg en tur til bergen etter jeg har fult 18. Møtte han sist i påsken, der snakket vi vel sammen en drøy time før jeg og Marit måtte ta turen hjem til henne. Det ble lit sent kan du si. Tror nok jeg tar å reiser på leiren igjen i påsken som kommer, gleder meg allerede masse :)


  God gjengen 


  som sakt vi hadde det gøy, sminket Kjell Rune og han fikk låne skjerfe midt og solbrillene. GENIALT!

  Så ta en titt vel, vis du tør 

  http://kjellybellyandfrankyboy.blogg.no/

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

   

 • Godbedring sunshine

  Da sitter jeg og Marianne og passer på Mia, akuratt nå sitter vi å ser på Pippi, hun grinner lit inn i mellom synes så synn på henne stakkars lille. Er ikke bare, bare å bli syk i den alderen heller, mye vanskeligere å gi henne mat og slikt når hun ikke vil ha. Håper bare hun blir frisk så fort som mulikt. God Bedring sunshine Tante er masse glad i deg <3

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • Avsluttet

  Da er spørsmålrunden stengt og vis du sender inn spørsmål etter at den er stengt vil ikke jeg registrere dem. 

  svarene kommer i løp av man-fredag, tar et par spørsmål hvær dag. Slik at det samtidig blir spendende og ikke så lang video. Skal hværtfall prøve å lage det på video i fuste omgang

  Håper det er greit! så da er det bare å følge med fra mandag til fredag 
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Slapp søndag

  Følte at været i dag startet så fint, men så måtte jo skyene komme sakte innover dalen. Håper ikke det regner til jeg skal på jobb hadde vært lit surt å gå i regen. Har nettop dysjet og stelt meg og er så og si klar til å gå på jobb selv om det er en og en halv time igjen, så er jeg vel hjeme lit før 23.30. håper dagen går lit fort egentlig, slik at jeg kan komme meg hjem i sengs etter at jeg har blogget 1 innlegg før jeg legger meg selvfølgelig, føler bare hele søndagen er en slapp og lat dag, der alt og ingentligs skjer. Så snakkes vi rund halv tolv i dag.. og til dere som skal på skolen i morgen får dere kose dere en hel haug videre av den siste dagen i ferien. 

  Tok dette bilde av Felix han ser ut vinduet, faktisk ser han en smule deprimert ut spør du meg, men hva vet vel jeg? er vel ikke en hundevisker jeg nei, men lurer lit på hva han tenker eller føler, er ganske rart det når det gjelder dyr og sont, synes jeg.


  Me, Ready fore work!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • i don't need your opinion i have my own!

  jo da, da var jeg ferdig uthvilt va nok så trett at jeg faktisk ikke våknet i natt og det var så utrolig behageligt å tenke på. Selv er jeg en person som tenker veldig mye på alt og alle, har vert en del nedoverbakker i det siste og sist i dag ble jeg veldig deppa av dette, men som sakt jeg tar små baby steg, dag for dag, og til slutt vil jeg nok være sterk nok til å stå på mine egne føtter, vis du kan kalle det for det da. Og glemme alt det andre som har hent. Nå skal dere høre noe, jeg kan innrøme at jeg egentlig er en skinert og blyg jente, men bak den jenta er en sta jente som vet og velge sine egne valg og stå for det. Og det er jeg ikke redd for. jeg pleier å si : I'm my own weakness but also my own strength ♥ i don't need your opinion i have my own! og den settningen sier seg selv. 

  Siste sjangse for spørsmålsrunden (avsluttes 00.00 i dag)
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • tar kvelden

  Nå er jeg så utrolig trett at jeg må nesten stupe i seng, er så tung i øynene, har jo nesten ikke fådt såvet i det siste og ikke minst jobber jeg denne helgen skal også på jobb i morgen så må nesten få sove ut, vet at innleggene i dag ikke har vert noe spessielt gode, men prøver hvertfall å få til noe og det er jo bedre en ingenting. strever til og med, med å se hva jeg skriver nå så det sier vel sitt, snakkes små troll godnatt
  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • sko du bare elsker

  Hei alle sammen, da er jeg komt hjem fra butikken der jeg handlet sammen med pappa, skal snart til å hjelpe med middagen også. La oss gå tilbake til overskriften ``sko du bare elsker` vell da har jeg endelig fått JC skoene frem fra boksen og sprayet dem slik at jeg så snart så mulikt kan få dem på føtene mine og ta den i bruk før snøen og sludde kommer, midt første inntrykk var det at de så vonne ut å gå i, men fy søren til å være så høye er de faktisk ganske så behagelige å ha på seg.   så har mamma vært å gåttet seg litt i byen måtte bare ta bilde av disse tingene, jeg likte dem så...
  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Jeg vil lese din blogg

  Hei alle sammen, og til alle dere som kansje ønsker en fast leser, skriv inn en komentar enten om det er noe du har på hjerte eller bloggadressen din. Så tar jeg en titt på bloggen din!
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • utslitt

  Hei alle sammen, da er jeg endeligt komt meg hjem etter ca.16 timer jobbing med kun 3 timers søvn. Fikk nesten ikke sove i natt typisk meg, er utrolig utslitt og utmattet. Har ikke får i meg noe annet mat i dag en en brød skive så skal bli godt å få i seg lit mat i skotten. Har egentlig ingen planer for dagen, så blir nok noen innlegg til lit senere, skal ikke på jobb før om ca et døgn. Det skal bli lit deiligt å kunne sove skikkeligt ut, eller hvertall nesten. Låv å håpe hvertfall at jeg ikke våkner opp noe i natt. Jeg er en slik person som blir fort overtrøtt og da blir jeg ekstremt hyper og du kan vel si at nå er et av de tilfellene, synger og slikt, hehe vel...slik er nå jeg da.
  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • trykker i tryne

  fikk ikke spist skolebollen jeg kjøpte på jobb så trykker i tryne på den nå med et glass sjokolade melk, skal snart legge meg. Skal vis åpne butikken i morgen tidligt så vi snakkes inn til i morgen etter middag, masse godnatt klemmer til dere alle.
  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • work

  Hei alle sammen, dette er det siste innlegge for i dag, skal arbeide fra nå klokken 15 til 23:00 i kveld, men kan prøve å gjøre et innlegg til før jeg legger meg, men skal på jobb i morgen tidligt igjen så får ikke så mye tid til blogging dene helgen desverre. Så må nesten stikke nå...snakkes 

   

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • Gleder meg

  Hei og Godmorgen alle sammen.

  Kan ikke bare tiden gå fortere?, ser frem til alt som skal skje fremover. Begynner allerede i November der jeg mest sansyneligt skal på leir sammen med Therese. så kommer Desember og måneden der jeg endelig blir 18år, håper det blir bra selv om det ikke blir noe bytur``party``på meg samme helg. Skal vis jobbe den første helgen jeg blir 18. suger lit, men kommer altid andre helger. ikke lenge etter på reiser jeg, familien og mamma sin side av slekten inn til finnøy for å feire julen dær, Skal faktisk være der en hel uke. Gleder meg masse, en hele hau egentlig. Håper bare det snør på julaften. Da hadde hele julen vært komplett. Føler at julen trenger lit snø, god mat og ikke minst godt humør hos alle. Er så mye å se fremover på blir snart gal, men ingenting som hender fort nåkk. håper tiden bare suser forbi. Selv om jeg savner hele den ``vinter årstide` det å sitte ved peisen, godt krøpet under et teppe, med en varm kopp kakao og noen nybakte Kanelsnurrer. Ikke bare stevningen jeg er i da, men følelsen av at nå, nå er det snart vår! 

  Hvordan liker du vinteren?


  Sitter på pc-en og skriver innlegg....JODA!!

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • Resultat

  Hei alle sammen, da er neglene endelig ferdige etter at jeg tok vekk den gamle neglelakken og filet dem lit. Burde jo egentligt ha gjort det for flærne dager siden, slik ble resultattet hvertfall. Håper så indeligt at denne neglelakken kommer til å hålde en stund, og ikke minst neglene. Har egentlig veldig myke negler burde egenlig ha brykt negleforsterker, men er ikke så mye å få gjort med det akuratt nå. Hadde vert verre om en av den sprakk eller brakk, og det er noe jeg ikke kan forsikre men kan selvfølgelig prøve å ungå det ,Synes om farven?
  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • Hjemme

  Ja da er jeg komt meg hjem fra en dag med Karoline, har kost oss masse, men føler det er lit herligt å få komt seg hjem også. Tror bare jeg skal slappe av lit nå og ser lit Hotel Cæsar, og etter på gå en god tur med Felix og kansje ta på ny neglelakk, begyner jo å dette av samme dag som jeg tok det på, er ganske irriterende. men gir det et nytt forsøk. Det blir nok ikke så mye blogging i morgen skal jo på jobb, men skal prøve!

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Godbit

  Ja da har jeg og Karoline funnet oss noe å kose oss med, bildene sier vel sitt, ha en riktig god dag videre alle sammen!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • dagens outfit

  Hei alle sammen, da sitter jeg og Karoline og koser oss på pcen, men i hennes tilfelle Mac-en, hehe. planene for dagen kommer som de kommer, orker ikke stresse med noe spessiel tror jeg, vi skal bare ordne oss lit så stikker vi nok i butikken en tur å handler lit godsaker eller noe. så jo vi snakkes...

  Hva er dine planer for dagen? 

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • god morgen sunshin`s

  Hei alle sammen, er så utrolig oppkvikkende med en godnatt`s søvn, har faktisk sovet gjennom hele natta. Jeg har søvn problemer og det er ikke noe å skjule. Pleier altid å våkne i 4-5 tiden om natten helt automatiskt, er så sykt irriterende. Selv vet jeg ikke hva problemene kommer av, men tror det at det kan være stress, angst eller bare det at jeg ligger å tenker veldig mye. Og når det kommer til det å våkne kan det være like vanskleigt å få såve med alle tankene som går rundt oppi hode på meg. Har hatt det slikt i lang tid, faktisk tror jeg det snart er 1år siden. Håper så inderligt at det snart er borte og jeg kan få sove godt hver eneste natt igjen, og bare føle meg helt oppkvikket og klar til en ny dag. 

  Minner om spørsmålsrunde (stenges søndag)

  Har du noengang hatt søvnproblemer?
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • godnatt

  Hei og god natt alle blogg lesere, har vert en utrolig koselig dag, det må jeg si. Eneste va vel det at det var lit tunkt å stå opp så tidligt etter som at jeg la meg kansje en smule for sent, men, men ikke noe å klage over jeg har jo komt meg til Stavanger da, og nå ligger jeg og Karoline i sengen. Tror vi snart tar kvelden, har vert en lang dag med shopping på Madla og ikke mist fikk vi oss et gått måltid på Bigbite. Planene for i morgen er enda ikke satt så vi tar det som det kommer. Håper alle har hat en fin onsdag hvertfall.....  Godnatt....

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • dagens innkjøp

  Hei alle sammen, da har jeg og Karoline vært på madla amfi å handlet en del '(se bilder)` var vel hjemme hos henne lit over 19, så snakket vi lit og gikk i butikken, så nå sitter vi inne å koser oss masse med tv, chip, pops og brus.  Er så utrolig fornøyd med innkjøper

  skjerf fra ginatricot 99,-

  strømpebukse 79,-


  Genser fra vera moda 199,-


  Maskara cubus, 135,- men det var 25%


  Tights fra Cubus 149,-


  T-shorte fra Cubus 149.-


  Bukse fra Carlings før 799,- nå 399,-


  Bukse fra Carlings 399,-  Jeffrey Campbell fra DNA 1799,- men fikk 340 i rabatt pga rabatt kort :D

  Synes? noe dere likte?

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

   

 • by tur

  Hei alle sammen, da tar jeg og Karoline turen til byen, vet enda ikke hvor lenge vi blir der, men håper på å komme hjem med masse spendende. Dette ble et lite innlegg har lit liten tid til å nå bussen.
  så snakkes....

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • Frokost

  Hei og god morgen alle sammen, da er jeg i gang med frokosten, har fått dysjet og pakket så etter jeg har spist litt og stelt meg, tar jeg turen til stavanger, så blir det nok ikke blogging før senere, men skal prøve å få til et innlegg eller noe på den tiden ;)

  For dere som har følgt med på bloggen min en stund har sett dette bilde før, men spiser det samme nå så, da tenkte jeg at det ikke er vits i å ta et bilde til av den samme maten, hehe.
  Btw: i dag har verdens søteste lille pølsehund bursdag i dag, gratulerer så mye med 5års dagen Felix!

   

  Hva er dine planer for i dag?

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • god natt

  Hei og god natt alle dere der ute, tror jeg bør legge meg nå, skal vis til byen lit tidligt i morgen for å treffe Karoline, tror også vi skulle innom Madla amfi en tur, så da sakkes vi, god natt 
  Kiss, Kiss

  Charlotte lea`

 • sesong avslutning

  Hei alle sammen, for dere som følger med, vet dere kansje at i dag er sesong avslutning på grey's anatomy. Gleder meg, men samtidig er det ikke så gøy når det er den eneste serien som jeg følger med på tv for tiden. Har følgt med på hvær sesong siden jeg gikk i 8-9 klasse, så jo da, føler jeg bare MÅ se det! spendende, drama og en del humor...For dere som ikke følger med, anbefaler jeg serien, til neste sesong, ver å se!

  Ps. Spørsmålsrunden stenges søndag, starter neste uke med å besvare dem!

  Følger du med på serien?

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • fløyet til værs!

  Hei alle sammen, Wow, lurer lit på hva som har hent etter at jeg begynte å blogge igjen, statestikken har ligsom bare fløyet til værs. Tror ikke jeg har hat så mange på bloggen min på en dag før. Er lit spessielt synes jeg.   

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • Outside

  Hei alle sammen, da har jeg og Camilla nettop komet hjem fra en tur med Kira (hunden til Camilla), sola skinner enda og temperaturen er faktisk ikke så gale, skulle nesten trengt solbriller. Jeg tåler verken sol eller vinn i øynene, så jo da. Med min flaks begynte øynene å rene og maskaraen forsvant litt, er dessuten utroligt irriterende. Selv med vannfast eyeliner fra gosh hålder ikke på øynene mine den feider vekk litt, etter litt så du kan vel trykt si at jeg hater rendende øyner, så jeg føler med alle andre som lider av det samme problemet, det er ikke noe gøy, men får vel bare passe bedre på når det er vinn eller sol ute, så går nåk alt godt til slutt. 

  Tok med meg camerate ut og fikset og trikkset med noen bilder, men orker ikke å rediger noen av dem, men ble fornøyd med bildene selv, og for meg er det alt som faktisk betyr noe. 


  Har du det samme problemet?

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • go morgen

  Hei og go morgen alle sammen, håper alle har hat en godnatts søvn for det har jeg. Synes det er så utroligt deiligt å våkne til sol og varme, på en dag du ikke egentlig forventet noe. Så nå må jeg nesten få stelt meg lit og få i meg noe mat, så snakkes vi....
  Ikke glem spørsmåls runden!

  Hva er dine planer for dagen?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Den Følelsen

  Har du noen gang hatt den følelsen når en person forteller deg noe, og du blir så stolt, men så viser det seg til at personen ikke mente det på samme måte så du forsto det på. og ender med å bli utrolig skuffet på personen forde du missforsto fulstendig, og du får en helt ekkel følelse i kroppen fordi du missforsto. og deretter ender med å få en vond selvfølelse som går å gnager på deg invendigt for du først og fremst ikke vil si det, men du ikke vil fortelle det til den persosnen selv om du synes det den gjorde var galt og er så skuffet,

  vel hvorfor si det vis det vil ødelegge et vennskap eller noe og la den personen få et annet perspektiv på deg? når du heller kan ha tanken for deg selv og heller gå å tenke på det 24/7 og heller bare late som ingenting. det gjør vont selv om jeg ikke skulle hat en drit å si i den saken, og derfor lar jeg være det er dit liv, men følelsen er javelig og den er der fremdeles! fordi jeg bryr meg om deg 

  Don`t need to say another word! 
  kansje noen mener at det er overdrevet av meg, men jeg har et perspektiv på ting i livet, kansje ikke det samme som deg

  noen gang hat det på samme måte?

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • legge meg? jeg nei....

  Hei alle sammen, da er jeg komt meg bort til Camilla. Vi har allerede fåt tid til å gåt tur og sett farmen med Alexander. Så nå sitter vi i sengen og babler om alt fra A til Å, ganske så koseligt ja. Kjenner allerede at øynene mine blir tungere og strever med å hålde meg våken, men nei da! det stopper ikke meg, skal ikke legge meg enda. 

  Minner om spørsmålsrunde!  Hvordan har din mandag vært?

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Mandags kos

  Hei alle sammen, wow! er så utrolig takk nemelig for at jeg ble valg til å ble linket av http://ssmh.blogg.no/1349716269_ble_det_deg.html 
  Da har jeg også kost meg med familie kvelds ved middagsbordet, koser meg masse nå kan du si. Føler alt går oppover og det føles så utrolig godt, så om ikke så lange tar jeg turen til Camilla, gleder meg masse. skal nok bli liv i kveld!  Har du hat en fin kveld?

  Minner om spørsmålsrunde!

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • Hvordan jeg fikser bryna

  Hei alle sammen, fikk spørsmål om hvordan jeg lager og fikser øyenbrynene mine. så jeg lager heller et eget innlegg om det nå! Først og fremst synes jeg at øyenbrynene en noe av det viktigste når det kommer til sminken, øyenbrynene får frem øynene på en helt spesiel måte, du kan gjerne kalle det rammen til øynene. jeg har ikke altid vært like flink å ta vare på dem, nappe dem, eller farge dem, men føler nå at jeg har funnet ut hvordan jeg liker dem. Det er ikke bare, bare å få dem beine og jeg som har skeive øyenbryn til vanlig er det ekstra vanskeligt å få dem rette. Har jo prøvd meg frem jeg også og nå er det slik jeg har dem, skal forklare steg for steg hvordan jeg gjør det nå, men det er viktig å huske at ingen har like øyenbryn så slik jeg forklare det er etter mine egne!

  1. (For dere som ikke napper øyenbrynene) begynn å napp vekk det som er inne i de "røde boksene" som er på bilde og for dere som ikke liker å nappe finnes det kniver til øyenbrynene som du kan få kjøpt på vita eller nille.

  (Dette er et veldig gamelt bilde fra da jeg var 14år og ikke napet øyenbrynene)


  2. Vis hårene på øyen brynene dine er lit får lange kan du bruke en saks å klippe dem lit kortere, da er det mye lettere å farge dem med øyenbrynsblyant og du får automatisk bedre kontroll over dem. 

  3. finn en form du liker, og se den får deg når du tegner dem.

  SE NR. UNDER BILDE! 

  Nr 1. er formen jeg ser for meg. og prøver å forme brynene mine etter.

  Nr 2. ser du formen som rød, og så gjør jeg formen mer rundere som du ser med de svarte strekene på bilde.

  Nr3. så ser du hvordan formen ble til slutt. 

  Nr1.Nr2.Nr3.

  Da har jeg nappet, klyppet og farget dem med øyenbrynsblyant. (bruker først en lyse brun farge og deretter en mørkere for å få den ekte efekten. 

  Egentlig har jeg så lyse bryn! du ser dem nesten ikke for de er så lyse, så for meg er øyenbryn viktig. 

  så da blir resultattet slik:

  Synes?

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • what to do on a monday?

  Hei alle sammen,

  JA, da var det mandag igjen og en ny uke, uten om i dag har jeg planer heler uka. Tenker at det skal bli godt å få gjort noe imens jeg har sjangsen.Det å sitte hjeme å sløve er fint noen dager, men går fort lei av det også, dagen i går kan jeg trykt si var en slik "chill søndag"  satt hjeme på pcen, så film og lignende. Så da ser jeg videre hva dagen bringer, eneste jeg vet et det at jeg ikke orker å sløve like mye i dag. 
  IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • forskudd på halloween

  §Forskudd på Halloween kossen§

  legger  ut en bilde som jeg redigerte nå nettop. God natt alle søtinger   

  Synes?

  PS: ikke glem spørsmålsrunden!

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • godnatt alle blogglesere

  Godnatt søtnosser, skal bare se ferdig filmen som går på FEM så tror jeg at jeg tar kvelden.
  Ikke glemm spørsmålsrunden, bare å komme med spørsmål!!!!

  Kiss, Kiss`

  Charlotte Lea`

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits