gorgeous -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Bilder!

Jess det var Maskeradeball! bilder fra i går:

Kisses

Charlotte Lea`

 • Greier du se det?

  Hei alle sammen,

  overaskelse og overaskelse ehm... vel dere får ikke mer ut av det en dette bilde jeg legger ut, greier du gjette hva jeg skal? får mer bilder i morgen, Blir hvertfall gøy uansett 
  Kisses

  Charlotte Lea`

 • innkjøp

  Blir så utroligt gøy i kveld sammen med Miriam og Kristine. Skall ut å drikke lit sammen med dem, så stikker vi til puben. Har nettopp hvert å handlet noe til i kveld, alt fra sko til negler.


  Løs negler.


  Sort øyenskygge, har en helt lik fra før men den greide jeg å knuse :P


  Sommer/danse sko til i kveld :)


  BH 1


  BH 2
  BH 3


  Box-ere


  Genser/cardigen

  Røper hva jeg skal lit senere i dag.

  Hva skal du i dag?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Girls night  Hadde det ganske så hyggeligt i dag, da jeg var kommet til Celina laget vi noe taco. Så på filmen Red eye og snakket en del etter på.

  Fikk ikke sett hele Idol men synn at Magnus ikke kom videre, hvet godt hvem han er og har altid synes han synger fint. men, men.. er ikke altid alt går som det skal. Eller så slapper jeg lit av akkurat nå, så blir jeg nok ikke så sen i seng. Tenker meg i sentrum i morgen for å skikke lit på skjole og sko. Selv om jeg var i byen i går med Silje, men Fant ikke annet en undertøy haha. Så håper jeg finner noe da.

  Hva jeg skal i morgen får dere ikke vite før lit senere i morgen, men gøy blir det nok uansett.

  Hvordan blir din helg?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Helge-planer.

  Hei alle sammen..

  Var nettopp i sentrum sammen med Kristine og Celina for å handle noe delig mat til senere. Da blir det  jente kveld  og ikke minst se film og kose oss skikkeligt. Ser også frem til i morgen, da blir det en tur ut med Kristine og miriam, skal bli spendende og dessuter har jeg en liten overasskelse til da, men det røper jeg ikke før i morgen. 

  Kisses, 

  Charlotte Lea`

 • ta dine egne råd!

  Jeg føler meg så lettet nå, er forskjell på det å tro, å det å vite. Jeg vet nå at jeg kan klare/mestre alt selv så lenge jeg bestemmer meg for det. Jeg har lært meg selv bedre å kjenne å ta mine egne råd. Hva er egentlig vitsen å gi råd til andre, så lenge man ikke kan stå ved dem selv? det er et godt spørsmål jeg ikke kan svare på, men har begynt å ta mine egne råd, å det fungerer faktisk. etter all treningen og det delvis sunne kostholde midt har jeg begynnt å akseptere den jeg er og bli mer fornøyd med meg selv. Er det gale om jeg sier at jeg følte meg pen uten sminke i dag?  Det må være låv å fer fornøyd med seg selv av og til, spessielt når man prøver å gjøre noe med det, enten om det er akuratt det å trene, sminke seg, ordne håret. så et råd, ta deres egne råd :) 

  (den pene lua jeg strikka)

  Dette innelgget er basert på hvordan jeg føler det og tenker, kan ikke få si hvor godt det føles å innse at det du trode du mistet, ikke hva hvert tårene jeg ga. Jeg vet jeg fortjener bedre en det nå! 

  Btw, har dere hørt sangen Skinny love? den sangen får meg til å føle meg tris, glad og samtidig gir meg inspirasjon til å ikke gi opp. Har dere følt det av den sang før?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Behold troen!

  For å si det slik, ting forandrer seg med tiden. Kansje ikke på den måten du håpte på, men ting blir bedre med tiden du må bare ha tålmodighet å troen på deg selv. Kansje du har bygget opp ting som bare plutselig raste sammen, Dette gjelder så og si alt. selvtilliten, tillitt, kjærlighet, venskap.. osv. men du må bare ikke gi opp når du føler du har nåd bunden, for da er den bare enda en go grunn til å vise at du er bedre en det å fortjener mer. Alt som raser sammen kan bygges opp igjen, men som første gang tar det tid, kansje også enda lenger.

  Jeg snakker fra egen erfaring, hadde så dårlig selvtilitt at jeg ikke turte si hei tilbake til kassedama i butikken eller spør om hjelp vis jeg ikke fant det jeg skulle ha. Jeg hadde ingen tro på at ting kom til å bli bedre, men jeg er blidt sterkere. Fådt meg ekte venner som er der for meg uansett hva. De er stor grunn til at jeg har fådt troen på meg selv, selvtilitt og ikke minst er den jeg er i dag. 

  Tusen takk, søtinger, Dere hvet nok hvem jeg snakker om...

  Dessuten har jeg fådt motivasjon til å gjøre noe ut av dagen og ikke minst med meg selv som sminke, trening og kjær. Det gjør noe med meg, og det tror jeg gjør noe med andre også, så lenge man har troen på oss selv og at man kan sette oss mål som man kan kjempe seg fram til.   Kisses

  Charlotte Lea`

 • til dere som mener jeg ligner!

  Har egentlig ikke syntes jeg har lignet noe særligt på henne, før jeg prøvde å ligne på henne lit i dag :P

  Synes?
  Mener dere at jeg fremdeles ligner Miley?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Syk.

  Hei alle sammen,

  Da var det nok! har vert forskjøla i over 2 uker. Har prøvd alt av doc til å prøve å overse alt av hosting og nysing, men nå er jeg lei. Så jeg tok meg en båt-tur til legen for å sjekke ut hva det kunne være. Tok til og med en liten blod prøve, men hadde ikke virus. Husker ikke hva han sa jeg hadde for noe rart. Eneste jeg tenkte på var at det ikke er noe alvorligt. Så nå sitter jeg her da med rompa trykt plantet på sofaen, Hoster å med en smule feber.   Lucky me!

  Kisses 

  'Charlotte Lea`

 • Face the facts

  Ja hei dere, kjenner virkeligt savne etter å blogge. Er så utroligt lenge siden nå. Egentligt føler jeg for å starte igenn, men er jo bare en tanke som spinner. Tenkte å legge ut et lite innlegg om motivasjon og inspirasjon som får meg til å tenke anderledes på forskjellige ting. Jeg må være ærligt og det er ikke for å syte eller klage, men som mange andre jenter sliter jeg med selvtilliten. Ser på mange moteriktige, tynne å veldrente jenter rundt om kring i hele verden fra forskjellige blogger, anonnser, Modeller osv. Å da får jeg bare tanker om hvorfor de er så pene og ikke jeg, hvorfor er ikke jeg slik? Vell jeg er 100% sikker på at de ikke har det lett de heller, de må dessuten tenke på kostholde de også og nok mye mer en det. 

  Så i stede for at jeg skal sitte på sofaen å syter på hvor vakre de er og ikke jeg. Så hvor for ikke heller bruke energien på å kjøre noe med det, Få meg selv fornøyd.Å dette har jeg tenkt å gjøre noe med, Har bundet meg til Akilles i 1 år og da er det ikke noen unskyldninger for dette skal jeg klare. (Shut up, Work hard and me pationt!) dette er min motivasjon. Og til syvene å sist har andre klart det før meg, så hvorfor skal ikke jeg klare det? vis jeg kan, kan du også. Og jeg vet det er bedre å prøve å heller vite at jeg har gjort det enn å angre på at jeg aldri gjorde det. 

  Det finnes kun dårlige unskyldninger på ikke å trene. 

  Bilde fra google.no 

  Kisses`

  Charlotte lea`

 • Charlotte Lea

  jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits