gorgeous -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Helgen

Hei alle sammen, da har jeg fåt snakket lit me Kristian, kan hende han får fikset pcen min i helgen men kan ikke låve at den kommer til å fungere noe mer en det gjør nå, vil bare ikke mista alle minnene jeg har lagret inn på den, men krysser fingrene og håper på at det skal gå bra så kansje vis det fungerer begynner jeg nok å bli en aktiv blogger igjen. kjenner savnet skal ikke lyve om det. så da får vi bare se har uansett tegnt å kjøpe meg en ny etter hvert så det at den kansje ikke kommer til å fungere er egentlig ikke et stort problem.


Da tar jeg laget meg noe knekke brød og gjør meg klar til grey's anatomy snakkes fålx!

har dere planer for helgen?

XOXO //Charlotte Lea`

 • Gruer meg

  Hei alle sammen, i helga sovet jeg over hos kristian, vi var i går sammen med Vidar og Celina å så Kontiki på kino, kan ganske kort si at den var ganske så spendende egentlig, var over min forventing hvertfall.

  Eller så skal jeg igang med å ordne på cv og søknad å begynne å lete etter en jobb som jeg skal ha til slutten av mai neste år, trolig begynner jeg å søke neste mandag GRUER MEG! men gleder meg lit også å få lønn og alt det greiene og ikke minst å komme ut i arbeid, sjeder rompa av meg for tiden i ukedagene, så det å kunne få seg jobb d blir nok bra

  XOXO //Charlotte Lea`

 • lit av hvært

  Hei alle sammen, har nå fott et tegne ``KIKK`` som du kansje kan kalde det, har drevet på i hele uken med å finne ting å tegne føler oppdraget er fulført er ikke totalt fornøyd men dette ble resultattet!

   

   

   

   

  hva synes dere? noe jeg kunne gjort bedre?

  XOXO //Charlotte Lea`

 • Normal dag, yeah right!

  Hei alle sammen, da er været begynt i dag også regn og atter regn nå er jeg døds lei, halle kjelleren står i vann så gale er det, selv om sola titter lit frem nå! men ellers så har jeg egentlig hat en ganske bra sommer, vært en del med min kjære søte, kristian som jeg også er blidt sammen med i løp av sommeren, er egentlig veldig fornøyd med sommeren nå som jeg har badet 3 ganger.høres ikke mye ut, men for meg som ikke har badet i sjøen på 2-3 år er det døds herligt å bare få leke seg i vannet og ha det gøy med andre. oppnåd alle målene mine for sommeren har jeg ikke, men det kommer altids nye. kall meg sprø om jeg sier det men jeg ser frem til vinteren nå, blir 18 og greier woho rundt 4 måneder til jo!!  Kan ikke beklage meg over den lille blogginga, men jeg kan si det at jeg skal prøve å forbedre meg i å blogge og det kan jeg ha som et mål, låver ikke dte blir blogging hver dag, men skal prøve og det burde være godt nok

  XOXO //Charlotte lea`

 • jeg er vist blidt brunette

  Hei alle sammen, kommer nok noen få innlegg son i ny og ne, men kommer ikke til å blogge fast just so you all know! eller så blei jeg bare lei av å vente på at håret midt skulle gro, så jeg bare farva det brunt, er ikke fulstendigt fornøyd med fargen, men blir nok bedre etter hvert antagligvis,

   

  Synes?

  Klem

  Charlott Lea`

 • kjenner savnet

  Hei alle sammen, og forresten lenge siden sist. kjenner savne av å blogger bare blir større og større. pcen min fungerer fremdeles ikke. så jeg kommer ikke til å begynne blogge noe enda. blir totalt stress  når jeg ikke kan importere bilder fra cameraet til denne pcen. så det blir bare mer ventetid til pcen er reparert.

  så vi snakkes, ville bare legge inn en hilsen.

  Klem

  Charlotte Lea`

 • Charlotte Lea

  jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits