gorgeous -
Forside Add meg Om meg Kontakt

see u around.

Kommer ikke til å blogge hver dag, føler ikke mitt liv er så mye mer å skrive om i for hold til alle andre. Blir fort bare oppsumering av hva jeg har jort i løpet av en dag. Ser jo at det er en del folk som følger med hver dag å det setter jeg utrolig pris på. see u around!

bilde fra i går som Celina tok :*

Kisses

-Charlotte 

 

 • to day,

  Det svir i øynene hvor trøtt jeg er akkurat nå. Er nok ikke lenge til jeg legger meg med tanke på at det er skole i morgen. Skal bare ha gym og pendler i tilegg. Skal uansett bli herligt å få bevege seg litt rundt. Tror kansje at jeg også tar turen innom akilles, men kommer ann på hvor tong gymen blir. 

  Bilde dryss fra dagen:  første bilde viser meg og Oda på frisør tidligere i dag.

  I dag var også Robin henjivende og spanderte en kakao på meg, tusen takk! var kjempe god.

  Var også med Karoline i dag der vi gikk hjem til henne å laget oss noen pølser som smakte utsøkt.

  Så fikk jeg prøve de tøffe brillene hennes. 

   

  Som sakt er jeg døds trøtt, så god natt alle mine søte lesere. 

  Kisses

  - Charlotte 

   

 • Lykke!

  -Monday and Back at school. På toppen av kaka har det hvert skrekkelig kaldt ute. Snø storm!, nettopp satt meg ned i senga og prøver å få i meg den lille varmen som er. Får bare håpe at været er lit bedre i morgen. Ellers er det fryktelig skjedeligt å pendle, Men om det skal være noe posetift ut av dagen så fikk jeg (5-) på fremføringen jeg hadde om Rokokko!....LYKKE! har aldri fått mer en (4) på en fremføring før, så kan si meg fornøyd med den. 

  Fikk fikset neglene mine i går, er ikke 100% perfekte men samma det! jeg ble fornøyd så da får vi si at det er bra nok :) holder på å strikke på skolen hva det blir det får dere hente å se. 

  Bilde i midten er gammelt, men paste bra inn. Så jeg tok det med like vel.

  Hatt en fin mandag?

  Kisses

  - Charlotte 

 • Litt redd.

  har ikke såvet godt i natt. Er det rart? 

  jeg og Christina var oppe hos Silje i går snakket en del og så en film. Alle ble enig om å se skrekk film, kansje det ikke var så lurt like vell. Alle tre krøp opp i et hjørne i sofaen. Alle skrek og lo samtidig, var lit løye da egentlig. For å si det kort, jeg pleier ikke bli redd, men den filmen skremte meg. Så nor jeg kom hjem var det rett opp på romet med lyset på. Fikk ikke sova så til slutt skrude jeg det av. Lå våken en del timer før jeg endelig fikk lit søvn på øye. 

  Så egentlig var filmen bra men veldig innviklet, kommer ikke på hva den hetter. Er utrolig dårlig til å huske navn. Hvertfall siden jeg og silje så då deilige ut tok Christina noen selfier av oss.

  The world you got to like ;)

  Kisses

  - Charlotte 

 • Enjoy!

  Tidligere i dag var det innebandy tunering på jørpeland. Siden Ane som kommer fra Lye skulle spille her motte jeg bare hive meg på kampen. For å se henne spille. Jeg dro der etter trening i lag med Oddbjørn som også ville være med. Var så gøy å få se henne i noe hun faktisk liker å drive på med. Stolt ble jeg også etter som de vant alle kampene. You Go Girl! see u at school.....'

  Dine planer for kvelden?

  Kisses`

  -Charlotte Lea

   

 • keep the motivation..

  Rikktig god Lørdag alle sammen,!!

  Nå sitter jeg her å bare venter på at klokken skal bli nokk til at jeg stikker ned på treningsentere med Silje. Skal bli gådt å komme igang, etter som jeg egentlig ikke gjorde noe mer en å gå tur i regenet i går med Hanne. Skulle egentlig ha trent, men det ble det ikke noe av. Kom lit sent hjem med andre ord. 

  Etter et lite tips jeg fikk. Tenkte jeg å prøve det ut. Det å begynne å trene magen før man jogger skulle vist nok fungere og gi bedre resultater, høres jo egentlig fornuftig ut. Etter som man får varmt opp magen til å arbeide i jogge perioden.

  Denne uken har matvanen vert anderledes, har nesten ikke drukket noe som heter BRUS! og spist rimelig sunn og god mat. I tillegg har jeg begynt å drikke vann! da har jeg vel låv å klappe meg lit på skulderen og være stolt. 

  BTW! følg meg gjerne på Insdagram!  :Cutie2kisses 

  See U!................

  Kisses`

  -Charlotte Lea`

 • Fredags kos

  Hei og God fredag alle sammen..  Er en herlig følelse å komme hjem etter en lang by tur å få av seg de høye skoene og bare sette seg ned i sofaen. Kjenner det gått i beina etter noen timer, men går fort over. Er nesten altfor vant til dem til å gå uten, så måtte nesten bare ha dem på i dag. Jeg forsåv meg noen timer i dag, nokk til at jeg ikke hadde hvert på skolen, hadde bare fått med meg den siste timen, og viste hva det gikk ut på. Så da jør jeg det heller hjeme son jeg hvertfall har fått gjort det. 

   Kjøpte egentlig ikke så mye i byen. Var mer selskap for Marianne som skulle levere Mia og shoppe lit. Ble en tidlig middag på Micado, der vi hygget oss. Kjøpte meg  frityrstekt svin med søt, sur, saus. Var hvertfall gådt å få i seg noe mat, men nå er det et par timer siden. Skal nok til å lage noe mat straks. Så håper alle får en bra Helg! Ta-Dah!!....Piece Out!

  Kisses`

  - Charlotte Lea

 • Sweet dreams sunshine`s

  Sitter her i stua å dovner i øynene. Skal straks i seng, men tenkte å være lit grei med Marianne og holde henne med selskap en stund. Hvertfall til jeg legger meg. For tiden har jeg bare vert opptatt med å snakke med venner på nette og kveldene til jeg sovner, men er greit å prøve noe annet til en forandring. Er jo fredag i morgen selv om det ikke følels slik. uken har gådt så fort at jeg ikke har fått  planlagt  helgene min engang. Blir vel en rolig helg med å forberede meg til presentasjonen. 
  Go natt søte blogg lesere <3

  Kisses

  - Charlotte Lea`

 • Kosebamsen min!

  lykke! fikk endelig med meg bamsen min hjem fra skolen i dag, har selv laget den fra bunden av, var ikke så vanskeligt egentligt. Synes den er så stor å søt. Den er så herlig og god å holde runt at jeg sovnet med den i dag i sofaen da jeg kom hjem, hehe nesten bedre en en kjæreste. Eller bare en liten trøst ;) . Håper bare det ikke går ut av nattesøven min at jeg sovnet i dag, tror jeg trengte det egentlig. Er trost alt full dag i morgen. PÅ EN FREDAG! synes ikke altid det er like gøy, men har ikke planer så går nok greit uansett.    så dagen i dag består egentlig mest i skolearbeid, selv om jeg er helt skutt i dag fra treningen i går. Driver på med Rokokko framføringen som skal presenteres på mandag. Har alle lysbildene på plass. Eneste så mangler nå er å øve og lese! får vel gjøre litt av det i mogen. føler meg lit stolt at jeg er ferdige med den nå, selv om motivasjonen til å gjøre den ferdig ikke er helt på plass.  

  Senere eller rettere sakt når jeg er ferdig med å blogge blir det en aldri så liten kveldstur med Felix. Er altid herligt etter en slapp dag. I morgen blir det nok treningsenteret. Kansje lit ut over kvelden, men vi får se. 

  Hva er dine planer for helgen?

  Kisses

  Charlotte lea`

   

 • Work hard, get results!

  Følelsen etter en god trenings økt kan ikke sammenlignes med noe annet i hele verden, det å få ut all energien og fortsatt ha mye igjen å gi er så utroligt deiligt, i dag har jeg trent til sammen 3timer. Ja greit jeg kjenner meg lit gåen, men samtidig så frisk og rask, vis du kjønner hva jeg mener. Kondisen begynner å komme på plass, blir ikke like sliten som jeg var før og greier og holde ut mye lenger en forventet. Det aller hardeste i dag var garantert boddypump, trodde jeg skulle svime av etter den første haltimen, men nei! jeg holt ut. I slutten var ikke jeg den eneste som skavl enten i armer eller ben. Alle ga en go insats som jeg tror de kan være stolt over. 

  Trode aldri jeg skulle jøre dette, men ja jeg skal nok bli i bedre form en det jeg er på dette bilde fra sommeren 2013, ser bare frem til sommer 2014 og da kan jeg se tilbake å være stolt :)  Sommer here i come! 

  Kisses

  Charlotte Lea

 • Reisefeber

  Jeg sitter her trøtt og sliten og prøver å komme på noe kreativt å skrive, men som vanlig blir jeg bare sittende og stirre i pc-skjermen i tillegg til å trykke lit på tastaturet. Skulle egentlig ha skrevet lit på presentasjonen til mandag om Rokokko tiden, dær de brukte store kjoler, parykker og div. Motivasjonen derrimot strider jeg imot, har lest hele hefte. Som dessuten tok evig lang tid, men det å sette seg ner å ta notater ut i fra 1750 tiden og lage en presentasjon om, er mer eller mindre ikke helt min greie. Har ingen interresse i fra den tiden. Så får heller begynne i morgen, skal nok greie meg kan vel ikke være så vanskeligt ``

  Andrè, Christina, Daniel, Silje, meg. 

  (bilder fra sommer 2013)

  Bare jeg som savner sommeren? 

  For tiden sitter jeg å dag drømmer meg vekk, er helt i hundre og ikke minst har jeg reise feber. Jeg og mine beste skal ta oss en tur mest sansyneligt til Magaluf eller Aya Napa i sommer. Dette holder vi på å planlegge nå, og kan ikke anett en å se fram til sommeren. Kan ikke si vi har hatt det beste været i vinter selv om det faktisk ikke har hvert så mye minusgrader. Er vel ikke alene om at det er gådt å få kommet seg vekk litt. Få tankene en annen plass og slappe av og kose seg i varme strøk. Har ikke vært i syden siden 8klasse da jeg og familien reiste til Bulgaria. Så dette kan bli spendende! 

  Skal du reise noen plass i sommer? 

  Kisses

  Charlotte Lea

 • jeg er en glad og livlig jente på 19 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits