gorgeous -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Det spinner.

Søndag allerede, uka har gådt ganske fort og det synes jeg er lit merkeligt. Føler ikke jeg har gjort så mye for å få tiden til å gå, men er vel noe i det også kansje.

I dag har jeg null planer annet en å lage hjemelaget kjøtkakker, rygge og vaske. Skal snart til å stelle meg å gå en fin tur, er lit forfriskene tidligt på dagen. Har så og si nettop stott opp, eneste jeg har fådt gjort til nå er å spise knekkebrød med ost, så kom jeg i tankene på å blogge. 

Altså jeg har lyst å blogger hvær dag, men når det kommer til hva å blogge om, er det som å se på et stykke blangt papir å ikke hvite hva å tegne og ikke ha noen i deer, så da blir papiret bare stående selv om jeg ville ha tegnet , mens tankene spinner. 
Kisses

Charlotte Lea`

 • Husmor.

  I dag har jeg lekt husmor, alt i fra å henge opp klær tiå å lage mat og diverse. Men ikke nokk med det så er jeg også barnevakt for dagen, for tantungen. Føler alt har gådt bra, men dagen har hvert lang kjenner allerede på kroppen at jeg er trett og ikke minst utslitt. Skal bli gådt å få lagt seg nedpå en liten stund, men legger meg nok ikke enda, er en del å gjøre først. 
  har også vært ned om sentrum sammen med Marianne å tantungen. Ellers får dere ha en fin fredag videre, snakkes.

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Bilder

  bilder i dag!

  Har ikke blogg lyst i dag.

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Workout

  Nå har jeg akkuratt komet hjem fra trening å prøver å få i meg noe knekkebrød med ost. Treningen i dag gikk ganske greit, å fikk ut mye energi. Kjenner det gådt på kroppen kan du si, men når alt kommer til alt så måtte jeg gå hjem lit tidligere en planlagt på grunn av lit smerter i den ene hofta. Stor fornøyd med innsaten min i dag uansett.  Noe av det beste med å trene er å fullføre mål du setter deg selv, å vite at du selv kan klare det, bare mann vil det nokk og bestemer seg for det. Etter en trenings økt føler man seg letta å bra med seg selv, selv om man kan være sliten og trett vet man at da har man gjort noe bra. Og da er det låv å være stolt over seg selv. 

  Mine mål har jeg kansje ikke oppnåd enda, kansje ikke i morgen, men jeg er et skritt nermere dær i dag en det jeg var i går. 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Torsk

  Middag for i dag ble helt enkelt kokt torsk, sammen med kokte poteter og brokoli.

  Sammen med lapskaus stappe. Slik jorde jeg med den:

  Kjøpte ferdig fryst lapskaus blanding, legg så mye du vil ha i en gryte og hell på lunke vann, slik at blandingen tinte. 

  sett  blandingen til kok, (etter som vannet ble varmt) begynner purreløken å flyte, derrfor ta en spise skje og begynn å  fjerne purren. (Purren blir ikke særlig bra i stappa)

  Når blandingen har kokt nok og grønsaksblandingen myk, hell ut vannet, legg den i en bolle å mos blandingen, ha gjerne i litt melk sammen med salt og lit pepper. 

  Vurdering: jo va godt dette, eneste er at dette va første gangen min i å lage torsk, tror jeg gjorde lit feil med den.

  Kisses

  Charlotte Lea`

   

 • ikke noe sydenvarme

  God morgen alle sammen, kan ikke egentlig skryte av varmen, har faktisk vert kaldt siden i går. Kan si dere en ting, å det er til dere som skal reise på ferie til varme strøk. Mesunner dere. Lengste reisen jeg får i år blir nok til sauda. Planen var til Bergen, men det oppsto lit problemer angående det.   Har ikke direkte planer i dag uten om å være med Hanne lit senere i dag, Tror vi skulle diske opp med noe pasta salat, men vi får se. 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Dagens middag!

  Brendende kjærlighet.

  Hva jeg brukte:

  • 4-6poteter 
  • 1dl melk 
  •  litt salt/pepper
  • 1 pakke bacon i biter
  • 1 1/2 opp kjørte grilpølser
  • 1/3 løk 

   

  Begynte med å skrelle å deretter kappe opp potetene i små terninger. legg dem i en gryte å hell vann til potetene er dekket. Sett på kokk å la dem koke i ca 15 min. 

  Etter å ha tatt potetene på plata begynn med å klippe opp bacon, å fjernet den hade/utterste delen(skinne). kjørte opp pølsene, å stek pølsene og bacon sammen til de er gyldne å sprø stekt. 

  Når bacon og pølsene er ferdig kapp opp løken å kjærte dem i strimler å stek dem på plata. 

  Når potettene er ferdige myke, la dem dampe av. Ha i melken å mos det til en potetstappe, ha gjerne i salt og pepper. 

  Nor mosen er ferdig blandet, ledd den i en form, hel over alt av pølse å bacon og der etter  ha på løken. 

  Håper det smaker! 


  Ser kansje ikke så delikat ut på dette bilde, men jeg er ikke den flinkeste dekoratør nor det komer til mat. men var bra :)

  Min vurdering: synes det var ganske så enkelt å lage og overaskende gådt. 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Tips?

  Har egentlig ikke noe interesangt å kome med i dag, men siden jeg skal til å bestemme middag fram over så hade det hvert gøy å få noen tips til hva jeg kan finne på å lage :) 
  Har du noen gode retter eller favorit? har du tips til hva jeg kan lage? 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Aktiv

  Nå fremover skal det bli mer trening på meg forhåpentligvis, har hvert ganske så aktiv i alt fra kano-padling til å oppnå prekestolen sammen med venner, men i tilegg så trener jeg også på trenings studio. Nettop komt dær i fra faktisk, deiligt å få ut lit energi. 

  Meg å Hanne på fjell-tur

  Prekestolen whit my friends 

  kano tur me Celina

  volly-ball whit my friends 

  Hatt det super gøy fram til nå, og håper på enda gøyere fram over, Hallo! sommeren har såvidt startet :D

  Har til og med farvet etterveksten helt selv i dag for første gang, å gu så gådt at det ikke ble flekker (Super happy)

  Kisses 

  Charlotte Lea`

   

 • jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits