gorgeous -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Halloween!

Hei alle sammen!
Da nærmer dagens ende og jeg tar straks kvelden, eller hvertfall med bloggingen. Har enda ikke fådt gleden av å si HAPPY HALLOWEEN til dere, så dette blir min måte å gjør det på. Ved å legge ut et slikt bilde hehe. Håper alle har hat en utrolig fin dag og skal også få en godnatt, så da sier jeg godnatt til alle dere der ute. 

Kiss, Kiss

Charlotte Lea`

 • Frisør?

  Hei alle sammen!

   

  Da er jeg komet hjem for dagen, har vert en tur innom Camilla. Der klippet jeg håret hennes eller stusset det som det hetter, lurer nesten på om jeg har blidt frisør eller om jeg burde bli det hehe, nei da. Bare bra at hun ble fornøyd da, vis ikke hadde det blidt litt surt. Vi laget video, sang og pratet en god del av tiden. Nå så skal jeg bare plante rumpa mi godt ned i sofaen for kvelden og slappe av. 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Dagens sminke!

  Hei alle sammen!

  I dag testet jeg ut en sminke som skulle være Christina Aguilera inspirert, hadde ikke noen skikkelig matte farger i øyen skyggen hadde kun noe med lit shimer. men slik ble det da. Du kan trykt si at jeg ELSKER hvordan hun bruker sminken. Hun har ikke for brun fundation, hun har nydelige øyner som passer det meste, og ikke minst er hun en flink artist. 

  Hva synes du?

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • God morgen

  Hei alle sammen!
  Nå skal jeg straks ta meg en dysj, og etter på stelle meg litt. Har ikke planer før senere, men like så greit å bare bli ferdig med alt me klær og sminke. Er lit surt vær ute så håper bare det gir seg, føler bare hele humøre synker vis det ikke er fint vær ute, er jo ikke noe gøy å vær ute og fryse eller bli våt. 

  Hva er dine planer for dagen?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Godnatt!

  jeg vet jeg er superkul når jeg er trett, Bare sier det! 

  Og til dere som ikke forsto det så var dette serkasme!

  Hei og snart godnatt på meg, skal bare ut en tur med felix og gjør meg klar før jeg tar kvelden, i morgen skal jeg nok være med Camilla. Dom som jeg er har jeg glemt å fylle på busskortet så da blir det nok bare kontant betalning i morgen, men ikke noe å ver sure miner fordi om. godnatt da dere.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • At jeg turte!

  Hei alle sammen!


  Before!


  After!


  Grøt :F Mmm....

  Jeg og Rebecca har lenge snakt om å gjøre noe med den skjedelige frisyren hennes. Hun har hvert ganske så usikker på om jeg skulle få låvt til å klyppe i de gyldne lokkene hennes, men bestemte seg i dag for å gjøre en forandring, så da var det bare å finne fram saksen og begynne klippe. Resultatet kan du si ble bedre en forventet og hun ble fornøyd så da var det ikke noe å si på det. Selv har jeg ikke erfaring med å klippe, men føler jeg kan det fordi om, har klippet Marianne et par ganger og en gammel vennine, og ikke minst meg selv.  Etter jeg var ferdig med å klippe Rebecca så var grøten mamma hadde laget klar så da koste jeg meg skikkeligt, skulle bare hatt slit snø så hadde jeg nok komt i julestevning med en gang,hehe..

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • ? ? ?

  Hei alle sammen...  For noen dager siden gikk jeg forbi en butikk som trengte flere medarbeidere, så da tok jeg sjangsen og søkte på den butikken i dag. Håper så inderligt at jeg får arbeid der, hadde vert så utrolig gøy og dessuten er den en butikk jeg kunne ønske å arbeide i, i en lang stund.

  Med det samme jeg var nede i sentrum gikk jeg ned på Brio og kjøpte meg en presang til Mia Sofie som fuller 1år på fredag, føler dette året har godt så utrolig fort, er ikke så lenge siden jeg hålt den lille jenta for første gang, var et spesielt øyeblikk.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • God morgen!

  Hei alle sammen og god morgen

  Skal straks ut ,så snakkes vi heller lit senere :)

  Hva er dine planer for dagen?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Godnatt

  sov godt alle sammen :)

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Ny sminke ting!

  Hei alle sammen, i dag var jeg nedom sentrum og der handlet jeg en del for mamma, gikk også en tur innom cubus der jeg kjøpte meg en sminke ting, eller svamp eller hva det kaldes. Den brukes nå hvertfall til å føre på fundation og slikt. Har hørt at den skal være nokså god og påføre med. Kostet 99,- men synes den er vert forsøket. 

  Har du prøvd en slik en før?
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Gutter med engle stemme.

  Det vakreste i verden, er gutter som kan synge. Som kan dra meg inn i ein reise og jeg føler meg helt hypnosisert av engle stemme deres. Jeg blir synsykt fort betat av gutter som kan imponere med å syne. hva blir du betatt av? 

  Kjenner du til noen som synger pent? 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • nummer tusende....

  Heisann, da har jeg blogget siden 13.06.2012 på denne bloggen og allerede har jeg fått 1000 komentarer.

  takk til alle som komenterer, takk til http://sun96niva.blogg.no/ som ga meg den tusene komentaren :)

  Ha en super dag videre

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Dagens sminke!

  Hei alle sammen, da er jeg klar til å ta meg en tur ut. Så på noe greier på Youtube i går, og skulle prøve den sminken ut, og slik ble det da. 

  hva synes dere?  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Minner man aldri glemmer

  Hei alle sammen!

  Hva er egentlig minner?, jeg vil si det er øyeblikkene, øyeblikk man vil ta vare på eller egentlig bare glemme. Minner trenger jo ikke akuratt være noe gode, men det er noe man husker. 

  Her er mine miner av det siste året!
  Har dere noen minner dere husker ekstra godt? 

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

   

 • God natt

  Hei og god natt alle sammen, sweet dreams!

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • Redigerte bilder

  Hei alle sammen!

  Satt i går å redigerte noen bilder, likte spessielt godt disse!

  Begge bildene er tatt og redigert av MEG!


  Hva synes dere?

   

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Ute i kulden

  Hei alle sammen!

  Da hvar jeg endeligt komt hjem fra en time lang tur, du føle deg sleme når du går 1 time ute i denne kulden me hunden din, og ann legge seg unna teppe, skjelve og stirre stykt på deg. Hehe Kan ikke si jeg synes så veldig synn i han enda, Blir nok verre når snøen kommer og han må hoppe for å komme seg frem dit han skal. hehe... har et bilde fra i fjord.   Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • This is me!

  Hei alle sammen!

  Har et spørsmål jeg nok aldri kommer til å få svar på. Hvordan ble du til deg? og hvordan ble jeg til meg? hva er det egentlig som gjør oss til den vi er i dag? har lenge tenkt på det og prøvd å finne svaret, men det er vel ingen som riktig vet det selv. Jeg tror meste parten har med forståelsen på ting, hvordan du reagerer og oppfatter forskjellige ting. Og dette tror jeg kommer av hvordan folk behandler deg og ikke minst hvordan man blir oppdratt av foreldrene, Har mann en vanskelig eller enkel oppvekst?. Til slutt tenker jeg også at det har med hvem du henger sammen men, hva miljø du lever i og hvilke tanker det er rundt det miljøet.  Dette er min teori på hva som former et menneske, hva man tror på er forskjelligt og komplisert. Jeg fårstår det ikke riktig selv, man bare er den man er, ikke sant? Jeg vet ikke hva som får meg til å ta de valgene jeg tar, jeg bare gjør det. 

  Jeg er meg og det er noe ingen kan ta fra meg, falske personer gjemer seg bak faktaene og må ha det vont med seg selv eller rundt andre som ikke forstår hvordan de selv har det. Hva er din mening?

  Dette er meg!

  6år

   


  17år

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea` 

 • Koseligt

  Da er selskapet over for i dag. God stevning og ikke minst et fantastisk måltid sammen med mamma sin side av slekten. Kan vel si jeg er lit sliten etter å ha en del folk rundt hele tiden, så nå skal det også bli godt å slappe av lit og. Tror straks at jeg og Pappa tar oss en tur i butikken for å handle inn til søndagen, kjenner jeg trenger å komme meg ut lit, selv om jeg og Karoline var så og si nettopp ute i snøen hehe, hvertfall det som er igjen av gårsdagens snøstorm...
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Innkjøp for vinteren

  Hei alle sammen, da er jeg nettopp komt hjem fra sentrum der jeg kjøpte meg et par nye vinter sko og det trengtes, og ikke minst en ny vinter jakke etter år med den gamle bergansen, måtte den vel så og si byttes ut. Så nå er jeg klar for alt vinteren har å by på, håper ikke den byr på så mye kulde egentlig hehe. Nå må jeg nesten gå å hjelpe mormor litt oppe, hun hadde jo bursdag i går og i dag kommer familien på besøk blir nok koseligt, så vi snakkes
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Nytt design!

  hva synes dere?

  fikk det herfra: http://inaanjuta.blogg.no/gratis_bloggdesign.html
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Contact me!

  Hei alle sammen!

  Hvis det er noe dere lurer på så kan dere kontakte meg på: E-mail: Charlotte_1994@live.no
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • About the person behind this blog

  Hei alle sammen, 

  Tenkte å fortelle dere lit mer om meg selv. 

  Jeg er født og oppvåkst i en del av Rogaland kaldt stavanger på en øy med navn Hundvåg som ligger over by-bruna til Stavanger. Der tilbringet jeg 16 år av midt liv. Kan vel si at oppveksten har hvert som en berg og dal bane, Til tider kunne det hvære ganske så fint å være meg, Men så kom de dårlige stundende der jeg ble mobbet og gikk rundt alene. I disse tidene gikk jeg å trøstet meg selv med dyr, for jeg følte av og til at de var de eneste som gotok den jeg var. Kansje derfor jeg er spessielt gla i dyr den dagen i dag.

  Etter alt dette og de 16 årene på Hundvåg bestemte meg og Familien min for å gjøre en forandring, Vi flyttet til Strand Kommune. Og det er det beste som har hent på lenge, fikk meg fort venner, ingen dømmet meg og jeg føler at det bare blir bedre og bedre. Jeg kan selv stå her i dag å si at jeg har blidt sterkere som person og lar meg ikke falle av andres tåpelige meninger lengre. Er det noe dere lurer på er det bare å spørre!

  Ta gjerne kontakt på e-mail : Charlotte_1994@live.no 
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • gir ikke opp!

  Hei alle sammen!

  Er jeg? er jeg virkelig kresen når det gjelder sko? går det ann egentlig?

  Ja jeg er sinnsykt kresen når det kommer til sko, pleier som regel gå innom mange skoforetninger før jeg finer noe jeg virkeligt liker. Så det ble ikke noe sko kjøp på meg i dag, tror jeg skal ta meg eg tur til byen når det ikke er så mye slaps på bakken. I dag hadde jeg på meg de uggsene med hål i sålen, tok på meg et par sokker og et par ulsokker, pluss en plastikpose for å forhindre å bli blaut igjennom, men nei da. Det funket ikke som jeg håpet på, ble ligsom ikke klissblaut men det kom vann igjennom, Hjelp trenger vintersko! var innom 2 sko butikker, men ingenting falt i smak. Gir ikke opp av den grunn hehe. 

  Resten av degen blir bare chill, har ikke noen planer..ser ut vinduet nå mens jeg skriver dette og der ute, ser det ut som der er en kamp mellom snøen og vinden, Håper det gir seg slik at jeg kan gå ut lit senere..

  Hva er din plan for dagen?
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • kjenner det på tærene!

  Hei alle sammen. Nå er det nok! det er allerede begynt å snø og kjenner kulden på tærne igjennom sommer skoene. Nå er det på tide med nye vinter sko. Har hatt uggs lignende sko 3 år på rad men opplever det samme hele tiden, sålen blir skrapt opp og det kommer hull under skona, eller så smelter snøen på skoene og det kommer vann inn i skoen. Skoen kan beskrives som en svamp som suger til seg vatten. Så i år vil jeg ha noe som har kvalitet tenker jeg meg.

  Noen ideer?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Spare, Spare Spare!

  Hei alle sammen,

  Satte i gang et prosjekt i fjort. Der jeg samlet opp alt av 50øringer og 1kroninger. Kjøpte meg 2stk. Sparebørser fra Nille 25kr pr stk. ganske så greit egentlig at vis man skal åpne dem eller bruke pengene må man nesten ødelegge boksen. Så da er det eklere å samle opp pengene uten å gå å små plukke i dem. Kjøpte 2 sparebørser en for pengesedler og en til alt av mynter og slikt.  Synes det er gøy å spare lit og prioritere seg selv eller ting man trenger. Så nå skal jeg spare, Spare og Spare! så blir det nok en ny pc eller ein reise til et eller annet sted. Er egentlig lit spendende. Håper jeg får det til da!

  Sparer du til noe? 
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • det snør?

  Hei alle sammen.

  Ja da har snøen nådd oss i Rogaland. Er sykt kaldt ute selv om det bare har vert lite snø, men tror jeg greier meg. Skal snart en tur ut og ned i sentrum. Så vi snakkes
  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • rom inspirasjon

  Hei alle sammen, har lenge gått rundt å ønskt meg drømme rommet, har fått slike ideer fra over alt og det bare får meg mer gira til å oppusse rommet mitt så fort som overhode mulikt hehe, er egentlig ganske så mye spendende og kule rom rundt om kring, eneste jeg vet er at jeg liker det som er på disse bildene. Du kan vel godt si at jeg ikke er så fan av sterke farver, men mer jordiske, slik som hvit, besh, kremfarget, brun og grå. Selv om jeg liker disse fargene betyr ikke det at jeg er skjedelig, liker bare å føle roen i farvene.

  legger bare ut bilder så kan du si din mening.
   


  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Brukanes?

  Hei alle sammen, da fikk jeg prøvd meg ut lit på halloween sminke, men er veldigt usikker på om jeg skal gå slik. Men elsker å sminke meg opp, men er  nok ikke like glad i å kle meg ut eller noe, så hva synes dere, ble det bra?

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • 2 måneder

  Hei alle sammen, da er det altså 2 måneder igjen til jul, føler at tiden ikke kan gå fort nok. Selv om det er så mye å gjøre før den tid. Skal jo jobbe, shoppe inn julegaver og ikke minst bli 18 først. så håper bare ting skjer lit fort.. Er ikke så fan av gavene, er vel mer den stevningen og familien jeg gleder meg til og ikke minst blir det ekstra spendende nå som vi skal reise bort også. Har ikke planer for dagen men tenkte å stelle meg og slikt og ta meg en tur i sentrum for å sikke litt. 

  Hva er dine planer for dagen?

  Gleder du deg til jul?
  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • Bøøø!

  Dagens innkjøp, er ikke så mye egentlig, men kjøpte meg et eller anet som man tar på leppene og som blir dær i noen timer, og farge linser til øynene. Skal bli lit freeaky til halloween tenkte jeg meg, er ikke så ivrig  på slike ting enetlig, men liker å kle meg ut å gjør lit uten om det vanlige for det er disse øyeblikkene folk vil huske. så jo...hva jeg skal være får dere ikke vite. It is a secret Husjh!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

   

   

 • Byen

  Hei alle sammen, da skal jeg straks til byen med Camilla. Er lit usikker på hva jeg skal ha en da så jeg får vel gå rundt lit og titte. Har ryddet hjeme så ble ikke innlegg før nå, men det går vel bra så sees vi senere nåt jeg er komnt meg hjem :) snakkes peeps...
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Dagens inspirasjon

  Legger ut bare lit inspirasjon..

  synes?  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • What to expect

  Hei alle sammen, 

  what to expect when it comes to gays? Betyr hva å forvente når det gjelder gutter. Det er lett å legge alle gutter under samme tak når vi jenter er såret av en gutt/mann, det vil si at man kan ha vansker med å stole på noen etter at en har såret deg. ikke bare hvilken som helst, men en du elsket eller hadde følelser for som du faktisk stolte på(trust?.. years to earn, seconds to break) noen miss bruker dette. Er alle gutter like? er en utro skal ligsom alle være det? Mister en følelser, skal ligsom ingen ha låvt å ha følelser for deg lenger? Jeg har tenkt mye på dette, ikke bare når det kommer til gutter, men jenter kan være like gale de også. Hvorfor er ting slik?
  I et forhåld er jeg ute etter 3 ting, utsende er ikke viktig men et klart pluss, Selv har jeg ikke en standar hvordan gutter skal være.

  1. (Ærlighet) De må kunne være ærlige og åpne om ting i forholdet slik at vi kan snakke om problemene og løse dem sammen som et team! det er viktigt å vise tillit over for partneren og ikke holde noe hemmeligheter.
  2. (Trofast) Man må kunne være trofast mot sin parner og ha tillit uansett situasjon. man må kune stole på at det er kun deg og ingen andre som er i tankene til den andre, så hold hverandre interreserte i hverandre med å gjøre forskjellige aktiviteter, gå ut, eller bare finne på noe gøy, små ting gleder så få de små øyeblikkene til å bli spessiele og interressange. Da blir det garantert ingen utroskap
  3. (kjærlighet) ikke vær blyg vis hva du føler over for en annen, sex er ikke det viktigste gi klemer, kyss hverandre, overask og imponer du skal se at det er mye mer viktigt.

   

  jeg forventer ikke mye av gutter, men dette må vel noen der ute greie å holde, selv om det ikke har hvert så vellykket til nå, men gir ikke opp jakta. selv om jeg tror jeg har meg en lang pause bort i fra gutter. 

  Tror jeg på ekte kjærlighet? vel det finnes milioner av gutter/menn der ute og jeg tror hvertfall 1 der ute kan være perfekt for enn, det handler om å aldri gi opp og heller bare la følelsene komme enn å prøve å få den til å fungere. Så kansje man er heldig og finner seg en som man vil dele resaten av livet sitt med, you never know!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Halloween!

  utroligt deiligt å våkne til klar himmel og sol. Har dysjet og har vert ut med Felix. Nå ser jeg frem til Halloween helgen som nermer seg, har lenge lurt på hva jeg skal kle meg ut som i år, men tror jeg har funnet det ut, men desverre for dere røper jeg det ikke nå. I fjord var jeg en død frøken, selv om sminken ikke ble så hvit som jeg skulle ha den til å være hehe.

  Hva skal dere være på Halloween?

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`hv

 • godnatt

  slakkeste søndagen på lenge, driver meg lit til vanvidd selv om jeg er i et slikt godt humør akuratt nå. Sitter her med Marianne og snakke sladder. Tror ikke det blir så mye lenger før jeg legger meg til å sove.

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Velkommen til mitt liv

  Hei alle sammen!

  Søndag kjent for den slappe dagen. Og ja, finner ikke på en drit å gjøre eller skrive om slapper bare helt av og det har fådt gjernen min til å gå i dvale modus vis du kan kalle det for det. vis dere har noen blogg ideer hadde jeg sat pris på tankene deres i komentar felte, så snakkes vi nok senere...
  Read my lips, i dont need you! i got everyting else <3

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • tilbakeblikk fra gårsdagen

  Hei alle sammen, da har jeg fåt i meg den søvnen jeg trengte på øynene. Var å Festet i går, men drakk bare en burn og det er nokk for meg til å bli hypper og fest glad. Vi var der i noen par timer var ikke så sene hjem heller ble hentet av faren til han ene duden hehe. Vi festet, danset, snakket og ble foresten kjent med mangen utrolig herlige mennesker. Det å feste å ver edru er minst like gøy som alle de andre har det. Bare jeg husker alt og blir ikke noe dårlig. Håper det kan gjenta seg en dag. 

  Hva er dine planer for dagen?

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • tror jeg tar kvelden

  Hei alle sammen, tror jeg legger meg nå er utrolig trett. blogger heller i morgen.

  Have a good night!
  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • be yourself no one is prettier than that

  Hei alle sammen, jeg vil ta opp et tema som jeg ofte får høre på bloggen. De kommentarene som sier at jeg er pen og slike ting. Som sakt tidligere så kan jeg ikke se kjønnheten i meg selv på noen som helst måte i verden, liker så og si ingenting med utsendet midt, men når alt kommer til alt er dette meg. Dette er midt ekte ansikt og det komme jeg til å leve med så lenge jeg lever. Jeg takker for alle de fine komentarene men det er leit at jeg ikke tar til meg noe av det, for jeg vet at dere ikke har sett meg slik før. Bakk bildene skjuler seg en hel hau og jeg ville vise dere den virkelige meg, den som gjemer seg bak sminke og maskara. den jenta jeg ble født som. og det er meg! 

  This is me, not someone i whant to be, but i accept it

  Jeg trenger ikke negative komentarer fra noen på dette innlegget for jeg vet selv at jeg bare er en av mange tusen som gjør det samme som meg og det kan til og med være deg. Det å skjule seg for dem de virkelig er, men jeg føler meg sterk nok til å vise dere dette forde det ikke plager meg lenger, har innsett at ekte venner dømmer meg ikke for hvordan jeg ser ut, så hva er du? dømmer du eller støtter du?  jeg er ikke redd for hva folk mener om meg, eller om rykter som forteller mer en jeg viste om meg selv. som jeg garantert vet er løyn. Jeg står for det jeg sier, jeg har aldri sakt at jeg er perfekt. Selv om jeg er perfekt på min egen måte akuratt som dere.  

  Poenget midt er : be yourself no one is prettier than that. 

  Det er bedre å ver en ekte person en en falsk en, Fake people, fake truth, fake life, Real Deal!

   

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Faceinhole.com

  Hei alle sammen, da kommer det nok lit tørr humor. Her om dagen snakket jeg om at jeg redigerte bilder, men nyaktig hva redigering sa jeg ikke noe om. Fant en utrolig morsom måte å fikse bildene på og da var det bare å sette i gang. synes noen av de ble fakitsk velig kreative, men samtidig morsome.

  Har du prøvd ut dette før?

  Pliz don`t hurt me!


  i am the real deal!


  whats fore dessert?


  Perfect <3


  sexy?


  Have you been nice?

  hehe, ligner noen av dem?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • God morgen

  Hei og god mårgen alle sammen. Da er jeg og Camilla stått opp og skal straks ut med Kira. Camilla skal på noe skolegreier i dag så da får jeg æren av og være passepike for Kira i noen timer. Tror nok at det skal gå fint. Er ganske så glad i alle dyr, men den typen hund er jeg ikke egentlig imponert over hehe, nei har dårlig erfaring med dem, kaller dem bjeffe hunder og slikt. Men vurderer ikke alle. Noen er faktisk ganske så herlige slikt som kira er hehe. Ellers som før har vi ikke noen planer for dagen, vi tar ting som det kommer. 

  Hva er dine planer for dagen?

   

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • blir jeg hørt?

  Jeg er en jente, kansje ikke helt som alle hadde håpen meg å være. Helt siden jeg var en liten jente har altid tankene mine vært det at jeg er mindre vert en andre. At alle kommer før meg selv, den dag i dag prøver jeg så godt jeg kan å snu på den vinkelen. Når jeg snakker om mindre vert har det vert vanskeligt for meg å føle meg hørt av noen. Jeg har ofte blidt av brutt av folk jeg ser på som mer vert en meg selv og når det skjer vil jeg heller bare holde skjeft og heller bare forsvinne bort, selv om det er så mye jeg skulle hat lyst til å si. Jeg sliter fremdeles med disse tingene i dag og det på grunn av hvordan mobe tiden min var som liten. Jeg satta altid alle andre først og lot meg selv falle, klaget over det jorde jeg ikke da, men jeg har innsett i dag at folk utnyttet den makten jeg ga dem. Det at jeg lot dem styre på og det gjorde meg svakere i deres øyner. Det eneste jeg ville var å bli hørt og føle meg vert noe annet en usynelig. Jeg føler at bloggen har hjolpet meg veldigt med dette, det at jeg får dele tankene mine og meningene mine. Jeg kjønner at den dag i dag er meningene mine vert noe, og som jeg sa før føler jeg at jeg har vokst som person. Jeg står for det jeg sier. 

  Jeg ønsker å dele dette med dere, selv om det er vanskeligt for meg å snakke om det, fordi jeg vet at det er andre som har hatt det likt eller har det slikt nå men som ikke har tenkt over det slik jeg jorde. Er så mye jeg har funnet ut om meg selv i det siste som jeg faktisk ikke var klar over, så jo there you go. Håper dere også respekterer dette, fordi dette er egentligt et alvorligt tema, for ingen fortjener egentlig å bli behandlet på den måten eller føle det slikt som jeg jorde. Er glad jeg endeligt har insett det.

  Håper dette hjelper dere som er i den samme situasjonen. Og til dere som oppfører dere som om dere er vert mer en andre håper jeg at dette er en lærepenge på å ikke leke med personer som virker mer beskjedne en andre, hvær heller til hjelp og støtt de som ikke er så utadvent. Er sikker på at de har mye på hjerte også <3  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Jeg kjønner det ikke

  Av og til føler jeg meg glemt bort, og personen jeg trodde jeg kunne snakke med vil ikke snakke med meg. Kan ikke folk gi beskjed vis det er noe de ikke liker eller ikke synes noe om enn å vente til det blir for gale og ikke vil ha kontakt lenger? selv vet jeg ikke hva jeg har gjort gale, det bare ble sont. Og det frusterer meg, hva kan jeg gjøre for å få rettet opp i feilen jeg gjorde? er spørsmålet. Det funker ikke å rette opp i noe man ikke forstår seg på. Eller gjør det? Det handler om å tolke ting på rett måte og ikke få ting til å bli missforstått, jeg tror at det er den største feilen folk gjør. Og glemmer å snakke om det fordi man blir så sint og frustrert. Det er altid 2 sider av samme sak, og jeg er villig til å høre. Jeg prøver hvertfall å få noe til å fungere og vis det ikke er godt nok hva kan jeg gjøre da? vis jeg såret deg på en måte jeg ikke mente det vont på, er det da noe å unskylle seg for? Du vet godt at jeg er glad i deg, og jeg vil ikke gjøre noe for å såre deg, jeg er et menneske med feil, lik som alle andre. Så ta meg for den jeg er og hør på hva jeg har å si!

  Håper alle respekterer mine tanker innen dette temaet, hva synes dere selv, hva er dine tanker innen dette?


  You are my sunshine, my only sunshine you make me happy when skays are gray, you never know derre how much i love you, sow plis dont take my sunshine away, Elske deg Mia gulle, kisses fra tante<3

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Fin, Fin Fredag

  Hei alle sammen, da er jeg komt meg til Tau. Tok bussen til tau i rundt 4 tiden, der møtte jeg Camilla på jobb, satt og snakket sammen en del helt til hun stengte butikken, etter på tok vi oss en tur hjem til henne og gikk tur med Kira, skal være hos henne hele helgen og det blir nok bra. På tur fikk jeg det øyeblikket igjen. Det øyeblikke man får når man føler at det er noe bra som skal hende. Er så utroligt deiligt. Følelsen av høst, når himelen blir malt i høstens farger og det er lit skodde ute og man kan lukte duften av bladene, men nå skal vi slappe av en stund og planene senere er enda ikke satte så vi ser hva som hender senere, så vi snakkes.
  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • svar på femte del av spørsmålsrunden

  Hei alle sammen, Da er jeg endeligt komt i mål med alle spørsmålene, håper alle ble fornøyd med dem, have a nice day!
  video:mvi8285


  Blogger jeg leser fast: Isabelle // sophieelise

  Vennene mine sine blogger: Henriette // Camilla // Marit // Kjell rune
  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Tideligt oppe

  Hei og god morgen alle sammen, når det kommer til overskriften mener nok noen av dere at det ikke er tidligt å stå opp nå, men da kan jeg si dere at det ikke er nå jeg mente. Våknet i 5 tiden i natt og fikk ikke sove så mye, og ikke lenge etter på våknet jeg igjen. så har jeg sovet siden 8, og våknet nå nettop. Så jo helt flott har nesten ikke hat noe søvn på øye. Så denne dagen blir nok ganske så lang kan jeg tenke meg.

  skal straks stelle meg og ta meg en dysj, og etter det pakke lit så skal jeg sove over hos en vennine av meg hele helgen. Blir nok koseligt det også.
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • do you believe in ghost?

  Hei alle sammen, Sitter nå og ser på Åndendes makt sammen med søstrene mine, får en liten klump i halsen hver gang jeg ser på det. Selv om jeg føler at noe av det kan være lit overdrevent eller forvridd fakta. Tenk hva dere vil om meg, men jeg tror på det greiene der. Synes det er ganske så skumelt av og til, siden jeg har opplevd noe slikt selv der jeg bodde før.

  For noen år siden så skulle jeg legge meg lit tidligt fordi jeg skulle på skolen dagen etter på, jeg var på badet og pusset tenner og stelte meg. Mamma, pappa og Marianne var i stua og så tv. Da jeg skulle til å gå inn på rommet stoppet jeg helt opp og kunne ikke kjønne hvordan sekken som hang på stolen som var full av bøker kunne trekke seg sammen selv, jeg tenkte først av det kunne være Rebecca, men det kunne det ikke være hun hadde allerede sovnet. Først turte jeg ikke gå inn på rommet, jeg bare sto i gangen å stirret mot romet mitt og ville ikke inn dit. Husker den merkelige følelsen jeg fikk og gikk rett inn på stua der mamma og de var, de kunne ikke skjønne hvorfor jeg ikke turte å gå inn på rommet, men mamma følgte meg inn og da var sekken helt paddeflatt, selv om det ikke skulle vært muligt med en sekk full av bøker som bare hang på en stol der for seg selv, tenkte og lit at det kunne ha hvert vinden eller noe, men vinduet var igjen. Jeg prøvde å kjønne det og forklare det på alle salgs måter men finner ingen forklaring på hvordan dette kunne skje, liksom at noen datt eller trykket ned på sekkene min. Så jo jeg står uten forklaring på hvordan det kunne ha skjed, men jeg har min tro på det at det finnes mer mellom himmel og jord en det jeg selv kan forstå. 

  Ikke bare det, men da jeg var liten gikk jeg altid rundt med en bamse når jeg skulle legge meg ikke fordi jeg likte den bamsen noe mer en andre, men fordi jeg følte meg overvåket og bamsen var en trøst når det kom til hvordan jeg hadde det og følte det. Husker godt at jeg ikke likte lofte, bade eller kåttet vi hadde, var ikke noe gale med det, men følte ubehag og slikt, Og gikk å snakket med meg selv og slikt hver gang jeg følte det var noe. Sist jeg føler noe slikt var jeg hos tante, da åpnet kjeller døren seg selv i mens jeg var inne på såve rommet, og så hørte jeg noe banking, hadde bare lyst å gjeme meg under dyna. 

  så da er spørsmålet midt til dere: Do you belive?
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • When the sky turns dark and it become night

  Hei alle sammen, må innrømme det at det er lit herligt å kjenne at mørket begynner å komme tidligere og tideliger på kveldene. For da vet jeg at vinteren nermer seg, og snøen straks kommer. Er egentlig ikke noe fan av kulde men vis snøen er bra er alt med kulden egentlig bare bra. Dessuten gruer jeg meg lit til det blir gladt og slikt, er en utfordring å komme seg på jobb kan jeg tenke meg, på de dagene tror jeg nok, men som mormoren pleier å si "den tid,den sorg"  (det vil si at det ikke er noen grunn til beskymringer før man trenger å bli beskymret) synes faktisk at det er sant og ikke minst en veldig kreativ og bra ord bruk. Fordi man burde jo egentlig ikke beskymre seg for ting som ikke trenger å skje, man bør ikke ta sorgene på forskudd, ver glad å posetiv inntil videre, så går nok alt så mye bedre.

  Føler det er ganske så koseligt om kveldene, men samtidigt lit skumelt å gå alene, der det er ganske så mørkt og man ser nesten ingenting

  . liker du mørke tider?  


  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Årets første....???

  Hei alle sammen, en stund siden jeg kom hjemm nå, men har hvertfall hvert med Celina i dag. Vi begynte med å gå en liten tur med Tanja, der vi også snakket en del om alt og ingenting egentlig. Var ganske heldig med den turen. Det at det var opphåld og begynte å regne da vi var komt oss til henne. Etter turen tok vi oss en tur i butikken der jeg kjøpte årets første julebrus og vet dere hva? Den smakte like godt som altid, og i tillegg til brusen kjøpte jeg meg en kjekspakke "Bixit" så gikk vi hjem til henne å så en film var ganske så koseligt synes nå jeg. Fyret i peisen gjorde hun også så fikk liksom en liten julestevning hehe, kansje lit vell tideligt for det, men da får det heller bare være. 

  Nå sitter jeg å redigere noen bilder, har nok ikke planer for videre av dagen, så vi snakkes....

  Hva er dine planer for dagen videre?


  Måtte jo nesten bare stjele bilde Celina tok og la ut på facebook

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea

 • before i die

  Hei alle sammen, låvet jo å legge ut et innlegg om ting jeg ville gjøre før jeg dør, så Here we go! 


  synes?

  Kiss, Kiss 

  Charlotte lea`

 • svar på fjære del av spørsmålsrunden

  Hei alle sammen, da la jeg ut 4del av spørsmålsrunden, femte og siste del kommer i morgen, snakkes.
  video:mvi8281
  Linkene jeg låvet:  Picmonkey // Pixlr
  Fundation: Isadora 01
  Er super fornøyd med farven, den vare så og si hele dagen, har hatt denne 2 ganger på rad nå, men bruker lit Clinique pudder opp på, selv om det puddere ikke skal brukes oppå et annet fundation hehe.
  Så nå straks har jeg en jente date me hun herlige Celina, skal ut å gå tur med Tanja og ta noen høst bilder, tror hvertfall at det var det som var planen, så snakkes vi lit senere   Kiss, Kiss 
  Charlotte Lea`
 • svar på tredje del av spørsmålsrunden

  Hei alle sammen, fikk endelig lastet opp svarene på bloggen, tok sin tid men den kom hvertfall. 
  video:mvi8279


  Håper dere ble fornøyd med svarene for i dag 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • var det deg som ble linket?

  Hei alle sammen, da har jeg trekt ut de 2 bloggene jeg synes var best når det gjelder design, skrift språk og bilder og ikke minst oppdateringer på bloggen, selv om det var mange bra blogger føler jeg at disse 2 skilte seg ut og fortjente å bli linket så grattulerer til dere. Og bloggene Ble.

  http://sach.blogg.no/ 
  http://andreakristina.blogg.no/

  så låvte jeg jo også å ha en tredje part og den trakk jeg helt tilfeldigt etter at jeg numeriserte bloggene som ville bli linket og takk en lapp..Gratulerer 

  Den heldige er : http://claralife.blogg.no/

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`


 • Dagens outfit

  Hei alle sammen, strever med å laste opp svarene på spørsmålsrunden for i dag, men prøver så godt jeg kann å få det til. Tar heller en liten outfit nå.


  sorry, men orka ikke ta på sminke på disse bildene..


  så kom sminken på og jeg ble nødt til å bytte t-sjorte hehe,
  Følte meg lit som en rebell hær hehe, nei da. Har egentlig ikke en fast stil men liker å variere lit av og til.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Ferdig med prosjektet

  Hei alle sammen, etter timer med strev og slit er jeg ferdig, hehe nei ok! det tok ikke mange timer og det var egentlig ikke strevsomt i det hele tatt faktisk litt gøy. 

  vel skik ble det da:

  jeg startet nmed å sy inn på sidene p.g.a vesten var XL så jeg måtte sy den inn til min størelse Medium


  en del som måtte syes inn ja

   

  så ble den min størrelse da ..

   

  Så fant jeg fram oste rasperen og skrapte den til vesten slik at den ser lit slitt ut...føler den blir lit tøffere da


   

  etter som jeg fremdeles synes den var lit kjedeligt tok jeg på 6 øredonbbner. 3 på hver gjørne på manen.


  så var den ferdig hehe, gikk jo greit dette egentlig..

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

   

 • Prosjekt på G

  Hei alle sammen, er usikker på om det blir så bra men skal hvertfall prøve å sy og klippe lit i noe spendende greier, uansett hvordan resultatet blir kommer jeg nok til å blogge om det, lurer dere på hva det er jeg holder på med og er fryktelig nysjerrig får dere bare følge med videre hehe, 

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • jeg trenger ikke kroppen til en modell

  Jeg tror at alle mennesker kan oppnå hva enn de vil bare det vil det nokk og greier å holde motivasjonen gående uansett hvor hardt og strevsomt veien dit kommer til å være, hvordan tror du verdens mesterene i eks, sprint, er der de er i dag? vel de ga aldri opp, de arbeidet hardt for å komme seg dit, konstant trening og motivasjon holder de gående og ikke minst er dette noe de liker å drive på med. Ingen sier at veien dit er lett såm å danse på roser, nei det følger med torne og med torner mener jeg at du må regne med skader og ikke minst strev og slit, men vil du noe nok er det vert det, så hva er dit mål i livet? er det vert å kjempe for det? er det vert å ofre noe for det? og ikke mist gjøre ting du minst ville gjort som å endre kost hold og eller andre ting.

  For meg er målet å ha et godt liv, og gjøre noe bra for andre, jeg trenger ikke kroppen til en sprinter eller formene til en modell, jeg kan oppnå målet midt med å være akkuratt den jeg er i dag. 

  Hva er dit mål i livet?
  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • svar på andre del av spørsmålsrunden

  Hei alle sammen, Starter med andre del av spørsmålsrunden
  video:mvi8274


  Håper dere er fornøyd med svarene, kommer mer spørsmål i morgen, snakkes til da..

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • vil du bli linket?

  hei alle sammen, da tenker jeg meg en link runde. Der jeg trekker ut de to bloggene jeg liker best, og som en bonus trekker jeg en tilfeldig også. Så hvem vil vær med, har 3 blogger som skal linkes? linker på onsdag så fristen er onsdag klokken 20.00.

  Vil du bli linket?

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • Black shoes

  Hei alle sammen, var nede i sentrum i dag og kjøpte noe greier man smører på skinn/lær sko som gjør skinne lit mørkere og ikke så tørt. Prøvde det på JC skoene og det funket ganske så bra faktisk, fikk også en komentar av en som gikk på gata : Utrolig stilige sko, hehe måtte nesten bare smile og le, er lit gøy å høre det av fremede. Men nå stikker jeg å ser Hotel Cæsar snakkes...  prøvd slikt eller lignende produkt før?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • svar på første del av spørsmålsrunden.

  Da var vi igjang med svarene på spørsmålsrunden, begynner med lit spørsmål i dag, filmest vist feil vei, skal prøve å fikse det slik at det ikke skjer igjen i morgen. 
  video:mvi8272

   

  link til regigerings program jeg bruker ( picmonkey / Pixlr ) <---Klikk (gratis redigerings program)

  Dette er en av mine favorit bilder, forde at det kan bidra til å holde motte oppe uansett hvilken situasjon man er i.

   

  Favoritt øredobb? jeg har så mange men vis jeg må velge er det disse, liker fargen og fasongen, men et lite minus er at de stikker meg av og til bak øret vis jeg klemmer noen.   Favoritt topp? vel da må det bli denne, veldig lett og luftig og et lite plus er det at den gir en fin fasong på bryste, men et lite minus er at jeg ikke kan gå med den ute, uten noen ting. Vis det blåser deles den på midten. 

   

  Favoritt bukse? ja nå kan du lure, har nettop fådt meg en ny, som jeg faktisk blogget om for ikke så lenge siden, er utrolig komfortabel i den og desutten føler jeg at jeg får finere form på rumpa.

   

  Pcen min er slik...


  lit støvete på bilde kansje, hehe 

   

  favorit shorts? vel da må de bli denne rosa fra cunbus, er egentlig helt grei, skulle gjerne hat meg en dongri shorts men føller at rumpa mi ser utrolig mye flatere ut haha..så da ble det denne.

  synes om svarene?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Bergen gutta!

  Hei alle sammen,

  http://kjellybellyandfrankyboy.blogg.no/

  tenkte bare å linke til en blogg en kompis i Bergen har, Ble kjent med han og noen andre gjennom en ein leirskole jeg var på i fjord, var ganske så gøy kan jeg si deg. Gikk ikke en dag der vi ikke hadde det gøy på noen så helst måte. Tenkte ta meg en tur til bergen etter jeg har fult 18. Møtte han sist i påsken, der snakket vi vel sammen en drøy time før jeg og Marit måtte ta turen hjem til henne. Det ble lit sent kan du si. Tror nok jeg tar å reiser på leiren igjen i påsken som kommer, gleder meg allerede masse :)


  God gjengen 


  som sakt vi hadde det gøy, sminket Kjell Rune og han fikk låne skjerfe midt og solbrillene. GENIALT!

  Så ta en titt vel, vis du tør 

  http://kjellybellyandfrankyboy.blogg.no/

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

   

 • Godbedring sunshine

  Da sitter jeg og Marianne og passer på Mia, akuratt nå sitter vi å ser på Pippi, hun grinner lit inn i mellom synes så synn på henne stakkars lille. Er ikke bare, bare å bli syk i den alderen heller, mye vanskeligere å gi henne mat og slikt når hun ikke vil ha. Håper bare hun blir frisk så fort som mulikt. God Bedring sunshine Tante er masse glad i deg <3

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • Avsluttet

  Da er spørsmålrunden stengt og vis du sender inn spørsmål etter at den er stengt vil ikke jeg registrere dem. 

  svarene kommer i løp av man-fredag, tar et par spørsmål hvær dag. Slik at det samtidig blir spendende og ikke så lang video. Skal hværtfall prøve å lage det på video i fuste omgang

  Håper det er greit! så da er det bare å følge med fra mandag til fredag 
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Slapp søndag

  Følte at været i dag startet så fint, men så måtte jo skyene komme sakte innover dalen. Håper ikke det regner til jeg skal på jobb hadde vært lit surt å gå i regen. Har nettop dysjet og stelt meg og er så og si klar til å gå på jobb selv om det er en og en halv time igjen, så er jeg vel hjeme lit før 23.30. håper dagen går lit fort egentlig, slik at jeg kan komme meg hjem i sengs etter at jeg har blogget 1 innlegg før jeg legger meg selvfølgelig, føler bare hele søndagen er en slapp og lat dag, der alt og ingentligs skjer. Så snakkes vi rund halv tolv i dag.. og til dere som skal på skolen i morgen får dere kose dere en hel haug videre av den siste dagen i ferien. 

  Tok dette bilde av Felix han ser ut vinduet, faktisk ser han en smule deprimert ut spør du meg, men hva vet vel jeg? er vel ikke en hundevisker jeg nei, men lurer lit på hva han tenker eller føler, er ganske rart det når det gjelder dyr og sont, synes jeg.


  Me, Ready fore work!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • i don't need your opinion i have my own!

  jo da, da var jeg ferdig uthvilt va nok så trett at jeg faktisk ikke våknet i natt og det var så utrolig behageligt å tenke på. Selv er jeg en person som tenker veldig mye på alt og alle, har vert en del nedoverbakker i det siste og sist i dag ble jeg veldig deppa av dette, men som sakt jeg tar små baby steg, dag for dag, og til slutt vil jeg nok være sterk nok til å stå på mine egne føtter, vis du kan kalle det for det da. Og glemme alt det andre som har hent. Nå skal dere høre noe, jeg kan innrøme at jeg egentlig er en skinert og blyg jente, men bak den jenta er en sta jente som vet og velge sine egne valg og stå for det. Og det er jeg ikke redd for. jeg pleier å si : I'm my own weakness but also my own strength ♥ i don't need your opinion i have my own! og den settningen sier seg selv. 

  Siste sjangse for spørsmålsrunden (avsluttes 00.00 i dag)
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • tar kvelden

  Nå er jeg så utrolig trett at jeg må nesten stupe i seng, er så tung i øynene, har jo nesten ikke fådt såvet i det siste og ikke minst jobber jeg denne helgen skal også på jobb i morgen så må nesten få sove ut, vet at innleggene i dag ikke har vert noe spessielt gode, men prøver hvertfall å få til noe og det er jo bedre en ingenting. strever til og med, med å se hva jeg skriver nå så det sier vel sitt, snakkes små troll godnatt
  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • sko du bare elsker

  Hei alle sammen, da er jeg komt hjem fra butikken der jeg handlet sammen med pappa, skal snart til å hjelpe med middagen også. La oss gå tilbake til overskriften ``sko du bare elsker` vell da har jeg endelig fått JC skoene frem fra boksen og sprayet dem slik at jeg så snart så mulikt kan få dem på føtene mine og ta den i bruk før snøen og sludde kommer, midt første inntrykk var det at de så vonne ut å gå i, men fy søren til å være så høye er de faktisk ganske så behagelige å ha på seg.   så har mamma vært å gåttet seg litt i byen måtte bare ta bilde av disse tingene, jeg likte dem så...
  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Jeg vil lese din blogg

  Hei alle sammen, og til alle dere som kansje ønsker en fast leser, skriv inn en komentar enten om det er noe du har på hjerte eller bloggadressen din. Så tar jeg en titt på bloggen din!
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • utslitt

  Hei alle sammen, da er jeg endeligt komt meg hjem etter ca.16 timer jobbing med kun 3 timers søvn. Fikk nesten ikke sove i natt typisk meg, er utrolig utslitt og utmattet. Har ikke får i meg noe annet mat i dag en en brød skive så skal bli godt å få i seg lit mat i skotten. Har egentlig ingen planer for dagen, så blir nok noen innlegg til lit senere, skal ikke på jobb før om ca et døgn. Det skal bli lit deiligt å kunne sove skikkeligt ut, eller hvertall nesten. Låv å håpe hvertfall at jeg ikke våkner opp noe i natt. Jeg er en slik person som blir fort overtrøtt og da blir jeg ekstremt hyper og du kan vel si at nå er et av de tilfellene, synger og slikt, hehe vel...slik er nå jeg da.
  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • trykker i tryne

  fikk ikke spist skolebollen jeg kjøpte på jobb så trykker i tryne på den nå med et glass sjokolade melk, skal snart legge meg. Skal vis åpne butikken i morgen tidligt så vi snakkes inn til i morgen etter middag, masse godnatt klemmer til dere alle.
  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • work

  Hei alle sammen, dette er det siste innlegge for i dag, skal arbeide fra nå klokken 15 til 23:00 i kveld, men kan prøve å gjøre et innlegg til før jeg legger meg, men skal på jobb i morgen tidligt igjen så får ikke så mye tid til blogging dene helgen desverre. Så må nesten stikke nå...snakkes 

   

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • Gleder meg

  Hei og Godmorgen alle sammen.

  Kan ikke bare tiden gå fortere?, ser frem til alt som skal skje fremover. Begynner allerede i November der jeg mest sansyneligt skal på leir sammen med Therese. så kommer Desember og måneden der jeg endelig blir 18år, håper det blir bra selv om det ikke blir noe bytur``party``på meg samme helg. Skal vis jobbe den første helgen jeg blir 18. suger lit, men kommer altid andre helger. ikke lenge etter på reiser jeg, familien og mamma sin side av slekten inn til finnøy for å feire julen dær, Skal faktisk være der en hel uke. Gleder meg masse, en hele hau egentlig. Håper bare det snør på julaften. Da hadde hele julen vært komplett. Føler at julen trenger lit snø, god mat og ikke minst godt humør hos alle. Er så mye å se fremover på blir snart gal, men ingenting som hender fort nåkk. håper tiden bare suser forbi. Selv om jeg savner hele den ``vinter årstide` det å sitte ved peisen, godt krøpet under et teppe, med en varm kopp kakao og noen nybakte Kanelsnurrer. Ikke bare stevningen jeg er i da, men følelsen av at nå, nå er det snart vår! 

  Hvordan liker du vinteren?


  Sitter på pc-en og skriver innlegg....JODA!!

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • Resultat

  Hei alle sammen, da er neglene endelig ferdige etter at jeg tok vekk den gamle neglelakken og filet dem lit. Burde jo egentligt ha gjort det for flærne dager siden, slik ble resultattet hvertfall. Håper så indeligt at denne neglelakken kommer til å hålde en stund, og ikke minst neglene. Har egentlig veldig myke negler burde egenlig ha brykt negleforsterker, men er ikke så mye å få gjort med det akuratt nå. Hadde vert verre om en av den sprakk eller brakk, og det er noe jeg ikke kan forsikre men kan selvfølgelig prøve å ungå det ,Synes om farven?
  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • Hjemme

  Ja da er jeg komt meg hjem fra en dag med Karoline, har kost oss masse, men føler det er lit herligt å få komt seg hjem også. Tror bare jeg skal slappe av lit nå og ser lit Hotel Cæsar, og etter på gå en god tur med Felix og kansje ta på ny neglelakk, begyner jo å dette av samme dag som jeg tok det på, er ganske irriterende. men gir det et nytt forsøk. Det blir nok ikke så mye blogging i morgen skal jo på jobb, men skal prøve!

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Godbit

  Ja da har jeg og Karoline funnet oss noe å kose oss med, bildene sier vel sitt, ha en riktig god dag videre alle sammen!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • dagens outfit

  Hei alle sammen, da sitter jeg og Karoline og koser oss på pcen, men i hennes tilfelle Mac-en, hehe. planene for dagen kommer som de kommer, orker ikke stresse med noe spessiel tror jeg, vi skal bare ordne oss lit så stikker vi nok i butikken en tur å handler lit godsaker eller noe. så jo vi snakkes...

  Hva er dine planer for dagen? 

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • god morgen sunshin`s

  Hei alle sammen, er så utrolig oppkvikkende med en godnatt`s søvn, har faktisk sovet gjennom hele natta. Jeg har søvn problemer og det er ikke noe å skjule. Pleier altid å våkne i 4-5 tiden om natten helt automatiskt, er så sykt irriterende. Selv vet jeg ikke hva problemene kommer av, men tror det at det kan være stress, angst eller bare det at jeg ligger å tenker veldig mye. Og når det kommer til det å våkne kan det være like vanskleigt å få såve med alle tankene som går rundt oppi hode på meg. Har hatt det slikt i lang tid, faktisk tror jeg det snart er 1år siden. Håper så inderligt at det snart er borte og jeg kan få sove godt hver eneste natt igjen, og bare føle meg helt oppkvikket og klar til en ny dag. 

  Minner om spørsmålsrunde (stenges søndag)

  Har du noengang hatt søvnproblemer?
  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • godnatt

  Hei og god natt alle blogg lesere, har vert en utrolig koselig dag, det må jeg si. Eneste va vel det at det var lit tunkt å stå opp så tidligt etter som at jeg la meg kansje en smule for sent, men, men ikke noe å klage over jeg har jo komt meg til Stavanger da, og nå ligger jeg og Karoline i sengen. Tror vi snart tar kvelden, har vert en lang dag med shopping på Madla og ikke mist fikk vi oss et gått måltid på Bigbite. Planene for i morgen er enda ikke satt så vi tar det som det kommer. Håper alle har hat en fin onsdag hvertfall.....  Godnatt....

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • dagens innkjøp

  Hei alle sammen, da har jeg og Karoline vært på madla amfi å handlet en del '(se bilder)` var vel hjemme hos henne lit over 19, så snakket vi lit og gikk i butikken, så nå sitter vi inne å koser oss masse med tv, chip, pops og brus.  Er så utrolig fornøyd med innkjøper

  skjerf fra ginatricot 99,-

  strømpebukse 79,-


  Genser fra vera moda 199,-


  Maskara cubus, 135,- men det var 25%


  Tights fra Cubus 149,-


  T-shorte fra Cubus 149.-


  Bukse fra Carlings før 799,- nå 399,-


  Bukse fra Carlings 399,-  Jeffrey Campbell fra DNA 1799,- men fikk 340 i rabatt pga rabatt kort :D

  Synes? noe dere likte?

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

   

 • by tur

  Hei alle sammen, da tar jeg og Karoline turen til byen, vet enda ikke hvor lenge vi blir der, men håper på å komme hjem med masse spendende. Dette ble et lite innlegg har lit liten tid til å nå bussen.
  så snakkes....

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • Frokost

  Hei og god morgen alle sammen, da er jeg i gang med frokosten, har fått dysjet og pakket så etter jeg har spist litt og stelt meg, tar jeg turen til stavanger, så blir det nok ikke blogging før senere, men skal prøve å få til et innlegg eller noe på den tiden ;)

  For dere som har følgt med på bloggen min en stund har sett dette bilde før, men spiser det samme nå så, da tenkte jeg at det ikke er vits i å ta et bilde til av den samme maten, hehe.
  Btw: i dag har verdens søteste lille pølsehund bursdag i dag, gratulerer så mye med 5års dagen Felix!

   

  Hva er dine planer for i dag?

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • god natt

  Hei og god natt alle dere der ute, tror jeg bør legge meg nå, skal vis til byen lit tidligt i morgen for å treffe Karoline, tror også vi skulle innom Madla amfi en tur, så da sakkes vi, god natt 
  Kiss, Kiss

  Charlotte lea`

 • sesong avslutning

  Hei alle sammen, for dere som følger med, vet dere kansje at i dag er sesong avslutning på grey's anatomy. Gleder meg, men samtidig er det ikke så gøy når det er den eneste serien som jeg følger med på tv for tiden. Har følgt med på hvær sesong siden jeg gikk i 8-9 klasse, så jo da, føler jeg bare MÅ se det! spendende, drama og en del humor...For dere som ikke følger med, anbefaler jeg serien, til neste sesong, ver å se!

  Ps. Spørsmålsrunden stenges søndag, starter neste uke med å besvare dem!

  Følger du med på serien?

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • fløyet til værs!

  Hei alle sammen, Wow, lurer lit på hva som har hent etter at jeg begynte å blogge igjen, statestikken har ligsom bare fløyet til værs. Tror ikke jeg har hat så mange på bloggen min på en dag før. Er lit spessielt synes jeg.   

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • Outside

  Hei alle sammen, da har jeg og Camilla nettop komet hjem fra en tur med Kira (hunden til Camilla), sola skinner enda og temperaturen er faktisk ikke så gale, skulle nesten trengt solbriller. Jeg tåler verken sol eller vinn i øynene, så jo da. Med min flaks begynte øynene å rene og maskaraen forsvant litt, er dessuten utroligt irriterende. Selv med vannfast eyeliner fra gosh hålder ikke på øynene mine den feider vekk litt, etter litt så du kan vel trykt si at jeg hater rendende øyner, så jeg føler med alle andre som lider av det samme problemet, det er ikke noe gøy, men får vel bare passe bedre på når det er vinn eller sol ute, så går nåk alt godt til slutt. 

  Tok med meg camerate ut og fikset og trikkset med noen bilder, men orker ikke å rediger noen av dem, men ble fornøyd med bildene selv, og for meg er det alt som faktisk betyr noe. 


  Har du det samme problemet?

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • go morgen

  Hei og go morgen alle sammen, håper alle har hat en godnatts søvn for det har jeg. Synes det er så utroligt deiligt å våkne til sol og varme, på en dag du ikke egentlig forventet noe. Så nå må jeg nesten få stelt meg lit og få i meg noe mat, så snakkes vi....
  Ikke glem spørsmåls runden!

  Hva er dine planer for dagen?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Den Følelsen

  Har du noen gang hatt den følelsen når en person forteller deg noe, og du blir så stolt, men så viser det seg til at personen ikke mente det på samme måte så du forsto det på. og ender med å bli utrolig skuffet på personen forde du missforsto fulstendig, og du får en helt ekkel følelse i kroppen fordi du missforsto. og deretter ender med å få en vond selvfølelse som går å gnager på deg invendigt for du først og fremst ikke vil si det, men du ikke vil fortelle det til den persosnen selv om du synes det den gjorde var galt og er så skuffet,

  vel hvorfor si det vis det vil ødelegge et vennskap eller noe og la den personen få et annet perspektiv på deg? når du heller kan ha tanken for deg selv og heller gå å tenke på det 24/7 og heller bare late som ingenting. det gjør vont selv om jeg ikke skulle hat en drit å si i den saken, og derfor lar jeg være det er dit liv, men følelsen er javelig og den er der fremdeles! fordi jeg bryr meg om deg 

  Don`t need to say another word! 
  kansje noen mener at det er overdrevet av meg, men jeg har et perspektiv på ting i livet, kansje ikke det samme som deg

  noen gang hat det på samme måte?

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • legge meg? jeg nei....

  Hei alle sammen, da er jeg komt meg bort til Camilla. Vi har allerede fåt tid til å gåt tur og sett farmen med Alexander. Så nå sitter vi i sengen og babler om alt fra A til Å, ganske så koseligt ja. Kjenner allerede at øynene mine blir tungere og strever med å hålde meg våken, men nei da! det stopper ikke meg, skal ikke legge meg enda. 

  Minner om spørsmålsrunde!  Hvordan har din mandag vært?

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Mandags kos

  Hei alle sammen, wow! er så utrolig takk nemelig for at jeg ble valg til å ble linket av http://ssmh.blogg.no/1349716269_ble_det_deg.html 
  Da har jeg også kost meg med familie kvelds ved middagsbordet, koser meg masse nå kan du si. Føler alt går oppover og det føles så utrolig godt, så om ikke så lange tar jeg turen til Camilla, gleder meg masse. skal nok bli liv i kveld!  Har du hat en fin kveld?

  Minner om spørsmålsrunde!

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • Hvordan jeg fikser bryna

  Hei alle sammen, fikk spørsmål om hvordan jeg lager og fikser øyenbrynene mine. så jeg lager heller et eget innlegg om det nå! Først og fremst synes jeg at øyenbrynene en noe av det viktigste når det kommer til sminken, øyenbrynene får frem øynene på en helt spesiel måte, du kan gjerne kalle det rammen til øynene. jeg har ikke altid vært like flink å ta vare på dem, nappe dem, eller farge dem, men føler nå at jeg har funnet ut hvordan jeg liker dem. Det er ikke bare, bare å få dem beine og jeg som har skeive øyenbryn til vanlig er det ekstra vanskeligt å få dem rette. Har jo prøvd meg frem jeg også og nå er det slik jeg har dem, skal forklare steg for steg hvordan jeg gjør det nå, men det er viktig å huske at ingen har like øyenbryn så slik jeg forklare det er etter mine egne!

  1. (For dere som ikke napper øyenbrynene) begynn å napp vekk det som er inne i de "røde boksene" som er på bilde og for dere som ikke liker å nappe finnes det kniver til øyenbrynene som du kan få kjøpt på vita eller nille.

  (Dette er et veldig gamelt bilde fra da jeg var 14år og ikke napet øyenbrynene)


  2. Vis hårene på øyen brynene dine er lit får lange kan du bruke en saks å klippe dem lit kortere, da er det mye lettere å farge dem med øyenbrynsblyant og du får automatisk bedre kontroll over dem. 

  3. finn en form du liker, og se den får deg når du tegner dem.

  SE NR. UNDER BILDE! 

  Nr 1. er formen jeg ser for meg. og prøver å forme brynene mine etter.

  Nr 2. ser du formen som rød, og så gjør jeg formen mer rundere som du ser med de svarte strekene på bilde.

  Nr3. så ser du hvordan formen ble til slutt. 

  Nr1.Nr2.Nr3.

  Da har jeg nappet, klyppet og farget dem med øyenbrynsblyant. (bruker først en lyse brun farge og deretter en mørkere for å få den ekte efekten. 

  Egentlig har jeg så lyse bryn! du ser dem nesten ikke for de er så lyse, så for meg er øyenbryn viktig. 

  så da blir resultattet slik:

  Synes?

  Kiss, kiss 

  Charlotte Lea`

 • what to do on a monday?

  Hei alle sammen,

  JA, da var det mandag igjen og en ny uke, uten om i dag har jeg planer heler uka. Tenker at det skal bli godt å få gjort noe imens jeg har sjangsen.Det å sitte hjeme å sløve er fint noen dager, men går fort lei av det også, dagen i går kan jeg trykt si var en slik "chill søndag"  satt hjeme på pcen, så film og lignende. Så da ser jeg videre hva dagen bringer, eneste jeg vet et det at jeg ikke orker å sløve like mye i dag. 
  IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • forskudd på halloween

  §Forskudd på Halloween kossen§

  legger  ut en bilde som jeg redigerte nå nettop. God natt alle søtinger   

  Synes?

  PS: ikke glem spørsmålsrunden!

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • godnatt alle blogglesere

  Godnatt søtnosser, skal bare se ferdig filmen som går på FEM så tror jeg at jeg tar kvelden.
  Ikke glemm spørsmålsrunden, bare å komme med spørsmål!!!!

  Kiss, Kiss`

  Charlotte Lea`

 • dansk kjærlighet

  Hei alle sammen, helt siden jeg var liten har jeg likt dansk salami og dansk sjokoladepålegg. Mamma, tante og mormor var i Danmark for ikke så lenge siden å da kjøpte mamma nettop akuratt det . Er så utrolig koseligt å gjenoppleve små minner fra da du var liten. koser meg masse kan du si, dessuten for dere så ikke vet det ligger det nok i genene mine, mamma er jo halt dansk, så det gjør vel meg en smule mer dansk nå som jeg er glad i danske ting hahaha!

  IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN!


  Har du smakt dansk sjokoladepålegg ?

  kiss kiss`

  Charlotte Lea`

 • noe dere lurer på?

  Hei alle sammen, da har jeg tegnt å kjøre en spørsmåls runde, er det noe du vil hvite eller lurer på? noe du savner på bloggen eller lignene er det bare å skrive en komentar eller spørsmål. håper på så mangen som muligt, jo flere jo bedre. så good luck 
  Kiss kiss`

  Charlotte Lea`

 • aldrig forsent

  Hei og god morgen dag, eller det kan vel aldri vere for sent å si god morgen på en søndag, har egentlig ingen planer for dagen så jeg får heller se hva dagen bringer med seg etter hvert så jeg har fåt stelt meg og slikt, har snakt en del med Karoline på skype, og skal snakke en del videre etter på, så på onsdag skal jeg ta turen til stavanger og sove over hos henne, ikke minst skal vi også til Madla amfi en av dagene for å shoppe lit. blir nok utrolig koselig det også.
  Så vi snakkes

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • En liten natta hilsen

  God natt alle småtroll.

  Føler meg helt lamslått nå, er så utrolig sliten men ikke minst trøtt, så da tar jeg nok kvelden go natt alle søte små ^^,

  Noe dere ønsker jeg skal blogge om eller gjøre på bloggen er det bare å sende inn ideer og forslag. Hadde satt utrolig stor pris på det.
  Klem

  Charlotte Lea`

 • Chill lørdag

  Hei alle sammen,

  i dag har jeg for det meste vært med Camilla og Malin var ganske koseligt egentlig, vi satt på rommet til Camilla og pratett sammen, laget også noe mat før vi tok oss en vellfortjent tur ut. Ikke det at det var så mye å sitte ute for, regen og kulde. Så vi ble ikke ute lenge før Camilla og Malit tok bussen og jeg gikk hjem. Nå er jeg inne å varmer meg og ser tv sammen med Familien. Chill lørdag!  Hva har du jort i dag?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • oppdatering

  Hei alle sammen, Da skal vi snart ut en tur, Malin en barndoms venn av camilla kommer inn en tur. 
  Eller så snakkes vi nok senere!

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • ~ A letter to my friend (gjesteinnlegg)

  Halloen!

  Jeg ville bare være en liten gjest på denne bloggen her, og blogge litt til min søte veninne.
  Charlotte, du er en super sterk og søt og herlig jente som betyr massemassemasse for meg!
  Vi har hatt både gode og vonde tider sammen,  men nå er det påtide og bygge opp vennskapet,
  og kunne få det kjekt sammen igjen på en fin måte. Det skal vi klare! Begge har hatt sitt,
  men før er før, nå er nå. Vi må se lyset i tunellen, og vi må kunne se hva fremtiden bringer. :-)
  Du er en kjempefin jente, jeg mesunner deg så utrolig masse. Fineste jenta som går på 2 ben!♥
  Vi to skal holde sammen uansett, og du må vite at jeg er alltid her for deg uansett hva som skjer!
  Du betyr masse for meg,jeg har kjent deg ganske lenge egentlig, og det er jeg glad for.
  For å ha blitt kjent med en superduper søt jente med god humor, og godt humør. Fantastisk!
  Vi to er bestevenner nå, i morgen og til evig tid. I love you so much baby!
  Vet du har hatt noen vonde tider i det siste, men vær sterk. Se lyset gjennom tunellen,
  det er der et sted, det gjelder bare og finne det. Gå den andre veien, hopp av i svingen,
  og gå motsatt vei,da vil du se at det kommer til å gå bra. Jeg vet du er sterk, jeg vet det!!
  Du er alltid deg selv 110% og det er sååå bra, jeg er stolt over deg. Flinke jenta mi. :-)
  Håper du får en fin fremtid, det skal du nok se, hør på meg, hihihi! Stay strong pus♥
  Jeg kan ikke beskrive hvor fin og nydelig du er, du er en døds pen jente! nyyydelig:*


   Im so happy that ur my friend,Charlotte:)

  - Camilla!<3 

 • Høst i luften

  Hei alle sammen, va så utroligt herligt å få komt seg ut, første jeg la merke til da, var lukten av høst. Den lukten når tøre høstblader falt på bakken. Og ikke minst så fikk jeg høst følelsen når lufta var kald og duftet høst, men kan ikke si mer en at livet er herligt når du opplever slike stunder, gir årstidene en mening på en måte.
  liker du høst følelsen?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Outfit 05.10.2012

  Hei dere, Da var jeg ferdig dysjet og stelt og skal snart ned til banken...så her legger jeg bare ut outfit med den nye buksen..ENJOY!

  Synes om antrekket?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • bedre dag en på lenge

  Hei alle sammen.

  Nå har jeg vert så lei av det dårlige været vi har i rogaland og nå endelig er solen komt fram bak fjellene. Gleder meg til senere da skal jeg nok finne på noe sprell med Therese og Silje og Kansje Henriette, hun var usikker på om hun kunne, men det ser vi senere, så skal jeg bare bli ferdig med å rydde hjemme, og stelle meg så tar jeg meg en tur i sentrum. Håper løna har komt, hehe  Hva skal du i dag?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Facebook gruppe

  Hei alle sammen.

  Da har jeg endeligt laget meg en facebook side der du får alle nye opptateringer, og nyhnetter. Ble med i bruppe da vell!! jo flere jo bedre 

  Gruppe navn: Gorgeous.blogg.no

  Håper så mange så mulig vil være med.

  Ps. Du kan også trykke på facebook knappen under profilbilde til høyre for å komme til gruppa! 

  Lykke til!

  Bilde: bare fordi dette innlege er en melling til dem som har facebook :D

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Hvordan jeg påvirker bloggingen

  Hei alle sammen,

  Når det kommer til meg og bloggingen kommer det helt ann på om jeg vet hva jeg skal skive om eller ikke, hvordan miljø jeg er i eller humør. Du kan vel beskrive meg som en typisk jente så skriver og tenker bedre alene når jeg har 100% konsentrasjon. Du kan vel si at vis konsentrasjonen er ødelagt så vil det påvirker for det meste hvordan språket blir. Er det lett leseligt, valskeligt eller bare helt lamt? så alt kommer av hvordan jeg har det som person son egentlig.  Har jeg det travelt en dag kan det bli liten slurvete tekst som kansje har lit liten verdi og meing. Har jeg mye å skrive om og god tid, tar jeg å utnytter den tiden så godt jeg kan slik at stoffet skal bli godt forståligt og leseligt. Liker egentlig å skrive mye.  Hvordan påvirker du bloggingen?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Hva er det med blitsen?

  Hei alle sammen!

  Hater cameraet midt når det kommer til blitsen. Uansett hvor brun jeg er gjør blitsen meg lysere og vis jeg tar av blitsen blir bildene slik.

   

  (MED BLITS)

   

  (UTEN BLITS)

  PS: Jeg tok ikke spray than.

  Noen som har ideer hvordan jeg kan ta bilder som ikke får meg til å se lysere ut?

  Klem 

  Charlotte`

 • innkjøp

  Hei alle sammen:

  Låvet jo å legge ut bilde av buksen jeg kjøpte i går

  Cubus 299,-

  Så ordnet jeg jo også neglene mine i går og slik ble resultatet.

  Synes?

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • trøtt.no

  Hei alle sammen.

  Er utrolig trøtt etter by turen i dag, i mens Marianne og Kristina var på fotoshoot var jeg i byen å paset på Mia i 2 timer, traff en del skjente og gikk for det meste rundt å skikket. Da de var ferdige, gikk Kristina. Meg, Marianne og Mia tok oss en vell fortjent tur til Mcdonald. Gikk også rundt å skikket. Kjøpte meg forresten en bukse fra cunbus. (legger nok bilde ut i morgen).Så nå har jeg fåt tatt å fåt på negle lakk og skal til å lage meg noe mat, er utslitt. så skal Marianne og jeg kansje ta spray than i morgen blir sikert spendende.   Har dere hat en fin onsdag?

  Klem

  Charlotte Lea`

 • Kos

  Tar meg en tur til byen med Kristina, Marianne og Mia   blogges sennere ;)

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • YOLO

  Du kan egentlig aldri regne med at den du stoler på mest, skal være ved din side hele livet 24/7. Av og til må du bare kunne stole på deg selv til å ta de rette valgene. Det kan både være vanskelige og utfordrende, men du må bare kunne stole nok på deg selv til å ta sjangsen. Gripe dagen og gjør det beste ut av den, for en dag kommer du til å våkne og kjønne at du ikke lenger har sjangsen til å oppleve det. ikke bare når det er snakk om alder osv, men når det er snakk om livet, blir du syk? havner i en ulykke? eller noe lignende er livet vent på holde og alt du så frem til ligges på is. Eneste du kan gjøre da er å se til bake på alle minnene og opplevelsene, men fremdeles alt det du ønsker du skulle få gjort, er ikke blidt mer en en bak tanke som ikke kommer til å skje.

  Gjør det du vil i dag og angr heller på det i morgen! 

  For da kan du ikke angre på at du sto fram å prøvde!

  Det er bedre å prøve og heller vite at du har gjord det, en å la være og vente på at det skal skje ♥

  Så grip sjangsen mens du kan!

  Yolo!
  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Kiss Kiss fra meg

  Hei alle sammen.

  Har ikke noe mer spesielt å skrive om i dag. 


  Kiss Kiss fra meg <3
   

  Hva har du gjort i dag?
  Klem

  Charlotte Lea` 

 • Kjærlighets sorg

   

  Det skal ikke være lett for noen å gå igjennom kjærlighets sorg, for meg har det ikke det, hvertfall ikke de siste dagene. Jeg har små fremskritt, men tenker at jeg tar steg for steg, dag for dag. Følelser kommer å går og det er ingen som forventer at vi skal styre dem som vi selv vil, selv om noen ønsker å kunne gjøre det muligt. Nei det er ikke hvert lett for meg, men jeg aksepterer valget hans. Selv om det er rart å tenke at det har vert VI og nå er det bare MEG og DEG som enkelt personer. Jeg prøver å holde hode hevet og se frem over, selv om det føles som det ikke er noe å se frem på i det hele tatt, vi snakker fremdeles samen og når jeg føler meg klar og har komt over han, skal vi prøve å være venner, selv om vi ikke er sammen er han fremdeles en veldig god venn. Følelsene kan ingen styre så det får vi bare se hvordan det blir, men kjener allerede at følelsene sviner vekk, litt etter litt. Det skal ikke være lett å gi slipp på en man elsker men vis det er det som må til så la gå. Jeg angrer ikke 1sekund på at jeg ble kjent med han. han er fremdeles en herlig og omtenksom gutt som er lett å bli glad i, men selv om jeg føler at han var min type gutt, var ikke jeg hans type jente og det er fult forståligt. Ikke alle passer sammen, men det er ingen grun å gi opp på alt anet i livet. Jeg tror at ting skjer for en grun og setter pris på den tiden vi hadde sammen. 

  Klem 

  Charlotte Lea`

 • Charlotte Lea

  jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits