gorgeous -
Forside Add meg Om meg Kontakt

It is FRIDAY

Ja vell, ny dag nye muligheter som de sier. Om det ikke er nok så er det jo også fredag woho! men hva å finne på?  Er egentlig ikke så gira på å sitte hjemme en dag til eller var jo på trening og div i går, men son jeg ser på det nå er hode midt tomt for fantasi til hva å finne på. Kan henne det har å skyldes lite søvn eller bare at jeg nettopp våknet. Finner nok altids på noe uansett. 

Selv om planene i morgen er anderledes. Skal reise ut til byen i bursdag til 2 av søskenbarna mine. Gleder meg en hel hau, ene familien har jeg nok ikke sett siden jul. Kan henne det er for de kommer fra farsund. Noe som gjør det lit ekstra gøy. Skal kansje ut med et par av jentene i morgen kveld, men må se hvordan det blir Skal reise på Søndag til Sauda.

 

Brune linser..

Hva er dine planer for dagen`?

Kisses

Charlotte Lea`

 • Hvordan lære å godta seg selv

  Jeg har aldri følt meg bra nokk på noen som helst måte. Det å se vakre unge jenter som kan mote og det å sminke seg får man bare dårligere inntrykk av seg selv. Det er noe med hvordan man ser på seg selv, eller det bilde man lager i hode. Hadde jeg hatt et stykke papir å tegnet hvordan jeg ville sett ut i detaljer hadde jeg nok fremdeles ikke hvert fornøyd, for det er noe med detaljene som man legger marke til altid noe man vil forandre på som man ikke kan sette ord på. Til og med detaljer ingen andre viste du hadde som en liten kvise, føflekk, fregner og mye annet man kan klage over. Man kan nok si at man kan se tusen detaljer man vil forandre på, på seg selv, men ser man på andre kan bilde være perfekt. Ingen ting å forandre på. Så hvorfor kan jeg ikke se på meg selv på samme måten? Alt etter hvordan men ser på det. kan man da legge bort alle ting man vil gjøre noe med?  Med tiden har jeg selv vist fremskritt på å bli bedre til å godta den jeg er. 

  Hvordan jeg har fådt fremgang.

  Vell egentlig tenkte jeg ikke over det før, men det å trene er en stor del av det. Ikke bare det at jeg komer i form, men følelsen i at jeg kan oppnå noe styrket meg som person, som et menneske som alle andre. 

  Jeg er blidt mer selvsikker på hvordan sminke jeg liker og hva jeg passer å gå med til hvilken anledning. Det å finne seg et forbilde, eller en man vil se ut som har en posetiv virkning. selvsagt spørs det hvilken grad man vil det. Hadde aldri opperert meg for å ligne mer på noen andre. Er noe med å ha låv å drømme seg lit bort at slik vil jeg sett ut en dag.

  Jeg er mer bestemt i hvordan jeg klær meg, og hva jeg vil ha på meg. Når man blir fornøyd med stilen sin, så skal ingen andre kome med argumenter til noe annet. Stå for den du er,Men selvsagt har jeg mine late dager med jogge bukse, da spiller det liten rolle. 

  har også begynt å spise sunnere, har faktisk gjort det siden jeg begynte å trene å det hjelper ikke bare fordøyelsen og med energien, men også det å føle at man gjør noe bra for seg selv er en helt ubeskrivelig lettet følelse. Det er låv å føle seg bra nor man har gjort en innsats selv.

  Velg deg de personene du vil ha i livet, og glem dem som ikke passer inn. Og med det tenker jeg på personer som ikke respekterer deg, personer som kan sette deg i dårlig lys, folk som ikke behandeler deg rettferdig, mobbere eller folk som får deg til å føle deg dårlig om deg selv. Velg med omhu og ver takknemelig for alle andre som er der for deg, som bryr seg om deg. 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Ble svimmel

  Tenkte at i dag skulle jeg være lit sprek å ha på alarmen for å trene lit tidligt. Jo da, kom meg opp å skulle til å stelle meg, men i det jeg skulle til å åpne skuffen. Klemte jeg fingen. Var lit usikker på hvor alvorligt det va, når jeg plutselig ble svimmel å måtte legge meg ned på gulve. Jeg så bare at jeg blødde lit, men det var nok mer smerten jeg holte på å besvime av, eller vet ikke egentligt. Kjenner det enda i fingen nå når jeg skriver. Blir nok bedre etter hvert. Når alt kommer til alt så kom jeg meg på trening. 


  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Prøve å stoppe

  Sitter å slapper av, har nettop spist noe kina mat sammen med familien i mens vi så på video-klipp fra Miami. Har egentlig vert en ganske slakk dag, selv om Rebecca og jeg var nede i sentrum en liten tur og handlett lit av hvert. Skal også gå tur sammen med mamma om ikke så lenge, ikke noe jeg gjør til vanligt så blir sikkert koseligt. Har hvert ganske slakk med treningen den siste uken, men altså har hatt så utroligt mye å gjøre og ikke minst planer å holde meg til, men neste uke skal jeg nok få til å trene hver dag, får være et fint mål. Og apropo ``mål` skal prøve slutte helt med alt av godsaker som små godt. Får vi se hvor lenge jeg greier meg. 
  Ønsk meg lykke til...

  See you...

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Hjem til Norge..

  Da var endelig Familien min hjemme fra Miami. Noe mer sol hadde de hvertfall fått seg, brune og ikke minst blide. Eneste negative var vel at 3 av koffertene var blidt borte, men komer i morgen i løp av dagen fra flyplassen heldigvis. Planene i dag er ikke noe særlig uten om trening lit senere. Er egentlig ganske trett, men føler ikke for å legge meg var en smule for lenge våken. sovnet vel ikke før rundt 4 på natten å da var det allerede begynt å bli noe lysere ute. 

  Fuck døgn rytmen da vell..
  See u 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • home..

  Da er jeg nettopp kommet hjem fra Jentekvelden, er en del trett men det er jeg nok ikke alene om. Vi så en lit skummel film hehe, når det kommer til navn på filmer så er jeg ikke den beste til å huske dem. vi prater sammen å hygget oss, var en godkjent kveld. 

  My love. <3

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Klar til i kveld

  Nå nermer det seg ``jente kveld`` så nå er jeg klar og slik ser jeg ut!

  Hvordan ser din kveld ut?

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Girls night...

  Nå holder jeg på å lage meg noe mat, mhm hadde egentlig ingen tanke om hva jeg skulle ha. Så jeg tok meg turen til butikken å bare fant noe som kune friste. Da ble det joikaboller. Det skremende er at jeg aldri har laget det før. 

  Senere skal jeg, Kristine og Christina bort til Celina på ``Jentekveld`` gleder meg masse for om ikke lenge reiser et par av dem bort, blir trist men son er det da. Lyst å reise selv, men blir nok ikke før neste sommer. 
  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Råning..

  I dag har jeg vist ``rånet`` lit sammen med en herlig gjeng. Planen var egentlig å bade, men begynte å bli lit kaldt i luften så ville vi heller spille noe volly, men da ble det heller en rånetur. Eller en liten tur runt over alt egentlig tenkte vi slappe av med noe is, nede ved brygga. 

   

  Ha en go kveld videre alle sammen 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • kveldsblogg

  sitter her i mørket å gjesp er regelmessig. Sier meg bare at kroppen er klar til å legge seg, men viljen min er ikke enig. Er som regel oppe til jeg såvidt greier å holde meg våken. En vane jeg ikke er stolt av. 

  Men er vel snart nådd det punktet, så legger meg til å sove ganske så snart.

   

  God natt cuties,

  Kisses whit lipstick 

  Charlotte Lea`

 • lit skummelt

  Går ble det film å lapper med jentene(Kristine, Miriam, Celina,Silje, Christina), Var en lit nifs film vi så på, å tanken på at jeg bor i et lit gamelt hus gjor det ikke til noe bedre. Jo da kansje jeg er en liten redd hare. I dag er det strålende vær, skal straks ut en tur, å lit senere blir det nok god mat sammen med gjengen, kansje det til og med blir en liten tur ut, men vi får se hva dagen bringer.


  måte stjele bilde Kristine sente meg på snappen (A) Silje, meg og Celina låv yu <3

  Snakkast..

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Fredag!

  I kveld kommer Jentene mine på besøk, skal ha en liten jentekveld. vet enda ikke helt hva utfalle er. Ingen ting er planlagt nøye, men trur vi skal lage noe mat, kose oss med en flaske smirnoff eller noe. Vell, får kome igang med ryddingen, snakkes.

  Någen av jentene mine, låv yah! <3  See you...

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • dagen som den gikk.

  Joda er sliten å trett og klokka den er ikke ni engang, hvordan får jeg det til? 

  har vel egentlig gådt i ett i dag, samtidig som lite søvn kan være årsaken, men nå sitter jeg foran pcen å blogger lit til dere, å lurer på hva jeg skal gjøre videre i kveld. Kan si det frister lite å legge seg til å sove nå, får vel heller se en film eller noe anett relevant. 

  Føler ikke jeg kan kalle meg en så kalt ``heste jente` men er jo gøy å ri. 

  Glemte vist å ta bilder i dag men kan legge ut noen fra i fjord, kos dere..

  see you,

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Stallen i dag

  Nettopp stått opp, Og Btw ser ikke ut! 

  Hehe en Måte man føler seg når man våkner! 

  Nei altså i dag skal jeg faktisk ut å ri på Hest sammen med Linda, Skjer ikke før rundt 3, så har lit å gjøre før den tid, skal prøve å få med meg noen bilder fra stallen, 

  See you,

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • Sjer i verden?

  Joda ennda en helt normal dag, med husarbeid, blir vist aldri ferdig. Nei er nå gådt i gang så håper på å bli ferdig med alt i løp av de neste dagene. Er ikke så lite dette huse. 

  I går laget jeg meg noen kjøttkaker ganske fornøyd med dem altså, hehe. Er lit igjen som jeg skal kose meg med i dag :)

     Bilde sier alt.. 

  Kisses

  Charlotte Lea`

 • jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits