gorgeous -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Svar på spørsmåls runde

video:video00013


Hei alle sammen, da svarer jeg på spørsmålene jeg ikke svarte på videroen.

http://fritidsemilie.blogg.no/ 

:- Liker du bloggen min? Ja jeg liker bloggen din, du skriver om ting som intereserer deg, og det er Kult! Det gjør bloggen din lit mer til din egen og lit mer personlig. det er et pluss at du legger til videoer. bra :)

:- Er det som kommer til deg på gata om sier har sett bloggen din har du opplevd det før? Nei, men har opplevd at folk sier (å det er henne som blogger) så har jeg også opplevd at folk legge meg til på facebook og sier de leser bloggen min.

http://thepanecakes.blogg.no/

:- Liker du å lese bloggen vår? Dere har ligsom en skikkelig koselig jente blogg men masse fine bilder, har ikke vært innom så mange ganger men har et kjempe godt inntrykk.

:- Hva blogger anbefaler du? http://werun.se/isabelles/  http://martheborge.blogg.no/ http://saracrohnsalexandra.blogg.no/ http://blondien123.blogg.no/

http://meforlife.blogg.no/

:- Hva syns du om bloggen min? du har bra lese stoff, god orden og desuten bra bilder, bloggen din er bra

:- Terningkast på bloggen din ?  3 fordi jeg ikke er helt fornøyd

:-Terningkast på bloggen min ? 4 fordi du hadde bra stoff, god oversikt og liker designe.

HÅPER der ble fornøyd med svara

Klem

Charlotte Lea`

 • Da kjører jeg en Spørsmålsrunde

  Hei alle sammen, Da kjører jeg igang en spørsmåls runde, spør  om alt mellom himmel å jord og så skal jeg prøve å svare så fort så mulig, Skal gi dere lit tid også på denne så ikke forhast dere ;)


  (sorry for bilde, får ikke minnebrikka inni denne pc-en suger big time) så da blir det webbcam!

  Så hva har du på hjerte? hva lurer du på?

  Jo mer spørsmål jo gøyere er det for meg!

  Klem

  Charlotte Lea`

 • på bedringens vei!

  Hei alle sammen, Har ikke hvert skikkeligt i form de siste dagene tett nese, slim i hals og lista er lengdre, men nå føler jeg at jeg er på bedringens vei, har ikke dotter i ørene lengre nå eller tett nese nå er det bare halsen som er lit stri, kan du vel si. Kan egentlig bare klandre meg selv camping i hagen var ikke den beste kuren for å si det slik. Men det er lærdom i alt og skal ikke klage. i dag har jeg ingen direkte planer, jeg er mer en som liker å ta ting på sparke, men uansett jeg blir ikke sittende hær tar meg heller en tur ut etter jeg har fåt tatt meg en dysj og stelt meg liti granne. Så vi snakkes.

   

  Hva er dine planer for Lørdagen?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • Dag 12. Sminken du bruker

  Hei alle sammen, Da prøver jeg meg på et nytt fårsøk selv om pc-en min fremdeles er i ustand, sminken jeg bruker er fra lit av forskjellige områder. men jeg velger bare å snakke lit om hværdags sminken min.

  Clinique - Først bruker jeg dette puddere som jeg kjøpte på Taxfrien på sola for under 200,-  jeg bruker farge 04. jeg har hatt dette puddere fra første stunden jeg prøvde det og er fremdeles strålende fornøyd, men kjøper du puddere på parfymelle som jeg pleier må du nok rekke ut med 250,- er nok lit billigere på taxfrien ja.

  Artdeco - Så bruker jeg Artdeco som er et bronse pudder som skal være med å gi deg sommer linjene i ansiktet for å ha lit mer former. husker ikke prisen, men du kan få den kjøpt hos parfymelle. en fornøyd med dette også!  bare å teste det ut for dem som vil

  Dior - Til slutt bruker jeg en lyse rosa  Dior blush for å piffe ansikktet lit mer opp og gjør det lit søtere slik at det ikke blir så strengt med de andre farvene. Kjøpte dette på Taxfrien i London for pund så vis jeg husker riktig var det rundt 190-225,- jeg betalte for det, er ganske fornøyd med denne også.

  Eye brown layner - Fra H&M 29,- helt ok holder seg der den skal. så mye mer kan jeg ikke si, er fornøyd nokk til å kjøpe den flerne ganger, farven jeg bruker er lyse brun, men kan mikse den med mørke brun dersom jeg vil ha lit mer kraft i bryna.

  Maskara - pris pr stykk er rundt 99-150,- kan fås kjøpt på H&M og andre plasser. er ganske fornøyd, er let å forme med, gir lengde og volum.

  plerier også av og til å bruke en svart eye liner bare for å se lit mer våken ut ;)

  Bruker vi noe av det samme? noe du vil tilføye om produktene?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • Nomi Nommm.....

  Hei alle sammen, Telt turen ente ikke slik jeg hadde håpet på rundt klokken 4 våknet jeg av at det blåste og det va ikke lite heller å nei da, ente opp med å pakke teltet ned rundt 9 i morges. desutten våknet jeg et par ganger til og det regna! vi ble ikke våte eller noe men bare den lyden irriterte. ikke for å klage men vi lå ligsom på 4 dyner + ligge under lag men det var fremdeles hardt å få seg lit søvn. men, men nok om det! det skal gjentas men ved finere annledinger som når solen er oppe og det er meldt om god vær ;)


  Eller så tok jeg meg en ganske så god frokost i dag, Jordbær, melk og sukker ble ikke direkte mett på det men det var godt.

  Eller så har jeg ikke noen spessiele planer for dagen...

  Hva er dine planer for dagen?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • ute på tur!

  Hei alle sammen, Da er Rebecca og jeg drat langt opp i skogen en plass vi er usikker på hvor er, men det gjør ingenting vi har internett! selv om mobil signalene er svake er vi ikke redde for det, så hjem kommer vi oss uansett. Håper hvertfall det ;) vi har fott oss telt i dag og kjøpt oss noe Pringoooals og Coca Cola, så nå hører vi lit på NRJ, har desutten krøpet godt under dyna med pysjamas, blir nok kos....har også med oss noe brett spill så vi snakkes..


  Okei, jeg var vel lit overdramatisk, Ehm...vi har forresten bare Campet i hagen så det jeg skrev fust kan bare vere en ilusjon av hvor stor eventyr lyst jeg egentlig har, hehe Maby some other time...

  Har du Campet før?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • joda!

  Hei alle sammen, Da fikk jeg også handlet lit i dag, kjøpte meg endelig en minnebrikke til canon cameraet midt på Europris før pris 99,- nå 79,-, så fikk jeg i tillegg kjøpt meg en rosa sjorts fra Cubus før pris 200,- nå 50,- legger ut bildene i morgen eller noe. så nå chiller jeg lit med musik før jeg tar turen ut i godværet, kjenner varmen presser på hær inne og jeg vil UT!

  Så vi snakkea

  Klem

  Charlotte Lea`

 • God morgen

  Hei alle sammen, da er jeg våken og ferdig stelt og er i ferd med å gå ut å nyte hvær eneste solstråle dagen har å bypå.  Jeg og Rebecca tar oss en tur til Europris og Cubus så vi snakkes senere...

  Hva skal du i dag?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • ligner eller minner om Miley Cyrus?

  Hei alle sammen, vil bare få frem hva dere mener. Har fåt to komentarer i det siste at jeg ligner eller minner om Miley. Ærligt ser jeg ikke likheten eller noe. første gang at noen kaller meg det er det heller ikke, synes bare det er lit komisk egentlig men samtidig lit gøy. Før hadde jeg langt brunt hår som kunne minnet om Miley sit hår så det forsto jeg, men nå som jeg har lyst hår og ikke så langt lenger forstår jeg det ikke. så derfor vil jeg få fram hva din mening! er jeg Miley look alike?

  Følte bare for å ha et innelgg om det, på grunn av at jeg virkelig ikke ser likheten som kansje andre gjør :P

  Hva synes du?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • God morgen

  Hei alle sammen, Da er det en ny dag med masse nye muligheter....selv om planene for dagen ikke er så store, skal hjelpe til nede i kjelleren lit senere. Har borret opp gulvet på Rebecca sit sove romm så skal vi fjerne resten, eller så blir det nok bare slæking, vis jeg ikke bestemer meg for å ta en lit lang tur senere. synes det faktisk er herligt å ikke ha noe spessielt å stresse med, har jo hvert så hektisk de siste ukene p.g.a skole men nå! HAKONA MATATA, ingen beskymringer :D

  Har du noen spendende planer for dagen?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • lite glimt fra photoshoot del 2

  Hei alle sammen, legger bare ut noen bilder fra photoshoot-et nummer 2. har ikke redigert bilden så håper det er ok..Enjoy!

  Hva synes du om bildene?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • stress!

  Hei alle sammen, Det er ikke stort jeg kan gjøre med bloggingen så lenge jeg ikke har min egen pc- så det kommer lit mindre innlegg nå som situasjonen er slik den er, skal ha utfordringene men blir vanskeligere nå, så jeg setter en liten pause for dem til pcen er fikset. eller så har er det bare en standar nor mal dag på meg i dag, har ikke skjed noe spessielt. skal se om jeg ikke får til et bedre innlegg senere i dag, sorry men håper dere forstår.

  Klem

  Charlotte Lea`

 • Beklager!

  Hei alle sammen, Dagen i dag startet med at pc-en min ville ikke skrue seg på, og det vil den fremdeles ikke derfor er dette det første innlegget for dagen. sitter foresten på pappa sin pc nå, har ingen bilder så legger bare et som er fra facebook. Marit har jo sovet hos meg, så vi tok den fritiden til å ta enda et photoshoot i dag,bildene er enda inne på minnebrikka så de kommer ikke med det første, så tok vi å dro hjem til henne, hang lit og slang der, mest jente prat om alt slags gangske koseligt egentlig har ikke set henne på over en måned, så nå er jeg da komt hjem og skal kansje være med henne i morgen gleder meg :)

  Hva har du gjort i dag ?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • photoshoot med Marit

  Hei alle sammen, Da legger jeg bare ut bilder... ENJOY! 

  Så da dere, da kan dere ta en titt innom Marit sin blogg ( www.blondien123.blogg.no )

  Synes onm bildene?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • et lite glimt photoshoot

  Hei alle sammen, Da er Marit ankomet og vi har sminket og fikset på håret til hverandre lit crazy rett og slett, skal redigere bildene før jeg legger dem ut men hær er et lite glimt.

  Hva er dine planer for morgen dagen?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • God morgen

  Hei alle sammen, da er det en ny dag med nye muligheter. Stor gleder meg son egentlig nå forde lit senere så kommer Marit til meg har ikke sett henne på en evighet nå som det har hvert så mye eksamner osv.. så det skal bli godt å se henne igjen :)
  Eller så er det fremdeles sommerferie å så mye, mye mer å finne på så ser vi heller senere om det er noe gøyalt jeg og Marit kan finne på 

  Skal i dag?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Lese din blogg!

  Hei alle sammen, Da er det lørdag dere, å hva å finne på? jeg skal en tur ut lit senere, men i mens kan dere legge inn en komentar eller noe, så skal jeg lese bloggen din :)

  Hva er bloggen din?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Dag 10. Din verste uvane

  Hei alle sammen, da er vi kommet til dag 10.mine verste uvanner er vel det å :

  -sove med sminke( er egentlig ganske flink med å ta det av før jeg legger meg men er man trøtt så er man trøtt og da er det fortgjort å gleme de små greiene 

  - spytte (jeg pleier egentlig ikke spytte så mye, men når du går ute og føler for det så jør jeg det) IKKE STÅLT!

  - nugatti ( helt siden jeg var liten har jeg hat den uvanen å spise resten av nugattien når det ikke er nok nugatti til en brødskive)

  - bite neiler (når neilene fliser seg opp eller jeg knekker en neil så må jeg så og si bare få alle i samme lengde)

  Har du noen av de samme uvanene som jeg?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Dag 9. Mobilen din

  Hei alle sammen, da er dag ni kommet. Mobilen min er ikke stort å skryte av, går ikke ann å koble til normalt headset eller overføre bilder du har tatt med den in på pcen. Eneste jeg bruker den til er å ringe eller sende melding eller så er den ikke stort å skryte av. kan komme med en posetiv ting og det er at den tåler mye, har mistet den en del ganger i bakken, men selv om det kun har komt et par skramer har den overlevd et og et halvt år med meg så gratulerer :P


  Bilde da jeg var 16 og stolt over ny mobil X)

  Hva slags mobil har du ?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • innkjøp

  Hei alle sammen, Da ble det også lit shooping på meg, selv om hoved personen som shoppet i dag var Rebecca. 

  Jeg fikk kjøpt meg:

  (H&M) 3 BH-er for 200,- String 30,- Maskara 99,- (nille) 2 hit fruit 10,- (rema 1000) lipsyl tror det var 20,-

  Son ellers så har jeg og Rebecca æren for å ha laget noe taco hjeme og nå skal vi til å se en film. ganske grei dag som har godt ganske så fort synes jeg selv.

  Hvordan har din dag hvert?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • bør vel begynne

  Hei alle sammen, da skal jeg til å stelle meg og få i meg noe mat før jeg og Rebecca tar veien til byen for å handle lit av hvert så vi snakkes til lit senere :)  Merker det blir lit små innleg i det siste...skal se om jeg ikke får gjort noe med det ;)

  Hva skal du i dag?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Da stikker jeg

  Hei alle sammen, Tar meg en tur ut, aner ikke når jeg er hjemme igjen så dette blir nok siste innlegg i dag :)  Så vi snakkes

  Klem

  Charlotte Lea`

 • Dag 8. Hva har du i sminkepungen

  Hei alle sammen, Da er det dag 8. kan ikke akkurat si at jeg har en sminkepung mer en skuffe med ting og en koffert greier. men vis jeg skal på overnatting eller skal reise tar jeg med det som jeg trenger. 

  Synes?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • lykkerus

  Hei alle sammen, Ååååå.... er så utrolig glad, i dag fikk jeg spotify-en min til å funger første gang på kansje et halvt år! så nå skal musik høres til tusen i det fine været. Har for det meste godt i youtube men nå slipper jeg det problemet.
  eller så tror jeg, at jeg skal tegne lit i dag også og da trenger jeg ideer og inspirasjon fra dere!  så kom med forslag om dere vil, kansje tegningen kommer på bloggen senere, kansje det ja ;)

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • prøvde meg

  Hei alle sammen, Da er jeg stort sett ferdig med bilde jeg prøvde å tegne! tok bilde i web camera så det går ikke ann å se alle detaljene og btw bilde er skjeft så det ser ut som om bilen er lit deformert (den er ikke det i virkeligheten) HÅPER JEG! :D

  Dette vidundere prøvde jeg å harme etter!


  Først ble det slik!


  så ble det slik! men som sakt det er ikke enkelt å holde bilde rett i et webbcamera!

  synes?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Dag 7. Det du kjøpte deg sist.

  Hei alle sammen, da er det en uke siden jeg begynte og vier kommet til dag 7.  Det jeg kjøpte meg sist er:


  Øredobber fra cubus


  Piercing fra en tatto shappe!


  vannfast eyeliner 

  Synes?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • son kan skje!

  Hei alle sammen, meningen var den at jeg skulle ha blogget lit tidligere, men jeg har sottet uten internet til nå. så da for jeg heller ha en liten oppsumering.

  Jeg våknet rundt klokken 9 i dag morges, tok meg noe mat og stelte meg opp til en jogge tur. Tok med meg ipoden å hørte lit musikk, egentlig gikk joggeturen gangs greit, helt til stingene tok meg igjen på halveien. da hadde jeg jogget kun 10-15 minuter så da stoppet jeg lit opp og gikk hjem, ikke akkurat planen, men son kan skje. eller så tok jeg meg en velfortjent dysj. Kvilte 1 time, hadde ikke så mye mer å gjøre på uten nett X) eller så har jeg også tegnet lit. 
  Hva er dine planer for dagen?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • på hjernen!

  Hei alle sammen, må bare dele dene utrolig fine sangen med dere, fikk den på hjernen i dag. har ikke hørt den før i dag.

  http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=LVsrP9OJ6PA&NR=1  Hva synes dere?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Dag 6. Antrekket ditt i dag

  Hei og Hå alle sammen! hahah nei da er vi kommet til dag 6. kan helt trykt si at jeg HATER dette kameraet så beklager for kvaliteten. gleder meg til å få meg en ny minnebrikke, men det skjer nok ikke med det første :/

  Har på meg en tights fra cubus også men bildene ble ikke så bra!  Standnar slakk dag antrekk! 

  Hva synes dere?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • God morgen

  Hei alle sammen, og god morgen. Har egentlig ikke noen spesielle planer i dag. tenker å jogge meg en tur vis jeg finner ipoden og headsette, jeg vil utnytte dagslyse med andre ord, orker ikke sitte inne i hele dag hvertfall. 

  så vi ser!
  hva skal dere i dag?

  klem 

  Charlotte Lea`

 • Dag 5. Noe du savner

  hei alle sammen, Da starter vi på dag 5! noe jeg savner? hmm....den blir lit mer vrien, men skal jeg vær herlt ærlig er det visse ting jeg savner fra barndommen, men skal jeg være mer konkret savner jeg sommeren, alt med sommeren er bra alt i fra små gleder som is. husker de små isene som lå i en pose med pulver som du kunne duppe isen i, det er et eksempel på små gleder jeg savner. Ikke bare det men den gleden du hadde med alle rundt deg, alle beskymringene du ikke viste fantes. det er mye jeg savner så jeg ikke bare sette fingen på en ting.   har du en spesiel ting du savner?

  klem 

  Charlotte Lea`

 • helt klikk

  Hei alle sammen, sorry for at et ikke er blidt noe blogging før nå, heller blogg.no va klikk på meg i dag, kom inn og greier men den raden der det står (hjem, post, aktiviteter ...osv) var borte kune ikke engang logge ut. men vel nå er jeg her har hvert i sentrum innom Nille en tur og kjøpt noe frokostbrød på kiwi som jeg og Rebecca har spist ok kost oss med.
  Ellers vil jeg Gratulere min Lille søster Rebecca med dagen hun har blidt 13 år og ungdom, lykke til videre i livet!  hva skal dere i dag?

  klem 

  Charlotte Lea`

 • God natt

  Hei alle sammen, da er jeg igang med å lage meg noe ehm.... kvelsmat, selv om du ikke kan akurat kalle pomesfrites for noe nattmat i det heletatt, men det er ferie og da er det låv og kose seg lit ekstra, selv om det bare var en uskyldig unskyldning :D vel etter jeg har fot i meg noe junk food blir jeg værene oppe til jeg har lyst å legge meg eller til jeg faller i søvn. siden dette blir siste innleget i dag vil jeg bare si godt natt og drøm sødt alle sammen 

   (blir ikke bilde pga, problemer med å laste det opp) HATER! at det altid skal være noen problemer med bloggen er det ikke det ene så er det, det andre, kan de ikke bare få seg et system som fungerer verså snil O:)

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Dag 4. Noe som du gruer deg til, og hvorfor

  Hei alle sammen, Da begynner vi med dag 4, Jeg gruer meg til fremtiden fordi den er så usikker, og alle valgene jeg tar nå er med å bestemme hvordan fremtiden og utviklingen min vil bli, utdanning er vel den tingen jeg gruer meg mest til, får jeg ikke læreplass skal jeg ta fri år og på det friåret skal jeg arbeide. Og etter det kan det henne jeg flytter til Danmark for å ta utdanning som kan være med på å gi meg erfaring innen dyrepass. Eneste jeg vet er det at jeg vil ha en utdanning som kan hjelpe meg videre i livet og ha en erfaring i noe jeg liker og arbeidet med. Så jo fremtiden er skummel, og alle valgene du tar er med å forme den.  fremtiden er skummel du vet aldri hva som venter deg!

  Gruer du deg på hvordan fremtiden kan bli?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • dagens inspirasjon

  Hei alle sammen, legger bare ut en inspirasjon      synes?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • God morgen

  Hei og god morgen alle sammen.  Jeg er ikke 100% sikker men jeg tror det er noe gale med bloggen min ta en titt på bilde selv! (det nederste bilde)


  Du kan se at på dato 15 så hadde jeg null lesere og diverse, men jeg er sikker på at jeg hadde rundt 80 lesere den dagen. så det jeg lurer på er : Har dette også hent på din blogg?

  klem 

  Charlotte Lea`

 • må ikke glemme denne

  Hei alle sammen, holt nesten på å glemme dag 3 på 40 dagers skjemaet, som er Parafymene dine. dette er parafymene mine

  Dette er parfymene mine fant bare bilder av dem på google siden minneprikka er fremdeles ødelagt, føler meg smart nå :/ men det kan vel funke i dag 

  Har du noen av dem?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • eneste innlegget

  Hei alle sammen, i dag blir det kun dette innlegget skal stelle meg, rydde lit og ned i sentere før jeg tar turen til stavanger for å gå på kino med Kristian, Vidar og Celina, tipper vi kommer til å kose oss ;) så jeg legger bare til en inspirasjon og dere må bare komentere vis dere ønsker, så snakkes vi heller i morgen. 


  Vet det er lit random bilder men det får bare bli i dag X)


  Hva er dine planer for  dagen?

  klem 

  Charlotte Lea`

 • tenk nå er det slutt

  Hei alle sammen, med mindre jeg tar uddaning i Danmark neste år så er det ikke mer skole på meg, det tror jeg faktisk kommer til å bli et savn. ikke akurat alt arbeide med alle de personene som du hang sammen med, alt vi gjorde sammen. det har tross alt godt 1 år siden jeg var den eneste nye i klassen, jeg kom meg lett inn i gruppa, føler at alle tok godt i mot meg og siden da har vi funnet på mye ikke bare på skolen men også på fritiden, det blir rart å ikke se dem hver uke som vi har gjort siden i fjord.

  Tilbake glimt:
  Takk for den gode tiden sammen :)

  Kommer du til å savne de du gikk i klassen med?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • bra start?

  Hei alle sammen, Er utrolig fornøyd med den bra statestikken jeg fikk på bloggen, er fornøyd og setter pris på hver enkelt og komentarene jeg får. så jeg ser frem til å blogge videre i fremtiden og holde den standaren jeg har hatt til nå.

  Ellers kan dere se statestikken her!

  Viser ikke så bra men du ser at den nye bloggen har en veldig høy statestik i for hold til den gamle, forandring fryder!

  Tums up fore this new blog! 

  Hva er dine planer for helga?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Dag 2. Dine 3 yndlingssanger akkuratt nå.

  Hei alle sammen, Da er vi i gang med 40dagers aktivitetene og er kommet til dag 2.  

  Mine 3 yndlingssanger at the moment er:

  Monster Music: F**k U Betta

   

  Rita Ora Tribute Team: R.I.P.

   

  Cover Pop: Eyes Open (Tribute to Taylor Swift)


  Noen du liker?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • Sommerferie here i come!

  Hei alle sammen, i dag er jeg i et muntert humør kom ikke opp i noen fag, faktisk kom ingen i klassen opp. Vi hadde heller en avslutning der vi spiste is med nonstopp i mens lærerene sa pene ord om hver enkelt elev, vi kom fram og fik hvær vår rose og takket for oss, synes det var ganske sjenerøst av dem. så gjett hva nå er det faen meg sommerferie er så utrolig glad for det, dere aner ikke! har så mye rare planer frem over nå, så får vi bare se om det blir son jeg har tenkt.

  Eller så er jeg møkka lei, ikke for å ødelege gleden, men minnebrikka på Canon cameraet er ødelagt, så nå kan jeg bare bruke det dårligste kameraet midt eller webbcamera i mens, har ikke rå til en minnebrikke nå :/ så da vet dere hvorfor jeg ikke har brukt canon cameraet midt i det siste.

  Ellers ha en flott sommerferie for dere som har det :D

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • i morgen er kanskje siste skoledag

  Hei alle sammen, da er det snart sommerferie. Håper så inderligt at jeg ikke kommer opp i noe fag i morgen krysser fingrene og tærne, for vis det ikke blir noe annet så er det SOMMERFERIE! er egentlig utrolig skole lei akuratt nå, så det å få ferie hadde passet ret inn. 

  Sitter her og veter til klokka slår slaget 11 da stikker jeg å legger meg, så i mens sier jeg god natt til dere. 

  Klem

  Charlotte Lea`

 • dagens lille inspirasjon

  Hei alle sammen, tenkte bare legge ut en liten inspirasjon i dag.  Synes?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • kos

  Hei alle sammen,

  Sitter nå å nyter et velfortjent måltid som jeg er stolt over å ha laget selv XD
  Liker du spageti og kjøttdeig?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • noe positivt å se tilbake på

  Hei alle sammen, noen av dere lurer siker på hvorfor jeg velgte å bytte blogg. Mye av grunnen er det at jeg ikke orker å se tilbake på alle innleggene av eksen. Merket det veldig mye på meg da jeg gikk igjenom året jeg hadde blogget, prøvede å ungå å legge han inn i akurat det ene innlegget selv om han var en del av det året. Jeg vil starte nytt med blanke sider, noe posetivt å se tilbake på til en forandring. Kan egentlig ikke si at jeg var serlig lykkelig med han de siste månedene mer detaljer trenger jeg ikke gå inn på. jeg er mye lykkeligere nå og det er det som teller :)  jeg vil strate på nytt og siden det snart er sommerferie vil jeg bruke mer tid på å blogge, ta bilder og redigere dem. Jeg setter meg nye mål og prøver så godt jeg kan å holde motivasjonen på topp, selv om det ikke altid kan virke like enkelt. Så da vet dere den ekte bakgrunnen til hvorfor jeg valgte å bytte. 

  Hva skal dere videre i dag?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • utfordring akseptert!

  Hei dere, Da tenkte jeg som en start på denne nye bloggen å begynne med noe enkelt for å få en god gang med bloggingen, ehm jeg tenkte å begynne med 40 dagers utfordring der jeg skal innom 1 punkt hver eneste dag i 40 dager. Håper dere er nysjerrige nok til å holde følle med meg igjenom de 40 dagene, selvfølgelig skal ikke bloggen min innebære kun de 40 dagene det vil også kome anndre innlegg. 

  Ønsk meg lykke til :)

  Dag 1. Profilbildet ditt på Facebook


  Dette er profil bilde midt på facebook! bilde er ikke redigert men ble ganske fornøyd med det selv, det er tatt hos tante. 

  Dag 2. Dine 3 yndlingssanger akkuratt nå.

  Dag 3. Parfymene dine

  Dag 4. Noe som du gruer deg til, og hvorfor

  Dag 5. Noe du savner

  Dag 6. Antrekket ditt i dag

  Dag 7. Det du kjøpte deg sist.

  Dag 8. Hva har du i sminkepungen

  Dag 9. Mobilen din

  Dag 10. Din verste uvane

  Dag 11. Rommet ditt

  Dag 12. Sminken du bruker

  Dag 13. Et bilde fra i dag.

  Dag 14. Noe du gleder deg til, og hvorfor.

  Dag 15. Ti ting du ønsker deg

  Dag 16. Et bilde av deg når du var liten

  Dag 17. En artist du liker (dame)

  Dag 18. En artist du liker (mann)

  Dag 19. Et bilde av håndskriften din

  Dag 20. Smykkene dine

  Dag 21. Et sted du vil til akkuratt nå.

  Dag 22. Din favorittscene i en film

  Dag 23. Et bilde av deg selv i dag.

  Dag 24. Lommeboken din

  Dag 25. Et bilde av deg selv for 3 år siden.

  Dag 26. Ti ting om deg selv

  Dag 27. En sang du virkelig er lei

  Dag 28. Noe du ikke forlater huset uten

  Dag 29. Din favorittblogg

  Dag 30. En matrett du elsker

  Dag 31. Dine favoritt sko, kjoler og jakker.

  Dag 32. En ferie du vil på igjen.

  Dag 33. En sang som får deg til å gråte.

  Dag 34. Noe du er redd for

  Dag 35. Hvordan ordner du håret ditt?

  Dag 36. Favoritt oufiten din.

  Dag 37. Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?

  Dag 38. En ting du aldri kommer til å gjøre.

  Dag 39. Alle premiene du har vunnet

  Dag 40. Favoritt serie(r)

   

  Klem 

  Charlotte Lea` 

 • bli min blogg venn.

  Hei alle sammen.

  Jaja ikke det at jeg fikk såve noe spesielt i natt, men da får jeg heller gjøre noe ut av dagen, utnytte den max! Send gjerne inn din blogg adresse eller bli min venn på bloggen så skal jeg se hva jeg kan få til, liker godt å svippe innom andres blogger son inn i mellom og legger altid igjen en komentar, Just so you know!   Ha en fortsatt herlig torsdag alle sammen. 

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • God natt

  Hei alle sammen, da er vi nådd det tidspunkte jeg velger å legge meg, selv om jeg har fri i morgen har det vert en lang dag og dessuten er det bedre å legge seg nå som man egentlig ikke har så mye mer å gjøre. Synes detsuten at det er utrolig godt å få sove ut en stund å sleppe maset på alarmen som ringer om morningen. det er jo så og si ikke stress å legge seg i det hele tatt, streset kommer som regel når man skal stå opp. Så nå ser jeg fram til å tree hode ned på puta og takke for dagen. God natt alle sammen  Liker du å legge deg når du vil? 

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Velkommen til min blogg!

  Hei alle sammen, da er jeg fryktelig spent på hva dere synes om denne nye bloggen så langt. Er enda ikke komet så godt i gang men er på vei, så jeg håper dere vil gi meg og bloggen en sjangse for å vise hva jeg kan gjøre med gorgeous.blogg.no 

  BTW! Har en blogg til, men vurderer å slutte med den ( www.atlantez.blogg.no ) ta gjerne en titt......

  Så får vi heller se senere.

   

  ha en flott kveld videre :)

  Klem 

  Charlotte lea`

 • Charlotte Lea

  jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits