gorgeous -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Quiz..

Nå er det offisielt påske å derfor ønsker jeg alle en riktig god påske ferie. 

Tenkte derfor å lage en liten spørsmålsrunde, så håper på så mange spørsmål som muligt TNX!!
Kisses

Charlotte Lea`

 • 90`s

  Hei alle sammen, kort oppsumering fra i går:

  var med Stine en gammel barndoms vennine. Satt på kafe 1time å pratet en del, vurdering (ganske koseligt å møte henne igjen)

  Etter på tok jeg båten hjem og var med Jannicke til jeg skulle ta båten til byen igjen for å møte gammle venner fra bergen (Kristine, Charlotte, Kjell rune og Aase. (Bra folk).

  Ellers som i dag skal jeg være med en del av vennene mine på the 90`s på skallen i kveld, Gleder meg masse. 
  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Påske!

  Nettop komt hjem fra en hard økt på akilles. Er deiligt å få ut lit energi selv på de dagene du bare er helt slakk og egentlig bare vil sitte hjem. Dagen i dag har hvert rolig, men travel. Startet med en fin tur ned til sentrum med Felix god været, bare satt på benken i sentrunm å nødt hvær eneste dråpe av solskinn, å gud så jeg har lengtet etter varme på mine kalde skinn. Var en aldelse herlig følelse. Etter turen i sentrum gikk jeg bort til Linda, vi gikk en tur ned til sentrum å handlet lit godsaker til enda en liten tur Kvikklunsj og juice var et MUST!! å ja det er ukedag men HALLO! det er PÅSKE!!!  senere på dagen møtte vi Hanne og gikk en tur hjem til henne, dær stelte hun i stand en god tomatsuppe med baguetter så flink hun er. 
  hvordan har din dag vært?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Fullbukket.........


  hahahah uvant å se meg med brunt hår :OO

  Er så utroligt herligt å våkne til et vær som man kan være ute i, gå tur og ikke minst nyte. Så nå strags skal jeg stelle meg btw.. hater selvbrunings skjolder -.- får den så fort på hendene, får vel bruke hansker i dag hehe.

  Senere skal jeg på trening og være med linda, gleder meg masse. så dagen kan vel så og si være fullbukket for meg.

  hva er dine planer for dagen?

  Kisses

  Charlotte lea`

 • slakkkkk.....

  Helgen har for det meste gått i bursdag, Besøk og ikke minst barnevakt for lille Mia sofie. Så i dag tror jeg at jeg nesten må få slappe av lit, har avtale me folk stortsett hele neste uka. så skal nok bli mye bra :)

  #tante elske deg#

  Planer for påsken?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Gårsdagens outfit


  Synes?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • slutter ikke..

  slutter ikke, men tar meg en blogg pause til fredag-lørdag, så da sees vi igjen da :)


  Btw, lit bilder av togapartye i det siste men har ikke oret å ta noen nye enda ;)

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Slutta å blogga?

  Hei alle sammen, skal jeg slutte å blogge?   Hva mener du?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • bilde

  legger bare ut et til bilde fra i går er ikke helt i form i dag :/

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Tema party er..

  Togaparty..


  Snakkes 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Lørdag wow!
  Nei nå altså, klokkener nermer seg elleve å jeg skal til å stelle meg, rydde og handle inn alt til bursdagsselskapet i morgen. Frist ikke å gå ut i det kalde været But it is a Must! så gidder ikke grine over det.

  I natt skal d festes! 

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • new in..

  Kjøpte meg en ny av Bergans flisjakke, men denne er lyse lilla. Den blå fikk jeg for 2 år siden da jeg sluttet på Mx-Sport. Så føte det var på tide med en ny. Bruker dem både når jeg fryser eller av og til på treninng. Så da er det vell greit å ha på. Den kostet da 700,- men på grunn av at jeg er medlem av Akilles treningssenter fikk jeg rabatter, Dagens lykke! :D

  Synes?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Old me..

  Sitter her å blar gjennom en hau av bilder, måtte jo bare finne frem et som er tatt for 3 år siden, føler årene går så fort. Alikevell får jeg en rar følelse så sier at det er så lenge siden. Dette forvirrer meg egentlig ganske mye. Hvordan kan jeg se slik ut da og slik nå? tenk hvordan jeg reagerer på det bilde jeg tok i dag om noen år. Det er en merkelig tanke. 

  Er nok ikke bare bilde som har forandrett seg, men tanke gangen min og ikke minst personligheten. Det mener jeg selv.

  Forbedrelse? eller har jeg forverret meg? 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • god morgon

  Hei å godmorgen alle sammen, vannt med å våkne kl.5. så det å våkne lit før 8, er ganske herligt spør du meg. 

  I dag er det nok ikke så altfor mye som skjer. Tenker å ta meg en dysj hvært øyeblikk å kansje rydde lit til selskapet som skal være for mamma og pappa på søndag, er lit mer spessielt å bli 40år kan jeg tenke meg. De har fått greie på at jeg og mine søstre sender dem vekk på hotell, dær det er tilbud for spa, restaurannte og lignende. Slik at de kan slappe av å kose seg sammen, å gå ut å spise å slikt. 

  Elles så er planene i morgen at jeg stikker i butikken å handler alt av matvarer til søndagen, det er da nemeligt jeg og mine søstre som skal stelle istand til feiringen, blir nok spenndende. Senere stikker jeg opp til Silje for å ordne meg til et (tema party) you guess? nei får nok hvite d i morgen uansett.   Skal i morgen?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • hjemme spa..

  Har hatt en ganske så fin dag egentlig er bare lit ør i hode akuratt nå.   Dagen i dag har gått i jobb, shopping og ikke minst hjemmespa hos Celina. Vi så lit av en film, paradise hotell, tok på ansiktsmaske og noe rense greier til nesa. Og ikke minst laget vi smoothie. Nam, nam.. så nå er jeg her da, gleder meg bare masse til helgen.

  Have fun...

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • sleepy..

  Trett og sliten å klar for en lang god helg.

  Hva skal du i helgen?

  På trening i dag..

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Ohh sunny day!

  Ja altså fint vær, jeg er på vei hjem og skal senere til Kristina for å prøve noen kjoler som jeg gjerne skal få låne til helgen, så blir det trening lit senere. Kjenner jeg gleder meg, har hvert på kontoret i hele dag og bare ventet på å få bevege meg lit mer enn å sitte og drive på med data og regnskap.  Har forresten kontrakt frem til påsken på Stål og fasade så blir jeg nok lit etter påsken også samt kanskje ringe vikar. Jeg er jo tross alt bare vikar nå da. Så har jeg sagt opp på Statoil så nå har jeg bare 3 måneder igjen, grunne til det er utdanningen. Enkelt å greit.


  Skulle publiseres i firetiden men nette på ferja sviktet meg :/

  Kisses

  Charlotte Lea`
   

 • God natt!  nå sitter jeg her å trykker i tryne på knekke brød med ost. Skal straks i seng. Er da ikke så altforlenge til helg heller. 2 ord. Gleder meg! 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Bronze..

  Selvbruning på G.. Let get started.. 

  Hva er din mening om selvbruning?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • i'm coming home

  Nå sitter jeg hær på båten sulten, trett og har dessuten ikke så mye strøm på pcen jippi! Nei altså, det skal bli godt å komme seg hjem smøre seg brun (selvbruning) og bare lage noe godt utav det jeg kjøpte i går. Nam, Nam! Blir nesten mett av tanken på det hehe.

  Skal ikke klage på noen så helts måte, men det tar i å ha 2 jobber å jobbe så pass mange dager i strekk pluss trening. Og i helgene er det ikke så mye å slappe av heller egentlig. Blir for det meste ut med bra folk. Bare son jeg har sakt det så drikker jeg ikke hvær helg, har faktisk vert edru et par ganger på byen også, så det er jeg ikke redd for. Tenker bare det er bedre at dere for høre det hær enn at det går rykter. og ikke nok med det så arbeider jeg en del helger også. 

  Skal også ut i helgen, men vurderer å ikke drikke, why? you ask.. well, you just have to wait and see.

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • innkjøp  Jo da har jeg handlet inn en del fremover, Mye sunt skal jeg si.. vell, prøver å få en lit annen livstil.. tenker å lage noe smoothie på torsdag eller noe, har planer med jentene mine. Vi skal ha spa dag med alt slags men det ser vi da...

  Nå er det snart å hoppe i dysjen, har nettop komt fra trening, men kan desverre ikke se PHotell. Må legge meg tidligt for å stå opp grytidligt faktisk før sola står opp, ønsk meg lykke til...

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Secrets...  Er døds lei av falsk kjærlighet, utroskap, Hemmeligheter og ikke minst løgner. Noen ganger lurer jeg på om det faktisk fines noe som kan kalles ekte. Det verste er egentlig hemeligheter. For da får man selv gå rundt å lure uten å vite hva som egentlig skjer, vet ikke hva som fåregår selv om man merker det er noe galt, noe som ikke stemmer. Gå runt å bare lure til man får vont i hode, det ganger i tankene,  jeg kjenner meg selv så pass at jeg vet at jeg kan lurer i mange år, tenke og gruble. Og fantasere meg til hva som har skjedd. Er lett å fantasere seg frem til det verste om seg selv, selv om det kansje ikke er min feil i det hele tatt. Lettest å skylde alt på seg selv ikke sant?

  Jeg vet at jeg skyller det meste som fåregår på meg selv, spessielt det som går for det meste galt. Jeg er redd for å bli såret igjen, redd for å miste kontakten med personer som betyr noe for meg som jeg vil beholde i livet midt. Så det er viktigt å kunne stole på venner og dele lit hemmeligheter av og til. Så lenge det går på ærlighet. 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Santansbål

   Kom akuratt hjem fra sjøen der jeg, Linda og Hanne var å grillet pølser og marsmellows. Var koseligt å sitte rundt grillen (santansbålet). Skal straks i dysjen for å varme den kalde kroppen min som har hvert ute i kulda.

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Army Bitch...

  Sitter bare å slapper av nå, er nok ikke lenge til jeg tar meg en tur ut..

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • TIDLIGT til å være søndag........

  Sitter her dau trøtt etter en lang dag på jobben i går og skal til å gjøre meg klar til jobben nå. Jobb livet er hard noen ganger, men slik er det bare (off hørtes jo nesten voksen ut), men det er det med 2 jobber. ser bare frem til en herlig frihet etter jobben i dag. Da skal jeg gjerne være med Linda og Hanne blir kos!

  TIDLIGT til å være søndag........
  Kisses

  Charlotte Lea`

 • working my ass of..

  Working hard..   hehe Søte Therese tok bilde da hun, Hannne, Andre, Remi og John ove var å besøkte meg på statoil på Fredag Wiii! 

  Men nå er det nok ikke så altfor lenge til jeg tar kvelden, Blir nok mye å gjøre på jobb i morgen nå som det er søndag og greier.. Sweet dreams cuties

  Kisses,

  Charlotte Lea`

 • Planer..

  Lørdag å gjør meg klar til å jobbe i åtte timer i strekk, så er det rett hjem å sove og jobb på morgenen. Uinterresangt for dere men så får det bli.. 

  Gleder meg bare til Sommeren, ut å grille, bade og ikke mist dra på ferie... 

  Hva skal du i sommer?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • I take Cash....

  Synes det faktiskt er sjipt å måtte stå opp til fin vær i dag. Kan vel si jeg bare sutrer over at jeg skal på jobb og ikke kan nyte været på den måten de fleste kan. Men uansett så skal jeg ikke sutre så altfor mye om det, kommer nok fint vær en dag jeg ikke jobber å da skal jeg nyte hvær eneste solstråle jeg får. 

  Har masse penger eller (lomerusk) spart opp siden desember. Hvær gang jeg tar ut sedler eller får sedler bruker jeg kansje lit av dem å endre opp med masse mynter i lomeboken, vell disse myntene har jeg ikke gjort anet enn å spare i en spare børse. Kan vel si at jeg desuten ikke er så fan av mynter i fuste omgang. Og nå ente jeg opp med ca 1000 kr i lomerusk penger. 

  Good Jobb Charlotte! 

  Er det fint vær dær dere er nå? sparer du mynter eller penger? 

  Kisess 

  Charlotte lea

 • off to wonderland

   

  Nå så trett og sliten jeg er, sitter jeg oppe å det frister ikke legge meg uansett hvor trøtt jeg blir. Som regel er jeg bare slik, holder meg våken til jeg holder på å falle i søvn forand pcen. Går det ann? Vel får vel si god natt for denne gang, jobb i morgen igjen å da vil jeg ikke såve bort den tiden jeg har i morgen tidlig. God natt sweetys <3

  ÅH! så sinna jeg så ut :D hahaha..

  Kisses, 

  Charlotte Lea

 • God jobbhelg!  Kan vell starte med å ønske alle en riktig god helg, og i mens jeg er igang med å se på alle ``god helg`` statusene på facebook, kan jeg gjøre meg klar til en lang jobbhelg. Er allerede ganske sliten ``må jeg få si uten å virke for lat`` har arbeidet i 4dager nå og har 7 dager igjen før jeg får ta meg en aldri så liten Go helg! Viktigste med helg for meg er det å kunne slappe av eller gjøre noe sammen med venner eller familie og ikke minst skunne spise noe ekstra godt. Da snakker jeg for det meste om middager og ikke om snop for jeg skal ha kuttet ned på gåtte spisingen.

  Så neste helg blir jo lit ekstra da, for da skal jeg, Rebecca og Marianne gi Mamma og Pappa 40års presangen dems, men kan ikke røpe hva det blir enda, for det skal være en overasskelse og da tar jeg ingen sjangser.

  Kisses,

  Charlotte Lea`

 • Aihh..

  I hele dag har jeg verket i øre dær hvor jeg tok hull i brusken, håper ikke det er betendelse eller noe lignende. Jo altså jeg har rensett det og alt så jeg vet egentlig ikke. Hadde hvert surt om jeg var nøtt til å ta ut øredobben og latt det gro igjen etter en uke. Ikke bare øret har verket i dag, har stortsett verket i alle leddene og føler meg bare helt paff. Jobbet nå i 4 dager og trent en del, så nå kan jeg sklappe av å sove godt i natt, for i morgen skal jeg ikke på jobb før tre på dagen. 


  Jenter med baller! just for funnn. 

  Så nå plutselig fikk jeg en sødt melding og skal bort t Jannicke en tur, i mens hun koser seg med tomatsuppen sin ^^

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Keep on fighting  Da er jeg godt å mett og venter bare på at maten skal synke ned i magen en liten stund. Om ikke så lenge tar jeg turen ned til Akilles for en godt å hard treningsøkt. Føler at jeg trenger det, motivasjonen har ikke akuratt hvert på toppen i det siste, men jeg prøver bare å tenke på at det er vært det til slutt. Ser forskjell fra da jeg ikke trente i det hele tatt da og det er jo posetivt. Fått meg mer muskler i armene, lår og på leggene. Selv skulle jeg hatt mer muskler i rompa og flatere mage, hofter. 

  Det at jeg gir meg selv utfordringer er jo i utgangspunkte bra, men vanskeligt å holde på i lengden. Det er bare å bite tennene sammen og satse på gull! stå på å holde kjeft i steden for å klage forde det er jo egentligt bare for midt eget beste og det er jeg fulstendigt klar over, selv om det er 1000gangere lettere å lage egne unskyldninger, men det eneste jeg gjør da er å lyve til meg selv.

  Noen som kjenner seg igjen?

  Kisses

  Charlotte Lea` 

 • my weekend

  Meg og min søte Silje

  Ja da er vi kommet til den sappeste dagen i uka, ja sltså Søndagen. Den dagen i uka mann skal slappe av å lade opp etter helgen slik at vi kan være klar til en ny hard uke. Å gjett om jeg skal få det hard da? Oyes.. ikke noe snill jente her i gården, blir 11 dager jobb i stekk, men skal jeg være lit posetiv så er det jo ikke altfor lenge til påskeferien, Kan nesten ikke vente. Skal gjerne på påske leir å treffe gamle beskjente eller så blir jeg hjeme å finer på mye prell om mann kan tenke seg til det. Helgen min er gådt i barnpass og vert ute men en bra gjeng, eller så har søndagen bare vert slapp. kjenner jeg trenger å trene litt mer i morgen. 

  Såååå, hvordan har du tilbrakt søndagen din?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • just like that...

  Nå sitter jeg her under dyna og ganske klar for sengen, Mia har sovnet så da kan en trett tante snart få låvt til å legge seg ned på. Det å være barnevakt når man har vært så sliten som jeg har hvert i dag er krevende og jeg er helt utmattet.  Har følt meg det i hele dag, vet ikke ha det skyldes, men tipper det har med veldigt lite søvn. Så i natt skal jeg sove godt. Er vel låv å håpe. Btw, Fikk meg tre ekstra hull i ørene i dag, sammen med Kristine som tok 2 og Celina som var Publikum eller hva det kan kalles. Er vel ikke så vont nå, verker bare vis jeg kommer borti noe. Er overaskett at det ikke verker mer egentlig, men håper jo ikke at det skal det heller. Så har jeg farvet håret. Føltes jeg måtte, var jo mer gul skjær i det før. 


  Hull i øre!

  Eller så ser jeg fram til en kanon helg sammen med jenter mine Silje, Kristine, Miriam og Celina. Skal lager i stand noe god mat, etter fulgt av god stevning og avslutter kvelden med en aldri så liten tur ned til skallen. 

  Go Helg!¨

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Charlotte Lea

  jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits