gorgeous -
Forside Add meg Om meg Kontakt

forberder meg til nyåret.

Er vert en del dårlig blogging i det siste. Trenger nok ikke en stor forklaring det er jule er det vel ikke?. Så nå om ikke så lenge ønsker jeg 2013 velkommen. Og da skal det bli andre boller (rutiner) Jeg er fast bestemt på å snu hele kostholde mitt på hode og gjør en innsats, bli sunn og mosjonere. Nå som jeg jobber så og si hver dag, blir det selvfølgelig mindre blogging, men samtidig får jeg mer ut av dagene. Jeg har faktisk lengtet lit etter skole fordi dær var det noe å drive på med og dessuten fikk jeg møte alle vennene mine hver dag. 
I morgen skal jeg til Therese på Nyttårs feiring. Gleder meg en hel hau. Blir nok ikke noe drikking på meg. Gøy skal jeg ha det alikevell det kan du banne på.

Kiss, Kiss

Charlotte Lea`

 • Nyttårsforsett

  Hei alle sammen, da får dere se nyttårs løftene mine. 

  Synes?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Collage

  Nå har jeg endelig fådt prøvd meg ut på en collage, Ble fornøyd selv med denne. Er dessuten min første så da kan jeg vell ikke klage. 


  Tror at jeg tar turen opp til Marianne om lit, Kansje ser en film med henne eller noe. Å lit senere tar jeg meg en tur, kan bli deiligt med lit frisk luft.

  Synes?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • ikke så spendende.

  Står helt blangt uten ideer til hva å blogge om, jeg kan ikke ha et spendende liv hvær eneste dag. Slik er det bare. 

  Hvordan har dagen din hvert?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • UT!

  Da blir det byen i dag, gleder meg masse. Er lit i gang med drikkingen, men skal ta det roligt. Ellers i dag har jeg bare chillet og passet på Mia en liten stund.   Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

   

 • Bare helt...

  Hey, You!


  Just cuse i have pasion fore webcam!

  Føler meg helt døv i dag ikke son hørsels messigt, men selve følelsen i hele kroppen. Bare helt trøtt og sliten. Føler ikke jeg har helt krefter, store deler av det kan være for jeg satt oppe å frøs, men er komt meg ned i sua for å få lit varme. Ikke minst tror jeg det har med at det blir fort mørkt ute.

  Vell har startet på nyttårs forsettet. Skal bli spendende å se om jeg får til alle løftene. Jeg skal prøve så godt jeg kan å holde dem.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • stort sett det ja!

  Hei alle sammen!  Tok båten til Stavanger og tilbake for å hjelpe Marianne med Bagasjen og Mia Sofie. Ikke lenge etter at jeg var komt hjem kom Teddy. Vi stakk en tur opp til Maren før vi tok turen til Geiri som jobbet på statoil i dag. Er ikke så mye mer spendende som skjedde i dag, Men må si det at jeg fikk et fint smykke av Teddy til borsdagen da, tusen takk :)

  Gleder meg bare til helgen nå, skal bli deligt å komme seg ut lit. Så blir det jobb neste uke og da jobber jeg 9 dager i strekk så wich me lock!

  God natt da...

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

   

 • Kvise krise..

  Jeg har bare prøvd å unngå alt å alle i dag da jeg tok ferja, en diger kvise midt i fjeset. Føler meg så motbydelig hater kviser. Er nok en stor grunn for jeg hadde en forferdelig periode i 10 klasse som var så ille at jeg måtte til legen for å få noe ekstra sterkt for å få dem bort. Akkurat nå tar jeg imot råd, så nå sitter jeg her med en sterk tannkrem på kvisa. Håper for alt i verden at det fungerer. Krysser fingrenen wich me lock.....

   

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • hadde ikke nett

  hadde ikke nett på finnøy, men nå er jeg hjeme igjen.. orker ikke blogge noe særligt nå. Ser film og greier.
  Kiss,Kiss

  Charlotte Lea`

 • Var det jeg sa!

  Sa jo at det blåste mye, og at jeg var redd. Og det hadde jeg all grunn til.. 

  Dette er bilde fra dær jeg jobber av og til, trenger vel ikke si mer. Ble helt målløs.

  Les hær LINK

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • HJELP!

  Nå sitter jeg våken og er livredd for at huse skal blåse vekk! det blåser noe sinsykt har ikke opplevd maken. Og jeg skal ligsom ta båten i dag! Yohu, akksom det kommer til å skje. Er nesten sikker på at alle båtene er innstilt på grun av det kraftige være som herjer. Skal dette stoppe meg i å ha en fantastisk jul sammen med slektningene, da blir jeg pisst.   Hvordan er været hos deg?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Fått meg jobb!

  Hei alle sammen.

  Glemte fullstendig ut å fortelle dere at jeg har fått meg jobb!

  Jobb som midlertidig sekretær hos Stål og fasade. Får midt helt egent kontor og greier, var der i går for å skrive kontrakt så da blir det jobbing fra januar frem til påsken, gjerne lenger etter som hva de trenger. Eneste som er lit hardt er det at jeg må opp rundt fem om morningen så da blir det ikke sent i seng på meg.

  (Når man går på arbeids plassen og ikke er på kontore må man bruke hjelm) Er jo et stål verk jeg skal arbeide på, så synes jeg at jeg var lit kul i den hjelmen og måtte bare ha et bilde.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea` 

 • ikke igjen..

  Sist i sommer greide jeg å knekke minne korte til cameraet, nå har jeg jamen meg klart det igjen. Er det bare meg eller har det skjedd deg også? synes bare at det er sykt irriterende bare forde at de tåler så pass lite. Tenker å prøve å finne ledningen til camera for å prøve og se om det fungerer. Er lit teit vis jeg ikke får bildene fra Mariannes 21års dag tilbake som ble tatt sist i går. 
  I morgen reiser jeg med familien til finnøy så jeg vet egentlig ikke om det er nett der, men skal prøve å få til et par innlegg i mens jeg er der da. Gleder meg massa, masse 

  Kiss,Kiss

  Charlotte Lea`

   

 • på ann igjen..

  Hey you all,

  Kjøpte også disse..  Da er jeg komt hjem fra byen, og ikke lenge til jeg legger meg til å sove er utslitt, eller mer trett. Skal bli godt. For i morgen blir det bond gass, med jobb, komme hjem og sminke meg også blit det forsj og tilslutt blir det byen. Søsteren min blir nemmeligt 21 år i morgen og da skal det feires. Eller så har har jeg hatt en koselig dag sammen med Kine og Linh Cathrin. 

  Skal prøve å få til et innlegg i morgen hvertfall, snakkes..

  Kiss,Kiss

  Charlotte Lea`

 • Byen straks..

  Hey you all..

  Sitter her å fryser i mens jeg prøver å lære meg lit gitar, har som mål og  få det til. Ser på andre som er så utrolig flinke til det og mesunner dem. Og det er så gøy når jeg vet jeg får det til.   Om ikke så lenge skal jeg ta turen til byen for å møte Kine og Linh Cathrin, Gleder meg en hel haug. Tror også jeg skal stikke innom en gitar butikk for å kjøpe plekter til gitaren, btw, begynner jeg å kjenne det på fingrene, gjør en del vont, men mindre vondt nå som jeg har spilt en del. Begynner å få tykkere hud slik at det ikke er et problem.

  Hva er dine planer for dagen?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

   

 • love is life

  Hei og god morgen alle sammen.

  Har akuratt våknet, så tenkte bare legge inn en inspirasjon, eller slike tattoo jeg ønsker meg.Jeg synes at tattoo med meninger er vert så mye mer en bare noe man synes ser kult ut. Så jeg kommer deffentligt til å finne noe som jeg har skjela mi i.


  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Øvelse gjør mester..

  Hei you..

   

  jeg har enda ikke gitt opp gitar spillingen og er nå iferd med å prøve å spille "a thousand years" på gitar , men er lit vrient enda. Øvelse gjør mester og da er det bare å sette i gang. wich me lock.. BTW, må jeg nesten få kjøpt meg plekter og son greier som holder strengene fast.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • hvordan lage neglelakk design

  Hellu there you..

  Fikk et spørsmål om hvordan man lager slike negler.. så ENJOY!

  Dette må du ha!


  1. det første du gjør er å lakere neglene dine helt hvite med en hvit neglelakk.

  2. når neglene dine er ferdig tørket tar du tape rundt fingrene  pass på å ikke dekk neglene med tape!

  3. så tar du vann glasset, og drypper en farve neglelakk oppi, derretter tar du en annen farve å drypper i vannglasset. Alt etter hvilke farver du selv ønsker (NB! bør ikke ta mer enn en dråpe neglelakk om gangen av hver farve)

  4. Ta derreter tannpirkker og dra og lag former i neglelakken. 

  5. når du er ferdig å blande den formen du liker, ta å dypp en fingen med tape oppi vannglasset. 

  6. ikke ta bort fingen før du har brykt en q-tips til å fjerne restene av neglelakken som er på vankanten. 

  7. fjern fingen fra vannet, ta av tapen og beundr neglene dine. 

  Link for å se det steg for steg på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=reVsagoJEmo

  Håper dere forsto forklaringen min.. Så hva synes dere?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Sportslig jente..

  Hellu there.  Har allerede hvert på tur, spist og dusjet og nå er jeg i gang med lit plikter hjemme. Tenkte bare blogge lit og sette på musikk først.

  Kjenner jeg er lit nummen fra joggeturen i går, tøyde nok ikke ut bra nok. Slik hender av og til. Jeg er nå ikke akkurat den sportslige jenta. Selv skal jeg prøve å komme i bedre form med å jogge og at jeg mest sannsynelig vis begynner på Akilles til januar sammen med Marianne. Har egentlig vurdert det lenge, men så er det, det med selvtilliten jeg sliter med. Bare tanken av å trene sammen med topptrente karer får meg bare til å ha lyst til å krype under senga og bare bli liggende der for å si det slik. Jeg prøver for all del og ikke være dramatisk, men det å slite med selvtillit er ikke bare, bare heller. 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • spreging..

  Hellu there..

  watch out bitches!

  kom nettop hjem fra joggetur med Marianne ute i det kalde været, Var ganske herligt og slikt så kan ikke klage på det. Nå skal jeg slappe lit av før jeg tar kvelden. 

  God natt sunshines

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Dagens bilde..

  Hellu, there.

  Legger bare ut en bilde. 
  Synes?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Ferdig..

  Hellu there!

  Er ferdig med det PROSJEKTET som det var snakk om, YES! slik ble resultattet. Ble helt ok, men det er første ganger og shit så jeg får det nok bedre til neste gang. Er forresten gøy og ganske så enkelt så det blir nok mer slik neglelakk i fremtiden. prøvd det selv før?

  Hva synes dere?

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Cartoon network..

  Tidligere var jeg en tur nede i sentrum for å kjøpe meg en kopp varm kakao, youghert og noe tape. Tape tenker dere? ja holde på med et prosjekt, men det får dere ikke se før lit senere, håper bare at det blir bra, aldri tenkt tanken på å prøve det ut før i dag, så blir spendende å se om jeg får det til. Nå sitter jeg barnevakt for tantungen, ser for det meste på Cartoon Network imens jeg blogger dette innlegge Skal straks finne fremm noe leker og leke med hehe, blir koseligt. 

  Hva er dine planer for dagen?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Har ikke prøvd det selv

  God morgen..  Da var jeg oppe i dag også. Er en del trøtt, men skal straks ned å gå en tur med felix. Dessuten skal jeg også sitte barnevakt for Mia Sofie en stund lit senere i dag. Marianne skal vis ned og spraye seg brun til Fredag. Jeg har aldri prøvd spraytan selv, men har lit lyst. Har altid hvert blek og vis jeg prøver å sole meg, selv med solkrem blir jeg bare rød.

  Egentlig har jeg ingen planer denne uken før på fredag, så uansett hvordan dagen går håper jeg at det er noe å finne på. Jeg liker ikke sitte inne om dagene, må ha noe å finne på så og si hele tiden. Prøve å holde meg selv opptatt.  

  Har dere spørsmål er det bare å komme med dem...

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Rydding på G.

  Nå har jeg drevet på med å rydde. Får av og til slike KIKK! der jeg bare er nødt til å gjøre noe og alt av rott må ryddes, så det har jeg drevet på med i dag, og er lit sliten. Det har jeg da altså god grunn til å være, har drevet på siden 2-3 i dag. Eneste pausen jeg har hatt er da jeg var nede og spiste lit middag. Eller så har jeg stått på siden da. Må si jeg er lit imponert på hvor fort timene flyr, jeg har hygget meg med en del av ryddingen. Eneste grunnen til det er det at jeg finner ting jeg hadde glemt eller som jeg har savnet. Så nå skal jeg ta meg en vellfortjent dysj, skal bli herligt skal jeg si dere.   Har du begynt med jule ryddingen ?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • lykke og glede..

  Hey, you there!  Til jula reiser jeg og noen slektinger til finnøy for å feire jul og overnatte på et lokale der. Vi skal være der i rundt en uke, gleder meg som et lite barn. Gjett om jeg har forhåpninger om en hvit jul. Er jo nesten lit skummel, vil heller ikke bli skuffet, vis du kjønner. En ting er hvertfall sikkert og det er at jeg kommer til å ha det gøy uansett hvordan været blir. Reiser den 23, og har allerede sommerfugler i magen. Ikke minst så gleder jeg meg til fredag da skal Jeg, Daniel, Marianne og Kristina ut på byen. Kan vel si at vi feirer Mariannes 21års dag. Har aldri hvert son egentlig på byen. Aldri på en bar eller pub hvertfall, så det kan bli spendende.

  Gleder du deg til jul?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Rutiner...

  God morgen, Blogg lesere...


  Nå er jeg hvertfall våken, kansje ikke noe å skryte over, men er hvertfall en bra start på de RUTINENE jeg snakket om igår. Har ingen planer for dagen, men vet at jeg ikke blir sittende inne i dag. Mann må gjøre noe med dagen for å kunne føle seg bra. Utnytte den på best mulig måte. Tenker at jeg skal ta meg en dysj, lage meg noe god mat og gå en tur. Selv er jeg ikke noe særlig glad i frokost, men som de sier Frokost er dagens viktigste måltid, men siden jeg skal gjøre noe bra må man ofre noe annet. 

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Same shit!

  Har vært en ganske så slapp dag, har stort sett bare sett på tv eller hvert på skype eller facebook. Håper ikke dagen i morgen blir noe lik, føler bare at kreftene mine ikke er helt på topp når jeg bare sitter i ro, er nødt til å finne på noe så og si hele tiden, eller så blir jeg så slapp og trett. Så nå er jeg tenkt til å komme i en slik (rytme) der jeg ikke er våken mer en til 00:00 og der jeg våkner rundt 8,9. Slik at jeg får gjort noe med dagen. Har allerede store planer for nyttårsforsettet. Gled dere 

  Til den som komenterte på sist innlegg Btw! jeg er klar over at jeg har en del skrive feil, jeg kunne bare ikke brydd meg mindre. min blogg! og vis dere velger å lese den så må dere bare takle det.  God natt sunshine`s!

  Kiss,Kiss

  Charlotte Lea`

 • Ingenting..

  Hei alle sammen.  I går tok jeg og Geiri turen til Ormøy for å forsje lit med John Ove og Therese. Vi var der ikke så lenge før vi tok turen til Folken i byen. Der vi gikk for å se på Ingenting holde konsert. Var ganske god gang med øl kasting, høy musikk og ikke minst god stevning. Eneste som var, var det at jeg ble lit ør i hode så jeg og Therese bestemte oss for å ta turen ned i baren. Der kan du vel si at det kom et par gutter og skulle sitte sammen med oss og ta seg en prat, ganske koseligt, men også lit skummelt, er ikke vant med slikt, hehe. Etter en sliten stund begynte jeg bli veldig dorlig og kvalmen, men kastet ikke opp eller noe. Så jeg og Geiri tok heller båten hjem en å gå ut på byen. Kan si at det ikke er min type musikk men koste meg jorde jeg selvfølgeligt.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Redo for i aften

  Hei alle sammen!  Da er jeg klar for alt det kvelden har å bringe med seg, skal på Ingenting konsert i byen med geiri, kan si jeg gleder meg. Selv om jeg aldri hadde hørt dem før for en liten stund siden, men skal nok kose meg for de om, ingenting kan hindre meg.

  Hva skal dere i kveld?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Jobb!

  Hei alle sammen!
  Javell nå blåser det som om det aldri har blåst ute, storm faktisk! Dere har vel hært nyheten fra Jæren, uff, Nei sitter inne nå å prøver å få i meg varmen. Enda godt jeg jobbet inne i dag, jobbet faktisk 1 time ekstra til og med, så var egentlig ganske greit. Gleder meg bare til lønna kommer. Trengs!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • God natt!

  Hei alle sammen!  off, nei er en del trøtt. så jeg legger kun et bilde.. enjoy!

  Kiss, Kiss 

  Charlotte Lea`

 • Space!

  inspirasjons runde!

  Synes om inspirasjonen?

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • 12.12.12

  Hellu darling!
  Ikke det store egentlig, men må jo si det at det er spessielt og leve når det er så og si den siste gangen der noen gang kommer til og være 12.12.12. neste år blir det 11.12.13. Så egentlig hadde det vært lit stas å gjøre noe ekstra ut av degen. Jeg tror at folk synes det er stas siden det er datoer som er enkle å huske og er lit uten om det vanlige. Jeg skal ikke lyve. Håpte på noe ekstra i dag, noe som gjør året fulstendigt, men ting er ikke altid like lett. Har rotett bort dagen med å måke bort snø, sett film, og hvert hjeme etter at jeg drakk i går. Selv kan jeg ikke kjenne noe av bakrusen. Begynte bare føle meg en smule svimmel før jeg gikk bort til Geiri å drakk. Trude, Ingrid og Teddy var også dær, men det var kun jeg som drakk.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • 18år

  Hei alle sammen!
  I dag er det min tur til å være bursdags jente, er blidt 18år og føler meg bare gammel. Har aldri drukket før så skal teste lit ut i dag. Gjør ikke noe om det er tirsdag, skal ikke på jobb før fredag uansett. Gleder meg faktisk. Så blir det nok konsert på lørdag.

  Skal øyeblikk farge håret, senere blir det middag med familien etter på skal jeg ut med Catrine, Teddy og Geiri og kose meg en hel haug. 

  Kiss, kiss

  Charlotte Lea`

 • Wææ.. er jeg gal?

  Hei alle sammen!  (bilde for 1år siden)

  Da er jeg blidt blondine (slash)... Ginger.

  Legger ikke ut bilde hvordan jeg ser ut nå, får heller vente når jeg faktisk er fornøyd med håret, farger det i morgen :)

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Dagens bilde!

  Hei alle sammen!

  synes?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • ut i grøfta!

  Hei alle sammen!

  Ja da var denne dagen også godt, har hvert ganske gøy. Begynte dagen med å være med Geiri til statoil for å vaske bilen. Klokka gikk og da var det på tide å hente Marit på tau. Vi tok en kjøre tur til utsiktsveien for å ta noen freeshe bilder. Etter å ha vert oppe der en stund skulle vi ta turen for å møte Teddy, men da Geiri skulle til å bakke bilen, havnet vi i grøften. Vi satt bom fast, men da kom en kompis til unsettning og hjalp oss opp. Takk gud for det ente bra! 

  Ellers så var vi på bowling en tur, første runden vant jeg, mens andre runden kom jeg på siste plass. Typisk min lykke. vi koset oss og alt, men etter bowlingen tok vi oss en tur opp til geiri, hørte lit musikk og hygget oss.

  Er ganske så trøtt så jeg vet at innlegget ble skjedeligt å lese!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Inspirasjon

  Hey, my loved ons!

  Best kind of guys...

  Synes?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Work time!

  Hey, my loved ones!  Skal vis ikke være med Celina i dag alikevell, Blir heller jobbing på meg. Greit når en på jobben er syk og jeg kan ta vakten. Så tjener jeg også lit ekstra, selv om det ikke er så gøy å være syk sefølgelig. Føler jeg trenger det nå som pengene flyr fort bort i Desember. 

  Kiss,Kiss

  Charlotte Lea`

 • Innkjøp fra i går

  Hei alle sammen!  Kansje lit heftige saker men jeg likte den! Det viktigste er hva jeg selv mener.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • New!

  Hei alle sammen!
  I dag tok jeg meg en tur med Søsteren min til byen, skikket lit og spanderte henne på MC donald hehe. Ellers er jeg egentlig ganske trøtt og kald, her jeg sitter, må pørve å få i meg noe varme.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Min negative side!

  Hei alle sammen!  Jeg blir ofte frustrert når jeg blir sint eller lei meg. Sier ofte ting jeg ikke mener, bare for å få lit ekstra sinne ut av kroppen og beklageligvis kan det fort gå ut over den jeg faktisk diskuterte med, selv om jeg faktisk er glad i personen. Jeg vet fryktelig godt at det ikke er snilt gjort av meg, jeg mener virkeligt ikke å såre noen med det. Jeg hater meg selv for å være slik, men jeg har ingen problemer med å si det som det er å si unnskyld til de som fortjener å høre det. Har hvert en del deppa i det siste, og grunnen er for det meste at jeg anger på ting jeg har sakt og det går ikke ut av hode midt, så derfor prøver jeg nå å ordne opp med de det gjelder, Som sakt jeg er ikke perfekt . så nå vet dere lit om den negative siden min.

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea` 

 • Gitar

  Hei alle sammen!  Elsker å høre på gutter som kan spille gitar og i tillegg synge, elsker å synge selv og vil lære meg å spille gitar. Har øvd en del på låta HURT! som er en fin, inspirerende og er lett å lære. For der meste C, D, AM, F og G kordene! for de som vil lære den. 

  Se Kordene HÆR!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Teller ned dagene...

  Hei alle sammen!  Jeg kan helt ærligt si at jeg aldri kommer tiå å bli for gammel til å få julestevning og glede seg til jul, Og jeg har fatisk det nå, noe jeg ikke har hat på flere år. Å gud, det er så deiligt å ha noe å se frem til å noe å glede seg til.

  Gleder du deg til jul?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Glede!

  Hei alle sammen!

  Miss This:
  Savne dere! <3

  Den største Gleden i verden er den du deler den med! så ta vare på de du har i dag, du vet aldri når det kansje tar slutt. Alle er vert noe mer enn de selv tror!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea` 

 • jeg får bare tåle det.

  Hei alle sammen!

  Søte smilet til Mia Sofie med trøtte Marianne i bakgrunnen, Tante sin Darling <3

  Da er jeg endeligt kommet meg hjem fra 8 timers jobb, så nå har jeg vert på tur med Felix, spist og drukket lit. Neste ting jeg skal gjøre er å sove. Trenger søvnen min før jeg skal opp 7 i morgen for å gå på jobb igjen. Men da jobber jeg vel rundt 6-7 timer. Så kommer jeg hjem til familie selskap for Meg, Mia Sofie og Marianne. Kommer garantert til å være sliten, men det får jeg rett og slett bare tåle. Håper bnare det ikke snør så mye mer i natt, blir lit tungere å komme seg av gåre til jobb. 

  Hvordan blir din morgen dag?

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • 1 Desember

  Hei alle sammen!  Som sakt så er det jo 1.Desember og hva er vel en bedre begynnelse på Desember en snø?

  Joda, Våknet i morges til en overasket et hav av snø i bakker og fjell. 

  Snart er jula hær!

  Kiss, Kiss

  Charlotte Lea`

 • Charlotte Lea

  jeg er en glad og livlig jente på 18 år fra Rogaland som liker å blogge om alt og ingenting så du vet aldri hva du får å lese om, så følg med vis du er nysgjerrig.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits