gorgeous -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Har jeg glemt det?

Hei alle sammen.
Voldsom med blogging nå så sent, men jeg kom på at det er 1 desember nå! og jeg har ikke en gang husket på kalender. MÅ! er bare helt nøtt til å kjøpe meg en liten sjokolade kalender. Er min tradisjon siden jeg var liten. Pakke kalender får jeg ikke glede av og føler det ikke passer helt. Er like spendende hvert år, gleder meg som et lite barn. Helt sant!

Hva synes dere om kalendere?

Kiss, Kiss

Charlotte Lea`

 • Jobb helg!

  Hei alle sammen.  Jeg vet at det er blidt lite blogging i det siste, men nå har det seg slik at jeg jobber denne helga og skal ha familie bursdag på søndag etter jobb. Og ikke minst blir det Fullbukket uke på meg neste uke. Der jeg skal være med Daniel, Camilla, Hilde, Henriette og Celina hver sin dagog i helgen kommer nok Karoline, tante og onkel. Så jeg vet egentlig ikke hvordan det blir. Føler det er så sykt mye jeg har lyst til å gjøre, men samtidig får jeg ikke tid, men kan låve dera at vis jeg har blogg lyst og er instilt på å blogge blir det nok en del innlegg. Alt etter som om de er interesert i å bli fotofrafert. 

  Hvordan er planene dine fremover?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Pakke i posten!

  Hei alle sammen!
  Da er endelig kjolen fra Nelly kommet. Er ganske så fornøyd, selv om den kansje er lit stor rundt middjen og jeg føler meg lit brei ut i den. Pleier ikke bli fornøyd, men føler den satt bra nok på da hvertfall. Bilder med den på kommer en annen dag. 

  Eller så har jeg vasket og ryddet en del hjemme, hvert i sentrum å handlet ferdig julegavene og hvert med Catrine og Tizzy. 

  Hva har du gjort i dag?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Miss the old days

  Hei alle sammen!

  Marianne og Meg i Lego land!

   

  Har egentlig mange minner fra da jeg var liten, jeg savner den tiden der det å leve var evikt og alle fantasier var ekte. Den tiden der ingen kune såre deg, og alle sorger var borte etter en go klem fra mamma. Men det å få et nyt perspektiv og forstår nå hvordan ting fåregår gjør det bare skumlere og vanskeligere å leve. Etter hvert så folk vokser, vokser også problemene. Enten om det er spiseforstyrelser, angst, deprisjon eller at man ikke føler seg bra nok, selvfølgelig snakker jeg ikke om alle. Det er noe jeg tror ikke kommer til å forandre seg med det første. Synes bare veldig ofte at slike ting kan bli for alvorlige. Hørt om selvmord og slike ting. Hva er det egentlig som får en person til å ha d så vont at enn ikke vil leve? verden skal ligsom være et bra sted å leve. Hvor ble det fakta et av? Man får mer ut av livet vis man har det bra med seg selv og andre, så hvorfor er det så store krav. Krav på å se ut som modellene i magasin, eller reklamen på tv. Og folk blir utstøtt for å ikke se bra nok ut! men da vi var barn, var kun tanken det å ha det gøy med andre, hvorfor kan det ikke være slik nå også da?

  Savner du barndommen?

  Kiss, Kiss

  Charlotte`

 • Er ikke englebarn!

  Hei alle sammen!
  Jeg får ofte høre at jeg er sødt og uskylldig. Kansje jeg ikke røyker, drikker eller snuser. Kansje jeg ikke oppsøker farer, Men gjør det meg til englebarn, eller hva? selv kan jeg ikke si at jeg er det. Jeg har mine feil. Kansje folk ikke ser dem eller merker dem, Men tro meg! de er der. Jeg kan si til dere at jeg aldri før har følt meg go nok for noen, selv om jeg faktisk prøver å være det. Eneste jeg vil er å bli akseptert for den jeg er. Bli husket for den jeg var. Neste måned, 2 uker igjen, dagen jeg har venta 18år på er kommet. Å da kan jeg være stolt og da er det låv å være stolt, uansett hva andre sier. For da har jeg holt meg borte fra alkohol, snus og røyk. Jeg har mine ting jeg angrer på, ting som jeg ikke er stolt over. Spessielt ikke fortiden. Så nei, jeg er ikke den perfekte jenta som du tror! Jeg er ganske rolig og forskiktig, jeg er redd for det meste, har ikke lyst til å dø ligsom, men det er slik jeg er. Angst er ikke gøy! selv om jeg har forbedret meg veldigt det siste året. Er ikke redd for å være den jeg er lenger. 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Det jeg har å fortelle.

  Hei alle sammen!
  Etter at jeg ikke fikk sovet i natt, våknet jeg ikke før 12 i dag. Så planen min for å få en normal døgn rutmme gikk i vasken! har før skrevet om mine søvnproblemer, men grunnen til jeg ikke fikk sove i natt har hvert på grunn av deprisjoner. Er ikke noe kry av å snakke om det, men er i et mye bedre humør i dag. Så det skal nok gå fint. Alle har sine problemer og jeg er ikke redd for å snakke om mine. Eneste som er, er det at jeg liker best å ha tankene mine for meg selv, men jeg vet godt at det blir bedre av å snakke om dem. Så derfor kan det hende det kommer glimt på bloggen, til tider. Selv om at dere bare får greie på en liten del av det og ikke hele historiene. Derfor synes jeg at det ikke er vits å undervurdere meg for den jeg er, og det jeg skriver på bloggen! Når sant skal sies kjenner dere ikke meg, dere bare leser det jeg har å fortelle. så vet dere det!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Får ikke såve.

  Hei alle sammen!
  Er så utrolig irritert at jeg ikke får sove, har nå vært våken i en time, greier ikke sove. og dessuten har jeg en smule vont i hode. Får vel prøve å sove lit igjen 

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • skal, skal ikke?

  Hei alle sammen!
  Jeg har tenkt en del, men er utrolig usikker på om jeg skal farve håret lyst igjen.  Føler det er lit mer naturligt og faktisk lit mer meg selv. Men alikevel greier jeg ikke bestemme meg. 

  Hva synes dere?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

   

 • Overnatting

  Hei alle sammen!
  I går sov jeg over hos Catrine, Geiri var også på besøk. Vi startet vel kvelden med å skype med en rå fyr fra Bergen i godt over 2 timer, etter det så vi løvenes konge, der jeg altid begyner å grine når Mofasa dør men denne gang var ikke jeg den eneste hehe. Jeg var vist heldig å slukne fulstendigt i slutten av filmen. Og da var klokken rundt hal syv om morningen. så vi hadde vist brykt natta på å skype og kose oss, og før vi viste ordet av det var det morgen allerede. Kan egentlig ikke si vi sov så lenge, våknet rundt 12-13 faktiskt. Er ikke trøtt for å si det slik.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Bestilt!

  Hei alle sammen!
  Nå er det bare å vente på pakke fra posten, har nemmeligt bestilt meg denne fra nelly. Er ganske så forsiktig selv med å bestille klær . Man vet jo aldri hvordan plaggene bir på seg selv. Uten å ha prøvd dem på. Men gir denne en sjangse. Lurer lit på om den fungerer med strop løs bh hehe, er ikke noe jeg tenkte på før nå.

  Synes?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Game over!

  Hei alle sammen!

  Dagen i dag har godt i å lære seg lit gitar kan ikke si jeg kan så mye, men det er hvertfall fremgang i det jeg driver med. Fikk også lit hjelp av Geiri som kan det å spille på gitar. Lit senere på dagen Var det bowling med Teddy, Christian og 2 herlige jenter som så på. Kan ikke si det at jeg var så god, ente opp med håven hånd kan du si, mer av det trenger jeg ikke forklare. Koste oss jorde vi hvertfall, jeg og Teddy danset lit, og vi moret oss sammen. Så nå sunker jeg ned i sofaen og venter til jeg er trett nok til å legge meg, God natt!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • vil lære det!

  Hei alle sammen!
  Sitter nå hær med øme fingre, har nemmeligt begynt med lit gitar øvelser. Har jo hvert noe jeg har lyst til å kunne siden jeg var liten. Har bare ikke tatt den friheten til å gjøre det muligt, Men i går fant jeg gitaren min, så da er det ikke noe å nøle på heller. Håper jeg får det til, til slutt.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Is!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Liten tid

  Hei alle sammen!
  Har en del å gjøre i tiden fremover, jeg er selv klar over at bloggen min har blidt mindre og mindre innteresang for tiden, men det er vanskeligt å holde bloggen opptatert når d er så mye som skjer og jeg ikke får tid til å blogge. 

  Egentlig hadde jeg ikke tid til å være på pcen i dag heller, holte på nede i kjelleren. Så blei jeg skikkelig svimmel og vone i nakken. Så jeg slapper lit av nå.

  Kiss, Kiss.

  Charlotte Lea`

 • 23dager!

  Hei alle sammen!  Da er det bare å begynne å telle ned er kun 23 dager til jeg blir 18år, sinnsyk fort alt skal gå! da er det også 2 år siden jeg fikk mobilen min, så du kan si den holder seg godt nå som jeg har misten den i bakken utholdelig ganger. hehe, nei blir nok snart ny mobil også, men det er ikke første prioriteten! Snart 18år woho! Tegnet en tattoo, vurdere om jeg ikke skal ta en :)

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Får ikke signaler!

  Hei bloggen!  Nå er jeg utrolig sliten. Ikke fordi jeg er trette eller noe, men har ligsom ikke fådt sjangsen til å ha en helt RELAXT dag på en måte. Klager ikke på det. Liker å finne på masse ting jeg, men det jeg klager på er det at jeg kjenner det på kroppen at jeg ikke er altid helt med, at jeg er sliten ligsom. Og dessuten har jeg lyst å blogge mer, men så går vi tilbake til det med bloggideer. Hode midt har stått tomt og føler ikke det kommer signaler eller ideer for hva jeg kan blogge om, og som jeg har skrevet før. Jeg gidder ikke blogge innlegg som ikke gir mening, eller som jeg selv synes er gørr skjedeligt å skrive om. Så derfor er det blidt slik i det siste. 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Bilder!

  Hei alle sammen!
  Følte for å ta lit bilder av pussen i dag, føler han har spessielle øyner, og passet for å være superstare i dag 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Grunnen!

  Hei alle sammen!  Har egentlig hvert ganske så fullbokket de siste dagene, har også ikke hat noe spessielt å blogge om, og jeg vet selv som blogglesser at det ikke er altid like gøy lese om hva andre gjør på fritiden. Og som blogger er det ikke spendende å skrive om hva man gjør hvær eneste dag. Så derfor har det hvert ganske så lite blogging i det siste. 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Minner

  Hei alle sammen!

  Fant noen gamle bilder på mobilen fra 2010, så jeg ville legge ut, var på en leir i påsken på Knaben leirskole.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Kan du se det for deg?

  Hei alle sammen!

  I dag startet jeg faktisk dagen med å få en tur på utsikktsveigen sammen med Geiri og en hund han passet på. våknet vel klokken 7. var trøtt, men kviknett etter hvert som vi gikk tur. Var ganske så koseligt egentligt, det å bare gå der om morgningen, prate og ver ute i naturen. Været var også ganske fint. Lit senere på dagen tok vi turen til en kopis av han og spelte lit Fifa og Call of duty. Kan du se det for deg? meg som gamer det? hehe kan ikke klage det er gøy, men ikke så gøy at jeg kunne blidt gamer. Så nå sitter jeg hjeme og koser meg med lit facebook, skal straks ta meg en varm dysj og ta på pysjamas! 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • lit søte

  Hei alle sammen!
  Ville bare ha en liten godnatta melding til dere dær ute som fremdeles er våkne, vet jeg og pussen er ganske så søte! god natt sweet dreams

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • Outfit

  Hei alle sammen!  Våknet opp i imorges og var ikke helt i form, men når jeg tenke tilbake er det min skyld. Jeg spiste nesten ingenting i går og stappa i meg en burn! og ja det har hent helt likt før. Bare jeg som ikke var særlig smart som drakk det i går. Er helt i form nå heldigvis og har stelt meg og alt, dessuten er det farsdag i dag, så jeg vil få grarulere pappaen min med dagen! gleder meg lit til senere da skal vi ha årets første pinnekjøt hehe, blir nok ganske koseligt. 

  Kiss, Kiss.

  Charlotte Lea`

 • Funnet!

  Hei alle sammen!

  Prikk lik denne!

  I går var jeg med Geir Morten og tok turen til Tau, der møte jeg Camilla og 3 andre venner av henne. Vi snakte en del og plutseligt hørte vi masse mjauing. Var vist en biteliten svart kattunge som også har en hvit flekk på halsen, som satt fast i en busk, vis noen savner den? Gi beskjed! eller vis noen vil ha den. 

  Det er en gutte katt, er uskiker på hvor gammel den er, men har fortsatt lit babypels igjen

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Kost hold!

  Hei alle sammen!


  VS//  Nå i det siste har jeg virkeligt tatt meg sammen når det gjelder kost hold. Har bestemt meg for å bli sunn. Så på mandag handlet jeg inn Knekke brød, youghert, frokost blanding og lignende slik at uka mi kunne bli en del sunnere. Har egentlig fungert veldigt bra, men har drukket lit brus må jeg si, selv var det ikke så mye at det gjorde noe. Så nå blir det kjerpings her etter! Endring av kost hold trenger jo ikke akuratt å bety at jeg vil bli tynnere og slikt, men bare det at jeg vil prøve å få meg selv sunnere og gjøre en forandring i hvordan jeg føler meg. Det å gjøre noe bra for kroppen det er en god følelse, selv om noen kansje får den følelsen av å fikkse på seg eller farve fåret, kan andre få følelsen av å trene eller bare vær sunn! Og det min venn, det gjør noe med deg, meg, oss. Selv kan jeg ikke akuratt forklare det. 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • klokke, jeg?

  Hei alle sammen!  Våknet til og med før alarmen i dag også, begynner nesten å lure på om jeg har et eller annet innebygd vekkerklokke eller noe. Synes hvarfall at det er ganske snålt at det har hent flere ganger. Vel i dag sto jeg opp, stelte meg og så tok jeg turen ned til sentrum for å møte Geir Morten. Så senere hentet vi et par venniner av han på tau og rånet lit på Jørpeland. Jo det er vel det meste parten av degen min besto av, var ganske koseligt, men er også ganske trett nå, så har fåt i meg noe mat, vedder på at jeg ikke legger meg sent i dag. 

  Kiss, Kiss

  Charotte Lea`

 • hårfarging: opperasjon Orangutan

  Hei alle sammen!

  Før!

  Etter


  haha nei da, dette er Etter!

   

  For dere som har svart hår og ønsker å bli blond er ikke dette måten å farge håret på! men siden Marianne skal ha il rødt hår så passet dette helt fint, selv om at hun ligner en Orangutan akuratt i dette øyeblikke, kan jeg si at fargingen var vellyket, men vis hun skulle ha blidt blond hadde det vært misslyket. Så du kan si Marianne er på god gang med å få den hårfargen hun ønsker seg, lykke til videre!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea` 

 • Nachos!

  Hei alle sammen!  I går ble det egentlig ikke noe av jente kvelden så jeg tok meg en tur ut med Geir morten, vi tok oss turen til forsand og hentet en kompis av han og derretter tok vi turen hjem til han der vi snakket en del, senere den kvelden satt jeg barne vakt for Mia sofie.

  Så i dag tok vi heller "jente kvelden" Celina kom og jeg stelte i stand noe nachos til oss, satt på en film og snakkes en del. Var ganske så koseligt. 

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Jeg har det bra!

  Hei dær!

  Meg og Henriette i London ( http://enni94.blogg.no/ )

  jeg trenger ikke det beste for å ha det bra, jeg trenger bare det mest nødvendige. Status er ikke det viktigste for meg, trenger ikke moods of norway klær når jeg greier meg fint med cubus og bik bok. Jeg trenger ikke føle meg bedre en alle andre med å vise meg i merke klær. Jeg har det bra slik jeg har det nå. Problemet er at slik har ikke alle det, før var det viktig for meg å ha de beste klærna og den fineste sminken for da trodde jeg at jeg ble respektert, men har gådt opp for meg at det ikke er alt i verden. Det viktigste i verden er å leve et bra liv. Og hvordan kan man det?, vis man ikke tøffe utrykke og være seg selv? Vel, stå for dine valg uansett hvor vanskeligt det kan være, ikke la andre hærse med deg, Vær deg selv! for da har du ingenting å angre på senere i livet. Stend up, Get up, Stend up fore your selfe!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Jentekveld!

  Hei alle sammen! 
  Da er jeg igang for å stelle i stand til en  jentekveld, Celina kommer lit senere i dag så skal vi lage oss noe nachos, se film og bare hygge oss. Så nå må jeg nesten rydde lit. Snakkes

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Lit senere

  Hei alle sammen!
  Da har jeg nettop spist noe frokost, og skal i gang med å rydde videre. Senere skal jeg og Celina ha jentekveld hjemme hos meg. Så da skal jeg også i butikken for å handle noe godt til senere. 

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Rydding på G

  Hei alle sammen!
  Startet dagen nok så tideligt i dag kan du si. Sto opp, og rett ut med Felix og nå sitter jeg her og passer på Mia Sofie i mens Marianne og en kompis er  i butikken for å handle frokost. Senere blir det nok av arbeid med å rydde i leiligheten, prøve å få mest muligt på plass.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Da er vi igang

  Hei alle sammen!  Da er vi igang med selve flytte prosessen, har fått opp så og si alt av Marianne sine møbler og nå driver jeg på å få opp mine ting. Gjør ikke allt i dag, tar det også i morgen. Er så utrolig trett og sliten, arbeidet jo i går kveld så kom jeg hjem, fikk nesten ikke sove og så var det jobb. Det sier vel sitt. Har også lit vont i hode. Senere i dag tenkte jeg meg en dysj også ta meg en tur ut i været. kjenner jeg trenger lit frisk luft for å si det slik.

  Hva skal du i kveld?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • på ann igjen!

  Hei alle sammen!
  Det var da tideligt for meg å stå opp hvertfall siden det er søndag å så og si alle sammen slover nå. Må jo til vis jeg skal kunne jobbe, da er det altid noe man må ofre. I dette tilfelle er det nok søvnen. Er så utrolig trett, fikk nesten ikke sovet noe i natt og våknet til og med før alarmen hadde ringt. Da er det gale! men, men jobber ikke så mangen timer i dag til at det gjør noe. Så etter jobb er det nok hjem og ordne til litt i leiligheten og så ser jeg heller hva som hender senere. Uff, er så utrolig kaldt nå må jeg virkeligt snart få skaft meg den ovnen! Noe som jeg skulle ha gjort for en stund siden, jeg vet jeg skriver det ned nå, men kommer garantert ikke til å skje med det første. 

  Hva er dine planer for søndagen?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Godnatt

  Hei alle sammen!
  Da er jeg kommet meg hjem fra jobb og skal til å legge meg til å sove straks, skal på jobb i morgen tidelig også. så da snakkes vi...

  Godnatt!

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • leilighet

  Hei alle sammen!
  Siden de som bor oppe er i ferd med å flytte ut. Skal jeg, søsteren min og Mia sofie flytte opp, blir nok utroligt gøy og få sin "egen"  leilighet, på en måte da hehe. Og dessuten er det lit over en måne til jeg blir 18 og da er det bare å telle ned.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Dere overlever det!

  Hei alle sammen! 
  Da er jeg endelig hjemme etter å ha jobbet siden tre i dag, va greit å arbeide var ikke det, men er også godt å komme hjem. Skal på jobb i morgen igjen, så denne helgen vet jeg det blir lit lite blogging, men det får dere nesten bare overleve.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • 1år

  Hei alle sammen!
  Gratulerer så mye med 1års dagen Mia Sofie, Du er tante sin lille engel og høyt elsket av alle. Tiden går så fort, helt rart at i dag er det et år siden du var på sykehuset som en liten baby og Jeg ble tante for første gang. Håper du vokser til og blir en sterk og vakker jente, lykke til med fremtiden!

  Eller så skal jeg på jobb senere i dag, så da snakkes vi.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Samvittighet

  Hei alle sammen!
  Hva er samvittighet?

  Det er den lille tingen inne i deg som forteller deg hva som er rett og galt. Og når jeg føler jeg gjør noe galt, så får jeg helt vont inne i meg, helt sant. Jeg får vont i magen og blir dårlig. Og på toppen av kakka greier jeg ikke slutte å tenke på det. Mye av grunnen til det tror jeg kommer av at jeg er redd for å være et dårligt menneske og forbilde, selv om jeg vet at alle mennesker har sine feil. Jeg kan gi dere tusen vis av eksempler men jeg ramser bare opp noen som gjør den til jeg er i dag. 

  Jeg får dårlig samvittighet vis jeg lyver, jeg greier ikke stå forann foreldrene mine og se dem i øynene og lyve, det er noe av det verste jeg vet. Det er mye av grunnen til hvorfor jeg ikke har drokket, røykt eller snust jeg vil ikke skuffe dem, ikke med løynene og hadde ikke greid skuffe dem ved å gjøre noe unødvendigt. Derfor har jeg aldri prøvd. Jeg har ikke altid vært ærlig med alle, og det skjems jeg over. Da jeg gikk på ungdomskolen gikk jeg rundt å sa jeg drakk, jeg var ikke særlig poppulær og det ga meg oppmerksomhet hos forskjellige folk,  jeg trodde at vis de trodde jeg drakk at da ville folk ville ha med meg på fest og ville henge med meg og jeg ville bli akseptert for den jeg var da, men der tok jeg feil. Jeg løy for å prøve oppnå venner, men jeg kom jo ingen steder annet enn å ha det vont med meg selv, men det var enda vondere og ikke føle seg viktig for noen og ikke ha noen ordentlige venner. Og jeg har det fremdeles lit vont i dag fordi jeg vet jeg løy og det var galt av meg. Derfor har jeg vansker med å lyve, det går på samvittigheten min.

  Jeg får dårlig samvittighet vis jeg finner ting ute, som jeg vet har stor verdi for andre. Slik som lomebøker, nøkler eller Mobil. Det hadde drept meg innvendigt vis jeg hadde hat gleden av noe jeg vet andre hadde savnet. Slik som en Mobil jeg fant ute hær om dagen, så i går knakk jeg koden på mobilen. Jeg sente melding til den kontakkten som sa "mamma" så ble vi enig om at jeg leverte den i en butikk så kom "mammaen" og hentet mobilen i den butikken, da kjenner jeg en god varme inne i meg for da vet jeg at jeg har gjort noe rett og som får andre til og føle seg bra og glad etter på. Det finnes ingen bedre følelse en å hjelpe andre. Så vis jeg hadde valgt å beholde mobilen vet jeg at jeg hadde angret etter hvert for jeg vet at det kan være andre der ute som savner den eller trengt den mer en det jeg gjorde, og gjerne har mange minner og slikt.

  jeg vet bare det at samvittigheten kan være med på å velge hva som er rett og galt, og vis man ikke gjør det får man en ussel følelse som kan vare i mange år. Hvertfall for meg og det er ikke noe jeg er gira på å gå å tenke på i en lang stund. Så jo, slik er jeg, sier ikke alle trenger å ha d slik som meg, kan godt hende du har et helt annen syns vinkel. 

  Har du din mening?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Natta!

  Hei og godnatt!
  Tenkte bare å ha en liten natta hilsen, 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Days Picture!

  Hei alle sammen!
  Tok selv å skrev, tegnet og redigerte dette bilde fordi jeg merner det er sant!

  Hva tenker du?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Dagens innkjøp

  Hei alle sammen!
  Begynner allerede å minke veldigt mye på øyevippe limen som jeg kjøpte for omtrent 1år siden sammen med de 60øyevippe parrene, så da var det på tide med en ny! har enda ikke prøvd den ut, men har store forventninger på at den skal fungere bra. I tillegg har jeg så og si ikke mer dipliner igjen så da ble det kjøp av en ny, det trengtes. Vet at jeg kansje bruker lit vel mye penger på sminke men jeg føler det er vert det for da føler jeg meg så mye bedre om meg selv, enn når jeg ikke bruker sminke ligsom. 

  Dessuten blåser det sinsykt ute, skulle nesten trod at jeg skulle blåse vekk, eller så ut som alle i sentrum skulle det...men, men håper det blir bedre etter hvert slik at jeg kan ta meg en tur ut senere.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Dagens sminke!

  Hei alle sammen.
  Da er jeg ferdig stelt og sminket og skal straks ned til sentrum for å møte Marianne, Mia sofie og Kristina. så da snakkes vi senere.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • God morgen

  Hei alle sammen
  -Og god morgen til alle dere. Nå må jeg nesten få meg en ovn eller noe før det blir noe kaldere, er så surt å våkne med vond hals og at det skal være så kaldt i romme, har jo ikke lyst å bli noe syk. Ikke nå som jeg straks ska på jobb igjen.

  Hva er dine planer for dagen?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Charlotte Lea

  jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits