gorgeous -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tørr å vær deg selv!

Hei alle sammen: Dagens bilde!

Tørr å vær deg selv! uansett hva som skjer,

Legger bare ut et bilde fra lit over 1 uke siden, er enda ikke helt i humør.

Klem 

Charlotte Lea`

 • Det gjør vont

  Hei alle sammen:

  Tror jeg var lit for glad i han, hadde lit for store forhåpninger, til å se at han ikke var interessert mer. han fortalte meg det at han ikke hadde følelser for meg mer. slik går det bare noen ganger. 

  Elsker han fremdeles og har vont av å gi slipp, det jør vont å savne en person så mye, men jeg respekterer det at han ikke vil mer.  Fremdeles er det så mye jeg ikke kan forstå!  Klem 

  Charlotte Lea`

 • what i miss, is you

  Everyone wants happiness, no one wants pain, but you can't have a rainbow without a little rain. ♥

  Bilde sier vel sitt :( er deppet i dag så kan hende jeg tar blogg pause noen dager for å samle meg opp lit.

  Klem

  Charlotte Lea`

 • Fredag

  Hei alle sammen

  Nå er det en stund siden jeg har kunnet slapt helt av på en Fredags kveld, enten er det jobb, venner eller kjærist, Klager ikke faktisk savner jeg å ha noe å gjøre på. har ikke gjort så mye etter at jeg kom hjem fra byen egentlig, så nå er jeg lei av å sitte hær så kommer nok til å finne på noe snart er rastlaus, Gleder meg sykt til i morgen, kan nesten ikke vente, savner Kristian utroligt mye <3
  Denne uken har godt egentlig ganske bra, vært med Camilla, Celina, Marianne og Marit. så har hvert ganske koseligt. 

  PS: har ikke orket å ta så mye bilder med cameraet i det siste så derfor legger jeg ut bilder av lit av hvert. 

  Hvordan liker du fredagene?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • By tur.

  Hei alle sammen:

  Da er jeg komt hjem fra byen der jeg møtte Marit, vi gikk rundt å skikket, gikk på Mc Donald, og jeg fikk bli ferdig med presangen til Kristian. 
  Hva skal du i dag på en fredag som dette?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • du imponerer meg

  Hei alle sammen:

  Det er så mye som er lit ut av det vanlige, nyjaktig det å imponere eller bli imponert er noe jeg tror alle liker. For eksempel føler jeg ikke at det å kune tegne er noe stort, men jeg har imponert mangen med det, selv om det ikke er formålet, er det gøy å få høre. Det å bli imponert er den beste følelsen jeg kan få av og til, det gjør noe med meg. Er ikke sikker på hva det er, men det er en spesiel følelse som er vert å huske. Jeg blir veldig ofte imponert av ting jeg ikke forventet fra noen, som vis noen husker en helt spessiel dag som betyr veldig mye for meg, eller vis noen jeg bryr meg om gjør noe som får meg til å føle meg spessiel og glad etter på, for eksempel overaskelser. når jeg blir imponert av Kristian, blir jeg også bare mer bettat av han og faktisk sjamert og så, han ble forresten 20år i går, Gratulerer med dagen på etter skudd sunshine, du slutter aldri å imponere meg Kristian Love yah <3


  Skal forresten til Marit i dag, så skal vi en tur innom byen, skal handle resten av gaven til kristian, så vi snakkes. 

  Liker du å bli imponert?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Utslitt

  Hei alle sammen:

  Er så utrolig utslitt av å vær redd og ha beskymringer, når sant skal sier tror jeg alle har sine egne beskymringer og JA! jeg har mine. selv om det ikke blir et reelt tema å snakke om på bloggen. Det å ver bekymret er ikke bare, bare det kan til og med tære på kreftene, kjenner det skikkeligt godt i dag, orker nesten ikke å løfte en finger alt som er normalt og kunne gjøre om dagen blir bare helt utmattende og blir bare helt sliten, tankene flyr rundt og rundt selv om det ikke er noe å gjøre med dem, jeg vet selv at det å være beskymret har kun med synsvinkelen og hva jeg tenker om de forskjellige tingen, ja jeg er redd, men det er bare forde jeg bryr meg. 
  blir du sliten av å være beskymret?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • dere kjenner ikke historien!

  Er så sykt lei av personer som går rundt å snakker dritt om andre. Ting og tang jeg vet er løgner eller bare forvridd fakta, personer som tror de kjenner personen, men som ikke vet halparten av historien bak live dems. kan de ikke bare holde kjeft å heller passe sine egne saker i stede for å legge nesen oppe i andres privat liv. ingen er perfekte på noen som helst måte, det er menskeligt å ha sine egne feil, jeg har mine feil om dere har deres. Slik er det bare DEAL WHIT IT! selv om du ikke kan inrømme at du kan gjør feil, gjør det ikke deg perfekt.


  Jeg mener at alle personer har sine sterke og svake sider, sine gode og onde dager. Det som gjør en person sterk er når enn kan lære å tørre være seg selv og uttrykke seg selv på sin egen måte og ikke være en herme gås, eller en så kaldt kopi! TØRR Å VÆR DEG SELV!!! vær deg selv og bli elsket for den du er. DU! er en av en milion og ingen kan erstatte deg, for det finnes kun en av deg i hele verden og det er det som gjør hvær person spessiel, men fremdeles ikke perfekt. du må bare lære å like den du er for den du er kommer du til å være resten av livet, vær stolt. jeg har hat det vansleligt å akseptere den jeg er, men jeg prøver fremdeles, for jeg vet at uansett hva jeg gjør kan jeg ikke forandre den personen jeg er. jeg kan forandre kroppen med plastikk-opperasjon osv, men det er fremdeles meg der inne, det er den kroppen jeg ble født i uansett om jeg årdner litt på den. det kan også skade syns vinkelen på ting, man kan få bedre selvtillit, men det trenger ikke bety at du er blidt en bedre person. 

  Så hva er perfekt? jo det er noe ingen er, men noe alle er! alle er perfekt på sin egen måte. 

  Synes?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • sterkere og sterkere for vær dag som går

  Hei alle sammen:

  Jeg føler jeg har vokst som person de siste 3 årene, jeg er blitt strekere og greier å stå for mine egne valg, slik har det ikke altid vært. Har tidligere på bloggen fortalt om hvordan jeg hadde det gjennom mobbe tiden da jeg var liten. Nå i etter kant har jeg tilgitt de som gjorde det for å kunne gå videre med livet, men selv om jeg prøver legge fortiden bak meg finner den altid en vei å ta meg igjen. Så hvordan kan jeg komme meg videre i livet vis det altid skal dukke opp påmindelser om hvordan jeg hadde det tilbake da? vel kan ikke bare late som om det aldri har hent, men heller lære meg å leve med det. Det som har hent, er fortid og jeg ser heller frem på fremtiden og alle de mulighetene den kan tilby, jeg hadde aldri greid å kommet så langt som jeg har i dag. Vis det ikke var for alle de gode vennene jeg har som har stått ved min side og støttet meg. jeg er sterk nok til å stå frem om dette. Jeg er ikke lenger redd for hva folk mener om meg, for jeg vet selv at vis noen har noe negativt å si, er det ikke vert bryet, det betyr ingenting for meg lenger. Det går ikke inn på meg som det gjorde før. Jeg har lært meg å bite tennene sammen og lytte til meg selv og ikke på de som kommer med upassende komentarer. jeg blir bittelitt sterkere for hvær dag som går. Jeg er ikke lenger redd for å være meg selv! men alt blir bedre til slutt så lenge jeg ikke gir opp og heller står sterk ikke allene men med alle rundt meg som bryr seg.

  stay strong!  Hva føler du om denne saken?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • koseligt

  Hei alle sammen, sitte godt pakket under dyna. Det er blidt så kaldt i det siste, har til og med begynt med vinter jakken, selv om det ikke hjalp noe særligt i dag nå som det var ganske bra temperarut. Tidligere i dag møtte jeg Celina, vi tok oss en tur på Cubus der hun fikk kjøpt seg noe greier, vi tok også turen til Helgø Meny der vi handlet til god saker. var ikke så mye mer vi skulle gjøre i sentrum så vi gikk  å så en film, var ganske så koseligt. Eller så sitter jeg hær og tenker mye på Kristian som er i Aianapa som ligger i Cypros. Han har jo bursdag i morgen, har tenker veldigt mye på hva å gi han i presang, men nå tror jeg at jeg har funnet ut av det, men kan ikke røpe noe på bloggen desverre, håper bare han liker det. Gleder meg masse til å ha han hær hjemme, men blir også veldig gla av at han kosser seg masse der nede. HAVE FUN SUNSHINE! Love U <3
  Skal videre i kveld?

  Klem 

  Cnharlotte Lea`

 • ny header!

  Hei alle sammen, hahaha merket det ikke selv, men fikk en kommentar der det sto at jeg hadde en skrive feil på headeren uten at jeg har latt merke til det, takk til den personen som merket det.

  så da byttet jeg..
  synes?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Litt trøtt kansje?

  Hei alle sammen, er så utrolig sliten etter jobb uka, men skal nå gå greit har nettop sovet litt, på onsdag skal jeg mest sansynelig vis være med Celina, tenkte å gå ut å ta noen høstbilder og kansje dra en tur på en kaffë blir nok koseligt, gleder meg masse. så på fredag skal jeg en tur til byen med Marit blir nok gøy det også tenker og finne en bursdags presang til Kristian nå som han blir 20år på tårsdag selv om han ikke er hjeme før lørdag, men skal nok gå greit. har egentlig ikke gjort så mye mer i dag en å slappet av litt og vært ute på tur med Marianne og Mia i sentrum. 
  Hva har du gjort i dag?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • STEM!

  Hei alle sammen,

  vær så snill å stem på tante barnet midt Mia Sofie, som norges sjarmtroll tar kun 1 klikk :D

  http://www.smafolksjarmtrollet.no/bidrag/vis/63128    <-----du kan stemme og se bilde av norges deiligste unge her <3

  håper på stemmen fra DEG!

  Klem

  Charlotte Lea`

 • Jobb

  Hei alle sammen, sorry for dårlig med blogging men har fått meg jobb og da blir det lit forskjellige runtiner, jobbet fra 15.00 til 23.15 i går, så var jeg på jobb igjen i dag klokken 07.00 til 15.00 ganske så greit egentlig. men er lit trett, men skal ikke klage. så i dag skal jeg sove over hos Kristian, så drar vi mest sansynlig vis til byen i morgen. blir nok lit stas nå som han reiser bort denne uka. ellers i helga skal jeg også jobbe. ganske godt å få gjort lit ut av hverdagen, har jo nå hvert hjeme siden sommerferien startet, så det er en bra følelse. 

  Me and my sister!

  skal i dag?

  Klem 

  Charlotte`

 • første dagen

  Halla alle sammen, sup? hahah nei da, ehm da har jeg nettop komt hjem fra min første dag på jobb, har egentlig vært ganske greit, har enda ikke komt skikkeligt inn i rutinene men har enda 8 dagen på å lære dem. 

  har ikke blogget noe i helga, vært hos Kristian så var vi på bursdags fest på lørdagen ellers ikke noe nytt å blogge om. 
  planer for dagen?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Girls night

  Hei alle sammen, hvet dere hva? nå har jeg endeligt fåt meg jobb, og på først intervjnuet og alt gikk jo egentlig ganske så bra, begynne opplæringen allerede på mandag er egentlig ganske spendt. 

  i dag har jeg og Rebecca stelt i stand en liten Girls night der jeg har stelt i stand med mat (biff snadder) og nå ser vi på norske talenter og etter på skal jeg lage kake(safarie kake) så kommer Kristian nok innom en liten tur, blir lit stas har ikke sett han siden søndag, så du kan vel trykt si at jeg gleder meg. 
  Skal i dag?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Bloggfølelsen?

  Hei alle sammen, jo da, kan ikke vær mer enig med dere, dårlig blogging men har enda ikke fåt hele bloggfølelsen tilbake, kansje det er forde jeg er syk vel, det finner vi nok aldri ut. så dere får nøye dere med noen bildere. eller hvertfall det som er å blogge av ..
  Ha en fin dag videre 

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • musik i mine ører

  Hei alle sammen, Jeg kan ikke akkurat skrøyte og si at jeg er no flink til å synge, men jeg liker det. Det å synge hjelper med å tenke over ting, alle mulige slags ting egentlig. jeg kan synge over alt, men spessiet når jeg nettop har våknet eller er i dysjen. dykleksien min gjør det vanskeligt for meg å huske hele sanger, så ofte lager jeg mine egne, skriver noen i ny og ne, det er skjeldent jeg blir fornøyd med tekstene, men når jeg gjør det vet jeg at sangen betyr noe for meg. den trenger faktisk ikke være noe bra, men så lenge jeg føler at det jeg har skrevet ned kommer fra skjela mi, så har jeg lagt noe mer unikt en de tenkstene som er bra men som ikke har noe betydning. 
  Har du noen gang laget en sang som betyr mye for deg?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • ikke i form

  Hei alle sammen, er så utrolig lei av å være syk nå! har blit en del bedre, men er enda ikke helt i form. håper bare jeg ikke er syk til helgen, har allerede nok av å være syk!

  Er ikke i form så tar legger ut bilde i stede 
  synes?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • A true friend stands by your side no matter what

  Hei alle sammen, legger ut et bilde som er av meg og min søtnos Marit, love u <3
  Synes?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • syk!

  Hei alle sammen, har ikke hvert i form i dag i det hele tatt. Vont i hode, hals og tett i nesa er ikke noe gøy så jeg legger kun ut et bilde.
  Synes?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Helgen!

  Hei alle sammen, har hat en ganske bra helg med Kristian, på lørdag var vi å spiste kina mat sammen med Celina og Vidar, vi satt oppe på kina restauranten og snakket og hygget oss i god atmosfære. vi så også en ganske så bra film sammen etter restauranten, ganske grei dag å ha 2måneders jubileum i forholde da sån egentlig hehe... vel jeg fikk ikke tatt noen bilder, er usikker på om det er ok for dem, så selv følgelig tar jeg hensyn til det, derfor får dere bare nøye dere med dette.....  Hat en fin helg?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • God morgen sun shines

  Hei alle sammen og god morgen, kan ikke si annet en at jeg kan være en liten sju sover i blant selv om jeg kun våknet for en drøy time siden, har foresten også laget meg noe sun frokost lunsj, videre i dag skal jeg stelle meg og bare komme meg ut av pysjamasen, og senere skal jeg være med kjæresten, blir nok koseligt får kun se han i helgene, men det blir det nok en slutt på neste måned.   Hva skal du på en fredag som denne?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Dagens bilde

  Hei alle sammen, legger bare ut et redigert bilde.....

  Synes?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • jo da, jo da

  Hei alle sammen, vil aller først gratulere Mormor og leif med 10års brullupsdag. Har spist lit kakke sammen med dem i dag, som nmormor hnadde bakt, var ganske så koseligt egentligt.   Ehm.... nå er jeg rimelig lei av å sitte å skrive på søknader har skrivet 7 fram til nå og mer skal det bli, så blir det nåkk printing senere og søking i morgen. Er så synkt nervøs håper så innderligt at det er en jobb til meg der ute, som sitter å venter på meg, bare jeg får meg noe så blir jeg ganske så fornøyd.

  Skal i kveld?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • begynner igjen!

  Hei alle sammen, da er pcen min i gang igjen å da håper jeg bloggingen også er det, det var da Kristian som fikk den i gang igjen og fikk gjort slik at ingen av de gamle bildene mine ble slettet, tusen takk sjunnas, er utrolig takk nemelig <3. dagen i dag har stort sett godt i rydding av kjøkken og stue, har dessuten også laget meg noen nydelige lapper, som også smakte veldig godt, bedre en de forrige hvertfall.

  Skulle egentligt vært å søkt jobb i dag, men det at det sko være et problem med printer og pc gjør at jeg ikke fikk gjort det i dag, skal prøve så godt jeg kan å få alt printet ut til i morgen. hadde vært så utrolig mye lettere, har nå hvert hjemme i 2-3 uker å bare sjedet ræva av meg rett og slett, har desuten bestemt meg for å begynne å trene etter hvært, slik at jeg kan få ut lit av den energien jeg har lagret hahaha. må jo kunne lide for kjønheten vet du! nei da, men kan ikke låve jeg blogger 100% hver dag, er lit hart å komme igang igjen etter en så lang blogg pause.

  Hva skal du i dag?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • Charlotte Lea

  jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits