gorgeous -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Vurderer å slutte å blogge

Hei alle sammen,

Har rett og slett ikke tid til bloggen lengre, er så mye å gjøre for tiden med jobb og planer med venner, og da er det ikke plass til bloggen lenger å sont har det bare blidt i det siste, så jeg blogger kun når jeg føler for det selv. når jeg virkelig har noe mer å komme med. se you ;)
Kisses 

Charlotte Lea`

 • Helgen

  Hei alle dere, da er det altså godt en fantastisk helg, så synd at den allerede snart er over så blir det 11 dager jobb i strekk. Kort fortalt har helgen startet med en aldri så liten by tur med Hanne, Catrine og Vanessa. Lørdagen var det klasse treff der vi gikk å spiste på restaurang sammen, og hygget oss. Etter hvert som det ble kveld tok jeg turen på byen i edru tilstannd og traff på Andre og Daniel. Eller som dagen ni dag har hver, er det bambi på is. Bilde dryss sier vel det meste.  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Go helg!
  Ja da blir det bra med langhelg før jeg tar å jobber eleve dager i strekk, kan si at jeg gruer meg en del, men er ingen grunn å ta sorgene på forskudd. Fint at lønna også kom i dag, så blir det byen i morgen med Hanne. Gleder meg! skulle egentlig være med Catrine i dag men tar det heller på forsjet i morgen.

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Chiller..

  Hei du...  Sitter hær og følger spent med på hotell Cæsar. Skal ikke så mye mer en i kveld en å gå en tur og dysje så i seng. Føler dagene går så sinsykt fort for tiden bruker 2-3 timer på å pendle og 8 timer på jobb så har jeg rundt 5timer på meg til å gjøre hva jeg vil. ska bli deiligt med lang helg. jobber bare i morgen, Deiligt! nei men har vel ikke noe mer spendende i tankene som er vert å blogge om så vi snakkes 

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Hey appel!

  var så utrolig sulten på vei hjem fra jobb i dag, pappa kjørte innom Rimi og da måtte jeg bare ha meg en hel haug av epler, de gul/grønne er vel mest populær hos meg. Er ikke så stof fan av sure røde epler. Sitter å trykker i tryne på 1 nå, Fristet ikke med panekaker til middag er ikke så gla i det dærene uansett. men blir nå hvertfall mett. Skal strakks til å spille lit gitar nå kan jeg så og si en hel del grep. Så nå trenger jeg øve på takten og slåingen på strengene og det er der problemet midt starter.

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • long time no see..

  Ser bare frem til helga, Blir en tur ut på byen men herlige jenter på fredagen, på lørdagen blir det også byen men ikke for å drikke,men for å ha klasse treff med dem jeg gikk VGS fuste året med. Er sykt lenge siden jeg har sett og møtt alle nå så det blir spendende. Desutten kommer lønna snart å da blir det bra. Btw, la meg vell 20.00 i går, å sov som som en sten helt til alarmen ringte å vekket det sovende hode midt. Utroligt godt å ikke våkte på natten.   I dag har jeg nok bare hvert på jobb kom hjem for ca 1 time siden. Tenkte å ta meg en jogge tur, men tviler. Er så sinsykt kaldt ute. 

  Hva er dine planer for dagen?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Kort VS Langt hår

  Farvet håret og klippet en liten pannelygg på fredag, så når jeg tok kun pannelyggen forann så det ut som jeg hadde klippet det kort, så hva synes dere?

  kort vs langt hår:
  Hva synes du?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Life is a bitch..

  Hei alle sammen..
  Son helt serriøst nå er det slutt på alt som hetter burn. Hver gang jeg drikker det føles det ut som jeg får pusteproblemer, kjenner pulsen stiger. Eneste grunnen til at jeg drikker det er at jeg får et voldsomt energi kick, Men hovedgrunnen til at jeg slutter med det er fordi jeg ikke får sove om natten og jeg kaster som regel opp på morningene. Jeg tror ikke det er nornmalt å reagere slikt på burn. Så jeg tåler det nok ikke. Er jo som å ha bakrus nesten, men har aldri kastet opp eller hvert noe dårlig etter en tur på byen eller fest før med alkohol, uten om at jeg ble lit uvell på konserten for ca 1 måned siden. Jeg drakk ikke noe annet en burn, men smakte på noe wodka apel som jeg fikk smake av marianne. Danset så og si hele kvelden, helt til en trokket på meg, har fremdeles vont. Fikk til og med krampe en liten periode så den som trokket på meg må ha troffet godt på en nerve. 

  Eller så er det jobb i morgen så blir nok veldig tidlig i seng i dag, er dau trett og en smule dårlig. Det pleier som regel gi seg etter hvert. 

  Hva er dine planer for dagen?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Outfit

  Kveldens outfit

  Synes?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Have a nice...

  Da er det lørdag dere, Therese var vist ikke helt i form så hun blir hjeme i dag, Go bedring <3.  Så jeg tok meg ikke turen til Stavanger i dag. Blir heller hjemme lit nå. Har nettop laget meg noe wok til Marianne og meg. Skal straks stelle meg ferdig og ta en tur ut etter på. Have a nice party night! woho.. kan hende jeg legger ut et outfit, men det ser jeg. 

  Hva skal dere i dag?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Som Egg & Bacon

  Er en stund siden jeg laget frokost nå, men da kan jeg bare kalle det for lunch. Var å handlet litt av hvert i går, alt fra wok til juice, bacon og egg. Så da var det bare å lage en god frokost i dag med egg og bacon. Føler meg lit handy whomen akkuratt nå, nei gjør ikke det. 
  i Dag skal jeg til min elskede Therese woho, gleder meg. Må nok komme i gang med å stelle meg før jeg drar av sted på åpent farvann og ender i byen. Så da snakkest vi. 

  kisses 

  Charlotte Lea`

   

 • måtte til.

  Da har jeg vist farvet håret også i dag, måtte nesten det. Var gult, orange og brunt så nå er det vel fikset på men har ikke tørket enda så kan ikke si det helt sikkert. Va foresten utrolig kaldt å jogge ute i dag. Minus grader og greier nei off, gleder meg bare mer og mer til sommeren nå. Har ikke noen spessiele planer enda, men finner nok på noe.   Men er lit trett så vi snakkes.

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • innkjøp

  Hei der..

  Da er vet vist helg for meg også, nettopp spist noe Taco sammen med familien og skal til å slappe lit av, nyte kvelden rett og slett. Nei okey da, blir lit slapping av før jeg og Marianne tar oss en god jogge tur. Er dessuten bestemt på å komme igang med kondisen, trene rompe, mage og lår. Lyst å komme i en krops form jeg selv er fornøyd med og trives i, å da krever det lit innsats.

  var jo også på Sport 1 i går, så hær er innkjøpet:  BTW: ikke glem spørsmålsrunden da

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • work as hell..

  Hei alle sammen.
  Skal ikke klage, men må si at i morgen etter jobb blir det gått med helg, da har jeg jobbet 9 dager i strekk. Egentlig skulle jeg ikke arbeide i morgen, men siden revisorene og sjefene skal ha møte så ble jeg nesten nødt til å være med, men synes ikke det gjør noe egentlig. Har arbeidet full dag i dag, stått på for å bli ferdig med skjemaene for morgen dagen. Føler hvertfall at dagene går sykt fort når jeg har noe å gjøre på hele tiden. jeg står opp klokken 5. Jeg er vel hjemme rundt 4 å legger meg rundt 9. Så du kan vel si jeg savner det å sitte oppe rundt 11-12 og snakke med en del venner av meg på facebook eller mobil og ikke minst det å være med dem. Hvar stort sett med noen hver dag, nå har jeg ikke hvert med noen siden nyttår.

  Oki, nå synes jeg det ble lit for mye dø født teks. Så nå er jeg i gang med alt, kjøpte meg ?Rosa? drikke flaske, sports tights og sports BH. Kameraet glemte jeg i bilen, var nedom Exspert, og den utløseren jeg fikk til kamera til jul. Den skulle liksom ikke fungere til midt kamera tåpelige greier. 

  Men kan ta bilder av innkjøpet i morgen eller noe. Eneste planene for helgen er vel å være med Therese se film og lage noe god mat eller noe, GLEDE!

 • Spørsmålsrunde!

  Spør! Spør! spør!  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Ser frem til..

  Hei alle sammen. 

  Nå sitter jeg hær og gleder meg en hel del til neste helg, Laget et arrangement til da også. Der jeg og de i gammle første vgs klassen, møtes, spiser og går kansje ut på byen. Alt etter som hva de vil selvfølgeligt. Akuratt nå har jeg nok å tenke på når det kommer til jobben, har lit mye å gjøre så blir jobb på fredag også, selv om jeg egentlig bare skal jobbe til tårsdagene, men det gjør meg ikke så mye egentligt. Kjenner det at jeg trives så lang som sekretær hehe..

  I dag har jeg forresten holdt meg borte fra brus og alt søt saker i en uke, å det til å være meg, synes jeg det er ganske bra. Gikk jo fra å drikke brus hver dag til å slutte på dagen, håper bare jeg greier å holde meg.  Kisses

  Charlotte Lea`

 • what i want or what i need..
  Forstod ingenting da alarmen ringt, eneste jeg kunne få i tankene var hvorfor den ringte, så kom jeg på det. Å ja, jeg skulle jo på jobb jeg. Fikk nå rundt 8 timers søvn så var ikke så sliten å trett i dag, er herligt å føle at jeg får den søvnen jeg trenger når jeg ikke har såvet så godt på lenge. 

  Nå sitter jeg for det meste å grubler lit over hva jeg skal kjøpe meg for lit av lønna. Ny pc, mobil, gitar eller kansje extensions? 

  Pc er snart et ``must`` Er syk treig, høytalerene detter fra hverandre, batterie sitter ikke fast i pcen og (N) knappen klikker bestandigt. Mobilen er lit over 2 år gamel, klikker og har riper. Lyst på ny gitar med stål strenger. Extensions fordi jeg vil fikse på håret. Så da er det bare å tenke seg om hehe. 

  Hva har du gjort i dag?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • sleeping beauty

  Føler meg rett og slett helt paft. Har mine godeste gruner og faktiskt. Har hvert våken mer en et døgn har ikke fådt en liten blund på øyet en gang og ikke nok med det har jeg arbeidet 16 timer på et døgn. Er ikke bare, bare det heller skal jeg si deg. Tror jeg legger meg rundt 8 i dag, skal uansett på opp klokken 5 i morgen for å få på jobb, er lit greit å få såve lit lengre en 8 timer. Har før fortalt om søvnproblemene mine, de er blidt lit bedre, men føler ikke jeg sover bra fordi om. Jeg blir som oftest ikke gretten når jeg blir trett, bare full av energi. Kansje til og med lit for mye inni blandt. 

  Du kan vel ikke direkte kalle meg Tornerose når jeg er det stikk motsatte
  Tenkte spille litt gitar straks føler at jeg er blidt en del bedre å har til og med startet å lage en egen sang. Har laget mange før, men er lit ekstra når jeg kan lit gitar synes nå jeg. 

  Så derfor har det ikke hvert så mye blogging, jobbet rompa av meg. 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Lørdags gådt

  Hei alle sammen, Da var jeg ferdig med jobb for i dag. Tok meg en tur i butikken handlet inn alt av yougerth, knekke brød og frokostblanding for en sundere hverdag. Så i dag blir nok lørdags gådt et midt druer, som jeg sitter å gomler i meg nå. Lønna hadde komt så da måtte jeg jo få kjøpt meg noe snadder. Tenker meg forresten i butikken i gjen å kjøpe noe kylling, wok eller lignende, skal forresten også jogge senere med Marianne håper bare på at været holder seg. Så nå sitter jeg hær med pc-en og gitaren å prøver å lære meg Tore Tang. Den er lit vrien siden du må bytte cordene så fort.   Hva skal dere i dag?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • God natt!

  Har hvært på jobben jeg, God natt!

  Skal på jobb i morgen tideligt igjen så da må det nesten bli blogging etter at jeg er hjeme i 4-5 tiden ...
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • New me?

  Etter jobben i dag gikk jeg hjem for å spele lit gitar, føler meg helt tone døv. Alikevell føler jeg at jeg har forbnedret meg en del. Så lyst på ny gitar med stål strenger. De lyder så mye bedre ut. 

  Nå er forresten jeg og Marianne komt til enighet sammen med Kristina. Vi begynner på Akilles, og skal trene for harde livet. Har forresten jogget i dag igjen sammen med Marianne, helt nydeligt vær, ikke for kalt og ikke for varmt. Dessuten var ikke luften tøff og ekkel i dag son som sist gang, ble ikke så tørr i halsen. Værste jeg vet er å jogge i tørr luft dær det skjærer i halsen og får fort blod smak i halsen, Nei asj. Nå gir jeg alt og prøver så godt jeg kan å holde kost hold et sundt. Og ikke minst trene og stå på! 
  Nå blir det da altså jobbing hele helgen også, er ganske så trett, men prøver få ny instillinger og noe som motiverer meg, og det har fungert så langt, spørsmålet er bare hvor lenge vil det vare? Så tror jeg, at det muligens blir en tur på byen neste helg, men sklapp helt av. Denne gangen blir det en EDRU kveld på byen sammen med Therese og kansje en par andre. It wil be fun, or wil it? :) 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Forbedring //2013\\

  Nå blir det jobbing i lit over en uke i strekk, Dag (1) Finish! er ganske så trett og lit sliten, men det stopper ikke meg. Nå straks skal jeg ut å gå tur. Har nemmeligt satt opp et par mål. Målet er å jogge 2 ganger i løp av uka. målet midt for denne måneden er (0) snop, skal vær 100% snope fri. Jeg som nettop er blidt 18år og ikke liker vann er blidt avhengi på brus. så det blir en utfordring å slutte me det, men jeg tar i mot utfordringen min for i 2013 skal bli en forbedring, som jeg sent vil angre på!

  Jeg vet selv at bloggen for dere er blidt mindre interessang, det har den faktisk blidt for meg også! men gir meg ikke med å blogge frivilligt med det første.

  Har dere spørsmål? Spør, Spør!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Charlotte Lea

  jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits