gorgeous -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hjelp meg!

Hva mangler bloggen min, ideer eller inspirasjon?

Kisses 

Charlotte Lea`

 • Søndags tur..

  beklager det med bloggingen alle faste lesere, men det er det siste som har hvert på tankene mine i det siste, har en del å tenke på å har jobbet i hele helgen. 

  men kan fortelle det som jeg har gjort i helgen uten om da, vell fredagen arbeidet jeg på statoil kveldskift, men fremdeles fikk jeg besøk av 4 venner og Daniel som jeg var med etter jobb, da satt vi oppe i stua sammen med marianne å så lit av den nye filmen hobbiten. Likte ikke den noe særligt egentligt. :P på lørdag arbeidet jeg også kveld så jeg gjorde ikke så mye ut av morningen, så rett etter jobb var det hjem å sove så på jobb tidlig søndag, men det overasket meg hvor fort tiden gikk, i tilegg va jeg i et ganske godt humør. 

  så jeg snakket lit med Celina å vi fant ut at vi skulle ta oss en tur i det fine været, menge tenker sikert tur, da blir det en times spasser tur ned til sjøen eller noe, haha nei da. Vi tok oss en god fot tur opp til et fjell er usikker på hva det het, men det var gådt å få bevegt seg litt, eneste var vinden som var en smule kaldt å irriterende spessielt på toppen. Etter turen gikk jeg redd i dysjen å sloknet som et utbrent t-lys. i sengen, (med håndkle på hode) av alle ting :/ sier vel sitt, selv merket jeg ikke at jeg var så sliten, følte jeg kunne gådt mye lengre om det ikke blåste. fikk jo nasen å øynene til å renne. 

  har du hat en fin helg?  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Ta meg tid.

  Slakkeste dagen på lenge. Jo da har ryddet å styrt på, til og med tatt meg tid til å ta klesskapet som skulle blidt tatt for lenge siden. Vell nå slepper jeg å tenke på det. Ryddigt å ferdigt. Er ikke så mye så skjer videre i dag uten om Paradise hotell. Tror også jeg skal rydde lit ekstra i morgen.   Kiesses

  Charlotte Lea`

 • Dagens ?

  Tegninger-

   

  Steven Gerrard:

   

   

  Isabelle:

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Motivasjon

  God dag alle sammen.  Dagen startet ikke som planlagt nei, såv lit for lenge kan du vel si. Det å våkne elleve er vel egentlig ikke så sent vis man tenker på å stå opp i eks. helgene og slikt, Men vis jeg forteller til meg selv at: Ja! i morgen skal jeg stå opp tidligt å trene for å få noe ut av dagen. Og jeg gjør det motsatte å står opp sent da har mine egne forventninger blit egne skuffelser.

  Altså jeg kom meg på trening rundt kvart over 12. I dag handlet alt om å fokusere på rompe, lår og mage. Etter råd fra Daniel måtte jeg vel komme på noe som kom til det å  planlegge treningen det å ha et opplegg rett og slett. Så neste gang blir det vel noe helt annet, men det å planlegge er ikke helt min greie, så det komer til å bli en utfordring å komme på noe nytt fra gang til gang. Gidder heller ikke å stå som et spørsmåls tegn å bare (hva faen skal jeg gjøre nå da?????) Så får vel teste ut å kansje søke lit på nette, kansje jeg får ideer eller blir inspirert. 

  Er faktiskt flaut å innrøme at jeg fikk strykk i armhevninger på skolen for jeg greide ikke 1, en gang. mens i dag greide jeg det faktiskt å det er med på å motivere meg til å fortsette. Å dette beviser at jeg kan klare det. Helt ærlig ville jeg slutte etter fuste ukene, for den tøffeste perioden er å komme i gang. Jeg var jo og er bestemt på at jeg skulle klare dette. Min motivasjon er (kan du klare det, da kan jeg), (Shut up! Work hard, Be patient) Å jeg skal si deg at i dag er jeg motivert, engasjert, og liker å trene. det får meg i bedre humør å får lit mer ut av dagen, har ikke vært dær altfor lenge selv, men jeg er villig til å fortsette. Alt handler å ha troen på seg selv. Trodde ikke at `Trening` ville gjøre en forskjell, Men dær tok jeg feil. 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • fylle dagen

  Jo da, TIRSDAG og enda en dag med sol. Kan det bli bedre? faktisk så har jeg sykt lyst til å dra på fjelltur eller lignende, men jeg som er ``pansjonert` fra jobb og skole er det nok ikke så mangen være med så tidlig på dagen. De andre vennene mine jobber eller går på skole. Selv om det er sykt gådt å få lit ekstra fri er det også lit trist å ikke vær fantasi fyll nok til å fylle dagen med ting å gjøre. Selv om jeg skal være med Silje senere å se film er det fremdeles mange timer til. Får vel starte med å stelle meg å så får jeg se vitere hva jeg gjør ut av degen. Ut skal jeg hvertfall.   hva skal du i dag?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Ute i god været

  altså, gradene i dag har ikke vert altfor mye å skryte av, men får vel slikke det som er av solstråler. Som skrevet tidligere gikk jeg ned i sentrum med Marianne og Mia som planlagt, så fikk jeg meling av Celina å vi avtalte å gå sammen på trening. Etter en liten økt, gikk vi opp til nervesen for å kose oss lit i sola med soft is.   Kisses

  Charlotte Lea`

 • kontrakten til..

  Noen planer for i dag da? vell, har så og si sluttet på stål og fasade nå. Kontrakten jeg hadde med dem varte frem til påsken, så nå ringer de meg om de bestemmer seg for om de trenger meg videre. I dag blir det nok trening og tar meg kansje en tur med Marianne ned til sentrum. 

  Har det lit travel, å da er det så mye lettere å skrive noe kort.


  Savne sommeren 

  snakkes 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • kan det bli bedre?

  Selv om klokka er over middnatt, så mener jeg at det som sjedde så og si i går, fremdeles er i dag. Merkelig tanke-gang mener dere sikkert, Men nei da altså for meg avhenger dagene av når man legger seg til å sove og når man står opp. Så for å fortelle hva jeg har gjort i dag (går) kan jeg begynne med at dagen har vert solrik men nåk så kaldt i vinden, men uten å innblande noe mer fra værmeldingene har jeg hat en aldeles god dag sammen med Hanne og Linda. Måtte jo nesten tenke seg til at jeg og Hanne skulle lage noe mat i dag, men bestemte oss for å ta turen til Baben (kebaben) på jørpeland, ble nesten lit imponert over at grillspyd av Kylling kunne smake så delikat på et sted som det, men nokk om det. Etter at vi begge va stappmette å ville gå, gikk vi bort til Linda for å se film, å etter den filmen ble det vist enda en film. Koselig stevning må jeg si, lenge siden jeg egentlig har hat en slik film kveld. Å dessuten må jeg ikke gleme å si at det faktisk var deiligt å kunne nyte en avslappende helg, sammen med bra folk.  

  Men da takker jeg for en fantastisk helg, å ser frem til en enda bedre (neste uke) go natt folkens, Have funn!

  Jada! helt uten sminke I EGEN PERSON!

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Dagens innkjøpte Outfit.

  Halla alle sammen, da er det lørdag. Å en liten pause fra trening. Helt herligt å sove å slappe av så lenge og bare ta ting som det kommer. Startet å ordne meg lit i ett tiden, så tok Rebecca og jeg turen ned til senntrum å spiste lunsj på bakeren, ganske hyggeligt stevning. Etter på tok vi turen ned til cubus.

  Jup! det ente slikt. ...

  synes?

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • Helg av godsaker.

  Nå er det endelig helg. Å du? det skal bli herligt etter en hektisk uke på jobb, tunkt å begynne rett etter en ferie det skal jeg ikke si noe på. Når det kommer til meg begynner ikke helgen med godteri og tv-titting. Nei, Jeg skal traks ned å trene lit styrke. Tror det komer til å bli en bra start på helgen. Eneste som er, er det at jeg må bli mye flinkere til å strekke ut etter treningen. Gikk med vonde lår i hele uken, haha følte meg helt dom dær jeg gikk runt på jobben. men, men er ikke verdens smarteste. Man lærer av dine feil, er det ikke det man sier?

  Men da stakk jeg, snakkes 

  Kisses 

  Charlotte Lea`

   

 • follow me

  Hei, lenge siden nå. 

  fådt meg ny mobil med instagram, så follow me: cutie2kisses    

  Kisses 

  Charlotte Lea`

 • jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits