gorgeous -
Forside Add meg Om meg Kontakt

merker det

Hei alle samme, Jeg merker det å ikke kunne blogge på sin egen pc tar på, jeg kan ikke reddigere bildene på de redigeringsprogrammene jeg har på den, og desuten tar ikke denne pcen minebrikke å det blir sykt stress vis jeg må bruker søsteren min sin pc for å få alle bildene inn. så jeg har en midlertidig bloggpause til jeg får pcen min til rette, så har det seg slik at jeg ikke aner hvor lang tid det kan ta. så midlertidigt vil jeg takk for meg, komentarene og lesere jeg har :)

Ha en super sommer videre, have funn!

Klem

Charlotte Lea`

 • Dag 17. En artist du liker (dame)

  Hei alle sammen, en kvinelig artist jeg liker Humm! det finnes jo så mange utrolig fine stemmer dær ute, men må jeg velge 1. så tror jeg, jeg må stå med Rihanna. hun er en utrolig dyktig artist med en stor og kraftig stemme, hun er en av de få som er nådd lagt, ikke minst er hun kjent for å skifte hårfrisyrer hele tiden og hun er ikke redd for å gå slik hun vil heller. så Rihanna du er midt idol i dag :)

  Synes om henne?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • Dag 16. Et bilde av deg når du var liten

  Hei alle sammen, er en stund siden sist dag, men det går fremover så da er vi komet til dag 16 og dette er et bilde av meg da jeg var rundt 5-6år

  Planer for helga?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • hva å gjøre?

  Hei alle sammen, Planen for i dag var egentlig at jeg skule til Marit, men desverre ble hun syk. så da får vi ta det igjen en annen dag. så hva å gjøre nå da? finner nok sikkert på noe. har allerede hvært lit ute i hagen å ryddet lit for pappa. vi er i gang med å bytte kledning å resultatet begynner å vise alerede, så jeg ser fremtil når hele huse har fåt seg ny kledning.

  Nydelige øynene til tante barnet midt :)

  Ellers hva er dine planer for dagen?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • alt uten om pc

  Hei alle sammen, i dag har jeg stort sett hvert ute, for det meste har jeg vært barne vakt for Mia, Har hvert å hjolpet pappa i hagen, hvert med Robin, Jannicke og Fredrik. så nå skal jeg tilbake til Marianne, skal kansje se en film eller noe. skal hvertfall overnatte hos henne. hun har ikke pc så det blir nok bare prating og tv. så vi snakkes

  får vel bare hive inn et bilde fra fårje uke :P

  Hva får en perfekt dag til å være perfekt?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • opptatt

  Hei alle sammen, Det er jo sommer å da må det vel være låv og ha små avbrekk fra bloggen, i går var jeg ikke på pcen i det hele tatt livredd det virus greiene det var snakk om. ikke minst hadde jeg lite lyst og være på i det hele tatt ingen ting spendende som skjer på facebook i det siste. så jeg blogger nok ikke i ny og ne, orker ikke stresse. det er sommer og den skal nytes.

  Klem

  Charlotte Lea`

 • ut i sola

  Hei alle sammen, Da er jeg våken og klar for en ny dag. Dessuten er det sol så da kan dagen ha mer å by på. Skal straks ta meg en dysj og etter på stelle meg.

   

  Litt om gårsdagen. Jeg skulle på kino med Jannicke og Fredrik, men silje ble også med. Husker ikke hva filmen hetter, men det handlet om forskjellige gravide damer. Ganske søt film sån egentlig, vi fikk ikke sett helle fimen vi måtte gå for å ta 23 båten vis ikke motte vi ha ventet helt til klokken et. eller så satt vi på bussen hjem da jeg fikk en melding og da bærte det av gåre til Vidar. Celina, Vidar, Kristian og Jeg satt og så lit på ringenes herre, snakket og så kom der en til, som jeg ikke husker navnet på. jeg var vel hjemme rundt 4, våknet 8 prøvde å sove men fikk ikke mer søvn en til klokken 10. det rare var det at jeg var lys våken i 4 tiden og overtrøtt av jeg heller ikke. har en kraftig tendens til å hjespe hele tiden, og bli ekstremt overtrøtt i noen tilfeller at det er skumelt.

  Hva skal du i dag?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • on my way

  Hei alle sammen, En sjapp hilsen for dagen før jeg stikker til kinoen med Jannicke og Fredrik snakkes`

  Klem

  Charlotte Lea`

 • vet det

  Hei alle sammen, jeg vet at jeg har vært utrolig slakk med bloggingen, men så lenge jeg står uten min egen pc har jeg ikke like god tilgang på blogg. jeg skal få pcen min kjekka på mandag får håpentlig vis. eller så er jeg nok opptatt i dag, skal kansje være med Jannicke og Fredrik. så snakkes vi heller senere! måtte bare si det føler at dere merker det godt, fåt mindre lesere og mindre som komenterer så derfor føler jeg at noe motte bli sakt ;) selvfølgelig tvinger jeg dere ikke til noe som helst men er bra med en forklaring.

  (bleke ben jeg vet) -.- noe nå gjøres! hahaha

  Hva skal dere i dag?

  Klem

  Charlotte`

 • Blåbær og Jordbær!

  Hei alle sammen måtte bare legge ut noen bilder av den utrolig deilige lunsjen min i dag :D

  Liker du jordbær og blåbær?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • Bedre sent en aldri

  Hei alle sammen, Beklager for at jeg ikke holt løfte midt men hadde ikke pc i går, sov over hos Marianne men nå er endelig bildene kommet, bedre sent en aldri right?

   

  Kunne ikke ta bilder hele tiden, det regnet i perioder....

  Synes ?

  Klem

  Charlotte Lea` 

 • stikker ut å slikker sol!

  Hei alle sammen, bildene fra konserten kommer senere i dag, i mens skal jeg ut å slikke lit sol. Utroligt nydelig vær ute, kan gå i sjorts og t-sjorte HERLIGT ønske midt kom i oppfyllelse, synes jeg fortjente den etter at det regnet i går...

  Hva er dine planer for dagen?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • legger ut bilder

  Hei alle sammen, da er jeg og Karoline vært på Vg lista, mye dytting, atfor mange folk til den lille plassen sier nå jeg! været var ikke så alt for gale, godt humør holt oss gående. bildene legger jeg ut i morgen, kan ikke legge inne bildene på denne pcen! ps: haha holte på å dø da jeg så meg og Karoline på stor skjermen X) haha! joda er lit stas det da.  Hvordan har dagen din hvært ?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • ferdig og klar

  Hei alle sammen, Da er jeg dysjet og stelt og klar til å reise inn til byen. skal møte Karoline men vi er usikre på om vi skal på vg lista, det øser jo ned! så jeg reiser ikke før om en time, så er jeg vel i byen rundt 4. så ser vi hva som hender skal ha med camraet midt så håper å ta noen kule bilder :)

   

  Hva er dine planer for dagen?


  Klem

  Charlotte Lea`

 • God natt

  Hei alle sammen, Dagen i dag har egentlig ikke hvært noe stress i det hele tatt har for det meste chillet inne. I morgen stikker jeg til byen og møter Karoline vis været er for dårlig dropper vi mest sansynlig vis vg lista, men vi ser hvordan det ender opp. beklager at det blir mye webcam bilder men pappa sin pc kan ikke ta imot minebriken.....har ikke ord er så plagsomt. vis jeg skal ha bilder inn på bloggen fra minne brikken må jeg først legge dem ut på Rebecca sin pc. så jeg trenge vel ikke si mer en god natt.  Klem

  Charlotte Lea`

 • Sommer?

  Hei alle sammen, Jeg begyner nesten å lure hvor de varme sommerdagene som var i mai er nå? Nå som det er sommer burdet det vel være godt og varmt, ikke sant? Vel jeg er ikke fan av å se ut vinduet og oppdage at det regner, men jeg vil heller ikke la sommer gleden svinne bort bare fordi jeg ikke utnyttet sommer ferien. så i morgen skal jeg nok på VG lista. samma hvordan været er, det er en opplevelse samme hva. Tenk når man står der i regnet med god musik og andre som er i et godt humør, da skal det mye til for å miste humøret. så jo jeg er nesten bombe sikker, Nei skudd sikker på at jeg drar i morgen. la være by på sit værste, ingenting stopper meg i å ha godt humør denne sommeren :D


  (jaja jeg vet, gadd ikke sminke meg i dag) :P

  Klem`

  Charlotte Lea`

 • Dag 15. Ti ting du ønsker deg

  Hei alle sammen og god morgen, eller rettere sakt god dag.

  1. Jeg ønsker verdens fred, kriger skremmer meg!
  2. Jeg ønsker dyrepoliti i Norge, blir irritert når jeg ser misshandling av dyr og ikke minst en video som var fra ilderfarm, et ord GRUSOMT!
  3. Jeg ønsker at vis bussene var før tiden, at de heller burde vente på et busstopp til den tiden de skulle ha vært der, slik at bussene kan være forsinka men ikke komme før tiden. Blir irritert vis man står å venter på en buss som kjørte forbi og har forhåpning om at den er lit forsinken.
  4. Jeg ønsker at utdannelsen for å kunne bli dyrepasser kunne vært i norge og ikke bare Sverige og Danmark.
  5. Jeg ønsker at pengene NAV deler ut til asylsøkere som får gratis bil lapp. kunne heller bli brykt til folk som lever i gatene i Norge eller til Gamle og syke som ikke får den støtten de trenger.
  6. Jeg ønsker at Rike land kan sammarbeide med Fattige land og gi sult rammede og syke en støtte.
  7. Jeg ønsker at alle bussjofører og taxi sjofører skal kunne norsk og engelsk, er ikke fan av å snakke til en som ikke forstår hva jeg sier.
  8. Jeg ønsker at statens penger burde bli brykt slik at alle har det bra som syke, gamle, funsjonshemede, medisiner, Osv... isteden for å bruke så mye penger på eks. ny svømmehall, nye veier, fornying av kontorer osv.. synes de burde ta de syke og lignenede før alle andre.
  9. Jeg ønsker at tiggere kunne hvartfall få en jobb innen vasking, da tjener de vertfall noe, liker ikke de sitter rundt i byene.
  10. Jeg ønsker at jakt ikke skulle være en sport, du dreper et dyr for morro skyld, la dem leve! hvorfor skal det være låv å skyte elg, rådyr osv. men ikke bjørn, ulv, svaner osv... rådyr og elg gjør jo ingen fortred, men det gjør bjørner og ulver som kan drepe andre! så hvorfor skal reglene være slik?

  Generelt ser dere at jeg ikke ønsker meg så mye, jeg har det praktiske og er ikke ute etter noe spessielt selv, livet midt er perfekt som det er og jeg ønsker ikke å forandre på det. jeg har det bra jeg!

  Du kan vel si jeg er mer opptatt av at andre har det bra, fremfor meg selv. Jeg har det bra så hvorfor kan ikke alle andre ha det like bra som meg?


  hva synes du om ønskene mine?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • Dag 14. Noe du gleder deg til, og hvorfor.

  Hei alle sammen. Da begynner jeg bare med dag 14. Nå så gleder jeg meg sykt til jeg blir 18år, kan bli mer selvstendig og stå for mine egne valg som eks. flytte bort eller bare gjøre hva jeg selv vil. Ikke minst så kan jeg også gå ut på byen sammen med vennene mine som allerede er fylt 18, suger å fyle året i desember. bare det å bli en voksen person skremer meg lit også, det skal jeg innrømme. Hva om du eks kommer til et valg som du helst ikke ville tatt osv..det skremer meg. og ikke minst det å stå på mine egne bein, tenk om jeg ikke fikser det økonomisk eller hva om jeg ikke får meg en jobb jeg trivs i, men samtidig må jeg bare stole nok på meg selv til å ta de kloke valga. så jo jeg GRU-GLEDER meg til å bli 18.

  Til dere som ikke ennå er 18, gleder du deg til du fyler 18?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • God Morgen!

  Hei alle sammen, Da er det en ny uke med nye muligheter. Skal kansje på VG lista på Onsdag gleder meg, tror aldri jeg har hvert der før. Skulle egentlig i fjord med kan ikke si at været var på min side, så da ble jeg heller hjemme og så det live på pcen X) så jeg håper det blir andereledes dette året ;)  Skal eller har dere vært på vg lista i år?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • Dip dye me konditorfarge

  Hei alle sammen, låvte jo å legge ut bilder fra da jeg tysja håret (det bilde med grøn/blå) eller så prøvde jeg det med konditor farve å da ble det slik ...hadde ikke nok rød farge...

  Helt ærligt likte jeg ikke farven :P

  Hva synes du? har du prøvd det før?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • Charlotte Lea

  jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits